Lichele

Klaus Iohannis, coruptul care luptă cu corupția

                        „Corupția ucide!”… Nu vrea nimeni să mori dracului […]

                        „Corupția ucide!”…

Nu vrea nimeni să mori dracului la noi în România, să maculezi pământul românilor pe care nu dai doi bani – mai bine Klaus-heraus! –, pe românește, „ieși afară javră ordinară”, nu vrea nimeni să devii victimă a propriului slogan fariseic, să urle apoi toată presa ignară germană că un neamț nevinovat și diafan este prigonit de barbarii și cruzii români sanguinari, fanatici și pe deasupra, ooo ce răvășitor, creștini ortodocși…

Mai jos o poveste despre javre ciorditoare, lacome de biștari austrieci, țechini parcă li se zicea și violarea Justiției în grup și la poștă de către securiștii pedofili…

Cadrelor Securităţii le era asigurată intrarea la Facultatea de Drept pe locuri rezervate, fără examen de admitere, unul dintre privilegile oferite de Sistem cerberilor aparatului de Partid, câinii fideli. O bună parte a câinilor fideli au ajuns magistrați, administrând justiția pe placul și voia organelor. Cei mai mulți au rămas legendați bine și relocați pe alte paliere de conspirare, pe măsură ce au avansat la etaje superioare în carieră.

Majoritatea politicienilor provin din zona Dreptului, s-a creat o adevărată castă, doar PSD-ul a mai spart oleacă tiparul cu macaragii sau șoferi la bază, cazul lui Tudorel, devenit „profesor” și ministru.
Legea 51 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat adoptată în anul 1995 prevedea că poate fi primit în profesie, cu scutire de examen:
a) titularul diplomei de doctor in drept;
b) cel care pana la data primirii in profesia de avocat a indeplinit functia de judecator, procuror, notar public, consilier juridic sau jurisconsult timp de cel putin 10 ani.

Pe această cale securiștii au pătruns și în Barou și în avocatură și mai ales au pășit pe aleea miliardarilor, vezi cazul lui Gheorghe Mușat, avocatul lui Iohhanis, nu întâmplător desigur.

Klaus Iohannis după ce a obținut în urma unui testament falsificat una din casele sale, a fost apărat în procesul civil de cadrul și turnătorul Secu Gheorghe Mușat, dar în final Iohannis a pierdut casa pe care o ciordise, iar statul, paradoxal în acest proces unic, de anale – reprezentat la vârf chiar de președintele ciorditor –, a obținut restituirea proprietății ajunse prin fraudă în patrimoniul familiei Iohannis, care familie s-a tot îndestulat bănește din ciordeală și fals în acte publice aproape două decenii.

Click pe imagine pentru mărire!

Iohannis s-a folosit de documente false pentru a se da drept moştenitor al unui imobil din centrul Sibiului, procesul a durat 17 ani, interval în care banii intrau la teșchereaua cinstitului anticorupt, care a lungit la maximum procesul și deși știa prea bine că era întemeiată decizia Tribunalului Brașov unde s-a dat o primă anulare a actelor false ce aveau la bază un certificatul de moștenitor declarat nul, fără valoare juridică, în 2014, președintele Iohhanis nu s-a lăsat, a băgat recurs și a continuat „pas cu pas” lupta pentru ciordeala sa.

În 2015 Carmen și Klaus Iohannis au depus o contestație în anulare, după ce au pierdut definitiv și la Curtea de Apel Brașov, iar abia în februarie 2017, după ce Iohhanis a cerut strămutarea, pentru a mai tergiversa oleacă, la Curtea de Apel Pitești, instanță finală care a respins contestația în anulare, deci a dat o sentință definitivă defintiv, instanța de apel stabilind nu poate reține „buna credință” a familiei Iohannis – drept care incoruptibilul și Alb ca Zăpada a trebuit să accepte că va trebui să returneze statului o parte din sumele babane peste șase sute de mii de euroi, încasate „prin fraudarea legii”, după cum a constatat instanța.

Ia ghiciți de la ce bancă, din ce țară, proveneau banii încasați de Iohhanis, salarizare de agent clasică, acoperire la toate capetele și la Secu și la STASI? Viață grea mai au și agenții dubli nevoiți sărmanii să primească atâtea valute diferite, de îi lua capu’ de nervi și aruncau cu paltonul în capul sepepiștilor. Nu am nicio îndoială, cunoscând activitatea STASI de la sursă, din Germania, unde am umblat o vreme, chiar pe pastorul Gauk l-am cunoscut acolo, așa a debutat proiectul de lege ce a fost răhățită maxim de idiotii de penețiști și ticăloșii de pediști-feseniști și a dat naștere unei struțocămile căcăcioase pe nume CNSAS – și a Secu de la super surse, că elementele” ca Iohhanis erau în evidența ambelor servicii. De regulă minoritarii erau împărțiți de serviciile Blocului estic la comun și la concurență. Așa cum Tokes era și informator al Securității și al AVO.

Felul în care Iohannis a driblat Justiția atâția ani arată ce giga-protecție a avut, iar asta nu vine de nicăieri și nici degeaba. A lucrat personal la minarea Justiției, cu un cinism atroce și mai ales cu acel gen de mentalitate infracțională binecunoscut ofițerilor judiciari.

Spre exemplu, Iohhanis a apelat la o cale extraordinară de atac, în incercarea de a răsturna o sentință definitivă și anume contestația în anulare, punând la îndoială o decizie confirmată de trei instanțe din România. Mai mult, a mai făcut si o cerere de strămutare a procesului, pe motiv că, cică, judecătorii din Brașov nu ar fi fost independenți si imparțiali.

Astfel, însuși seful statului, a transmis public un mesajul de neîncredere cu rol corosiv, de erodare a actului de justitie, împins în derizoriu. Pentru securiști justiția e o goangă, dacă nu e în favoarea lor, nu e bună. Iohhanis a minat actul de justiție, a tras de timp folosind toate chichițele avocățești pentru ca statul, reprezentat de însuși el – ce glumă! – să fie împiedicat să intabuleze casa pierdută de ciorditorul Iohannis, cât timp exista litigiul pe rol având ca obiect imobilul din Sibiu, mânărit cu acte false de onorabilul „neamț corect”. Cât de cretini pot fi săracii români, sa creadă așa ceva, ce înseamnă BAC-urile luate la oha, educația precară, analfabetismul, până și un sfertodoct cu minime cunoștințe elementare de istorie ar trebui să știe că nemții sunt neam de ciorditori vorace, barbari și criminali, ca și rușii și celelalte neamuri colonialiste, britanicii, spaniolii, portughezii, francezii ș.a.m.d. – neamuri jefuitoare și genocidare care au nimicit culturi și civilizații în lăcomia lor maladivă.

Revenind la Iohannis, acțiunea sa de manglitor și detractor al justiției a arătat lipsa oricărei deosebiri față de borfași securiști ca Dan Voiculescu, care a folosit tertipuri similare avocățești, căi extraordinare de atac, contestatii în anulare, revizuiri, etc., nu mai vorbesc de rolul ventilatorului de rahat mediatic. Haznalele sale, ai cărei vidanjori gras plătiți au muncit ani de zile la săparea și dinamitarea fundamentelor actului de justiție.  Exact asta a făcut și libarca de Iohannis, premierul GRIVCO, preferatul lui Voiculescu, cel care l-a propulsat în detrimentul lui Ponta.

Și Iohannis, ca și Voiculescu, în beneficiul său, a pus presiune pe toate instituțiile posibile, folosindu-se de funcția politică și de influența poziției sale de președinte, plătit de banca austriacă Raiffeisen Bank. Iar procesul mentionat mai sus este o nimica toată față de restul poveștii, deoarece, de fapt „majoritatea proprietăților imobiliare deținute de familia Iohannis sunt obținute prin retrocedări imobiliare întemeiate pe acte false. Deși au fost cercetați penal la mijlocul anilor 2000, în dosarul deschis în urma acestei fraude, soții Iohannis nu au fost niciodată trimiși în judecată.

Mai ales deoarece FDGR a semnat un Protocol cu PSD, în vigoare și azi. (Detalii aici: Marea iubire dintre Klaus Werner Iohannis și PSD din anul 2002) Mega coruptul Adrian Năstase a fost nașul politic al lui Iohhanis.

Întâlnire la vârf Iohannis-PSD la Prefectura Sibiu în 2002 pentru stabilirea articolelor din Protocolul PSD-FDGR.

Ca urmare, la prima anchetă penală în care apar numele soților Iohhanis și a soacrei acestuia, procurorul disjunge cauza pentru cîteva persoane, între care şi cei din familia Iohannis, aceştia urmând să fie anchetaţi separat pentru mărturie mincinoasă, fals în înscrisuri şi uz de fals conform Rechizitoriului lui Liviu Munteanu, cu nr. 66/P/2001, de la Parchetul de pe lîngă Curtea de Apel Alba Iulia, unde trona Augustin Lazăr, alt prea-curat.

Iar cum urma scapă turma, e parașutată la Sibiu, acasă la Barosan lucrarea: „Disjungerea cauzei în ceea ce-i priveşte pe numiţii JOHANNIS CARMEN, JOHANNIS KLAUS… şi trimiterea ei la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Sibiu PENTRU EFECTUAREA CERCETĂRILOR PENALE necesare soluţionării cauzei sub aspectul SĂVÎRŞIRII INFRACŢIUNILOR prevăzute de art 260, rap la art 289 şi 291 C. pen.”! Și tot așa, ani și ani nimeni n-a mai cercetat nimic, deși procurorul făcea vorbire de Codul Penal și pomenea vreo trei infracțiuni.

Batjocorirea justiției a fost una dintre principalele abilități ale încasatorului lacom de biștari, prin metode ilicite. Culmea culmilor, cei de la Rise Project arătau că și după ce Klaus Iohannis a pierdut dreptul de proprietate asupra casei din centrul Sibiului, prin hotărâre irevocabilă, acesta încasa în continuare chiria imobilului al cărui titlu de proprietate i-a fost anulat de Curtea de Apel din Brașov, conform răspunsului pe care Raiffeisen Bank l-a transmis la o întrebare punctuală pe această temă adresată de RISE Project.

Raifeissen Bank, în calitate de chiriaș, nu a fost notificată de către nicio instituție cu privire la schimbarea proprietarului. Plata chiriei se face, așadar, trimestrial, conform contractului comercial în vigoare.”, se scrie în răspunsul dat de bancă.
Băi nene, deci ăsta vă e „anticoruptul”, abjecția asta de lipitoare sugătoare de bani necinstiți, ca fruct al actelor ilicite, falsuri ordinare.

Tot RISE a mai arătat și „că, pe vremea în care era primar al Sibiului, președintele precinstit consemna în declarația de avere sume chiar și de douăzeci de ori mai mici decât cele care apăreau în contractele sale de chirie.

Click pe imagine pentru mărire!

În vremea când la șefia Parchetului General era Augustin Lazăr exista pe rolul Parchetului o plângere penală privind câștigurile obținute de soții Iohannis din casele luate prin fraudă. Avocatul lui Carmen Iohannis este tot din casa de avocatură a fostului ofițer al Securității, Gheorghe Mușat.

Mai mult, ca să înțelegeți rolul cadrelor de Securitate înfiltrate în magistratură, în vremea când Augustin Lazăr, ere procuror șef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba, acesta a semnat rezoluțiile de clasare în dosarul caselor obținute prin fraudă de familia Iohannis, ceea ce i-a fost de folos ulterior, când Iohhanis a ajuns președinte și l-a numit procuror general al României în 2016, având la mapa profesională cu șină, rezoluția de clasare în dosarul caselor lui Iohannis. S-a înțeles cum se acopereau ei între ei cadrele?

Cazul Iohannis este doar unul din mii și mii similare, cu securiști ciorditori, securiști procurori, securiști judecători și securiști avocați – cu toții conlucrând maxim ca Adevărul și Dreptatea să triumfe !!! – era o glumă.

Iohannis mi-a venit acum în minte, când l-am văzut cu câtă ipocrizie face paradă electorală pe tema DIICOT și se spală pe labele jegoase de ciorditor, plecând de de la premisa că românii sunt cretini și nu-și vor aminti că el a semnat numirea pe post a actualului șef al DIICOT căruia îi cere demisia, fariseic.

Revenind, un cadru al Securității, Augustin Lazăr, îl spală de un agent al Securității, Klaus Iohannis, apărat de un alt cadru al Securității, George Mușat. Solidaritatea de Aparat este tipică și funcționează neștirbit. Corupția ucide, nu zău, să moară ce-ai pe casă(e), hai, heraus cu tine!

Am lăsat la urmă cireașa de pe tort, pentru cei care se simt cumva descurajați sau lipsiți de puteri în lupta cu Sistemul și securiștii săi lacomi și penali, atrag atenția că întreaga poveste cu Iohannis există exclusiv datorită luptei de aproape 20 de ani a unui ziarist Marius Albin Marinescu, care n-are nici mușchii sau banii lui Berenghi sau Marincuș, nici vreun sprijin de la vreun miliardar corupt, cum au alți „naționaliști”, tot ce are este un ziar, „Justițiarul”, și cuvintele cu el, plus consecvență și traiectorie rectilinie și știu cu exactitate că ditai generalii îi dădeau târcoale pentru a afla de la el ce știe și ce intenții are.

Procesul cu un mega barosan de teapa lui Iohhanis l-a dus singur fără niciun ajutor. Respect maxim colegului Marius Albin Marinescu, un adevărat erou al unei lupte inegale, cu toate structurile statului conduse de coruptul mason, securist, nemernic, ce rânjește batjocoritor și fariseic la românii buni doar de furat, pe care nu dă doi bani.

                                                                                                                    George Roncea

Citiți și:

Ce-ai cu Iohannis, dom’le?

Klaus Iohannis nu a fost cumpărător de bună credință, ci complice la o fraudă de amploare!

Klaus Iohannis a pierdut în instanţă al doilea imobil obţinut prin uz de fals

 Klaus Iohannis minte cu neruşinare despre casele sale!

Justiția mi-a dat dreptate, soții Carmen și Klaus Iohannis sunt escroci și hoți de case

Doamna Kovesi, cu mafia imobiliară sibiană care a jefuit statul ca și mafia ANRP, cum rămâne?

Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!

Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial

Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German

Coteria magistraților și polițiștilor care l-au protejat pe Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze! (III)

Klaus Iohannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze! (II)

Klaus Iohannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze!

După procurorii lui Băsescu, procurorii lui Iohannis

Parchetul lui Gusti, program non-stop special pentru soția klausului, ca la bufetul gării: Audierea Getuței, noaptea ca hoții

Procurorul general Augustin Lazăr este la fel de mincinos ca și protejatul său, Klaus Iohannis

Klaus Iohannis l-a răsplătit pe procurorul Augustin Lazăr și-l susține în continuare fiindcă i-a clasat dosarele penale!

Propaganda UE alături de Iohannis în apărarea celui care i-a albit dosarele penale, procurorul general Augustin Lazăr

Noi dovezi că Augustin Lazăr l-a protejat permanent pe „penalul” Iohannis

Klaus Iohannis, coruptul care luptă cu „corupțea”

Corupții care luptă împotriva corupției

 

1 Comment

  1. gigimutu

    asa, acum sa va vad romanasilor,

    mai votati ciolannis?
    la gherla cu tine, imputitule, presedinte de celula te punem!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.