Fără categorie

Klaus Iohannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze! (II)

  Prezentăm în premieră două noi dosare penale, din anii 2013 și 2014, cu penalul Klaus Werner Iohannis – conform […]

 

Prezentăm în premieră două noi dosare penale, din anii 2013 și 2014, cu penalul Klaus Werner Iohannis – conform termenului născocit de acesta! – în rolul principal

Klaus Iohannis vorbește despre penali în cazul tuturor celor cu dosare de cercetare penală, făcând abstracție de multele și incontestabilele sale dosare penale, în unele dintre acestea fiind chiar urmărit penal: Klaus Iohannis minte cu nerușinare, avem dovada că a fost urmărit penal!

Klaus Werner Iohannis a avut două dosare de cercetare penală la Parchetul General în anul 2014, când era în plină cursă electorală pentru ocuparea fotoliului de la Cotroceni. Îngroparea celor două dosare de către „bravul procuror general” Tiberiu Nițu a avut loc cu două luni înainte ca Iohannis să ajungă președinte, prin clasarea acestora cu „neînceperea urmăririi penale”. Părerea mea personală este că procurorul general Tiberiu Nițu a acționat din frică, primind avertismentul de tip „ciocul mic” în toate dosarele lui Iohannis pe filieră masonică  și SRI, nu pe linie de partid! Drept răsplată, nu după mult timp, mai mult sau mai puțin acoperitul Tiberiu Nițu a primit de la sistemul ticălos pe care l-a protejat a  treia cizmă, aia în cur, zburând de pe funcție și devenind el însuși urmărit penal!

Unul dintre cele două dosare fusese plimbat timp de doi ani, 2013-2014, pe ruta: DNA București (moșia lui Kovesi) – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia („parohia” lui taica Augustin Lazăr) – Parchetul General (condus atunci de Tiberiu Nițu), conform rețetei tergiversării, mușamalizării și a spălării pe mâini aplicată tuturor dosarelor în care era cercetat protejatul internațional Iohannis Klaus Werner. Motivarea clasării acestui dosar, de care au fugit toți procurorii și l-au pasat de la unul la altul ca pe un cartof fierbinte, este cel puțin surprinzătoare: „Există fapta, dar nu există elementele constitutive ale infracțiunii”. Aferim, boieri dumneavoastră! Plângere penală împotriva lui Klaus Iohannis din 2013, de la DNA, a ajuns la Parchetul General în anul 2014 după ce a parcurs următorul traseu: expediat de către protectoarea iohannistă, Laura Codruța Kovesi – șefa DNA, către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, iar de aici a fost îndrumat către Parchetul General de Augustin Lazăr, protector și el al lui Klaus Werner Iohannis, care a și fost numit ulterior de către președintele sas ca procuror general, deși era nu numai un „dinozaur” comunist, ci și un procuror incompetent, cercetat el însuși pentru fapte de corupție de către DNA! Dacă Laura Codruța Kovesi și Augustin Lazăr, cei doi ocrotori ai penalului Klaus Iohannis – care i-a și numit pe funcții, îl protejează pe acesta din convingerea dată de oportunism și fiindcă este o sarcină/misiune trecută în fișa postului, Tiberiu Nițu a acționat conjuctural, de teamă, în favoarea sasului penal. Din această cauză, deoarece frica este trecătoare și exista riscul să devină imprevizibil în viitor, procurorul general a și fost eliminat cu proxima ocazie printr-o făcătură de dosar penal întocmit la comandă de trepădușii lui Kovesi din DNA. Oricum, Nițu trebuia debarcat ca să elibereze cât mai rapid fotoliul de procuror general pentru sluga iohannistă Augustin Lazăr.

În acest episod am să public denunțul penal adresat direct Parchetului General în vara anului 2014, care a constituit dosarul nr. 385/P/2014 și o adresă suplimentară. Atenție, pentru postacii iohanniști și cei spălați pe creier, care au gata pregătită replica: „Marinescu a fost pus de PSD ca să-l șicaneze pe Klaus Iohannis în campania electoral”! Denunțul a fost expediat în data de 10 iunie 2014, iar Klaus Iohannis a fost desemnat candidat pentru prezidențiale, din partea PNL, în 21 iulie 2014,la mai bine de o lună! (https://www.hotnews.ro/stiri-politic-17718020-klaus-iohannis-desemnat-candidatul-pnl-presedintie-surse.htm)

Către

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

                                               În atenţia domnului Procuror General, domnul Tiberiu-Mihail Niţu

 

                                                   DENUNŢ PENAL

 

Subsemnatul Marinescu Marius Albin, domiciliat în municipiul Sibiu, (…), telefon: (…), formulez prezentul  denunţ penal împotriva făptuitorului Iohannis Klaus Werner, cu domiciliul în municipiul Sibiu, str. Bâlea, nr. 29, judeţul Sibiu, primar al municipiului Sibiu pentru săvârşirea infracţiunilor de  corupţie, conflict de interese, abuz în serviciu contra intereselor publice, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi reactivarea unei organizaţii naziste. De asemenea, formulez denunţ penal şi împotriva numitului Ţuluş Doru Florin, fost prim-procuror al Secției de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție din cadrul DNA, actualmente șef al Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiuni asimilate sau în legătură directă cu infracțiunile de corupție din cadrul Secției de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție a DNA, structura centrală, pentru infracţiunea de favorizarea infractorului.

Menţionez că mă adresez domniei voastre, chiar dacă unele infracţiuni ţin de competenţa DNA, deoarece am suspiciuni în ceea ce priveşte instituţia respectivă fiindcă, în ceea ce-l priveşte pe numitul Iohannis Klaus Werner, două dosare de corupţie la nivel înalt şi crimă organizată – la care o să mă refer concret în continuare – au fost muşamalizate. De asemenea, o altă plângere penală împotriva lui Iohannis Klaus Werner a fost redirecţionată spre Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, unde acelaşi personaj se bucură de protecţie totală din considerente locale.

                              Motivele denunţului şi solicitările subsemnatului

1) Vă solicit redeschiderea dosarelor penale nr. 270/P/2006 şi 5/P/2007 (înregistrate sub aceste numere la DNA, structura centrală), care au fost trimise la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, conform adresei din 12 mai 2010, semnate de domnul procuror sef de secţie Ţuluş Doru Florin, pe care o anexez. Menţionez că eu am dat declaraţii în cele două dosare, în calitate de martor, fiind jurnalist de investigaţii cu mai multe materiale de presă publicate despre mafia imobiliară din Sibiu, care era anchetată în cele două dosare penale.

                                                                 În fapt,

Dosarul penal nr. 270/P/2006, la care face referire domnul procuror Ţuluş, în adresa sa, a sosit la D.N.A. de la Parchetul General, Secţia D.I.I.I.C.O.T., fiind de fapt dosarul nr. 42/P/2006 de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, solicitat la Bucureşti datorită valorii foarte mari a fraudei. Este vorba de imobile în valoare cumulată de câteva sute de milioane de euro, furate de la statul român! Acest dosar, demarat în anul 2006, a fost efectiv blocat de procurorul şef Doru Ţuluş timp de trei ani (!!!), cu intenţia evidentă de scurgere a timpului în vederea prescrierii faptelor, pentru ca apoi să fie retrimis în data de 1 octombrie 2009 tot la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia (!) prin declinarea competenţei D.N.A…. Inadmisibil, procurorilor de la DNA le-au trebuit trei ani de zile ca să-şi dea seama dacă un dosar este sau nu de competenţa lor!!! Şi, la fel de inadmisibil, un dosar care este solicitat de la un parchet din teritoriu, invocându-se lipsa de competenţă a acestuia, în final este retrimis tot acolo, ca şi cum, după trei ani, parchetul din teritoriu a devenit pe neaşteptate compatibil. Sau poate că a devenit compatibil, deoarece D.N.A. „a avut grijă” să-i scoată pe învinuiţii  principali (capii mafiei caselor din Sibiu) de sub urmărire penală în cazul infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de articolele 248, 246 şi 248 indice 1  din vechiul Cod penal. Aceste articole se refereau la abuzul în serviciu contra intereselor publice şi contra intereselor persoanelor, iar 248 indice 1 reprezenta forma calificată (agravantă) a abuzului în serviciu, faptele pedepsindu-se cu închisoare de la 5 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi.

Cei pe care i-am numit capii mafiei caselor din Sibiu sunt funcţionari publici şi deţineau, atunci când au fost săvârşite faptele care au păgubit statul român de valori uriaşe, următoarele funcţii: Iohannis Klaus Werner – primar al municipiului Sibiu, Nicola Iordan – secretar al Primăriei municipiului Sibiu şi Nistor Dorin – şeful Serviciului Juridic din cadrul Primăriei Sibiu. Corupţia neîndoielnică, în care se scaldă administraţia locală din Sibiu, devine şi mai evidentă atunci când „locotenenţii” lui Iohannis, Nicola Iordan şi Nistor Dorin, deşi aflaţi sub urmărire penală, sunt promovaţi de şeful lor, acelaşi Klaus Iohannis, „il capo di tutti capi”! Astfel, Nistor a fost promovat în funcţie, devenind secretar al Primăriei Sibiu, în locul lui Iordan, iar acesta s-a mutat la Consiliul Judeţean devenind secretarul judeţului (!?), funcţie inexistentă până atunci şi înfiinţată special pentru protejatul lui Iohannis. Primarul Sibiului nu conducea în perioada respectivă doar municipiul, ci şi judeţul, preşedintele de atunci al Consiliului Judeţean Sibiu, Martin Bottesch,  fiind un personaj şters, etnic german şi simplă marionetă la discreţia lui Iohannis, acesta din urmă fiind şi preşedinte al F.D.G.R.-ului (Forumul Democrat al Germanilor din România) din care face parte şi Bottesch ca membru al comunităţii germane din România.

Subliniez faptul că tergiversările pentru prescrierea faptelor, precum şi scoaterile de sub urmărire penală şi neînceperea urmăririi penale împotriva lui Iohannis Klaus Werner şi a complicilor săi, la spolierea statului român, „decretate” de către domnul procuror şef secţie Ţuluş Doru Florin sunt total inadmisibile, având în vedere exemplul condamnării domnului Becali George. În acest caz de corupţie, deşi schimbul de terenuri cu armata a avut loc în perioada 1996 – 1999 şi prejudicierea statului român a fost de „doar” 892.758 USD, iată că s-a dat o sentinţă cu condamnare la închisoare după 17 ani! Atunci de ce învinuiţii din dosarele nr. 270/P/2006 şi 5/P/2007, în frunte cu „intangibilul” Iohannis Klaus Werner, sunt făcuţi scăpaţi prin PRESCRIERE, deşi infracţiunile comise de aceştia sunt de dată mult mai recentă şi paguba cauzată statului român este de câteva sute de milioane de euro?

În acest sens, solicit prin prezenta redeschiderea celor dosare de urmărire penală: nr. 270/P/2006 şi 5/P/2007 (înregistrate sub aceste numere la DNA, structura centrală).

2) Vă solicit începerea urmăririi penale împotriva numitului Ţuluş Doru Florin, fost prim-procuror al Secției de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție din cadrul DNA, structura centrală, pentru infracţiunea de favorizarea infractorului.

                                                               În fapt,

   Deoarece Direcţia Naţională Anticorupţie (D.N.A.) nu a comunicat subsemnatului RECLAMANT (în dosarul 5/P/2007, pomenit în răspunsul DNA), dar şi MARTOR în celălalt dosar penal soluţia din dosarul respectiv privind scoaterea de sub urmărire penală a învinuitului Klaus Werner Iohannis şi a celorlalţi pentru infracţiunile de abuz în serviciu contra intereselor publice şi contra intereselor persoanelor în formă calificată, reclamantul fiind lipsit astfel de posibilitatea atacării acestei soluţii în termen legal, constituie o abatere de la procedura legală şi un abuz al procurorului şef de secţie, Doru Florin Ţuluş.

Am depus trei adrese prin care solicitam informaţii privind stadiul în care se află cele două dosare de cercetare penală: nr. 270/P/2006 şi nr. 5/P/2007. Aceste solicitări au fost depuse astfel: două direct la Registratura DNA, prin intermediul domnului Vasile Zărnescu, redactor-şef al publicaţiei „Justiţiarul”, pe care o conduc în calitate de director şi a treia prin poştă, cu confirmare de primire. Primele două cereri au fost depuse de domnul Vasile Zărnescu la următoarele date: 6.08.2009 (înregistrată la DNA cu nr. 6456) şi 8.10.2009. Ultima solicitare a fost trimisă de subsemnatul, prin intermediul poştei, în data de 31.03.2010. Răspunsul, după cele trei cereri, a sosit doar în data de 12.05.2010, după 9 (nouă) luni de la înregistrarea primei cereri! Precizez că este importantă dată la care a fost depusă prima solicitare privind stadiul cercetărilor (6.08.2009 ), ca să fie clar că solicitare noastră nu a avut un substrat politic, deoarece în luna august 2009, nu apăruse încă propunerea liderului PNL, Crin Antonescu, ca numitul Klaus Iohannis să fie numit premier al României!

Ţin să subliniez faptul că subsemnatul am fost audiat de două ori de către domnul comisar Năulea Ionel Constantin Oliwer, din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (D.N.A.) – structura centrală în anul 2007  (conform citaţiei din anexă) şi am depus probe în dosarele 5/P/2007 şi 270/P/2006, aflate la D.N.A. – structura centrală. Consider că dosarele respective, care tratau mafia imobiliară din Sibiu – retrocedări frauduloase de imobile, au fost tergiversate în vederea prescrierii faptelor de către domnul procuror şef secţie Ţuluş Doru Florin şi la fel, consider că Ordonanţa nr. 270/P/2009 prin care s-a dispus scoaterea de sub urmărirea penală şi neînceperea urmăririi penale împotriva învinuitului Iohannis Klaus Werner şi altora este netemeinică şi nelegală.

Dosarul penal nr. 270/P/2006 –   la care face referire domnul Ţuluş, în răspunsul său din 12 mai 2010, adresat publicaţiei pe care o conduc –  a sosit la D.N.A. de la Parchetul General, Secţia D.I.I.I.C.O.T., fiind de fapt dosarul nr. 42/P/2006 de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, solicitat la Bucureşti datorită valorii foarte mari a fraudei.  Este vorba de imobile în valoare cumulată de câteva sute de milioane de euro  furate de la statul român!  Acest dosar, în care s-au făcut cercetări încă din anul 2006, s-a prăfuit prin sertarele secţiei conduse de domnul  procuror şef de secţie Ţuluş Doru Florin pe parcursul a trei ani pentru ca apoi să fie retrimis, în 1 octombrie 2009, tot la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia prin declinarea competenţei D.N.A.  Culmea, procurorilor subordonaţi ierarhic domnului procuror şef de secţie Ţuluş Doru Florin le-au trebuit trei ani de zile ca să-şi dea seama dacă un dosar este sau nu de competenţa lor! Favorizarea şi protecţia unui grup de crimă organizată este evidentă, pentru că într-un astfel de grup s-au constituit toţi învinuiţii din dosarele mafiei imobiliare de la Sibiu. Pentru toate acestea, vă solicit începerea urmăririi penale împotriva numitului Ţuluş Doru Florin.

3) Denunţ penal împotriva făptuitorului Forumul Democrat al Germanilor din România, cu sediul în municipiul Sibiu, str. G-ral. Magheru, nr. 1-3, nr. 29, judeţul Sibiu, persoană juridică română de drept privat şi împotriva  reprezentanţilor acestuia, numiţii Iohannis Klaus Werner, preşedinte al organizaţiei, la nivel naţional şi Klein Hans, preşedintele organizaţiei municipale Sibiu, pentru săvârşirea infracţiunii de  constituire a unei organizaţii cu caracter fascist, aşa cum se regăseşte aceasta în Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 31/2002, publicată în Monitorul Oficial nr. 214 din 28 martie 2002, privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii..

                                                       Motivele plângerii, în fapt:

În data de 27 februarie 2007, Hans Klein, în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), a depus la Judecătoria Sibiu o Cerere de chemare în judecată împotriva municipiului Sibiu reprezentat de primarul Klaus Iohannis (şeful lui Klein în F.D.G.R., Iohannis fiind preşedintele organizaţiei la nivel naţional) şi Consiliului Local Sibiu, unde F.D.G.R. avea majoritate absolută la acea dată, 16 consilieri (printre care şi „petentul” Hans Klein) din totalul de 23. Numitul Hans Klein a solicitat prin acţiunea civilă depusă la Judecătoria Sibiu următoarele, citez: „Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”.

Organizaţia etnică nazistă Grupul Etnic German a fost înfiinţat imediat după Dictatul de la Viena. El exista şi în alte ţări cu minoritate germană: Franţa (Alsacia), Polonia (Silezia), Cehoslovacia (Sudeţi). Scopurile acestor Grupuri Etnice Germane naziste (celebra Coloana a V-a a lui Hitler) erau: propaganda nazistă, sabotajele economice, acţiunile diversioniste în spatele frontului, „intoxicarea” şi dezinformarea populaţiei majoritare din ţările respective.

Puterile Aliate au impus României, prin articolul 15 al Convenţiei de Armistiţiu  din 12 septembrie 1944 , dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc. Astfel, Grupul Etnic German a fost desfiinţat prin Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai al României.

Instanţa a admis cererea preşedintelui organizaţiei F.D.G.R. (municipiul Sibiu) Hans Klein, iar sentinţa civilă nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007, nu a fost atacată de nimeni şi a rămas definitivă. Aşa că, în mod oficial, printr-o sentinţă definitivă, Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), este succesorul unei organizaţii naziste.
Fapta constituie infracţiune conform  Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 31/2002, publicată în Monitorul Oficial nr. 214 din 28 martie 2002, privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii.

Cei doi preşedinţi ai F.D.G.R. au calităţile de instigator (Iohannis Klaus Werner) şi autor (Hans Klein), deoarece aceştia prin demersurile lor au reînfiinţat o organizaţie fascistă, încălcând şi Constituţia României, care prevede la art. 11, alin. (1): „Statul român se obligă să îndeplinească întocmai şi cu bună-credinţă obligaţiile ce-i revin din tratatele la care este parte.” Statul român a fost parte semnatară a Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944 , care prevedea la articolul 15 dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc.

Conform art. 9, alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii: Cererea de dizolvare poate fi introdusă de Ministerul Public din oficiu sau la solicitarea oricărei persoane interesate”.

   Ca atare, vă solicit să iniţiaţi procedura de dizolvare a Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), deoarece acesta s-a declarat succesor al unei organizaţii naziste şi să demaraţi investigaţii pentru ca făptuitorii să fie pedepsiţi conform legii.

Notă: Pentru o informare cât mai completă privind istoria organizaţiei naziste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe), vă recomand citirea acestui articol al meu pentru care m-am documentat temeinic: http://www.justitiarul.ro/forumul-democrat-al-germanilor-din-romania-fdgr-condus-de-klaus-iohannis-se-declar-oficial-continuatorul-partidului-nazist-din-al-doilea-rzboi-mondial/

4) Vă rog să solicitaţi Dosarul nr. 5630/2013 de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, unde a fost pasat de către DNA, structura centrală! În data de 13 iunie 2013 am trimis o plângere penală la DNA, de unde am primit un răspuns în data de 16 iulie 2013 prin care mi se spunea că dosarul a fost trimis la Alba Iulia „conform competenţei”. Mă surprinde deoarece plângerea mea conţinea fapte de corupţie foarte grave săvârşite de acelaşi intangibil Iohannis Klaus Werner, altele decât cele expuse mai sus.

În fapt, am depus la DNA plângere penală împotriva făptuitorului Iohannis Klaus Werner, cu domiciliul în municipiul Sibiu, str. Bâlea, nr. 29, judeţul Sibiu, primar al municipiului Sibiu pentru săvârşirea infracţiunilor de  conflict de interese, abuz în serviciu contra intereselor publice şi abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi împotriva numitului Klein Hans, fost consilier local şi fost preşedinte FDGR Sibiu, cu domiciliul în municipiul Sibiu, str. Negoi, nr. 47, pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese. Vă anexez copie după plângerea penală respectivă, referitoare la retrocedarea abuzivă a Căminului pentru persoane vârstnice Sibiu, situat în strada George Coşbuc, nr. 20 şi a conflictului de interese, a abuzului în serviciu contra intereselor publice şi abuzului în serviciu contra intereselor persoanelor, toate fiind subsecvente acestui act, al retrocedării abuzive.

A trecut un an de la depunerea plângerii şi nu am primit absolut nici un fel de relaţii privind mersul anchetei, ceea ce mă face să suspectez ambele parchete de acţiuni dolosive, menite să muşamalizeze toate infracţiunile semnalate împotriva făptuitorului Iohannis Klaus Werner, cu domiciliul în municipiul Sibiu, str. Bâlea, nr. 29, judeţul Sibiu, primar al municipiului Sibiu. Ca urmare, solicit ca acest dosar să fie instrumentat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

5) Vă solicit să elucidaţi soarta Dosarului penal nr. 609/P/2007, privind pe Iohannis Klaus Werner şi alţii, care a fost trimis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu „spre competentă soluţionare” Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Bucureşti, dar nu se găseşte acolo, conform adresei semnate de domnul procuror şef de direcţie, Codruţ Olaru. Anexez pentru edificare adresa din 14 mai 2008 semnată de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ioan Irimie, care afirmă că a trimis dosarul nr. 609/P/2007 la DIICOT şi adresa semnată de domnul procuror şef Codruţ Olaru, în august 2009, care neagă că există dosarul respectiv la Direcţia pe care o conduce. În dosarul respectiv erau cercetaţi beneficiarii unui rapt imobiliar produs în 1999, când familia Iohannis Klaus şi Carmen împreună cu complicii Lăzurca Georgeta (mama lui Carmen Iohannis) şi Baştea Ioan, emigrat ulterior în SUA, unde a şi decedat, au obţinut fraudulos două imobile ultracentrale în Sibiu. Cercetarea s-a dirijat către D.I.I.C.O.T., deoarece D.N.A. cercetează dosare penale privind persoane publice, ori în anul 1999, când s-a definitivat jefuirea statului român de către grupul infracţional, Iohannis nu era primar. Cele două imobile furate efectiv de la statul român sunt situate în municipiul Sibiu: str. G-ral Magheru, nr. 35 şi str. N. Bălcescu, nr. 29. Imobilul situat în str. Magheru nr. 35, a fost pierdut de soții Iohannis în anul 2005. Acesta fusese obţinut pe baza acelorași acte false, folosite şi în cazul casei din strada N. Bălcescu. Astfel, Decizia civilă nr. 310/R, din 30 iunie 2005, a Curţii de Apel Braşov, consfinţeşte, definitiv şi irevocabil, decizia pronunţată de Tribunalul Braşov în data de 22 aprilie 2004, prin care certificatul de moştenitor şi legatar nr. 90/ 01.06.1999, emis de notarul Radu Gabriel Bucşa, a fost anulat ca fiind eliberat pe bază de documente false şi cu încălcarea competenţei teritoriale. Recent, Tribunalul Braşov a judecat dosarul 262/62/2014 (fost dosar nr. 850/62/2009) şi prin Hotărârea 235/2014, din  16.05.2014, i-a deposedat pe proprietarii impostori, Iohannis Klaus Werner, Iohannis Carmen Georgeta şi Baştea Ioan şi de imobilul situat în municipiul Sibiu, str. N. Bălcescu nr.29!

  Mai toate dosarele penale, care îl au ca subiect pe numitul Iohannis Klaus Werner, sunt rătăcite, tergiversate, blocate şi declinate, probabil până se vor prescrie faptele.

  Vă rog respectuos să întreprindeţi cele necesare pentru a afla unde a ajuns acest dosar (609/P/2007) şi din ce motive „s-a rătăcit”.

În final, reiterez motivele care m-au determinat să depun acest denunţ penal la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Fiind jurnalist, sunt la curent cu teoriile unor colegi de breaslă, conform cărora DNA este subordonat preşedintelui Traian Băsescu şi se acţionează la comandă politică, existând două jumătăţi de măsură: una punitivă pentru adversarii politici şi alta protectoare pentru aliaţii săi. Numitul Iohannis Klaus Werner a fost protejat, la ordin politic, fiind ocrotit de  toate guvernele care s-au perindat la putere, începând cu anul 2000, deoarece este etnic german aflat în graţiile statului german, stat care l-a decorat în repetate rânduri pentru „servicii deosebite aduse Germaniei”.

Deoarece am practicat presă de investigaţii la Sibiu, unde şi locuiesc, iar doamna procuror-şef Laura Codruța Kövesi provine de aici, cunosc relaţiile cultivate de primarul Iohannis Klaus Werner în cadrul magistraţilor sibieni, fiind notorie prietenia acestuia cu numitul Rusu Marcel, fost preşedinte al Tribunalului Sibiu. Fostul prim-procuror al parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, Apostu Florin, avea mai multe dosare de cercetare penală ţinute dosite atunci când a fost arestat pentru fapte de corupţie. Printre acestea se pare că se aflau şi dosare în care era incriminat numitul Iohannis Klaus Werner.

V-am prezenta, succint, câteva cauze care au determinat o IMUNITATE absolută şi permanentă pentru Iohannis Klaus Werner din motive politice şi etnice (discriminare etnică pozitivă). În Constituţia României, la art. 16, al. 2, scrie în mod clar: „Nimeni nu este mai presus de lege”. Asta solicit şi eu: să fie respectată Constituţia şi cercetarea penală să-şi urmeze calea legală, fără ca să existe suspiciuni de ingerinţă politică şi protecţie din motive de politică externă.

Anexez următoarele documente, în copie:

Pentru punctele 1) şi 2) din Denunţul penal:

 • Adresa din 12 mai 2010, semnate de domnul procuror sef de secţie DNA, Ţuluş Doru Florin.
 • Ultima adresă expediată către DNA de subsemnatul, în data de 31.03.2010, prin care solicitam date despre stadiul cercetărilor în dosarele penale nr. 270/P/2006 şi 5/P/2007.
 • Citaţie la DNA pe numele subsemnatului pentru data de 14.05.2007, care atestă calitatea mea de RECLAMANT în dosarul 5/P/2007.

Pentru punctul 3) din Denunţul penal:

 • Convenţia de Armistiţiu din 12 septembrie 2014
 • Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944
 • Cererea de chemare în judecată depusă de Hans Klein la data de 27 februarie 2007, prin care acesta solicită constatarea calităţii de succesor în drepturi al organizaţiei FDGR faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)
 • sentinţa civilă nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007

Pentru punctul 4) din Denunţul penal:

 • plângerea penală trimisă la DNA în data de 13 iunie 2013
 • răspuns în data de 16 iulie 2013 prin care sunt anunţat că DNA „a pasat” dosarul la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia

Pentru punctul 5):

 • adresa din 14 mai 2008, semnată de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ioan Irimie, care afirmă că a trimis dosarul nr. 609/P/2007 la DIICOT
 • adresa semnată de domnul procuror şef Codruţ Olaru, în august 2009, care neagă că există dosarul respectiv la Direcţia pe care o conduce

SIBIU, 10 iunie 2014                                                                                            Cu respect,

                                                                                                                      Marinescu Marius Albin

 

Către

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție

Secția de urmărire penală și criminalistică

                          Pentru dosar  nr. 385/P/2014

                                                          În atenția doamnei procuror Carmen Rusu

 

            Subsemnatul Marinescu Marius Albin, în calitate de reclamant în dosarul nr. 385/P/2014, vă expediez o copie după Decizia civilă nr. 235/Ap din 16.05.2014 a Tribunalului Brașov, la dosar nr. 262/62/2014, care atestă că Iohannis Klaus Werner și soția sa, Iohannis Carmen Georgeta, nu au fost cumpărători de bună credință a unei jumătăți din imobilul situat în Sibiu, str. N. Bălcescu, nr. 29, contractul respectiv de vânzare-cumpărare fiind declarat nul.

Acest imobil, dar și cel situat în str. G-ral. Magheru, nr. 35, fac împreună obiectul dosarului nr. 5/P/2007 muşamalizat la D.N.A. Bucureşti, a cărui redeschidere am solicitat-o în denunțul penal. Ambele imobile au fost obținute de Baștea Ioan, Lăzurca Georgeta (soacra primarului Iohannis) și soții Iohannis prin uz de documente false, declarate ca atare de instanțele brașovene. Imobilul din Sibiu, str. G-ral Magheru, nr. 35, fusese pierdut încă din anul 2005 de soții Iohannis, soacra primarului, Lăzurca Georgeta și complicele Baștea Ioan prin sentinţa definitivă şi irevocabilă nr. 310/R din 30 iunie 2005 a Curţii de Apel Braşov. Astfel, a fost anulat un Certificat de moştenitor şi legatar (nr. 90/ 01.06.1999), ca fiind eliberat pe bază de documente false şi cu încălcarea competenţei teritoriale absolute de către notarul corupt Bucşa Radu Gabriel.

În dosarul nr. 5/P/2007 există documente care atestă conflictul de interese și abuzul în serviciu al primarului Klaus Iohannis, precum şi complicitatea  celor doi angajaţi ai primăriei sibiene, Dorin Nistor, actual secretar la Primăriei Sibiu şi Iordan Nicola, fost secretar. În acest dosar se regăsesc întâmpinările înaintate de Primăria Sibiu la procesele civile aflate pe rol la diverse instanţe şi care au ca obiect imobilele situate în Sibiu, strada G-ral. Magheru, nr. 35 şi strada Nicolae Bălcescu, nr. 29, ambele însuşite în mod fraudulos de familia Iohannis şi cei doi complici (Lăzurca Georgeta şi Baştea Ioan, escrocul decedat în SUA). Prin întâmpinările respective se observă clar conflictul de interese. În mod cert, primarul Iohannis îl apără pe proprietarul impostor Iohannis, statul român fiind astfel păgubit în formă continuată.

Abuzând de funcţia sa de primar, numitul Iohannis Klaus Werner a depus mai multe întâmpinări din partea instituţiei pe care o conduce la dosarele 4069/2005, 4151/2005 şi 2784/ 2006, aflate la vremea respectivă pe rol la instanţele sibiene. Tot prin abuz, primarul Klaus Iohannis a folosit subalternii, funcţionari publici, în interes personal. Astfel, Iordan Nicola (secretarul Primăriei Sibiu la vremea respectivă) şi Nistor Dorin (şeful Serviciului juridic al aceleiaşi primării, ulterior promovat pe postul lui Nicola), în toate dosarele care au stat la baza unor retrocedări dubioase – aici este vorba de zeci de imobile! -, nu au avut actele complete, care să facă dovada dreptului de revendicare, şi se fac vinovaţi de complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice şi ale persoanelor. Tot cei doi au fost persoanele care au întocmit şi avizat întâmpinările depuse în instanţă, care susţin interesele personale ale şefului lor, primarul Iohannis Klaus Werner! Este de prisos să reamintesc că aceste interese, pe lângă faptul că reprezintă roadele unor fraude, sunt în contradicţie evidentă cu interesele statului român şi ale comunităţii sibiene. Sunt evidente infracțiunile privind conflictul de interese și abuzul în serviciu contra intereselor publice şi ale persoanelor.

Întâmpinările depuse la instanţele judecătoreşti de către Iohannis, în calitatea sa de primar, nu au nici un fel de acoperire juridică. Ele conţin numai neadevăruri şi interpretări personale pe marginea legilor ale complicilor Nistor şi Nicola. Eşafodajul imposturii continuate este construit de cei doi complici la îndemnul primarului, beneficiar direct al raptului imobiliar. La întâmpinările pomenite anterior, care au fost depuse în dosare din anii 2005 şi 2006, se adaugă încă două, depuse în anul 2008 la dosarele nr. 2072/306/2008 de la Judecătoria Sibiu şi respectiv nr. 4919/62/2006 de la Curtea de Apel Braşov.

Pentru a demonstra conflictul de interese și abuzul în serviciu al primarului Iohannis Klaus Werner, anexez o copie după Întâmpinarea depusă la Judecătoria Sibiu (Dosar nr. 2072/306/2008), în numele Statului român reprezentat prin Consiliul Local Sibiu, de către primarul Iohannis Klaus Werner și secretarul Nistor Dorin în data de 29 mai 2008, în care se invocă din start tardivitatea  şi inadmisibilitate cererii de revizuire formulată de  victimele raptului imobiliar care cumpăraseră de bună-credinţă apartamentele, de parcă statul român (deposedat şi el de o jumătate din imobilul situat în str. N. Bălcescu, nr 29 din Sibiu) nu ar fi fost în aceeaşi „barcă” cu păgubiţii!

În procesul respectiv, locatarii imobilului situat în Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 29, solicitau revenirea la situaţia tabulară din C.F. anterioară malversaţiunilor declanşate de banda de infractori. Cererea de revizuire se bazează pe sentinţa definitivă şi irevocabilă nr. 310/R din 30 iunie 2005 a Curţii de Apel Braşov, care consfinţeşte, definitiv şi irevocabil, decizia civilă nr. 240/A pronunţată de Tribunalul Braşov în data de 22 aprilie 2004, prin care Certificatul de moştenitor şi legatar nr. 90/ 01.06.1999, emis de notarul corupt Bucşa Radu Gabriel a fost anulat ca fiind eliberat pe bază de documente false şi cu încălcarea competenţei teritoriale absolute.

Prin întâmpinarea depusă, primarul şi secretarul, acesta din urmă jurist şi specialist în interpretarea după bunul plac al legilor, caută chichiţe judecătoreşti pentru a obstrucţiona statul român, dar şi locatarii, împiedicându-i pe aceştia din urmă să-şi reintre în drepturi. Cine să apere statul român, când cel care l-a păgubit este chiar primarul, care face legea la Sibiu? Este nostimă invocarea articolului 322 pct. 6 din Codul de procedură civilă, în întâmpinare respectivă, conform căruia se poate cere revizuirea unei hotărâri dacă „statul ori alte persoane juridice de drept public sau de utilitate publică, dispăruţii, incapabilii sau cei puşi sub curatelă nu au fost apăraţi deloc sau au fost apăraţi cu viclenie de cei însărcinaţi să-i apere”. Este distractiv, deoarece taman Dorin Nistor, pe toată perioada cât a fost şeful Serviciului juridic al Primăriei Sibiu, a contribuit decisiv la pierderea tuturor proceselor care aveau ca obiect retrocedări de imobile prin neprezentarea subalternilor săi în instanţe sau prin necombativitatea acestora, în rarele lor apariţii prin sălile de judecată când erau doar simpli figuranţi.

Sibiu, 29 septembrie 2014                                                                           Marinescu Marius Albin

                                                                                                                           (Va urma)

Prima parte a articolului: Klaus Iohannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze!

Actualizare noiembrie 2018:

Acest dosar, 385/P/2014, a fost trimis de Parchetul General la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, unde șeful acestui parchet, „taica” Lazăr Augustin, protectorul dintotdeauna al lui Klaus iohannis, a avut grijă să-l îngroape definitiv în data de 20 noiembrie 2014! Îl aveți mai jos, printre celelalte 17 dosare penale ale lui Iohannis clasate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba în perioada 2001-2018, la poziția nr. 15. (Click pe imagini pentru mărire!)

 

 

1 Comment

 1. stoica sofia

  MA ASOCIEZ ACESTOR DENUNTURI SI CER CERCETAREA TERGIVERSARILOR SI PEDEPSIREA PERSOANELOR VINOVATE…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.