Abuzuri

Klaus Iohannis, un an de mandat împotriva românilor

    A încălcat Constituția acceptând relocările forțate, a fost lobbyist-ul băncilor și al multinaționalelor străine, omul ONG-urilor lui SOROS, […]

 

 

A încălcat Constituția acceptând relocările forțate, a fost lobbyist-ul băncilor și al multinaționalelor străine, omul ONG-urilor lui SOROS, dușmanul Zilei Naționale și al Republicii Moldova

1. Abia ajuns președinte, Klaus Iohannis i-a susținut din răsputeri pe austriecii de la Schweighofer și a retrimis în Parlament Legea Codului Silvic. Motivul? Klaus Iohannis nu a fost de acord cu stabilirea unei limite pentru mării exploatatori de lemn în România, adică pentru austriecii de la Schweighofer care așa cum știți „taie tot ce prind” prin pădurile românești. În formă actuală a noii legi, austriecii nu pot deține mai mult de 30% din lemnul exploatat. Deși a trimis legea înapoi, totuși Parlamentul, pe care Iohannis îl injură atât de mult, s-a dovedit în acest caz mai onest decât Klaus Iohannis și a păstrat limită de 30%, nepermitandu-le austriecilor să se-ntindă și mai mult. Oricum și 30% monopol pe exploatarea lemnului tăiat din pădurile românești e foarte mult. Nu peste multă vreme vom rămâne și fără păduri.

2. Klaus Iohannis s-a opus declarării prin Lege că Avram Iancu să devină Erou Național justificând că legea „ar trebui să fie generală”, asta deși Ziua Națională a României e UNA și numai UNA ca și Avram Iancu și ca și Mihai Eminescu. Că a fost un pretext s-a văzut pe urmă. De atunci nu s-a mai făcut nici o lege „generală” despre Eroii Neamului și nici „cea specială” despre Avram Iancu nu a mai fost pusă în discuție.

3. Klaus Iohannis a promulgat Legea Antilegionara, lege care nu condamnă crimele comuniste mult mai numeroase (făcând deci discriminări între crime, între criminali și prin urmare și între victimele acestora). Totodată legea nu face distincție între adevărații criminali și oamenii de mare cultură ai României ca: Eliade, Țuțea, Cioran, Noica, Blaga… care nu au făcut nici o crimă, deși au fost în tinerețea lor membri sau simpatizanți legionari.

4. Klaus Iohannis s-a declarat favorabil unui nou acord cu FMI-ul deși de 26 de ani aceste acorduri au fost acorduri prin care România a fost devalizată de Resursele și de Industria ei, în timp ce populația României a fost adusă la săpa de lemn în urmă unui șir nesfârșit de măsuri de austeritate impuse cetățenilor României, prin aceste acorduri cu FMI.

5. Klaus Iohannis a ascuns poporului roman, în mod intenționat, faptul că în luna iunie a acceptat relocările forțate propuse de Germania. Klaus Iohannis a făcut acest lucru încălcând Articolul 3 (4) din Constituția României.

6. Pus sub presiune de opinia publică, Klaus Iohannis a recunoscut că a acceptat relocările forțate și cotele obligatorii, dar a spus că nu va accepta nici un imigrant în plus față de cei 1.851 pe care inițial îi acceptase fără să spună nimănui. Peste câteva zile a revenit de la Summit-ul UE și a spus că a acceptat în jur de 7.000, deci cuvântul său dat în față unei națiuni întregi nu a făcut două parale. Votul JAI nu poate fi invocat în nici un fel, căci Constituția României, la Articolul 20 aliniatul 2, prevede clar că orice tratat internațional care o încalcă este inaplicabil.

7. Klaus Iohannis Nu a intervenit în nici un fel în față abuzului făcut de justitiție în cazul Rarinca. A închis ochii și s-a făcut că plouă. Practic el nu și-a exercitat funcția de mediator între puterile statului și cetățeni, așa cum îi cere Constituția, la articolul 80 aliniatul 2 și nu s-a opus abuzurilor făcute de stat împotrivă cetățenilor.

8. Klaus Iohannis a oprit împrumutul pe care România îl aprobase să-l dea Republicii Moldova. Un împrumut de 150 de milioane de euro care la nivelul unei țări era o nimica toată. Republică Moldova se află într-o situație economică disperată. Frații, surorile și părinții ți-i ajuți întotdeauna necondiționat. Klaus Iohannis a arătat că el „nu e frate cu moldovenii de peste Prut”, români ca și noi, urmând mai degrabă indicațiile lui Merkel.

9. Pe plan personal, Klaus Iohannis a fost declarat în Justiție ca fiind, împreună cu soția lui, „cumpărători de rea credință”. Justiția Română, prin Curtea de Apel Brașov, a dat o hotărâre definitivă prin care i-a declarat pe soții Iohannis că fiind cumpărători de rea credința ai unui imobil. Închiriând altora acest imobil pe o durată de mai mulți ani, soții Iohannis au câștigat în mod necinstit peste 300.000 de euro. Deși hotărârea este definitivă, Klaus Iohannis a declarat că vrea să o atace pe cale extraordinară. Klaus Iohannis a oferit astfel întregii țări un foarte prost exemplu de cinste și probitate morală și a arătat că e dispus să între în posesia unor imobile și să câștige bani chiar și în condiții dubioase și obscure.

10. Klaus Iohannis, împreună cu toți membri CSAT-ului, au luat în CSAT decizia de acceptarea și de organizare pe teritoriul României a Relocărilor Forțate de populații străine. Decizia luată este ilegala încălcând Articolul 3 (4) din Constituția României.

11. Klaus Iohannis a negociat pe ascuns redevențele mici fără a-și informă poporul despre aceste discuții. El i-a primit în mai multe rânduri pe reprezentanții Exxon și OMV cu care au discutat în secret despre redevențe. A avut și discuții separate doar cu cei de la OMV. Singurul cu care nu s-a consultat niciodată a fost poporul român, poporul român care l-a pus în funcție. Klaus Iohannis nu are nici o atribuție legală și constitutională de a fixă și negocia redevențe, deci prin discuțiile pe care le-a antamat în funcția oficială pe care o are și-a depăsit atribuțiile și a făcut un abuz în serviciu.

12. Klaus Iohannis s-a prefăcut „că negociază” îndelung numirea unui nou prim-ministru deși numele acestuia fusese anunțat de Rareș Bogdan, bun prieten cu șeful SRI Hellvig, cu mai mult de o luna înainte. Klaus Iohannis s-a prefăcut „că negociază” îndelung numirea unui nou prim-ministru, deși ziarele din Bruxelles îl dădeau că sigur pe Ciolos, a două zi după demisia lui Ponta. Ceea ce este însă și mai grav, este că Klaus Iohannis s-a prefăcut că negociază cu „societatea românească” în timp ce a adus la Cotroceni pentru așa-zisele negocieri ONG-urile lui Soros pe post de „societate civilă”. De altfel, în prezent, foști și actuali activiști din ONG-urile lui Soros au ajuns să ocupe funcții cheie atât în conducerea Serviciilor Secrete cât și la Președinție, la Guvern și în Justiție. S-a înființat chiar și un minister pentru „Dialogul cu aceste ONG-uri”, minister numit în mod fals al „Dialogului cu Societatea Civilă”. S-a văzut cum „a dialogat” Președinția și acest nou minister cu oierii sau cu conducătorii auto care plătesc sume uriașe pentru RCA. Asta în timp ce „Inițiativa României” și alte „inițiative politice” de același tip sunt primite zilnic la Guvern și la Cotroceni.

13. Klaus Iohannis a anulat Recepția dată an de an de Președinția României în Cinstea Zilei Naționale a României, invocând în mod mincinos tragedia de la Colectiv, deși cu câteva zile înainte ciocnise cu veselie și cu zâmbetul până la urechi, o cupă de șampanie cu noii membri ai Guvernului „său”.

14. Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, „Legea darii în plată”, informează Administratia Prezidențială, făcând astfel pe plac Băncilor Străine din România și chinuind în continuare sute de mii de români care, deși și-au pierdut casele, au rămas sclavi pe viață la bănci. Cum e posibil că cineva care a semnat într-un contract care sunt garanțiile care se execută în caz de neonorare a plătilor, să ajungă să plătească mai mult decât bunurile cu care a garantat contractual? Asemenea abuzuri se pot întâmplă doar în România de azi.

15. Klaus Johannis nu și-a îndeplinit funcția de mediator între instituțiile statului și păturile lărgi ale populației României, așa cum îi cere Constituția la articolul 80 aliniatul 2, pături lărgi care au fost profund dezavantajate, nedreptățite, furate și chiar jefuite de-a dreptul și în acest an. El nu a intervenit ca mediator în nici una dintre problemele critice datorită cărora oamenii au avut de suferit în acest an. Nici în problemă creditelor în franci elvețieni, nici în problemă legii vânătorii care a devenit o lege împotrivă oieritului, nici împotrivă valorii RCA-ului care a ajuns la nivele rușinos de mari, nici împotrivă firmelor de utilităti publice care au furat direct pe factură sau care au ajuns să impună prețuri rușinos de mari, nici împotrivă firmei Volkswagen, firmă care deși a furat și a escrocat, atât statul cât și pe cetățenii români, doar la noi în țara nu a ajuns să fie data în judecată. Klaus Johannis a fost mai degrabă un lobbyist tăcut care a lucrat în favoarea multinaționalelor și a băncilor, îndeosebi în favoarea multinaționalelor și a băncilor germane și austriece așa cum se dovedește a fi și acum când returnează „Legea dării în plată”, deși știe că făcand asta nenorocește sute de mii de români.

http://fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp?artid=570035&title=klaus-iohannis-un-an-de-mnadat-impotriva-romanilor-a-incalcat-constitutia-acceptand-relocarile-fortate-a-fost-lobbistul-bancilor-si-multinationalelor-straine-omul-ong-urilor-lui-soros-dusmanul-zilei-nationale-si-al-republicii-moldova

Un an de Iohannis. Concurs cu premii: nominalizați, vă rog, o singura inițiativă a președintelui Klaus Iohannis în favoarea poporului roman. Una singură, nu mai multe!

Concurs cu premii!

O întrebare simplă: Un an de mandat prezidențial.

Nominalizați, vă rog, o singură inițiativă a președintelui Iohannis în favoarea poporului român. Una singură, nu mai multe!

În contrapartidă eu va spun mai multe inițiative în favoarea interesului personal:

 • triplarea propriului salariu
 • anularea recepției dedicate zilei naționale a României
 • vacanțe non-stop
 • aruncarea la gunoi a legii privind memoria lui Avram Iancu
 • jumătate de mandat de turism pe banii noștri
 • instaurarea, prin lege, a zilei limbii maghiare
 • naveta săptamânală costisitoare la Sibiu
 • renovări la casele de protocol
 • mărirea nejustificată a bugetului pentru administrația prezidențială (suplimentat de doua ori și pe parcursul anului în curs)
 • bani de la buget pentru așa-zise animale de companie
 • promovarea propriei neveste
 • o liota de creatori de modă pentru cuplul prezidențial
 • limuzină de lux
 • campanie elctorala pe fata pentru homunculul liberal Cristian Busoi pentru a se asigura că are si „primarul meu”
 • promovarea intereselor bancare ale stăpânilor lui de la FMI
 • protecție pentru austriecii tăietori de paduri
 • protecție pentru austriecii jefuitori de petrol de la OMV
 • numirea „guvernului meu” pe cadavrele de la “Colectiv” etc…

 

Daca-mi spuneți una, o singura inițiativă a președintelui Iohannis în favoarea poporului român, una singură, nu mai multe, eu unul mă angajez ca sclav al vostru pe vecie.

                                                                                                                       Florin CHILIAN

Sursa: http://www.chilian.ro/un-an-de-iohannis-concurs-cu-premii/

 

 

 

 

 

 

2 Comments

 1. 7ony

  Totusi ar putea face măcar o singură dată ceva in favoarea poporului Român.Sa isi dea onorabil demisia cu tot cu guvernul lui de jefuitocrati! Dar un robot nu poate avea onoare

 2. Șelaru Constantin-Ștefan

  CE VĂ TOT IRITAȚI ATÂTA, CE PARCĂ BĂSESCU A RESPECTAT VREODATĂ CONSTITUȚIA?! PAPA SHULTZ ĂSTA A SESIZAT GUSTUL ROMÂNILOR PENTRU PREȘEDINȚII CARE SĂ-I BATJOCOREASCĂ ȘI SĂ-I CĂLĂREASCĂ AȘA CĂ S-A DAT IMEDIAT ȘI CU MARE UȘURINȚĂ DUPĂ ȘABLONUL MOȘTENIT DE LA BĂSESCU. DOVADA SUPLIMENTARĂ ESTE CĂ, DEȘI NU MAI ESTE PREȘEDINTE ȘI DEȚINE CU MÂNDRIE TITLUL DE CAMPION AL INFRACȚIUNILOR, BĂSESCU DISPUNE ÎN CONTINUARE GRATUIT DE O TURMĂ DE BABUINI SPP CARE ÎL PĂZESC PERMANENT PE UNDE VAGABONDEAZĂ (CHIAR ȘI LA STEJARI …) ȘI CÂTEVA LIMUZINE BLINDATE CARE SĂ-L FEREASCĂ DE DRAGOSTEA NAȚIUNII, TOATE PE BANII POPORULUI PENTRU CARE MINIȘTRI SE LAMENTEAZĂ PERMANENT CĂ NU LE MAI AJUNG BANII DE PENSII, DE TRATAMENTE MEDICALE, DE MEDICAMENTE ETC, ETC. DREPT RECOMPENSĂ ÎN MAREA LUI IMPERTINENȚĂ, BĂSESCU LANSEAZĂ PENTRU ZIARIȘTII CARE ZILNIC ÎI SORB VORBELE, SFATURI ADRESATE CELOR MULȚI ȘI PROȘTI ȘI NORME DE CONDUITĂ! POATE AȘA AJUNGEM TOȚI CA EL. OARE, TOCMAI DE ACEEA NU ÎL ARESTEAZĂ KOVEȘI, CA SĂ MAI DEZMETICEASCĂ ȘI SĂ INSTRUIASCĂ NAȚIUNEA ADORMITĂ?! MAI ȘTII?!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *