Colimator

Khazarul antiromân Ovidiu Raețchi vrea musai parteneriat civil

     JIHAD ÎN PNL DIN CAUZA PARTENERIATULUI CIVIL Deputatul PNL Ovidiu Raețchi a anunțat azi că a depus la […]

 

   JIHAD ÎN PNL DIN CAUZA PARTENERIATULUI CIVIL

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi a anunțat azi că a depus la Senat un proiect de lege privind Parteneriatul de Viață, despre care afirmă că „este o versiune a parteneriatului civil – utilizând terminologia din Germania, un stat cu standarde excepționale în domeniul drepturilor omului”. După ce a postat anunțul pe Facebook, el și-a pus în cap colegi din partid, care l-au atacat cu teze creștine și cu ideile lui Trump.

„Există deja, în circuitul parlamentar, proiecte excelente cu prevederi similare. Consider că proiectul CNCD, al cărui semnatar sunt, rămâne un etalon. Din păcate, contextul politic în care aceste proiecte au plecat la drum a fost unul nefavorabil, partidele grăbindu-se să le respingă sau să le îngroape în comisii. Totuși, ar fi stingheritor pentru România să încheiem și anul 2020 fără o formă juridică specifică, în condițiile în care, recent, comisarul pentru drepturile omului din cadrul Consiliului Europei a constatat absența unei legislații pe această temă în România, considerând că acest lucru reprezintă „o discriminare”. Această carență izolează țara noastră în Europa, unde versiuni ale parteneriatului civil, parteneriatului de viață sau parteneriatului înregistrat există în Austria, Andora, Belgia, Croația, Cehia, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Islanda, Irlanda, Luxemburg, Marea Britanie, Olanda, Norvegia, Portugalia, Slovenia, Spania, Suedia și chiar Ungaria. Sper că partidele parlamentare, învățând din lecțiile Referendumului pentru Familie, vor sprijini acest proiect – sau vor scoate din sertarele Parlamentului unul similar, ascuns din rațiuni electorale – care ar sincroniza România cu statele din nucleul civilizației occidentale: Germania, Franța, Statele Unite, Marea Britanie.
Am un profund respect pentru doctrina conservatoare și pentru învățăturile Bisericii, însă consider că o discriminare nu trebuie menținută numai de dragul „îndreptățirii” morale asupra drepturilor și libertăților altor persoane. Nedreptățile – de la sclavie la rasism și homofobie – vor fi întotdeauna învinse și eliminate, iar cei care au insistat să le susțină, împotriva unei toleranțe elementare, vor beneficia de o posteritate amară.” a scris Raețchi.

Reacțiile au apărut imediat. După un comentariu, care pare mai degrabă sarcastic, al liberalului Cristian Adomniței – „Succes maxim! Suntem, eminamente, o tara super toleranta cu toate tipurile de minoritati” – a intrat în scenă deputatul PNL de Ilfov, Daniel Gheorghe, un vajnic apărător al familiei tradiționale.

„Ovidiu Raețchi, când propui astfel de idei contrare valorilor Creștine, chiar nu e cazul să vorbești de „respect pentru Biserică”! Parteneriatul „civil”, „de viață” ori cum dorești să îi spui rămâne o aberatie care distruge instituția căsătoriei și duce la un paralelism juridic neconstituțional! Da, pur și simplu este un subiect care nu are nicio legătură cu nevoile reale din România și care este complet manipulat ideologic!” a scris Gheorghe.

Raețchi a încercat să se apere: „Asta doar in Rusia. In SUA, Marea Britanie, Germania, Franta etc parteneriatul civil e constitutional si deloc aberant. Depinde la cine ne raportam, sigur”.

Doar pentru ca Gheorghe să înăsprească tonul: „Lasă manipularile cu rușii! Ce polonezii, de exemplu, sunt cu rușii? Eu sunt sătul de fake-urile astea progresiste pe sistemul „cine nu vrea parteneriat civil este cu rușii”! Că tot veni vorba, te încumeti să îi întrebăm pe Trump, Pence ori Pompeo ce părere au ei pe marginea acestui subiect?” a comentat el, iritat.

                                                                         Bogdan Tiberiu IACOB, inPolitics.ro

Notă „Justițiarul”: Nu este prima initiativă antiromânească a acestui alogen periculos. Iată și altă ticăloșie a acestui nemernic Ovidiu Alexandru Raețchi, pe numele său complet, oploșit la liberali și devenit deputat: Pericolul unui așa-zis manual de „Fake News”

Citiți și Niște propagandiști iohannisto-globaliști decid cu de la sine putere care știri și site-uri  sunt „fake news” pe Internet și Facebook

2 Comments

  1. Mani

    Dupa Guwernerul Meu urmeaza in decembrie Parlamentul Meu(cu majoritate useristă de făcătură setesistă),care va vota la inceputul anului viitor legea bulăniei in România.
    In noaptea de după votarea acelei legi, vom fi invadati din trei părți. Va fi însă doar răbufnirea pământului românesc împotriva celor care-l locuiesc și care s-au satanizat, in mare măsură..Trist!

    • bitchute

      Corect, după alegerile parlamentare urmează urgia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *