Colimator

Klaus Iohannis, unsul lui Chuck Norris în România. Președintele știe cine va câștiga alegerile și cine va fi premier

  „Teoria evoluției nu există. Există doar o listă cu ființele cărora Chuck Norris le permite să trăiască.” Este doar […]

 

Teoria evoluției nu există. Există doar o listă cu ființele cărora Chuck Norris le permite să trăiască.

Este doar una dintre afirmațiile despre Chuck Norris pe care nimeni nu are dreptul să le pună la îndoială.

Există mii de astfel de adevăruri irefutabile despre actorul american, strânse de foarte multă vreme pe site-ul chucknorrisfacts.net.

Faptele lui Chuck Norris – sau, tradus mai liber, adevăruri despre Chuck Norris – reprezintă o colecție inepuizabilă de ironii la adresa actorului care joacă numai roluri de învingător, care se poate bate cu o ceată de zombie la Vulcanii Noroioși, îi poate învinge și iese din învălmășeală fără nici o zgârietură, într-un costum alb impecabil, fără pete, urme de noroi sau de sânge.

                    Cum se declină poantele cu eternii învingători la noi

Ceea ce acum aproximativ 20 de ani părea o glumă, devine realitate în România zilelor noastre. Doar că protagonistul nu mai este un fost membru al aviației americane ajuns actor, producător și scenarist, ci un fost profesor de fizică și meditator din Sibiu, ajuns primar, președinte al țării și factotum al statului român.

Există peste tot în lume oameni care nu fac greșeli, nu iau decizii eronate, nu se abat nici o miime de milimetru de la calea cea dreaptă, sunt, pur și simplu, perfecțiunea întruchipată. Ei sunt trimișii lui Chuck Norris, unșii lui în diverse țări.

Nu sunt ambasadori, sunt cei care, pentru că Chuck Norris vrea, totuși, să ne dea senzația că suntem liberi și că trăim în democrații, conduc lumea întru bine, în numele său. Binele, întruchipat numai și numai de ei, învinge mereu, mai ales că doar ei pot decide ce este bine și este rău.

Însă nu peste tot acest plan al salvării umanității de ea însăși merge fără poticneli.

Nu toți suntem capabili să vedem semnele, să înțelegem mesajele și să ne lăsăm pe mâna acestor superoameni fără întrebări și fără crâcneli. Mai apar – ce rușine – îndoieli.

Unii, în inconștiența lor, nu sunt convini că un singur om, destul de neaplecat spre ascultarea celorlalți, poate deține adevărul suprem.

E cârcoteala asta specifică speciei umane, invidie, poate, pe alocuri, incapacitatea de a accepta superioriritatea. E păcat că există astfel de specimene care nu îmbrățișează necondiționat personaje de legendă, salvatoare incontestabile ale omenirii.

                       Adevărul și dreptatea au un domiciliu ferm

Trăim vremuri complicate, uneori de-a dreptul grele. Ezitările astea stupide care ne tot încearcă nu-și au locul. E timpul să renunțăm la ele, e timpul să renunțăm să mai avem alte opinii, mai ales că știm destul de clar de unde izvorăște înțelepciunea fără margini, unde se duce adevărul să întrebe ce este adevărat sau fals, pe cine întreabă soarele când să răsară și când să apună.

Cu vreo șase ani în urmă era mai greu, că trebuia să umblăm din ușă-n ușă pe la vreo șase adrese din Sibiu. Dar acum nu mai avem acestă scuză. Centrul adevărului suprem, lombelico del mondo, sursa binelui perpetuu se află în București, în Palatul Cotroceni în timpul orelor de program și la Vila Lac 3 în afara acestora.

              Omul care nu prezice, ci știe cine va câștiga alegerile

Da, da, Klaus Iohannis este Chuck Norris-ul nostru, invincibilul, atoateștiutorul, inconfundabilul, denecontrazisul.

Klaus Iohannis, doar el, știe cum se combate pandemia. Klaus Iohannis știe când, cum și cât trebuie să ne spălăm, să ne ștergem, să ne mișcăm și să respirăm pentru a fi în siguranță, pentru a nu ne îmbolnăvi.

Klaus Iohannis știe nu doar pe cine trebuie să votăm, dar știe cu certitudine, deja, și cine va câștiga alegerile, chiar dacă mai sunt 25 de zile până când se vor afla rezultatele oficiale.

Klaus Iohannis știe ce vor românii, știe cum vor românii și când vor. Klaus Iohannis nu are dubii, nu-și pune întrebări și, totuși, își servește și ne servește răspunsuri. Dacă nici asta nu este măreție, atunci chiar nu știu ce este.

                    Ne-a anunțat și cine va fi prim-ministru

Deja Klaus Iohannis a numit două guverne care nu au rezultat în urma alegerilor parlamentare. Deja Klaus Iohannis a declarat că un anume partid a câștigat alegerile locale de anul acesta, deși la trei din patru categorii (numărul de primari, numărul de președinți de Consilii Județene, numărul de consilieri locali) partidul respectiv s-a clasat pe locul al II-lea.

Deja Klaus Iohannis ne-a spus pe cine va numi prim ministru, indiferent de rezultatul alegerilor și indiferent ce alte propuneri vor face partidele parlamentare.

Și poate face asta pentru că doar domnia sa deține adevărul și nimeni altcineva.

Istoricii momentului care de pe 6 decembrie încolo se vor repezi să-l ridice și mai în slăvi pe unsul lui Chuck Norris în România ar fi bine să nu se lase surprinși de evenimente și să aibă pregătite câteva adevăruri încă neștiute despre președintele nostru suprem: „Klaus Iohannis poate face cepele să plângă”, „Klaus Iohannis a numărat până la infinit. De două ori”, „Klaus Iohannis nu poartă ceas pentru că el decide ce oră este”, „Klaus Iohannis se poate referi la el însuși la persoana a patra”, „Klaus Iohannis poate îneca un pește”, „Klaus Iohannis a învins soarele într-un concurs de strălucire”.

Mai sunt multe astfel de adevăruri despre președintele nostru, dar le vom afla cu siguranță chiar de la domnia sa, în următoarele conferințe de presă.

                                                                           Patrick André de Hillerin, Libertatea

5 Comments

 1. Marian75

  Dacă alegerile sunt corecte Pnl-ul nu trece de 10%,Handicapatul de Iohannis se bazează pe fraudarea lor,…

  • Ionela Ionescu

   Care alegeri, alea unde Tulcea , Gorjul și Teleormanul votează cu UDMR-ul ca să prindă și el , draghe de el, pragul minim de intrare în Parlament ?
   ioi.

 2. Grigore

  Dragă Patrick, acest mutălău este un Chuck Norris fals, încă o dovadă că falsul este natura lui intimă. Deţin domeniul http://www.chuck-norris.ro şi facem adrese de mail de tipul [email protected] oricui doreşte. Până acum n-am primit nicio solicitare în acest sens de la dulapul vorbitor. Şi chiar dacă o va face, va fi degeaba.
  Ein Mann, ein Wurst. Ich meinte, ein Wort.

 3. IQ100

  Dl PAH nu e neica nimeni si e la fel de inteligent ca noi cititorii (ocazionali ai) dansului.
  Am citit in anii’90 biografia lui Chuck Norris.De fapt autobiografia cvasiromantata, publicat in limba romana. Omul marturisea , negru pe alb , pardon, de culoare pe alb, ca, aflat la varsta se retragerii din viata competitionala era intr-un bar. Acolo ar fi fost abordat de onorabilul cetatean P Frank Sinatra, cu legaturi la Coursed wood. FS i-a spuis ca ii face niste legaturi , asata in caz ca dl CN nu le avea deja de pe cand era militar prin South Korea) cu niste agenti. Agenti de cinema, voi la ce v-ati gandit?
  Au urmat niste filme , buget sh, pe langa care seria Rambo parea credibila.
  Mi-am amintit de asta cand am vazut primul „banc” cu C N : „Chuck Norris nu face flotari.El impinge Pamantul”. De o inteligenta absoluta
  , care cred ca poate veni de la inteligence.
  Unde esti tu Isaac Asimov, cu umorul tau real?(sau tu carl sagan, cu deschiderea ta intelectuala) ?Au avut si ‘ei”, influencerii, oameni adevarati.
  Proabil ca de aceea acum 50 de ani, chiar condusa in Umbra si cu Umbre, Lumea mergea mai bine.

 4. IQ100

  „, ci un fost profesor de fizică și meditator din Sibiu, ajuns primar, „???
  prof. f de fizica la scoal numarul 2 (doi!!) din Agnita..unii zic ca ar fi fost suplinitor
  meditator??s-a gasit vrun fost elev??
  ar fi interesant de aflat fisele matricole din liceu/facultate; sa vedem dac a avut note mai marei decat ale dnei LCK.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *