Atitudini

Klaus Iohannis, un președinte străin de poporul român și aspirațiile sale

    Succinte observații despre patriotism, armată și „Învierea” marionetei de la Cotroceni Motto: „Armata? O pierdere de vreme! În […]

 

 

Succinte observații despre patriotism, armată și „Învierea” marionetei de la Cotroceni

Motto: „Armata? O pierdere de vreme! În armată începi să coși singur un nasture, să-ți coși o cămașă. Sunt singurele lucruri pe care le-am învățat în cazarmă” (Klaus Werner Iohannis, președintele României și comandantul suprem al Armatei – cartea autobiografică „Pas cu pas”, autor Klaus Iohannis, editura „Curtea Veche”, 2014).

Președintele Klaus Werner Iohannis nu a ținut tradiționala recepție de Ziua Națională a României, în 1 Decembrie 2015, motivând că respectă memoria tinerilor morți în clubul Colectiv cu o lună înainte. Cu câteva zile înainte uitase de pioșenia asta și instala miniștrii din „guvernul meu”, cu fanfara după el și ciocnind cupe de șampanie.

Ieri, 9 mai, la Palatul Cotroceni a avut loc recepția dată de președintele Iohannis de Ziua Europei, deși tot ieri, la ora 20, soseau în țară trupurile celor doi militari ucisi în Afganistan, în misiune, nu accidental într-o cârciumă incendiată! Eu cred că armata română nu are ce căuta în Afganistan, fiindcă nu este războiul nostru, dar asta e o alta poveste. Klaus Iohannis a lipsit de la aterizarea avionului cu trupurile neînsuflețite ale celor doi militari și de la ceremonia militară de la Otopeni, Baza 90 Transport Aerian, deși este șeful suprem al Armatei! Probabil depăna cu nevastă-sa impresiile de la recepție. Șeful lui Iohannis, Hans Klemm, ambasadorul SUA la București, a participat la ceremonia militară și religioasă care a avut loc în onoarea celor doi decedați.

Ieri ar fi fost logică si normală suspendarea recepției, nu pe 1 Decembrie! Se vede clar că alogenului acesta puțin îi pasă de România și de români, doar UE contează pentru el. Niciodată nu a spus ceva despre unirea Basarabiei cu țara, el vorbește permanent despre „calea europeana” a Republicii Moldova. Nu are el treaba cu românii și aspirațiile lor patriotice de întregire a neamului!

Tot ieri a fost și Ziua Independenței României, iar individul numit Gauleiter peste colonie nu a pomenit nimic despre această mare sărbătoare a neamului românesc, ca și cum data de 9 mai 1877  –  când ministrul de externe, Mihail Kogălniceanu, a proclamat independența României   –  nici nu ar fi existat în calendar!

              Cum se falsifică istoria națională și europeană!

Ieri, 9 mai,  trebuia sărbătorită Ziua Independenței României. Președintele Iohannis  a decretat, anul trecut, ziua de 10 mai ca Zi Națională! Cică ar reprezenta începutul domniei lui Carol I (10 mai 1866) și Independența României (10 mai 1877), că-i musai să lege toate evenimentele istorice pozitive de regii nemți. Nu-i adevărat, Independența a fost proclamată oficial de către Mihail Kogălniceanu cu o zi înainte, adică pe 9 mai 1877!

Îl doare în căciulă pe Gauleiterul alogen de Independența României, care oricum nu mai există! El a serbat, ieri, Ziua Europei la Cotroceni. Germania a inventat sărbătoarea aceasta artificială, a Europei, pentru a o suprapune peste Ziua Victoriei împotriva fascismului (9 mai 1945). Nemții au transformat înfrângerea lor, ca să o facă uitată, în sărbătoare europeană!

Pentru că tot am vorbit despre cei doi militari morți în Afganistan… Iată ce a declarat Hans Klemm, ambasadorul SUA la București: „Curajul soldaților români în misiunea NATO din Afganistan continuă să demonstreze cel mai profund angajament față de apărarea libertății și democrației”.

Dom’ ambasador, cum naiba apărați  voi democrația și libertatea prin țările altora? Afganii ăia nu-și pășteau caprele regulamentar și în mod democratic? Plantațiile cu mac pentru opiu nu erau prea libere și nu ajungeau firfiricii și la CIA?

Ia uitați aici, domnule ambasador,  două țări, Irak si Libia, cum arătau înainte să faceti voi infuzia de „democrație” și cum arată acum, „after” . Cât au fost conduse de doi dictatori erau prospere și acum… ghinion, vorba „partenerului” instalat de voi aici.

iraklibia

În plus, populație civilă ucisă, sute de mii de copii, femei și bătrâni omorâți în numele „democrației”.

Probabil că dobitocii o să sară ca să mă acuze ca sunt comunist și omul rușilor! Atât îi duce pe ei mintea, după 26 de ani de spălarea pe creier.

Ca să vă dați seama ce înseamnă umilința unei slugi. Iohannis și-a scurtat cu o zi sejurul lui săptămânal de la Sibiu ca să se întâlnească duminică, 8 mai 2016, cu Antony J. Blinken, un soi de adjunctul aghiotantului, un trepăduș insignifiant al administrației americane. Dacă era o problemă grava pentru poporul român, o calamitate naturală sau ceva de felul acesta, nu venea, că el are propriul program de lăuză, doar de luni după-masa începe serviciul săptămânal de slujbaș la Cotroceni și-l termină vineri, pe la ora 10.

Uitați-vă la filmuleț, cum îl tratează americanul pe ditamai președintele, cum îi arată prin gesturi pe unde să o ia, de parca el ar fi gazda și stăpânul casei!

https://www.youtube.com/watch?v=4XEd8zbTIvY

Revenind la tragedia celor doi militari uciși în Afganistan, constatăm că  nimeni din presă nu se întreabă de ce afganii și-au ales ca ținte militarii români imediat după vizita președintelui României în tabăra militară! Uite ca întreb eu. E voie sau este interzis? Mai mult, îmi permit să și concluzionez.

Mercenari bătrâiori într-un teritoriu cotropit. România nu a avut război cu Afganistanul și în afară de a ne atrage ura tuturor băștinasilor, nu-i vorba doar de talibani, nu rezolvăm nimic acolo. Americanii cu resursele naturale, cuprul, cobaltul, wolframul și altele, noi cu blestemele.

Mercenari bătrâiori într-un teritoriu cotropit. România nu a avut război cu Afganistanul și în afară de a ne atrage ura tuturor băștinasilor, nu-i vorba doar de talibani, nu rezolvăm nimic acolo. Americanii cu resursele naturale, cuprul, cobaltul, wolframul și altele, noi cu blestemele.

Vizita a avut un scop simbolic, adică susținerea invaziei din Afganistan, la cel mai înalt nivel, de către România. Până și remorcarea soției prezidențiale a întărit evidența unei vizite oficiale, din poziția de președinte al României, nu de șef suprem al armatei aflat în vizită tehnică, de lucru. La fel, execuția a avut și ea un scop sugestiv, simbolic, mesajul fiind: „Nu aveți ce căuta aici!”.

Armata noastră nu are ce căuta acolo, fiindcă țara noastră nu a participat niciodată la războaie de cotropire a altor țări! A mai fost campania din URSS, dar eram implicati în lupta pentru reîntregirea țării. Și atunci, bine ar fi fost dacă generalul Ion Antonescu se oprea la Nistru.

Klaus Ghinion a fost o piază rea pentru victime. Președintele Ghinion chiar poartă ghinion! Nu au mai murit soldați prin Afganistan în ultimul timp. Cum s-a dus Vreme Rea cu stafidita pe acolo, cum a sosit imediat și moartea!

Priviti poza cu atentie! Pe perete o să observați tabloul tovarășului Nicolae Ceaușescu ca pe vremuri. Pardon, este tovarășul Klaus Iohannis. Sub tablou tot el, în carne și oase, cu „Leana” lui din dotare.

Priviti poza cu atentie! Pe perete o să observați tabloul tovarășului Nicolae Ceaușescu ca pe vremuri. Pardon, este tovarășul Klaus Iohannis. Sub tablou tot el, în carne și oase, cu „Leana” lui din dotare.

Ce căuta doamna Carmen Iohannis la o întâlnire de lucru cu armata în Afganistan? Știam doar că e specialistă în tras tunuri… imobiliare. Acum se pricepe și la tunurile militare sau a inspectat țeava fiecărui soldat? Țeava armei, normal. Am văzut, cu toții, că le-a ciocnit ouăle soldaților cu plăcere.

afganistan oua

Cât despre bravul soțior, viteazul croitoraș care a învățat să coasă nasturi în armată, conform celor spuse chiar de el, iată că a devenit acum mare conducător de oaste! Șef-șef, da’ mai este și americanul, care este șeful suprem, deși slugile îl numesc „partener”, ca să miroasă a democrație după digestia fasolei de cazarmă. Ce înseamnă atitudinea de slugă umilă… Să-ți imiți stăpânul în toate, începând cu ținuta vestimentară și terminând cu poziția din timpul intonării imnului!

obama jachetaiohannis jacheta

Gestul mâinii pe piept nu reprezintă patriotismul, dragostea de țară, ci este un semn masonic, copiat prin imitație de toți americanii, convinși fiind că-și arată astfel iubirea față de patrie.

obama imniohannis imn

SUA fiind fondate de masoni, toate simbolurile acestora se regăsesc peste tot, începând cu bancnotele americane și terminând cu monumentele lor sau gestica politicienilor americani.

Doar la cravate nu-l poate imita Iohannis pe Obama, sluga fiind obligată să poarte în permanență culoarea albastru de Tel Aviv. Până să devină președinte avea dreptul și la alte cravate, dar pe vremea aceea credea că inima e situată pe la buric sau foale, cum se zice în Ardeal!

iohannis imn 1

Asta este obediența față de cei care conduc lumea. Așa se întâmplă în țările cu statut de colonii. Am mai spus și nu mai insist că doar două țări au avut peședinți de alte etnii decât cea majoritară, în toată istoria omenirii: Peru și România.  Japonezul Alberto Fujomoro a fost președinte în Peru, iar acum este în închisoare pentru crime poltice și corupție. Nu pot să trec mai departe fără să menționez că în Peru statutul de colonie condusă de străini continuă, peruanii fiind obligați să aleagă, la primul tur al prezidențialelor,  din luna aprilie, între trei alogeni: japoneza Keiko Fujimori (fiica fostului președinte Alberto Fujimori, aflat pentru mulți ani în închisoare pentru crimă și corupție!), evreul Pedro Pablo Kuczinski (fost ministru și prim-ministru) și Veronika Mendoza, cu origini franceze. Luna viitoare se va decide învingătorul, în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Ce să mai spunem de alogenul nostru! Câtă fățărnicie în goana după imagine, chiar de Sfintele Sărbători de Paști, câtă manipulare scârboasă în prag de alegeri!

iohannis patriarhie

Pe ăsta l-a durut în căciulă de sărbătorile ortodoxe până acum. Anul trecut era la Madeira de Sfintele Paști și Crăciunul l-a făcut în Florida. Acum l-a apucat subit interesul pentru țara asta peste care a fost numit guvernator și pentru religia ortodoxă cu care nu împărtășește nimic în comun, nici el și nici nevastă-sa! Klaus Iohannis este protestant luteran și a avut Paștile în luna martie, iar ea este papistașă, greco-catolică. Nu mă miră că s-au găsit persoane care să-l huiduie, deși nu era momentul potrivit în timpul slujbei de Înviere.

Atitudine de dictator, operația de la umăr sau semn masonic? Oricum, o metodă de eschivare ca să nu-și facă semnul Sfintei Cruci.

Atitudine de dictator, operația de la umăr sau semn masonic? Oricum, o metodă de eschivare ca să nu-și facă semnul Sfintei Cruci.

Puțini au observant că patriarhul l-a avansat mitropolit pe Klaus Iohannis! Cuprins de nestăvilită emoție, patriarhul Daniel l-a numit pe Klaus Iohannis Înaltpreasfințita Sa președintele României, aceasta fiind formula de adresare pentru mitropoliți, conform ierarhiilor bisericesti. Sau mitropolit este echivalentul pentru gradul 33 masonic al lui Iohannis? Preafericitule, mai răsfirați, mai răsfirați! Urmăresc cu atenție și preocupare, aștept canonizarea protestantului luteran ca sfânt ortodox.

                                                                                                     Marius Albin MARINESCU

1 Comment

  1. lucian

    degeaba. JWK e pe facebook….deci exista.
    nu conteaza daca este sau NU este presedintele acestui loc cu nume de tara…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *