Observator

Klaus merge cu plocon la sultanul Donald pentru un nou firman de domnie

                     Iohannis- încă o excursie Marți seara, o știre a luat […]

 

                   Iohannis- încă o excursie

Marți seara, o știre a luat prin surprindere lumea politică românească. Unii au rămas chiar descumpăniți. Klaus Iohannis va fi primit de Donald Trump, pe 20 august, la Casa Alba. Ce lovitură, ce mișcare, ce succes! Asta a fost reacția partizanilor mono-mentali și a naivilor, în vreme ce pesimiștii s-au îngrozit! Nenorocire, mai cheltuim zece-douăzeci de miliarde pe armament bun pentru ciori, mai cumpărăm cine știe ce vechitura, mai trimitem soldați la dracu-n praznic, mai face Klemm ture pe la ministere să la dea de lucru și să le spună ce nu trebuie sa facă! Cu alte cuvinte, la puține ore după difuzarea știrii, și unii și alții îl vedeau pe Iohannis cîștigator categoric și la alegerile pentru a-l doilea mandat.

În mentalitatea noastră de provinciali europeni, este suficient să te susțină americanii și ai câștigat alegerile prezidențiale, te poți bate pe umăr și cu Sfântul Petru și poți pretinde un loc mai vizibil în Paradis. Foarte puțini își m‎ai amintesc de vizita în SUA a lui Adrian Năstase în, chiar anul alegerilor. România tocmai încheiase scandalosul contract Bechtel, Adrian Năstase era pe căi mari iar George Bush jr ii profețea premierului român o victorie spectaculoasă care n-a mai avut loc și care alegeri aveau sa fie urmate de o cădere catastrofală.

Așadar, vizita lui Klaus Iohannis este doar o vizită. Nu trebuie privită decît ca o vizită. Depinde ce vor americanii,‎ în mod normal, subiectul n-are cum să fie legat de Caracal. Trump și americanii trebuie să fie alertați de evoluția relațiilor lui Puțin cu Erdogan și de anunțul Turciei privind o intervenție în nordul Siriei. Incidentele în Strîmtoarea Ormuz și replicile țîfnoase ale ayatolahilor încarcă și mai mult tensiunea în zonă. O zonă în care România este un punct de sprijin, un aliat, un cap de pod.

Ce vor discuta cei doi? Multe privind rolul și obligațiile României. Ce va negocia Klaus Iohannis? Nimic!? Va fi de acord cu orice. Ba, va oferi și ceva în plus, cu iluzia că va beneficia și de oarecece  sprijin american la alegeri. Ba, ambasadorul George Maior va da și el din cap de mai multe ori, fiind convins că‎ o asemenea întîlnire fructuoasă îl ajută să mai amîne audierea la SIIJ și că redeschiderea dosarului său privind complicitate la luare de mită va fi privită cu alți ochi.

De ani buni, din inițiativa Laurei Codruta Kovesi și a tandemului Maior-Coldea, a fost îngropat un dosar penal pornit de la  denunț privitor la  complicitate de dare și  luare de mita al directorului SRI de atunci George Maior. Și care dosar amenință să fie redeschis în aceasta toamna. Pe vremea lor, amărîții și adversarii erau săltați în fața camerelor de luat vederi și duși în cătușe la DNA,  iar Florian Coldea (denunțat de Elena Udrea) și George Maior (denunțat de Urdăreanu), amîndoi pentru cite o jumătate de milion de euro, au fost promovați. De fapt, tustrei au căzut bine-mersi. Maior, în scaunul de ambasador în țara anticorupției planetare (mai putin SUA), Kovesi -pe cale să devină șefa Anticorupției europene, iar Coldea să fie promovat la catedre universitare, să îi învețe și pe cei tineri cum se fac dosare de condamnare fără probe și cum se astupă gura opozanților gălăgioși și cum se fac bani de la ANRP.

Ei bine, vizita în SUA pare a fi un prilej fericit pentru toți cei implicați. Mai puțin pentru cei obligați să achite nota de plată‎ pentru înțelegerile făcute de Klaus Iohannis și de însoțitorii sai.

                                                                                               Cornel NISTORESCU

Sursa: Cotidianul

                                           Citiți și:

Tusea și junghiul României: Alogenii trădători Iohannis și Barna, candidații altora

Propaganda statului subteran sare în apărarea trădătorului George Maior

Marioneta trădătoare George Maior: Planul „Minerva” de preluare a controlului asupra României cu ajutorul instituțiilor de forță (SRI-DNA) și impunerea unei conduceri dirijată din exterior

George Maior, un impostor și trădător

Trădătorul George Maior: Ambasadorul României în SUA este agent de influență al americanilor și tot el a subordonat SRI-ul serviciilor secrete americane!

Exploatarea gazelor din Marea Negră, trădarea continuă!

În loc să apere resursele ţării, SRI-ul face lobby „de specialitate” la legea offshore pentru multinaţionale şi în dauna României

 

2 Comments

  1. gigimutu

    nea ciolannis,

    sa ai un drum bun, si o cale batuta, ar fi bine pentru noi, poporul roman, aia simpli, nu burtosii de la butoane, sa ramai acolo, in usa, in tara tuturor posibilitatilor!!!!
    si s-o iei si pe carmencita cu matale!

  2. gelu

    SRI mandria tarii deruleaza sub acoperirea clanurilor de rapitori ce actioneaza in fiecare judet al Romaniei exportul clandestin de sclavie sexuala si de organe umane pentru transplant in UE si aiurea-n lume. De aceea in ultimii 15 ani acest comert ilegal si criminal infloreste de la an la an. SRI a trecut la comercializarea minorilor si minorelor Romaniei pentru a obtine sume imense de bani in folosul sefilor si sefutilor ce conduc structurile de forta, adica Statul de Drepti. SRI punand in scena acest plan diabolic de rapire a vlastarelor acestei tari pentru foarte, foarte, foarte multi bani ce sunt obtinuti din acest comert criminal. Statul de Drepti transformand Romania intr-o ferma de productie pentru cresterea fiintelor umane ce sunt oferite la export pentru sclavie sexuala si sursa de prelevare de organe in UE si aiurea-n lume. Nu e admisibil ca in tara in care vegheaza 15 mii de capete sriste de bovine, platite regeste, acestea sa nu aiba habar despre derularea celor 2 activitati criminale infaptuite de clanurile din Romania specializate in acesta bransa??? De aceaa SRI, trebuie sa prezinte urgent Rapoartele Anuale din perioada 2010-2018 prin care a instiintat Presidentia, CSTA, Premierul Romaniei, PICCJ, DIICOT, Politie Romana, ICCJ, Parlamentul Romaniei… pentru ca acestea sa ia toate masurile adecvate pentru dezmembrarea clanurilor ce activeaza in tara asta. 100% ca SRI a atentionat o laie bucalie. Sefii si sefutii care au condus si coduc SRI au avut si au drept preocupare doar sa faca Politie Politica pe fata pentru a-i arunca in puscarie pe politicienii, oamenii de afaceri, medicii… romani care nu s-au aflat si nu se afla in barca puterii Statului de Drepti condus de Basescu in trecut si acum de Johannis. Iar la umbra acestei lupte anti-comruptie SRI a pus in practica acest monstros si criminal comert cu carne vie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.