Pamflet

Klaus, fii bărbată!

  Când calcă, Plăvanul vrea să pară mândru. Televiziunile îl filmează de-aproape și nu-l vezi decât de la mijloc în […]

 

Când calcă, Plăvanul vrea să pară mândru. Televiziunile îl filmează de-aproape și nu-l vezi decât de la mijloc în sus. Partea interesantă însă se desfășoară în jumătatea cealaltă, cea care rămâne invizibilă.

Când e la un eveniment (probabil i se întâmplă zi de zi, dar e accentuat atunci când trebuie să pară important), plăvanul pășește cu genunchii apropiați, exact ca o pipiță care caută să fie prețioasă. Gestul, chiar dacă de multe ori trece nevăzut, există. Mult mai pregnant se observă când merge pe bicicletă. Tot cu genunchii apropiați, asemeni unei femei care face asta din instinct: dac-ar merge crăcănată, ar entuziasma mulțimea cu imagini panoramice de sub fustă.

V-ați pus întrebarea care-i cauza comportamentului atât de nenatural pentru un bărbat? Dac-am glumi am spune că merge ca și când ciuma roșie i-ar fi tras un șut între picioare. Un psiholog însă ne-ar putea spune că e un mult prea evident comportament de complexat, sursa complexului fiind, în mod evident, dimensiunea cocoșelului. Când mergi așa, cauți să ascunzi ceva, ceva de care, în mod evident, ți-e rușine. Și, de ce-ți poate fi rușine atâta vreme cât, ca bărbat, știi că „toți au d-aia”? Se știe că bărbații slab dotați dezvoltă un complex al lungimii organului genital. Un complex care-i devastează psihic și, evident, comportamental.

Privindu-l pe Plăvan devine clar că de ascuns nu poate ascunde altceva în afara unui cocoșel subdezvoltat. Coroborați asta cu ieșirile vestimentare ale „duamnei”, de fiecare dată mult prea mult descoperită, potrivindu-se vestimentar ca nuca-n perete și generând zâmbete pe sub mustață și coate discrete. „Vrea să pară bună”, ar spune un golan de pe stradă, întrucât se comportă exact în felul în care o puberă vrea să-i atragă atenția peștelui. Orice ieșire a ei în public pare a semnaliza un strigăt de ajutor al unei mult prea pofticioase și mult prea nesatisfăcute amoreze. Doar atunci când nu ai ce-ți trebuie dai atâta atenție „lovirii cu păsărica în privitori”. Doar când cauți sabie agiți teaca-n văzul lumii.

Imaginați-vă ce poate fi-n familia aia și după asta gândiți-vă cu ce-om fi greșit noi să avem în capu’ la țară un asemenea neputincios care pare-a fi mai puțin bărbat și-n comparație cu un castrat.

                                                                                                                      Dan DIACONU

P.S. Mai țineți minte căciuloiul ăla cu care-a apărut la Ziua Unirii? E din același registru.

Citiți și

Este sau nu este Iohannis bisexual?

 SOS! Europa este condusă de oameni care nu au copii, după ei potopul!

1 Comment

  1. gelu

    Plavanul nu are cum sa fie barbat adevarat deoarece el calca si-si tine picioarele in repaus la fel ca o femeie. Dupa cat se pare e lucator pe din dos.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *