Investigatii

Klaus Iohannis și S.R.I.-ul

  Relația reală dintre Iohannis și S.R.I. e cu totul alta decât gogorițele debitate la „Antena 3”, despre  un George […]

 

Relația reală dintre Iohannis și S.R.I. e cu totul alta decât gogorițele debitate la „Antena 3”, despre  un George Maior, director al SRI-ului, care, chipurile, ar fi vrut să-l faulteze pe candidatul sas la alegerile prezidențiale din anul 2014. Așa mari „dușmani” au fost Iohannis și Maior, încât, imediat după ce a devenit președintele României,  primul l-a făcut ambasador pe al doilea în SUA, ale căror interese le servesc oricum amândoi, Maior fiind trădătorul care a subordonat definitiv SRI-ul serviciilor secrete americane și nu numai! Klaus Werner Iohannis a ajuns președinte datorită intervenției în alegeri a serviciilor secrete românești – nu doar SRI! – în urma ordinelor primite din exterior.

Deși CNSAS a comunicat oficial, în anul 2008, că Klaus Werner Iohannis nu a fost colaborator al Securității, unii sași bătrâni din Sibiu care l-au cunoscut înainte de evenimentele din decembrie 1989 susțineau tot la acea vreme, adică în anul 2008, contrariul, spunând că dom’ profesor se ocupa de când era elev la liceu cu turnatul sașilor care intenționau să plece definitiv în Germania, legal sau mai puțin legal. Sași bătrâni și senili, invidioși și cârcotași, dom’le! Cică din acest motiv, al colaborării cu Securitatea, Iohannis nici nu s-a făcut membru al partidului comunist, deși se vedea clar că este un carierist și oportunist, susțineau aceiași bârfitori. Se știe că S.R.I. nu divulgă numele colaboratorilor Securității care au rămas activi atunci când „Mărie” și-a schimbat a ei pălărie și s-a transformat din Securitate în SRI. Intoxicările care circulă pe internet cu socrul lui Iohannis șef al Securității sibiene, cică și cu pseudonime ca „Nurca” sau „Blănarul”, sunt prostii pentru proști, lansate probabil chiar de S.R.I. pentru decredibilizarea, „la grămadă”, a altor informații reale despre Iohannis și Securitatate! Șefii Securității nu lucrau sub acoperire și nici nu aveau pseudonime! Lăzurca, socrul lui Iohannis, a fost un blănar modest, un simplu „căciular”, adică specializat în confecționarea căciulilor.

SRI l-a făcut primar pe Iohannis la Sibiu în primele două mandate. Prima intervenţie directă a Germaniei în politica românească şi totodată amestec în treburile interne ale României s-a produs în anul 2000, când Otto Schily, ministrul de interne al Germaniei la vremea respectivă, a vizitat Sibiul cu o săptămână înainte de primul tur al alegerilor locale, chiar la prima candidatură a lui Klaus Werner Iohannis. Atunci Schily a avut o întrevedere secretă cu colonelul Nechifor Ignat, şeful SRI Sibiu, întâlnirea fiind repetată și înaintea alegerilor din anul 2004, după patru ani fără realizări ale noului primar. Urmarea? Iohannis a ieşit primar în primele două mandate, iar după aceea Ignat a fost recompensat, avansat în grad (general de brigadă) şi mutat în structura centrală de la Bucureşti, devenind şef de direcţie în S.R.I. la nivel naţional, de unde s-a și pensionat.

Nu putem trece peste numele Otto Schily fugitiv, deoarece cea mai valoroasă decoraţie germană a primit-o Klaus Iohannis de la Otto Schily, fostul mi­nistru de Interne al Germaniei, în ziua de 11.12.2007 pentru reușita de la Judecătoria Sibiu cu FDGR succesor al organizației hitleriste, din Al Doilea Război Mondial, Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) din același an, mișcare care a deschis calea retrocedărilor masive de imobile către etnicii germani. Detalii aici: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial

Otto Schily l-a decorat pe primarul Sibiului, Klaus Werner Iohannis şi pe succesorul său la Ministerul de Interne, Wolfgang Schauble, din partea Societăţii Germane pentru servicii deosebite aduse Germaniei! La schimb, Otto Schily a devenit și el „cetățean de onoare al Sibiului”, desi nu are nimic, în clin sau în mânecă, cu orașul! Cum spuneam mai sus, la alegerile locale din anul 2000, când candidatul sas a ieşit primar mai scremut, din al doilea tur, dar şi la cele din 2004, cu succesul „uluitor” de aproape 90 la sută în rândul electoratului român, Sibiul a fost vizitat, cu o săptămână înainte de prezentarea populaţiei la urne, de ministrul de Interne al Germaniei, Otto Schily, care s-a întâlnit cu șeful SRI-ului local ca să-l înscăuneze Gauleiter de Hermannstadt pe Klaus Werner Iohannis. Decoraţia primită de Iohannis în anul 2007 este cea mai înaltă distincţie din Germania și a fost înmânată pentru servicii deosebite aduse Germaniei!!! Şi noi care credeam, ca nişte naivi, că Iohannis slujeşte România… Această înaltă decorație, din partea Societăţii Germane, se acordă doar cetățenilor germani, deci în mod cert Klaus Iohannis are și cetățenie germană! „Cancelarul german, Angela Merkel, este în board-ul de consilieri ai acestei foarte influente asociaţii. Ea însăşi a primit acelaşi premiu în anul 2005.”  „At the end of last year, alongside the German Minister of the Interior, Wolfgang Schaeuble, Johannis was given the Deutsche Gesellschaft’s “Award of Merit for German-European Understanding.” The laudation was held by ex-Interior Minister and Sibiu’s citizen of honor, Otto Schily. German Chancellor, Angela Merkel is on the advisory board of this very influential association. Merkel, herself, had received the same award in 2005.” (Sursa: http://www.german-foreign-policy.com/en/fulltext/56289)

Iohannis a fost pregătit, de către emisari ai Germaniei, pentru un rol la vârful politicii româneşti încă de pe vremea când România era condusă de Nicolae Ceauşescu. Se purta în acea vreme „jocul dublu”, colaborarea cu Securitatea, dar și cu serviciile secrete străine, cu acordul aceleiași Securități, cazurile concrete și dezvăluite oficial fiind cele al „securiștilor” infiltrați la Radio Europa Liberă, care aparținea Agenției Centrale de Informații (CIA) a Statelor Unite. În ceea ce-l privește pe Klaus Werner Iohannis, relevantă este discuţia pe care a purtat-o cu nişte colegi profesori într-o delegaţie la Cluj Napoca. Atunci, în vara anului 1989, întrebat fiind de colegi de ce nu emigrează în Germania, ca majoritatea saşilor sibieni, profesorul de fizică Iohannis Klaus Werner a afirmat că regimul comunist o să cadă în curând, lucru de neconceput de către românii de rând! Doar o persoană bine informată din exterior putea să ştie de proiectele care se urzeau în laboratoarele occidentale. Totuşi, neîncrezători în premoniţia lui Klaus, interlocutorii au insistat, întrebându-l de ce nu emigrează, rămânând să revină dacă într-adevăr Ceauşescu o să fie înlăturat de la putere. Răspunsul a fost sincer şi tranşant: „Nu pot, fiindcă am misiunea mea aici!”. Iată că a găsit si trambulina ideală pentru a-şi îndeplini misiunea şi a ajunge la Cotroceni, în fruntea statului român: Partidul Naţional Liberal. Te umflă râsul când observi că acest sas infatuat, parvenit şi oportunist nu are nici o legătură cu denumirea partidului, el nefiind de naţionalitate română şi nici liberal fiindcă o viaţă întreagă a muncit ca bugetar! Despre numirea de către Klaus Iohannis a altui liberal alogen și oportunist, soroșistul Eduard Hellvig, ca director al S.R.I., am scris aici: Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!

Pentru că tot am ajuns la „capitolul liberali”, să spun și câteva cuvinte  și despre relațiile apropiate dintre germanofilii sibieni din politică și SRI. Mâna dreaptă a șefului S.R.I.  Sibiu, Nechifor Ignat, a fost colonelul Sârbu. Imediat după pensionare, colonelul Sârbu a fost consilierul personal al liberalului Mircea Cazan, fost deputat, actualmente senator, atunci când acesta se lansase în politică, pe perioada campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din toamna anului 2008. PNL este partidul „canibalizat” de Iohannis, ca răsplată că l-a făcut președinte. Mircea Cazan s-a îmbogățit, înainte de a intra în politică, din IT, internet și telecomunicații. Cine știe ce „protocoale secrete” de supravghere online avea și Mirciulică masonică (e membru vechi Rotary Sibiu) cu lumea subterană a ocultismului și informațiilor, fiind așa apropiat de adjunctul comandantului  SRI-ului local…

                                                                                                                           Marius Albin MARINESCU

PS:  Armata de lichele calomniatoare, care mă „înfiereză” în spirit neomarxist în spațiul online, își face simțită prezența  mai ales atunci când materialele scrise de mine conțin ticăloșiile comise de Klaus Iohannis și onor consoarta sa, ca să fiu compromis și credibilitatea mea să scadă, acuza principală fiind standardizată: „Marinescu securistul, colaborator al Securității”. Ba, mai mult, unii dintre postaci plusează, cică am fost „turnător” la Securitate, deși nu există nicăieri o sentință judecătorească care să constate calitatea mea de informator! Nu, băi leprelor, nu am fost informator al Securității, nu am scris în viața mea vreo notă informativă și nu am turnat pe nimeni! Iată și o replică la eforturile conjugate al ticăloșilor pentru a mă pune la zid: Adevărul despre mascarada „Jurnalistul Marius Albin Marinescu a fost declarat colaborator al Securității”.

N-am turnat pe nimeni, n-am supravegheat pe nimeni, nu am scris note informative pentru Securitate sau alt serviciu secret din România sau de aiurea! Dimpotivă, eu eram cel pârât pe vremea comuniștilor fiindcă am fost întotdeauna un rebel care refuza să se integreze în turma celor supuși, la fel cum sunt și acum. Dar acum puteți să mă faceți și „securist” pentru că încerc prin umilele mele mijloace să asigur SECURITATEA ȘI INTEGRITATEA acestei  țări, pe care voi o vreți dezmembrată, trădătorilor și ticăloșilor!

2 Comments

 1. Ioana

  Florin Zamfirescu i-o dedică lui Andrei Pleșu

  Publicăm mai jos textul integral semnat de Florin Zamfirescu:
  „Draga Uniune Europeana.
  Trebuie sa-ti marturisesc ceva important.
  Acum mai bine de zece ani am dorit sa ma cuplez cu tine.
  Erai plina de promisiuni, prevedeam un mariaj fericit.
  Abia mai tarziu am inteles ce le-ai impus celor pe care i-am trimis se te peteasca.
  Si ceeace noua nu ne-au spus: ca ne voiai fara industrie, fara agricultura si ca mai voiai ca toate averile noastre sa fie instrainate.
  Fiindca veneam la tine, cea bogata, poate ca am fi acceptat…
  Dar, mai Uniune Europeana, am observat apoi ca esti o curva perversa, ca vrei sa dereglezi mintile oamenilor, ca nu ai nimic sfant.
  Am inteles apoi ca averile tale, care ne-au atras, sunt de fapt furate chiar de la cei care, ca si noi, au crezut ca le aduci fericirea.
  Nu mai vreau cu tine, Uniune!
  Ne-ai distrus,ne-ai adus in sapa de lemn, ne-ai facut dusmani cu vecinii nostri, chiar si cu Sarbii cu care eram cuscri.
  Crezi ca pe noi ne multumeste ca-ti recunosti „greseala” cu Milosevici?
  Tu ucizi si pe urma regreti!
  Ne-ai distrus invatamantul, cultura, ne-ai readus comunismul de care noi fugisem!
  Ne-ai distrus creativitatea si identitatea!
  Esti mai perversa decat Satana, sau esti chiar Satana, stimata Uniune, care te-ai transformat intr-o inchisoare din care nu se mai poate iesi.
  Nu mai pot sa fac nimic, sunt singur si scarbit, o sa dispar si gata. Ma gindesc insa la copiii si nepotii nostri pe care i-am nenorocit, renuntand la identitate, la autonomie, la cultura si la traditii.
  Sub „corectitudinea ta politica” ai introdus rasismul, fiindca numai asa pot sa-mi explic interesul tau pentru decaderea moravurilor si smintirea mintilor europene.
  Ne vom reintalni, Uniune, in campii cu verdeata si vom mai discuta noi,fiindca cine rade la urma, rade mult mai bine!
  se dedica filosofului
  Andrei Plesu…”

  https://www.youtube.com/watch?v=TllS2YoaF1c
  asa a patit Toata Europa de Est de la prieteni din Vest inspecial Londra

 2. Platim pretul indolentei noastre, pentru ca nu iertare crestineasca, sau toleranta se poate numi, “uitarea” colaborationismului, sau a informatorilor platiti, turnatori, sau ce-or mai fi fost ei….Cred ca nu trebuia sa intre securistii, in bloc, la puscarie, dar, meteahna comunista, a iertarii, ca “nu mai fac”, asa cum s-a intamplat cu tortionarii din justitie si securitate, protejati de mai marii lor din partid, in 1964, ne pune din nou in incurcatura. O eliberare de jegul si mlastina ideologice si securiste, trebuia facuta si asta se incepea cu lista “colaboratorilor”, de toate etniile, ca au fost duium…Asa am fi fost scutiti de multe figuri sinistre si de cel putin doi presedinti, santajati sa execute ordine impotriva poporului roman. Sau, poate ca unul nu era nici macar informator, dar, aspirantii sunt mult mai periculosi, pentru ca, din toti presedintii democratiei noastre de talcioc, numai “neamtul” are veleitati ceausiste si atitudine fatis dictatoriala pe “persoana fizica”.
  P.S. Tot as vrea sa vad listele cu “colaboratorii” Securitatii de la Sibiu, sunt prea multe lucruri care “nu se leaga”, cum ar fi tacerea comunitatii evreiesti, degraba saritoare cu picioarele pe romani, pentru frustrari si interese personale, dar, nebagatoare de seama atunci cand se reinfiinteaza oficial singurul for nazist din Romania… Si ar mai fi si vizita lui Iohanis in America, cu cumpararea, pe bani mult, de rachete la mana a enspea, prin CIA (tutelarul SRI), via Israel, plus mangaierea pe cap de la Trump, ca “good dog”…Aaaa, de ultima ora, oftica neamtului ca-i ia PSD “fata” cu schimbarea ambasadei, ca, se stie, romanii sunt prosti si fac chestiile astea pe gratis, pe cand el, scotea de multe vacante aceasta noua dovada de obedienta, sau, poate era “iertat” in dosarul Black Cube…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.