Fără categorie

Klaus Iohannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze!

    Scriu acum cu documentele în fața mea. Sunt dovezi concrete pe care le prezint și cititorilor, iar aceste documente […]

 

 

Scriu acum cu documentele în fața mea. Sunt dovezi concrete pe care le prezint și cititorilor, iar aceste documente reale, parafate de autorități cu propriile ștampile, nu reprezintă speculațiile unui gazetar de investigații luat de valul revelațiilor.

Întregul carusel al tergiversărilor, mușamalizărilor și minciunilor începe de la un dosar penal cu făptuitorul Iohannis Klaus Werner și alții, deschis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu și înregistrat cu nr. 609/P/2007. Acest dosar, care frigea, a fost aruncat peste gard la DIICOT București (facsimil 1). Pentru studierea documentelor din facsimile dați click pe imagini!

Facsimil 1

Facsimil 1

Urmează două răspunsuri ale DIICOT diametral opuse despre același dosar, 609/P/2007, primit de la Sibiu! Atenție: în anul 2009 DIICOT spunea, pe lângă informația principală despre pasarea unui dosar cu Iohannis și alți făptuitori la DNA,  că nu a avut spre instrumentare acel dosar – 609/P/2007 (facsimilele 2,3), iar în anul 2015 DIICOOT spunea că a avut și acel dosar – 609/P/2007 (facsimil 4), pe care l-a pasat tot la DNA, sub noul număr 532/II/2008 (deci înregistrat înainte de 2009 când afirmaseră că nu au avut dosarul în cauză!!!), ca să scape de castana fierbinte a individului protejat de globaliștii iudeo-masoni prin intermediul slugoilor din masoneria română și de statul german!

Facsimil 2

Facsimil 2

Facsimil 3

Facsimil 3

Facsimil 4

Facsimil 4

Vă prezint și o adresă de la DNA despre două dosare penale ale lui Iohannis Klaus Werner, îngropate de renumitul procuror Doru Țuluș și amanta sa, procuroara Claudia Mihaela Roșu, devenită ulterior soție, dar unde nu apare dosarul buclucaș 609/P/2007, nici sub noul număr, 532/II/2008, cu care DIICOT susține că l-a trimis la DNA (facsimile 5, 6)!

Facsimil 5

Facsimil 5

Facsimil 6

Facsimil 6

Despre cele două dosare de la DNA 9 (facsimilele 5 și 6) pot să vă dau relații fiindcă am fost audiat în ambele și am dat declarații ca mator (dosar 270/P/2006) și ca reclamant (dosar 5/P/2007). Primul este despre mafia retrocedărilor frauduloase de la Sibiu condusă de Klaus Iohannis – altele decât retrocedările către FDGR-ul condus tot de Klaus Iohannis și declarat ca succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German în anul 2007, iar al doilea conține furtul a două imobile prin uz de fals, comis de către Iohannis Carmen Georgeta, maică-sa, Lăzurcă Georgeta și complicele Baștea Ioan. Dosarul penal nr. 270/P/2006 a sosit la D.N.A. de la Parchetul General, Secţia D.I.I.I.C.O.T., fiind de fapt dosarul nr. 42/P/2006 de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, solicitat la Bucureşti datorită valorii foarte mari a fraudei.  Este vorba de imobile în valoare cumulată de câteva sute de milioane de euro  furate de la statul român! Acest dosar, deschis în anul 2006 de către procurorul Valentin Trif de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba, s-a prăfuit prin sertarele secţiei conduse de domnul  procuror Ţuluş Doru Florin timp de doi ani (!!!) ca să se prescrie faptele, pentru ca apoi să fie retrimis în 1 octombrie 2009 tot la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia (!) prin declinarea competenţei D.N.A.! Inadmisibil, procurorilor le-au trebuit doi ani de zile ca să-şi dea seama dacă un dosar este sau nu de competenţa lor!!!

Așa cum scrie chiar în adresă, scoaterea de sub urmărirea penală s-a dispus prin Ordonanța nr. 270/P/2009 din 24.09.2009. Faptul că cei doi procurori, Țuluș și Roșu, cuplați – atât la serviciu, cât și în dormitor – au comunicat această soluție abia în data de 12 mai 2010, după o jumătate de an de la data emiterii, denotă lipsa de seriozitate și profesionalism a acestora, dacă nu chiar aceleași tendințe de tergiversare și mușamalizare, dovedite și în cercetarea penală a mafiei imobiliare de la Sibiu, condusă de Klaus Werner Iohannis, pe care au lungit-o timp de trei ani (!!!), din anul 2006 până în 2009, special ca pedepsele pentru unele dintre fapte să se prescrie datorită trecerii timpului!

Revista „Justițiarul”, pe care o conduc, a solicitat informații despre cele două dosare în repetate rânduri, începând cu data de 6 august 2009, după cum se vede în adresa de mai jos (facsimil 7), depusă la DNA în data de 8 octombrie 2009, care a primit același număr de înregistrare, 6456, ca și solicitarea depusă anterior, în luna august.

Facsimil 7

Facsimil 7

Procurorul Țuluș nu este cu nimic mai prejos decât șefa lui, Laura Codruța Kovesi, spre care arată acum acuzator! Acest procuror controversat a mai fost subiectul unor scandaluri, asupra sa planând suspiciunea că acționa la comandă, punând persoane indezirabile sub acuzare sau protejând infractori.

Doru Țuluș, procurorul DNA care împreună cu colega și amanta sa, procuror Claudia Roșu, devenită ulterior nevastă, l-au scos basma curată pe Iohannis și restul complicilor făptuitori în două dosare penale privind mafia imobiliară sibiană, condusă de însuși primarul de atunci al Sibiului, sare acum la beregata șefei, Laura Codruța Kovesi, altă protectoare a primarului devenit președinte.

Să vă spun și motivul pentru care Țuluș cel nărăvaș l-a protejat în final pe Klaus Werner Iohannis, scoțându-l basma curată! Intenţia primarului sibian de a candida la preşedinţia României nu a fost din anul 2014 și nici din 2013 când l-a adus Crin Antonescu – la ordin! – în PNL, ea este mai veche, fiind lansată din vara anului 2007, la întâlnirea Clubului Economic German din Transilvania (alcătuit din oameni de afaceri germani, austrieci, luxemburghezi și olandezi, majoritatea dintre ei masoni), care a avut loc în comuna Biertan din judeţul Sibiu. Atunci s-a stabilit ca primarul sibian să participe ca independent la alegerile din 2009 cu sloganul electoral: „Pentru ca România să arate ca Sibiul!”. Însă Traian Băsescu, informat fiind de SRI-ul care juca la două capete, le-a tăiat nemţilor entuziasmul, fluturând cele două dosare penale ale lui Iohannis de la DNA, unul cu cele două case furate de familia Iohannis prin uz de fals și celălalt cu mafia retrocedărilor imobiliare de la Sibiu, condusă de primarul Iohannis! Amenințat cu pușcăria, primarul sibian a cedat șantajului și a renunțat la depunerea candidaturii. După ce s-a închis lista candidaturilor la alegerile prezidențiale din anul 2009, hopa și procurorul Țuluș și amanta lui de atunci, procuror Claudia Roșu (subalterna devenită ulterior soție), cu NUP-urile lor salvatoare din data de 24 octombrie 2009! Conform facsimil 5, data de 24.09.2009Ordonanței nr. 270/P/2009 este relevantă, nu data de 12 mai 2010, când au comunicat această soluție cei doi procurori amorezi, după o jumătate de an de la data emiterii respectivei Ordonanțe! Struțo-cămila ulterioară, cu Iohannis propus premier de Antonescu în campania electorală din anul 2009, nu l-a mai deranjat pe Băsescu fiindcă știa că pericolul trecuse.

În legătură cu cele două dosare ale lui Klaus Werner Iohannis și restul grupului de crimă organizată implicat în retrocedările frauduloase de la Sibiu, tergiversate și mușamalizate la DNA, citiți aici ce abuzuri inimaginabile a făcut individul acesta, ca primar al Sibiului, pentru a-și apăra în fața instanțelor de judecată cele două case furate prin fals în acte publice și uz de fals: Primarul Iohannis Klaus Werner îl apără pe hoţul de case Iohannis Klaus Werner! Aici, în cele două dosare penale de la DNA era  vorba despre cele două imobile sustrase de familia Iohannis și de afacerile mafiei imobiliare sibiene conduse de primar, dar…

Aceste retrocedări ilegale ala mafiei imobiliare din Sibiu (dosarul 270/P/2006 de la DNA) sunt altele, pe lângă retrocedările abuzive către FDGR-ul condus de Klaus Iohannis, care s-a declarat oficial, în instanță judecătorească, succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) în anul 2007 pentru a obține imobilele acestei organizații naziste, confiscate printr-un Decret-Lege al regelui Mihai din octombrie 1944. Despre aceste fraude imobiliare înfăptuite prin abuz în serviciu și conflict de interese, comise la Sibiu de primarul Klaus Iohannis care a retrocedat imobile FDGR-ului condus de același Klaus Iohannis puteți să citiți aici: Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German.

Are „imaculatul” Klaus fixul cu penalii… Tocmai el!!! Ba, mai sare și ambasadorul american Klemm, ca „Hans”-ul din baie, să-l susțină în lupta cu „penalii” ca întotdeauna, că doar stăpânul trebuie să-și stimuleze sluga periodic, lăudând-o! Pentru habarnistul instalat președinte, „penali” sunt și cei cercetați penal, deși nu au fost condamnați de o instanță judecătorească. Păi, penal ai fost atunci și tu, marionetă săsească, fiindcă mai mulți ani, între 2006 și 2009 ai fost urmărit penal de către DNA pentru cele două case furate de familia ta prin uz de fals și pentru mafia retrocedărilor ilegale de la Sibiu, pe care cu onor o conduceai, așa cum am probat cu documente mai sus! În capul proaspăt vopsit al Herr-ului confuziile dau în clocot. Individul spune că nu „trebe” să candideze cei condamnați penal și nici cei cercetați penal, deci elimină din start prezumția de nevinovăție în cazul celor din urmă.

Mai sus, în facsimilele 5 și 6, aveți dovada că și „preacinstitul” Iohannis a fost cercetat penal de DNA în două dosare, din 2006 până în 2009, deci în 2008, când a candidat pentru al treilea mandat de primar, era un „penal” și el, conform propriei clasificări! După cum vedeti, scrie clar în documentul comunicat tardiv în 12 mai 2010 : „scoaterea de sub urmărire penală a învinuitului Iohannis Klaus Werner”. Păi, atunci de ce ai mai candidat în anul 2008, băi Franz, că erai sub urmărire penală? Deci, ce spuneți de ipocrizia penalului Iohannis atunci când vorbește de penali?

Procurorii și polițiștii sibieni l-au protejat pe Klaus Iohannis în toate dosarele penale, începând cu furtul celor două case și terminând cu declararea FDGR-ului condus de el ca succesor al unei organizații hitleriste! Poliţistul şi procurorul, care închiseseră la începutul anilor 2000 dosarul de urmărire penală pentru falsul în acte și uzul de fals prin care familia Iohannis împreună cu escrocul Baștea Ioan furaseră două imobile de la statul român – fapte demonstrate de judecători după 16 ani de procese! , au fost promovaţi. Astfel, poliţistul Tiberiu Ivancea a devenit şeful poliţiei sibiene, iar procurorul Ioan Irimie a ajuns prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu!

Până și Liviu Munteanu, secretarul Primăriei Porumbacu de Jos și autorul falsurilor, a fost ocrotit de grupul de crimă organizată, acesta continuând să profeseze ca secretar de primărie până la pensionare, cu toate că avea cazier în urma condamnării la un an de închisoare cu suspendare pentru falsurile de care a beneficiat familia Iohannis! Deși falsurile au fost recunoscute în justiție și autorul lor condamnat, beneficiarii falsurilor, respectiv soții Iohannis, nu au fost deposedați imediat de imobilele obținute prin fraudă, ei câștigând în continuare peste jumătate de milion de euro din închirierea parțială a spațiului dintr-o casă a cărei proprietari impostori erau! Și azi situația este neschimbată, deși există o sentință definitivă a Curții de Apel Brașov din noiembrie 2015, prin care soții Iohannis au pierdut și al doilea imobil obținut prin falsuri în acte publice, sentință întărită în data de 22 februarie 2017 prin respingerea contestației în anulare, formulată de proprietarii impostori, de către Curtea de Apel Pitești. Cu toate acestea, Klaus Werner Iohannis nu a restituit cei aproximativ 800.000 de euro încasați chirie necuvenită de la banca Raiffeisen și statul român nu poate să intabuleze imobilul revenit la el, deoarece escrocii au scos-o la înaintare pe Baște Rodica din SUA, soția complicelui Baștea Ioan care a decedat. Aceasta a deschis două noi procese la Sibiu, având ca obiect același imobil, pentru ca justiția sibiană, infestată cu judecători corupți, să tergiversez cele două procese și implicit intabularea imobilului de către statul român, chipurile casa fiind în litigiu!

Aceasta este „Justiția” română, cea pe care o apără Iohannis și o vrea neschimbată, fără Legea răspunderii magistraților, ca să decidă destinele unor oameni judecătorii necinstiți, așa cum le dicteză lor interesele personale și fără teama că vor da cuiva socoteală! Familia Iohannis a fost ajutată de judecători corupți ca să obțină două imobile enorme în centrul Sibiului și să tergiverseze după aceea un proces timp de 16 ani (!!!), din 2000 până în 2016, ca să obțină în continuare chiria enormă de la o bancă chiriașă, încă 11 ani după ce pierduseră celălalt imobil în anul 2005, după alt proces care a durat doar” cinci ani, deși ambele clădiri au fost sustrase împreună cu aceleași documente false.

Amănunte privind istoria furtului caselor puteți să găsiți, împreună cu documentele doveditoare, în aceste două articole scrise tot de mine: Justiția mi-a dat dreptate, soții Carmen și Klaus Iohannis sunt escroci și hoți de case și Klaus Iohannis a pierdut în instanţă al doilea imobil obţinut prin uz de fals

 Actul iluzoriu de justiţie, acea condamnare cu suspendare a falsificatorului Liviu Munteanu, a fost determinat de Rechizitoriului întocmit de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, pe vremea când nu era șef taica Augustin Lazăr Ocrotitorul, deoarece, la Sibiu, Poliţia şi Parchetul se spălaseră pe mâini cu NUP (neînceperea urmăririi penale), așa cum am arătat mai sus că au făcut miliţianul Tibi Ivancea și parchetarul Nelu Irimie!

Se știe de procesul cu Agenția Națională de Integritate (ANI) al lui Klaus Iohannis privind incompatibilitatea (dosar nr. 508/57/2013), speță în care au pierdut toți primarii din România în instanță câteva sute de edili! , doar Iohannis a fost singurul care a câștigat la Curtea de Apel Alba Iulia, unde incompatibilul primar a fost făcut Albă ca Zăpada! Aici, la instanța aceasta, Klaus Werner Iohannis nu a pierdut niciodată vreun proces, indiferent că a fost justițiabil ca persoană fizică sau reprezenta o instiuție, ca primar! Oricărui om citav la cap i-ar da de gândit asta!!! La ÎCCJ București se cunoaște cum a tergiversat procesul președinta Livia Stanciu până după alegerile prezidențiale din 2014, iar verdictul favorabil după aceea pentru Iohannis, devenit președinte între timp, nu a mai surprins pe nimeni.

Livia Stanciu, individa imorală care și-a trimis o creditoare la temniță nevinovată, cu ajutorul prietenei Kovesi de la DNA – celebrul caz „Rarinca” –, a fost recompensată de proaspătul președinte, fiincă l-a salvat în dosarul de incompatibilitate, cu un post de judecător la Curtea Constituțională, după ce i-a expirat mandatul de președinte la Înalta Curte de Casație și Justiție.

De fapt, au fost două două dosare ale lui Klaus Iohannis cu ANI, ambele din anul 2013: unul privind incompatibilitatea (dosar nr. 508/57/2013) şi altul privitor la conflictul de interese (dosar nr. 780/57/2013). Acesta din urmă nu prea a apărut în presă sau a fost confundat cu primul de neisprăviții care se dau jurnaliști. La dosarul nr. 780/57/2013 Curtea de Apel Alba Iulia a solicitat, la termenul din 12.03.2014, Parchetului de pe lângă ÎCCJ comunicarea dacă pentru infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată, ce face şi ea obiectul dosarului cu nr. 780/57/2013 privind conflictul de interese, s-a dispus începerea urmăririi penale. Deci, pe lângă conflictul de interese pentru care fusese sesizat Parchetul General de către ANI, a mai apărut şi infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată! Iată ce conţinea comunicatul ANI din 24 iulie 2013 şi acuzaţiile care i se aduceau lui Iohannis Klaus Werner: Agenţia Naţională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă și penală de către KLAUS-WERNER IOHANNIS (Primarul Municipiului Sibiu), întrucât acesta a semnat, la data de 23 decembrie 2010, un contract de prestări servicii încheiat între Primăria Municipiului Sibiu și S.C. Tipografia Honterus S.R.L., societate comercială deținută de Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.). KLAUS-WERNER IOHANNIS a deținut funcția de Președinte al F.D.G.R. în perioada 2002 – 2013.

După ce a fost făcut scăpat de procurorii de la Parchetul General în septembrie 2014, după o „cercetare” simplă, dar tergiversată mai bine de un an, alți magistrați din confreria sistemului, Judecătorii cei Cumsecade cu Klaus de la Curtea de Apel Alba Iulia au admis, în 10 iunie 2015, contestația formulată de Iohannis, devenit preşedintele României în urmă cu șapte luni, fiind dispusă anularea raportului de evaluare întocmit de ANI privind încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă de către fostul primar al Sibiului. ANI fiind timorată, după experiența cu arestarea șefului Horia Georgescu pentru crima de lezmajestate la kaiserul Klaus prin cele două procese declanșate, nu a mai îndrăznit să atace decizia judecătorilor pupenklauși de la Curtea de Apel Alba Iulia! 

Traian Băsescu a declarat că Horia Georgescu a fost arestat, la cererea DNA, pentru că l-a declarat incompatibil pe Klaus Iohannis, încercând să stopez accesul acestuia în fruntea statului. Mai mult, fostul președinte a spus că Iohannis s-a adresat amenințător șefului ANI, la o recepție, cu următoarele cuvinte spuse cu ranchiună: „A, încă sunteți bine?”. „Și, după aceea nu a mai fost bine.”, a completat Traian Băsescu la postul de televiziune B1 TV.

Iată un citat din soluția de clasare a Parchetului General în cauza de mai sus, privind conflictul de interese, unde ni se spune cum că primarul Sibiului nu s-a aflat în raporturi de muncă, după cum rezultă din probele administrate în dosar, cu Tipografia Honterus, societate al cărei asociat unic era, la acea dată, Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) şi nici cu acest FDGR, unde era doar un biet președinte onorific, decorativ și nerenumerat: „În acest sens, arătăm că, prin adresa nr. 1148/11.11.2013, Forumul Democrat al Germanilor din România a comunicat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Secţia de urmărire penală şi criminalistică, faptul că domnul Klaus Werner Iohannis (cu datele de stare civilă din dosar) nu a avut şi nici nu are calitatea de angajat al Forumului Democrat al Germanilor din România, menţionându-se faptul că această funcţie este una onorifică; de asemenea, s-a mai arătat că d-l Klaus Werner Iohannis nu a beneficiat, din partea F.D.G.R., de servicii sau foloase de orice natură, neaflându-se, în raporturi comerciale, cu respectiva asociaţie. Totodată, prin adresa cu numărul 2827/18.06.2014, Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu a comunicat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Secţia de urmărire penală şi criminalistică, faptul că domnul Klaus Werner Iohannis (cu datele de stare civilă din dosar), nu figurează angajat sau fost angajat al Forumului Democrat al Germanilor din România şi nici al Tipografiei Honterus (http://www.mediafax.ro/social/parchetul-general-a-inchis-dosarul-de-conflict-de-interese-al-lui-iohannis-13351714Lăsăm de o parte aberațiile că primarul Iohannis nu a avut interesul să avantajeze FDGR-ul unde era președinte, fiindcă – vezi Doamne! – nu era un angajat retribuit de acesta şi analizăm doar derularea cercetării penale. Tragerea de timp se poate observa și aici, fiindcă la un dosar deschis în iulie 2013 de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se răspunde la o solicitare abia în noiembrie același an, adresa nr. 1148 din 11.11.2013 de la Forumul Democrat al Germanilor din România, iar alt interpelat, Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu, a răspuns după alte opt luni, în anul următor (adresa cu numărul 2827 din 18.06.2014, la aproape un an de la deschiderea dosarului!), ceea ce înseamnă că procurorii au trimis tardiv cererile lor. ANI nu a ştiut de toate mârşăviile comise de primarul Sibiului, dumneavoastră le puteţi afla de aici: Ce nu ştie ANI despre KLAUS (Iohannis)…

Unii dintre cititori probabil vor spune: „Bine-bine, îl protejeză magistrații corupți pe Iohannis, la ordin politic, SRI sau masonic, dar presa de ce tace?” Simplu, spuneam de protecția acordată lui Klaus Werner Iohannis de două entități: 1) Germania, fericită că are în România Gauleiterul neamț pentru care s-a agitat de mai multă vreme – există voci care spun că Iohannis ar fi mai mult khazar, decât sas. 2) Iudeo-masonii suprastatali care-și duc la îndeplinire proiectele globalizării prin marionete șantajabile și docile ca Iohannis și au tot interesul să-l protejeze, după ce tot ei l-au înscăunat ca guvernator peste colonie. Revin la întrebarea de ce tace presa? Păi, mass-media din România se află 80%  în proprietatea evreilor internaționaliști, iar restul de 20% al patronilor sunt în majoritatea masoni.

V-am prezentat probe pentru toate afirmațiile și acuzele mele. Dovezi găsiți și în articolul care arată cum spală propaganda trecutul murdar al familiei Iohannis, la fel cum pisica își acoperă excrementele. Probe incontestabile despre „penalul” Klaus Werner Iohannis – cum îi place lui să-i numească pe alții – găsiți și în alte materiale de investigații jurnalistice scrise de mine, toate ticsite cu documente doveditoare ale adevărurilor spuse răspicat. Spre unele dintre aceste dezvăluiri aveți link-uri tot în acest articol, care demonstreză și probează clar comiterea ticăloșiilor de către acest individ și șleahta lui, inclusiv stafidita sa consoartă: Cum spală propaganda banii familiei Iohannis proveniți din traficul de copii

Nici actualul procuror general Augustin Lazăr nu este străin de protecţia acordată lui Klaus Werner Iohannis pe vremea când acesta era primar, ca și fosta subalternă, procuror Maria Capră, pensionată personal de Iohannis printr-un decret semnat de acesta în seara Revelionului 2016 (!!!), după cum puteţi citi aici: După procurorii lui Băsescu, procurorii lui Iohannis

La fel, procurorii din Parchetul General, coordonați de procurorul general Tiberiu Nițu chipurile, omul” contracandidatului Victor Ponta de la acea vreme , au clasat două dosare penale în anul 2014, ale încă primarului sibian,  privind abuzul în serviciu, conflictul de interese, succesiunea din anul 2007 a FDGR-ului condus de Klaus Iohannis după o organizație nazistă din timpul războiului și retrocedările ilegale de imobile ale primarului Iohannis către organizația declarată succesoarea hitleriștilor și avându-l ca președinte tot pe Klaus Iohannis!

Klaus Werner Iohannis, ca primar, a făcut ceva mult mai grav decât „penalele” – cum le numește el – Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, care au trecut niște terenuri de la stat… tot la stat. Prin retrocedări ilegale, primarul Iohannis a trecut, începând cu anul 2007, imobile de utilitate publică, unde funcționau licee, școli și un cămin de bătrâni, din proprietatea statului român în proprietatea unei organizații private de tip ONG, conduse tot de Klaus Iohannis, succesoare oficial a unei organizații naziste (Grupul Etnic German din România – Deutsche Volksgruppe in Rumänien). Este vorba de Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), organizație formată exact ca UDMR-ul pe criterii etnice și participantă la fel de ilegal la alegeri fără să fie partid politic, unde tot el, primarul Iohannis, era președinte. Iar după aceea, primarul Iohannis a păgubit statul și contribuabilul român prin plata chiriilor din banii publici la FDGR, unde era tot el președinte, pentru funcționarea în continuare a liceelor, școlilor, grădinițelor și a unui cămin de bătrâni în imobilele sustrase ilegal de la statul român! 

Ca să vă dați seama de amploarea retrocedărilor unor imobile care adăpostesc unități de învățământ către Biserica Evanghelică C.A., unde statul român plătește etnicilor germani chirie pentru educația copiilor, cu mențiune că unele dintre aceste clădiri au fost construite pe vremea comuniștilor și nu au avut cum să aparțină bisericii sașilor, dar aceștia revendică terenul pe care se află respectivele imobile, iată în acest articol o listă cu retrocedările școlilor și grădinițelor din județul Sibiu, fără numărul copleșitor de licee revendicate și deja retrocedate: Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) rescrie istoria umoristic, cică generalul Ion Antonescu i-a obligat să devină hitleriști!

Liste cu retrocedările școlilor și grădinițelor din județul Sibiu

Liste cu retrocedările școlilor și grădinițelor din județul Sibiu.

lista_retrocedari_2

Tot aici, în acest articol, găsiți și dovada că Biserica Evanghelică aparține comunității germane și ea şi-a dat mâna cu partidul nazist în data de 11 august 1942. Atunci s-a semnat Convenţia Generală privind Reglementarea Relaţiei dintre Biserica Evanghelică de Confesiune Augsburgiană (C.A.) şi Etnicii Germani din România, prin care s-a hotărât trecerea averii bisericii la Grupul Etnic German.

Conventie-biserica-evanghelica1-1Conventie-biserica-evanghelica2-1

Deci și retrocedările către Biserica Evanghelică C.A. s-au făcut tot pe baza succesiunii după Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien), biserica în cauză fiind a comunității săsești reprezentată de FDGR! Deja nu mai este vorba de lăcomie imobiliară, ticăloșiile făcute de FDGR sub președinția lui Klaus Werner Iohannis se încadrează la trădare de țară!

Deci, repet pe scurt: primarul Iohannis a luat de la statul român imobile care adăposteau unități de învățământ sau alte utilizări sociale de interes public, le-a retrocedat ilegal organizației germane unde era el președinte (FDGR), după care a perceput statului român chirie! A priceput toată lumea, chiar și ăia cu #rezist? Ce abuz în serviciu și conflict de interese mai clare decât acestea pot exista? Se observă cu ochiul liber, nu trebuie să fii procuror sau polițist ca să le vezi!

Îngroparea celor două dosare de către bravul procuror general Tiberiu Nițu a avut loc cu două luni înainte ca Iohannis să ajungă președinte, prin clasarea acestora cu neînceperea urmăririi penale”. Drept răsplată, mai mult sau mai puțin acoperitul Tiberiu Nițu a primit de la sistemul ticălos pe care l-a protejat a  treia cizmă, aia în cur!  Unul dintre cele două dosare fusese plimbat pe ruta DNA București, moșia lui Kovesi – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, în parohia lui taica Augustin Lazăr – Parchetul General, conform rețetei tergiversării, mușamalizării și a spălării pe mâini aplicată tuturor dosarelor în care era cercetat protejatul internațional Iohannis Klaus Werner. Motivarea clasării acestui dosar, de care au fugit toți procurorii și l-au pasat de la unul la altul ca pe un cartof fierbinte, este cel puțin surprinzătoare: „Există fapta, dar nu există elementele constitutive ale infracțiunii”. Aferim, boieri dumneavoastră!

                                                                                                                                 (Va urma)

                                                                                                            Marius Albin MARINESCU

 

 

13 Comments

 1. NARCISA

  CAND VA FI DEMIS?

  • Camelia Petrache

   Si de ce sa fie demis ?? Respirati pe nas , si gasiti alti tzapi ispasitori pentru nemultumirile personale. Ca Iohannis are câteva case …e mizilic , fata de tzepele trase de Iliescu, , petre Roman, Basescu , Ponta …& acolitii lor . Fara sa mai amintim , ca nu era mare scofala pentru un român cu rude – cum are Iohannis- in vest , sa isi cumpere una, doua … câteva case. Sa fim noi sanatosi câti români au trimis $ si au cumparat case . Lasand la o parte ca , Iohannis nu era ultimul târâie brâu. Va roade invidia . Dar sa va luati de cei care realmente au furat , … si pe care Românii (!!) i-au ales in repetate rânduri… mai încet. E prea class pentru Români , Iohannis. De aia va luati tot timpul de el. Get a life. Faceti ceva …constructiv, daca vreti sa va simtiti bine. Noroc si numai bine. Si …intre tine si mine: daca ai fi fost la nivelul si locul lui Iohannis , TU …câte case ti-ai fi tras ?? !

   • justitiarul

    Rudele din Vest ale lui Klaus Werner Iohannis, adică părinții, sunt falite! În anul 1992, când au emigrat în Germania, părinții lui Iohannis erau pârliți, fiind unii din puținii sași din Sibiu fără casă proprietate personală, locuind ca chiriași la stat. Taică-său fusese șofer la IOMCOOP, de unde a fost dat afară pentru furt, scăpat la milimetru de pușcărie și a devenit ulterior tinichigiu auto, iar maică-sa era infirmieră la spitalul pentru copii (Luther), nu asistentă, așa cum a mințit fiu-său.
    Mai mult, Iohannis a mințit că părinții lui sunt chiriași și în Germania, deși aceștia locuiesc într-o vilă impunătoare pe care nu o pot justifica financiar cu veniturile lor modeste de pensionari, ea fiind construită de Carabulea, miliardarul pușcăriaș al Sibiului și partener de afaceri pe bani publici al fostului primar Iohannis, pe care l-a cadorisit cu acea vilă din Wurzburg.
    Eu, în locul lui Iohannis cel „class”, nu aș fi făcut trafic internațional de copii, ca ultimul ticălos din lume, ca să ajung „la nivelul și locul lui Iohannis”!!!
    Furtul celor două case prin acte false – nu cumpăratul celorlalte! – este cu adevărat „mizilic” pe lângă celelalte mârșăvii săvârșite de Iohannis, nu de bandiții alogeni dați exemplu de dumneavoastră, care sunt la fel de „români” ca și Klaus Werner!
    Transferul de imobile, prin retrocedările ilegale ale primarului Iohannis, de la statul român către FDGR-ul condus de același Iohannis și delarat oficial, în instanță, ca succesor al unei organizații hitleriste, este similar cu trădarea de țară, pe lângă alte infracțiuni conexe deosebit de grave!!!

    • Petraş vasile

     CINE TE-A IMPIEDICAT SA-L OPRESTI PE IOHANIS SA
     FACA TRAFIC DE COPII?CUM ESTE DEFINITA TAINUIREA?

     • justitiarul

      Nu am tăinuit, am depus plângere penală la Poliția Sibiu în anul 2000 și am sesizat Comisia împotriva Corupției, Abuzurilor și pentru Petiții din Camera Depuataților. Am participat la audierile comisiei și am adus-o pe bunica celor trei frați Iliuț la audierile respective pe cheltuiala mea. Klaus Iohannis a refuzat să se prezinte în fața comisiei de la Camera Deputaților de două ori, la fel cum a făcut și Kovesi recent!!!

  • Boieru Ioan

   Nu va fi demis, ar fi păcat…!Două case lăsate de cei 500.000 de saşi plecați din România este apă în Dunăre…popica popa si investigatorul…Marinescu se ocupă ca şi Vosganian de …mizilicuri….Unde sunt cele 500 miliarde de dolari furați..???.cred că alimentează şi buzunarele unor flămânzi( la propriu) ” jurnalişti de investigații ) !

   • justitiarul

    Cred ca esti un „boier” sas, fiindcă nu înțelegi românește. Cele două imobile furate de „sasul” Iohannis au aparținut unui român, Ghenea Eliseu, nu unor sași. De la un sas adevărat a cumpărat idolul tău Iohannis altă casă, în anul 1992 cu 70.000 de mărci germane, bani obținuți din traficul internațional cu copii, casă în care locuiește acum stafidita, restul de patru fiind închirate. Pentru casele lor, cei care a avut – parintii lui Klaus erau saraci și stăteau cu chirie, de exemplu – sașii care au emigrat înainte de 1990 au fost despagubiți de două ori: de către statul român la plecare și de statul german la sosire, pe lângă prima de instalare în RFG.

  • Șelaru Constantin-Ștefan

   ARESTAȚI EL, NEVASTĂ-SA ȘI COMPLICII, NU DEMIȘI!!

 2. Dezideriu

  Kovesi si cu Lazar asigura linistea famigliei Iohannis, famiglie care a pierdut doua imobile in instanta din cauza ca le-a obtinut cu acte false. In orice tara, cu un minim de justitie, famiglia Iohannis facea obiectul unui dosar penal pentru FALS SI UZ DE FALS, IN FORMA CONTINUATA, IN INSCRISURI OFICIALE, OBTINEREA DE IMOBILE NEMERITATA, MARTURIE MINCINOASA si ancheta s-ar fi extins si asupra celorlalte imobile si, chiar, asupra intregii averi. In statul politienesc Romania nu s-a intamplat asta pentru ca Iohannis patroneaza “justitia” romana. De aici disperarea lui Iohannis, a lui Kovesi si a lui Lazar din cauza modificarilor aduse legiilor justitiei.

 3. Cleps Tuca

  Cand vor fi cercetate aceste fapte? cand se vor prescrie?

 4. Gheorghe Stanciu

  Bine,bine, gasim aici talharii de procurori si politisti,dusmanii tarii de afara, cretinismul lui Antonescu, implicarea grosolana a serviciilor DAR SIBIUL ASTA ARE SI CEVA ROMANI ,ASTIA AU MERS LA VOT ,ASTIA AU COPII LA CELE 30 DE SCOLI SI GRADINITE SPAGUITE ,ASTIA AU VREO TREABA CU ORASUL SI TARA LOR SAU I-AU DROGAT NEMTII ! RUSINE SA LE FIE ACESTOR TRADATORI DE TARA .CA ASTA SUNT PRIN LASITATEA LOR ! Ne-am invata sa asteptam sa pice para malaiata!

 5. Stiam faptul ca acest KLAUS WERNER este vinovat in mai multe directii, insa este sustinut de anumiti magistrati si, ca atare, nu astept decat sa stiu cand va fi, in fine, arestat !?

 6. Nu trebuie sa ne luam numai de joh-ANUS, ci de intreaga cloaca politica ! Presedintele Romaniei e la fel de vinovat ca si ceilalti ”politicieni” _ e la fel de hot, minicinos si mancator de cacat, ca toti ceilalti, de altfel !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.