Observator

Klaus Iohannis și declarațiile lui idioate

  Preşedintele Klaus Iohannis și premierul Klaus Iohannis au vizitat, sâmbătă, Spitalul Militar de Campanie ROL II, destinat pacienţilor infectaţi […]

 

Preşedintele Klaus Iohannis și premierul Klaus Iohannis au vizitat, sâmbătă, Spitalul Militar de Campanie ROL II, destinat pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus. Cei doi oficiali au purtat mască de protecție și mănuși. Spitalul de campanie, ridicat recent de Armată, este o secţie a Spitalului Militar Central şi se află în incinta Institutului Naţional de Gerontologie şi Geriatrie „Ana Aslan” de la Otopeni.

Klaus Iohannis a scrâșnit din măsele și a spus că România este pregătită pentru a face faţă cât se poate de bine acestei epidemii. Este greu de înțeles dacă președintele are habar de ceea ce este în țara condusă de GUVERNUL LUI.

Să recapitulăm pentru acest individ: medici infectați, spitale închise, cadre medicale lipsite de echipamente de protecție, afaceri dubioase în Sănătate și multe altele. Asta este România normală pentru Klaus Iohannis și așa o vede el gata pregătită. Toate acestea le-a observat când a stat ascuns ca un iepuraș?

Acest președinte curajos și-a pus sâmbătă nădragii pe el, masca pe nas și s-a dus să viziteze un spital destinat celor cu coronavirus. Un mic amendament: spitalul nu avea pacienți. Curajos om!

Să citim ce aberează: „Iată, deci, că suntem pregătiți. România este pregătită pentru a face față cât se poate de bine acestei epidemii. Însă, în același timp, trebuie să spun că după ce se termină această criză, care, din păcate, va mai dura, vom face o evaluare la sânge a întregului sistem spitalicesc din România și vom lua toate măsurile pentru a avea dotările cu care să facem față oricărei situații, și unei epidemii, și unui dezastru. Și, în acest sens, îi asigur pe români că suntem pregătiți acum, dar în continuare vom lua măsurile pentru a fi și mai bine pregătiți.”, a declarat Klaus Iohannis.

Potrivit ultimului anunţ la Grupului de Comunicare Strategică, în România sunt 1.292 de cazuri confirmate până în prezent, 263 fiind doar în ultimele 24 de ore.

Până ieri, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.292 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus). Dintre cele 1.292 de persoane confirmate pozitiv, 115 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 41 la București, 7 la Iași, 6 la Craiova, 6 la Constanța și 2 la Cluj).

                                                                                                                       VaVedem.com   

 

3 Comments

  1. satan existã

    Cåt poate minți netrebnicul ãsta;a avut șansa după Colectiv;a avut încã o șansă după Hexipharma;această situație din spitale e de mai bine de 30 de ani și el acum vede;mi ar crãpa obrazul de rușine să mai scot o minciună pe tema asta!

  2. alex

    Din 1292 de persoane infectate, 115 sa le declari vindecate este foarte putin, nici 10%! kwi este probabil multumit!? “Romania este pregatita pentru a face fata cat se poate de bine……”. Cata minciuna incape in el, Doamne!

  3. Laura

    Klaus sa mearga in Germania, sa stea acolo. Sa lase Romania in pace

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *