Lichele

Klaus Iohannis minte ca un nemernic despre schimbarea legislației în penal!

  Klaus Iohannis alias König Werner Asperger von Strudel I: „Și le mai cer ceva celor de la PSD și […]

 

Klaus Iohannis alias König Werner Asperger von Strudel I: „Și le mai cer ceva celor de la PSD și ALDE – abrogarea modificărilor legislative aduse în ultimii doi ani legilor justiției și codurilor penale.” Nene Führer-ule, cu vicleșugul ăsta aburești proștii de doi ani și jumătate, de când ai ieșit îmbrăcat ca un politruc bolșevic din „ciuma roșie” – cum singur ai declarat că ești! – ca să participi la un miting împotriva guvernului, încălcând Constituția într-un mod grosier.

Faptul că pesedeii nu te-au suspendat rapid este dovada că sunteți pe o mână și slugăriți împreună aceiași stăpâni ai coloniei! Atunci, în 22 ianuarie 2017, Iohannis, îmbrăcat în geaca lui roșie de politruc, pe care mai și scria „Mammut” ca să nu fie dubii că-i un bolșevic preistoric, declara: „O gaşcă de oameni politici cu probleme penale vrea să schimbe legislaţia din România, vrea să slăbească statul de drept. Or, aşa ceva nu se poate admite! Este inadmisibil să se schimbe legislaţia şi zeci, sute de politicieni certaţi cu legea să se găsească cu dosarele curate şi să continue fărădelegile.

Click pe imagine pentru mărire!

De atunci și până acum a tot rostogolit minciuna asta cu „modificările legislative aduse legilor justiției și codurilor penale”! Ba, i-a mai mințit și pe inchizitorii Comisiei de la Veneția, prin intermediul trepădușilor lui de la Bruxelles, cu aceeași intoxicare a modificărilor legislației de către pesedei! Spune-ne concret, Herr Iohannis, care sunt modificările din codul penal?

Singurele legi de drept penal schimbate, în ultimii cinci ani, o au ca autoare pe incompetenta Raluca Prună, ministra soroșistă a Justiției din guvernul Cioloș, guvernul meu” – al klausului. Ea a schimbat în anul 2016 legi din codul penal și codul de procedură penală prin ordonanță de urgență, fiind autoarea inclusiv a controversatei legi a recursului compensatoriu. Raluca Prună, ca ministru al Justiției și guvernul Cioloș au emis OUG 18/2016 prin care au fost modificate Codul Penal şi Codul de Procedură Penală. Atât!

Click pe imagine pentu mărire, ca să vedeți de aproape uneltele lui Iohannis!

Ia uite aici ce au comunicat oficial, în 28 iulie a.c., magistrații din Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM): „Modificările legislative în materie penală clamate nu au fost, încă, aprobate de legiuitor, procesul legislativ fiind la acest moment în etapa verificării de constituționalitate de către instanța de control constituțional. Singurele modificări ale cadrului legal au fost aduse exclusiv în privința statutului judecătorilor și procurorilor, organizării judiciare, precum și organizării și funcționării Consiliului Superior al Magistraturii.” Ei, ce mai spui, klausule?

Tot judecătorii din CSM afirmă, în același comunicat: „Folosirea drept pretext a situației de față pentru invocarea unor consecințe presupus negative ale modificărilor aduse legislației penale și procesual penale nu poate reprezenta decât o distorsiune manipulatorie a faptelor și o încercare indecentă de a profita de o situație absolut critică pentru adâncirea stării de conflict din sânul societății românești.

Cum e, klausule? În fond, asta faci tu, bibicule: distorsionezi faptele în scopuri manipulatorii și profiți indecent, ca un nerușinat ce ești, pentru adâncirea stării de conflict din societatea românească. Ca să te vezi încă cinci ani împărat pe banii românilor, ești capabil să declanșezi un război civil, să dai foc țării și să dezmembrezi România! Doar „corupțea” și „justițea” le clamezi toată ziua în biata limbă română pe care o maltratezi, masacrând vocabularul de 80 de cuvinte pe care-l ai în dotare, deși tu ești coruptul numărul unu al României!

                                                                                                    Marius Albin MARINESCU

 

1 Comment

  1. livia

    Dinca de la Cotroceni ,Klaus Werner Iohannis frate geaman cu criminalul din Caracal, deoarece seamana leit traieste doar din inselaciune, din crima organizata transfrontaliera ca dovedit traficant de fiinte umane si din asasinate prin incendieri , prin regizate accidente de circulatie in tara.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *