Fără categorie

Klaus Iohannis (sapte case), mai multe decat Nastase (patru case)

Imobilele aflate în posesia lacomului primar sibian sunt o emblemă a parvenitismului

Condiţiile suspecte în care acesta şi-a dobândit casele şi sumele de bani din conturile bancare

Este averea acestuia dobândită cinstit sau în mod ilicit?

">
<p align="justify">Imobilele aflate în posesia lacomului primar sibian sunt o emblemă a parvenitismului</p><p align="justify"> Condiţiile suspecte în care acesta şi-a dobândit casele şi sumele de bani din conturile bancare</p><p align="justify"> Este averea acestuia dobândită cinstit sau în mod ilicit?</p>

 Documentul prezentat pe prima pagină, emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, este recent, fiind datat 14 mai 2008. În dosarul la care se referă sunt cercetaţi beneficiarii raptului imobiliar, adică familia Iohannis Klaus şi Carmen împreună cu complicii. Cercetarea s-a dirijat către D.I.I.C.O.T., deoarece D.N.A. cercetează dosare penale privind persoane publice, ori în anul 1999, când s-a definitivat jefuirea statului român de către grupul infracţional, Iohannis nu era primar. La D.N.A. are dosarele: nr. 05/P/2007 (abuz în serviciu) şi nr. 296/2006 de la Par­chetul General, provenit din nr. 42/P/2006 de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia (case furate de “mafia imobiliară sibiană”, unde primarul este cercetat alături de alte persoane). Credeţi că întâmplător o sibiancă a ajuns procuror general? Noi, nu! Probabil că fosta baschetbalistă Laura Codruţa Kövesi, pentru a nu-şi pierde abilităţile sportive, exersează aruncând dosarele penale, provenite din oraşul în care a activat ca simplu procuror, la… coş!  

Klaus Werner Iohannis, acesta este numele său, complet şi adevărat, nu cel de vedetă, scris cu ”J” (Johannis) ca să pară mai neamţ, că – vezi, Doamne! – s-a prins el, şi a fost sfătuit şi de serviciile secrete germane, că sibienii sunt xenofili, în general, şi germanofili, în special, aşa că doar pentru nume şi se vor găsi o grămadă de naivi cosmopoliţi să-l voteze. Sibienii ştiu că este cel mai bogat primar din Transilvania, bucureştenii au auzit că-i cel mai avut primar din România, iar saşii din Germania susţin că a ajuns cel mai bogat Bürgermeister din Europa! Nu vă rezumaţi să-i judecaţi avere doar după declaraţiile de pe site-ul Primăriei Sibiu, că greşiţi. Acolo nu sunt trecute conturile din Austria şi Elveţia şi nici viloiul pe care-l construieşte în Germania, pe numele tatălui său, „un biet pensionar”. Deocamdată, o să vă prezentăm casele din declaraţia de avere, dar şi condiţiile dubioase în care au fost obţinute aceste imobile, precum şi neconcordanţa dintre conturile bancare, declarate la bănci din România, şi alte conturi nedeclarate. În acest număr ne vom ocupa doar de imobile, iar în numărul viitor o să oferim date despre conturi bancare, bănci şi evaziunea fiscală a preacinstitului „neamţ”. Am încadrat cuvântul neamţ intre ghilimele, deoarece, după lăcomie, trufie, viclenie şi acte de corupţie, Iohannis aduce, mai degrabă, a dictator balcanic, decât a Führer german! Aroganţa fără limite a acestui mic satrap local are la origini convingerea personală că este un personaj tabu. Deşi a fost asigurat de autorităţile germane, la cel mai înalt nivel, că nu va păţi nimic pentru toate infracţiunile comise pe teritoriul României, iar decorarea sa de către vasalul Traian Băsescu, tot la ordinele Germaniei, cu cea mai importantă distincţie a statului român s-a dorit a fi o poliţă de asigurare în alb, iată că se apropie, cu paşi repezi, ziua scadenţei, când primarul sibian va trebui să dea socoteală pentru toate ticăloşiile comise. În acel moment până şi statul german se va dezice de el, deoarece nu va dori compromiterea propiei naţiuni şi, oricum, a devenit deja o „marionetă” nu doar compromisă, ci şi uzată, care şi-a îndeplinit misiunea – de transformare a judeţului Sibiu în land german – iar acum poate să dispară. Să nu uităm că nemţii, firi reci, pragmatice şi calculate,  l-au tras pe linie moartă până şi pe unificatorul Germaniei, Helmut Kohl, acuzându-l de acte de corupţie, fără să acorde prea mare importanţă rolului jucat de acesta în diplomaţia internaţională pentru revenirea la vechile frontiere prusace din perioada interbelică. Cât despre Iohannis Klaus Werner… Probabil că tot el va deveni primar al Sibiului şi după alegerile din 1 iunie 2008, dar acest aspect nu-i va fi de prea mare folos, la fel ca şi „colecţia” de ordine şi medalii, dobândite prin impostură pentru merite imaginare.

{mosimage}{mosimage}{mosimage}

{mosimage}{mosimage}{mosimage}{mosimage} 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *