Atitudini

Klaus, fă-te că lucrezi!

  Klaus Iohannis are liber de Paștile catolic, de Paștile ortodox, de Pesah (Paștile evreiesc – care marchează sfârșitul sclaviei […]

 

Klaus Iohannis are liber de Paștile catolic, de Paștile ortodox, de Pesah (Paștile evreiesc – care marchează sfârșitul sclaviei evreilor în Egipt), de Paștile comuniștilor (1 Mai – Ziua Internațională a Muncii, aleasă pe această dată în memoria victimelor grevei generale din Chicago) și de Paștile mă-sii, adică la fiecare sfârșit de săptămână, când pleacă de vineri dimineată la Sibiu, unde stă până luni la amiază, când se urnește înapoi spre Capitală.

Devenit președintele României în noiembrie 2014, Klaus Werner Iohannis a găsit metoda chiulului acoperit în decembrie 2015. Mai precis: în data de 31 decembrie 2015. Atunci a semnat, în ajunul Revelionului, decretul pentru pensionarea procuroarei Maria Capră, la doar 47 de ani. Această procuroare, vecină cu familia Iohannis, îl făcuse scăpat de dosare penale grave! Decretul de pensionare a fost publicat pe site-ul Administrației Prezidențiale (presidency.ro) în ultima zi a anului 2015, mesajul pentru mentalul colectiv fiind acesta: „Vedeți ce președinte harnic are România? El lucrează și în ultima zi a anului, atunci când toți bugetarii sunt liberi.” Cum a semnat oare Klaus Iohannis în data de 31 decembrie 2015, fiindcă el se afla, oficial, la jumătatea concediului din Florida, SUA?! Știm noi: decretul a fost adăugat pe site de postacul de serviciu în ultima zi din an, pensionarea procuroarei fiind semnată înaintea plecării în concediu, dar prostimea nu trebuia să afle durata reală a concediului, deoarece Herr președinte a mai avut trei vacanțe în anul respectiv.

Consiliul Superior al Magistraturii, prin Hotărârea nr. 1.338 din 17 decembrie 2015, aprobase solicitarea de pensionare a procuroarei Capră Maria și a transmis imediat respectiva hotărâre președintelui Klaus Iohannis, care a semnat decretul de pensionare tot atunci, dar acesta a fost pus la păstrare în sertar ca să fie postat propagandistic în ultima zi a anului.

Detalii despre protectorii lui Iohannis din Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, din care a făcut parte Maria Capră și evoluția lor aici: După procurorii lui Băsescu, procurorii lui Iohannis

Klaus Werner Iohannis lucrează doar trei zile pe săptămână: marți, miercuri și joi, în rest fiind la Sibiu. A se vedea agenda prezidențială care nu conține activități în zilele de vineri și luni, doar semnări de documente, care sunt făcute anterior și publicate la momentul oportun ca să pară că lucrează cu adevărat. Întâlnirile rare cu diplomați sâmbăta sau vizitele efectuate în aceeași zi de sâmbătă sunt la Sibiu sau în județele limitrofe.

Așa făcea și când era primar la Sibiu. Venea la serviciu la ora 10 și se căra la ora 13, fără să dea socoteală nimănui. La toate sărbătorile cu mai multe zile libere pentru bugetari, Klaus Iohannis pleca în vacanță cu două-trei zile mai repede și revenea cu două-trei zile după ce subalternii lui începuseră deja munca. Știu asta de la angajați din Primăria Sibiu. „Normal” că nu trebuia să dea socoteală nimănui, fiindcă trata primăria la fel ca orașul Sibiu, pe care-l considera moșia lui, lăsată moștenire de aristocrații sași din Evul Mediu.

Klaus e plecat și acum în vacanță, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști catolice din anul 2019, din data de 19 aprilie la Sibiu, unde a stat până pe 23 aprilie la amiază, dar presidency.ro (nepotrivită alegerea limbii engleze pentru site-ul președintelui României!) a postat la secțiunea  Comunicate de presă https://www.presidency.ro/ro/media/comunicate-de-presa un  decret de eliberare din funcția de procuror a lui Mircea Negulescu zis „Portocală”, semnat chipurile de Iohannis în 22 aprilie a.c. deși se afla la Sibiu! – și a adresat în aceeași zi un mesaj de felicitare pentru Volodimir Zelenski, actorașul evreu pus de sionismul globalist ca președinte în Ucraina, la fel cum a fost instalat și plăvanul în România cu aproape cinci ani în urmă. („Ucraina tocmai și-a ales primul său președinte evreu. Zelenski s-a născut în 1978 din părinți evrei din localitatea Krivyi Rih, un oraș industrial predominant rusofon din sudul Ucrainei.” – cotidianul israelian „Haaretz”.)

Mass-media, alcătuită din slugi, mercenari, agramați și jurnalizde, a preluat vicleșugurile ca știri proaspete și românii naivi cred că plăvanul muncește de se spetește! Cei care și-au făcut un idol din acest chip cioplit grosolan, cu barda imposturii, chiar sunt convinși că șarlatanul se epuizează muncind pentru binele coloniei peste care a fost numit Gauleiter.

Pe lângă faptul că este permanent paralel cu Constituția, Klaus Werner Iohannis abuzează săptămânal de funcția sa prin naveta la Sibiu, cu coloană oficială și pe bani publici, ca un veritabil împărat însoțit de suita sa imperială. Absolut nimeni nu se sesizează și nu stopează acest abuz sfidător!

Chiar nimeni nu se sesizează de navetă săptămânală a acestui impostor pe ruta București-Sibiu? Curtea de Conturi nu are nimic de spus despre aceste abuzuri strigătoare la cer? Cu cât a cheltuit nesimțitul acesta doar în doi ani pe naveta lui, cu costurile enorme ale alaiului imperial care-l însoțește săptămânal la Sibiu se putea ridica un spital! E vorba despre cheltuirea sfidătoare a unor sume enorme pentru cazarea la hotel și mesele la restaurant a ocupanților celor 7-8 mașini care-l însoțesc, inclusiv personalul de pe ambulanța din convoiul prezidențial, salariile duble pentru toți însoțitorii fiindcă lucrează în zilele libere, combustibilul pentru mașini, costurile poliției rutiere care asigură traseul cu câteva ore înainte și să nu uităm neplăcerile provocate celorlalți participanți la trafic, șoferi și pasageri care sunt blocați ore întregi pe traseu. În plus, cum am mai spus, Iohannis lucrează doar trei zile pe săptămâna: marți, miercuri și joi. Este strigător la cer, toată lumea vede, dar nu cere nimeni o anchetă și pedepsirea vinovatului!

Oameni buni, ăsta își bate joc de voi și voi nu recționați. Un traficant de copii, hoț de case și hitlerist cu acte în regulă, care a devalizat statul român de sute de imobile în valoare de miliarde de euro, după ce a declarat FDGR-ul condus de el ca succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România, desființat prin Convenția de Armistițiu și un decret regal, ambele din anul 1944, pozează în om corect și luptător împotriva corupției, fiind și premiat de stăpânii lui din străinătate. Tefeliștii cu creiere spălate văd în impostorul acesta un adevărat monument de corectitudine! Normal, fiindcă ei se adapă cu informații de la aceleași surse media ale iudeo-masonilor, cele care l-au promovat pe impostorul Klaus Iohannis de când a fost plasat pentru prima dată pe scaunul de primar de la Sibiu.

Impostorul acesta, ținut în brațe de statul german și protejat de iudeo-masoni prin intermediul serviciilor secrete care dictează polițiștilor, procurorilor și judecătorilor, știe că nu va plăti niciodată pentru toate fărădelegile comise!

                                                                                                      Marius Albin MARINESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.