Colimator

Klaus, Kovesi și Klemm, un „Klu Klux Klan” al impostorilor

                   Noi suntem români! Ghinion! Au subestimat din nou poporul român! KKK […]

 

                 Noi suntem români! Ghinion!

Au subestimat din nou poporul român!

KKK (Klemm, Kovesi, Klaus) au crezut că dacă vor instiga diverși #spălațipecreier la ieșit pe străzi vor câștiga ceva capital politic prin demagogia lor ieftină. Și că Herr Klaus se va învârtoșa nițel, iar Kovesi va mai prinde ceva aer în plămâni.

Ghinion!

Am o veste proastă pentru voi: poporul nu mai poate fi mințit! Oamenii nu mai pot fi induși în eroare și scoși pe străzi pentru ca o 4% hoață-plagiatoare și o mincinoasă-sufrageristă 100% să fie protejată de răspunderea pentru atrocitățile comise, pentru că ar reprezenta binele lor.

Nimeni nu mai crede că o armată de „Portocali” care au ca unică plăcere în viață „paraditul la cetățeni” sunt țelul lor în viață.

Niciun român sănătos la cap nu poate fi convins că soluția „tremuratului de genunchi” generalizat este speranța unei vieți mai bune pentru ei. Ori că acum, că tot a murit Iulian Vlad, spiritul lui ar fi bine să se întruchipeze într-o individă care cere Noii Securități „să nu se încurce în legi” când umflă cetățeni nevinovați, dar îi protejează pe adevărații mafioți.

Toți cetățenii au înțeles ce se întâmplă, băbăieți! E groasă!

Dacă se va ambiționa să o susțină în continuare, piatra de moară Kovesi îl va trage la fund pe Klaus, iar 2019 îi va fi fatal până și în duel cu „penalul” Dragnea … de alții nici nu mai vorbesc.

Au ieșit vreo 100 de oameni prin piață, după ce Klaus a făcut apel disperat la spiritul civic și l-a chemat la Cotroceni pe Polițeanu & co ca să dea de pereți cu CCR, care „derapează”, iar nu cu CSM care aberează, într-o majoritate „procurorească” de 10.

Lecția catalană a fost de bun augur pentru români: nu mai vor manipulare, nu mai vor dezbinare… au de apărat o țară, un Stat de drept care aparține unui neam: cel ROMÂNESC.

Instigatorii KKK nu au de ce să le distrugă unitatea!

 

            Curat neconstituțional… dar umflați-i!

Președintele Klaus și Ambasadorul Klemm vor stat de drept! Și noi.

Dar ce fac ei și ce facem noi?

Ce înseamnă stat de drept? Că toți cetățenii și autoritățile trebuie să respecte legile și să își exercite atribuțiile în limitele prevăzute de lege.

Ce atribuții au cei ce „iubesc” statul de drept și ce fac ei?

Președintele: se pronunță și susține o parte a votanților din CSM, spune despre cei doi procurori că au fost „eliminați din DNA pentru că nu și-au făcut treaba” deși este un proces pe rol (câștigat în aparență de ei, ulterior), comentează inițiative legislative ale celor care au acest drept constituțional (el NU).

Ce atribuții are Președintele? De mediator (deci nu se poate poziționa de o parte a celor aflați în conflict, adică nu poate sprijini poziția procurorilor împotriva judecătorilor), de promulgare a unor legi adoptate de Parlament (adică se ante-pronunță pe proiecte de legi, deși el poate interveni doar după finalizarea procesului legislativ), face parte din puterea executivă, deci nu se poate pronunța cu privire la procese aflate pe rolul instanțelor.

Adică președintele își depășește atribuțiile… Curat stat de drept!

Ce caracteristici are un stat de drept? Este INDEPENDENT!

Adică nu este permis amestecul altui stat în treburile interne ale Românei.

Ce face Klemm? Dă ordine majorității legal constituite prin vot la ultimele alegeri și impune anumite reglementări de ordin intern.

Adică se amestecă în treburile interne ale României, în pofida Convenției de la Viena, art. 41, care interzice ambasadorilor să se pronunțe în legătură cu aspecte de politică internă a statelor în care sunt acreditați.

Președintele Klaus încalcă propriile atribuții din Constituție, iar Ambasadorul Klemm încalcă o Convenție internațională la care România este parte.

Dar se „tăvălesc” de grija Statului de drept, care înseamnă „domnia legii”, adică nimeni nu este mai presus de lege.

Toți oamenii, președinți sau ambasadori, în statele de drept, trebuie să respecte legile și convențiile internaționale!

Ca să nu mai vorbesc de Procurorul Șef al DNA, Kovesi, despre care ar trebui să scriem o carte la câte nelegalități putem reține!

Cum ar fi, susținători ai românilor – cei trei K – KK+K (Klemm, Klaus și Kovesi), să începeți consolidarea Statului NOSTRU de drept, România, prin propria dvs. atitudine, aceea de a respecta legile țării în care ați fost acreditat, ales, respectiv numită politic prin bunăvoința unui popor atât de naiv și de tolerant?

                                                                                                                        Ingrid MOCANU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *