Colimator

Klaus Werner Iohannis cu kipa pe creștet  a aprins prima lumină de Hanuka

  Hanuka este o sărbătoare minoră, în timpul căreia în iudaism munca și alte activități nu sunt interzise, conform Wikipedia […]

 

Hanuka este o sărbătoare minoră, în timpul căreia în iudaism munca și alte activități nu sunt interzise, conform Wikipedia și care ține din seara zilei de duminică, 22 decembrie 2019 până luni, 30 decembrie 2019. Hanuka mai este numită și „săptămâna luminilor”. În fiecare din cele opt seri de Hanuka, se aprinde o lumânare într-un sfeşnic (hanuchia) cu opt brațe.

Lui Klaus Iohannis i-a revenit cinstea de a aprinde prima lumină de Hanuka. Click pe fotografie pentru mărire! 

Klaus Werner Iohannis merge cel puțin o data pe an la Templul Coral din București, ca să-și etaleze obediența față de sioniștii globaliști care l-au sprijinit pe „fanariot” să obțină două firmane de numire pe jilțul de vodă al coloniei. Aceste vizite, deși oficiale, nu prea sunt mediatizate, propaganda iohannistă punând batista pe țambal.

Klaus Werner Iohannis cel purtător de kipă, bântuitor la permanență al muzeelor holocaustului de pretutindeni și multi-decorat de evreii de pretutindeni.

Ludovic Orban este de-al lor, așa că este îndreptățit să poarte kipa (yarmulka).

Ce spun chiar evrei despre portul kipei pe site-ul religios „DvarTora.ro”: „Shulhan Aruh-ul (Codexul Legilor Iudaice) transformă obiceiul purtării kipei în obligație. Astfel, conform halahai (legii mozaice) unui evreu îi este interzis să meargă mai mult de 4 amot (aproximativ 2.5 m) cu capul descoperit. În loc de kipa se poate purta însă orice acoperământ (șapcă, paălărie, căciulă, etc.)”

Am scris și noi despre acest subiect, cităm: „Evreii nu impun celor de alte religii să poarte kipa la evenimentele lor, indiferent dacă acestea au loc  în sinagogă, muzee sau spații deschise. Dacă este totuși prevăzută acoperirea capului în protocolul de participare pentru politicienii prezenți la un eveniment religios evreiesc, creștinii pot să-și acopere capul cu o pălărie, nu este obligatoriu să poarte kipa evreiască fiindcă nu sunt evrei! Sau sunt și țin asta la secret? Cu toate acestea, unii politicieni, mai mult sau mai puțin români, din vârful ierarhiei politico-sociale preferă să poartă kipa la ceremoniile evreiești la care participă slugarnic. Oare de ce poartă touși kipa, sunt evrei religioși?” (De ce poartă politicienii români kipa, sunt evrei religioși?)

Reproducem câteva fragmente din discursul rostit de Klaus Werner Iohannis cu ocazia începerii acestei sărbători în seara de duminică, 22 decembrie:

Astăzi am promulgat legea prin care se majorează indemnizaţiile supraviețuitorilor Holocaustului.

Acest proiect, inițiat de reprezentantul minorităţii evreieşti, aici prezent, în Parlamentul României, a fost sprijinit de toate partidele.

Este o măsură oportună, care se adaugă cadrului legislativ de condamnare a antisemitismului şi recentei legi de instituire a Muzeului Național de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului din România.

Este însă şi o dovadă a consensului politic ce poate fi realizat pe tema înţelegerii şi asumării trecutului. Tragediile istoriei nu trebuie uitate, pentru a nu se mai repeta vreodată. Sprijinul acordat supraviețuitorilor Holocaustului dă consistenţă unei astfel de atitudini. (…)

Vă încredinţez că în acest al doilea mandat de Preşedinte al României voi îndemna la cunoaşterea şi asumarea istoriei de către întreaga societate românească, voi sprijini măsurile de educare a noilor generaţii în spiritul toleranţei şi voi condamna orice manifestare de rasism, xenofobie sau antisemitism. (…)

Martori la aprinderea primei lumini de Hanuka, vă invit să cultivăm aceste valori, care dau trăinicie bunei noastre convieţuiri şi pe care ne aşezăm viitorul!

Hag Hanuka Sameah!

Am subliniat evidența relațiilor exclusiviste dintre Iohannis și „niște evrei”, cum spunea chiar acesta referindu-se la întâlnirile dese dintre israelieni și  Vioricăi Dăncilă, o altă slugă a sioniștilor. La Iohannis nu se pun întrevederile dese cu evreii din țară și străinătate, că el are voie! Afirmația agresivă „voi sprijini măsurile de educare a noilor generaţii în spiritul toleranţei şi voi condamna orice manifestare de rasism, xenofobie sau antisemitism” sună mai mult a amenințare cu reeducarea în lagăre speciale, decât a „educație”! El vorbește de toleranță, taman el, cel care vrea să ne bage holocaustul pe gât și acuză întregul popor român de crime imaginare?

Declarații Klaus Iohannis în SUA (31.03.2016, vizită la Muzeul Memorial al Holocaustului din Washington): „Suntem în anul în care România deține președinția Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului. După Memorialul «Yad Vashem», aceasta este a doua instituție de prestigiu din domeniu pe care o vizitez în decurs de o lună şi asta nu este o coincidenţă. Cele două vizite reprezintă un semnal foarte important pe care România îl transmite. În primul rând, suntem foarte hotărâți în asumarea propriului trecut, a onorării memoriei victimelor Holocaustului și luptei împotriva manifestărilor antisemite și xenofobe. În al doilea rând, așa cum am subliniat și în discuțiile pe care le-am purtat cu conducerea Muzeului, vreau să fructificăm potențialul extraordinar pe care ţara noastră îl are de a se profila ca un centru regional performant şi pregătit să combată orice formă de antisemitism, xenofobie, discriminare şi ură. Am amintit despre progresele pe care ţara noastră a reușit să le facă într-un timp extrem de scurt și despre legislația în domeniu, una dintre cele mai avansate în spațiul european. Vreau să spun clar că nu ne vom opri aici. (…) În acest sens, am lansat ideea organizării unei structuri educaționale instituționalizate pentru cursuri și training-uri pentru funcționari, oameni politici, diplomați, personalul din structurile de ordine și siguranță publică, având ca temă istoria Holocaustului, combaterea antisemitismului, a xenofobiei, a discriminării, a urii.” (Declaraţia de presă a Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, susţinută la finalul vizitei la Muzeul Memorial al Holocaustului din Washington D.C.)

Există o decizie a vreunui Tribunal Internațional care a condamnat definitiv România pentru holocaust? Nu! Atunci de ce se dorește impunerea cu orice preț a holocaustului în România? Nu Mişcarea Legionară din  România a fost declarată „fascistă“ la Nürnberg, ci Grupul Etnic German, succedat oficial de FDGR-ul condus de Klaus Iohannis în anul 2007! Conform sentinţelor Tribunalului de la Nürnberg, singura organizaţie de pe teritoriul României care a fost declarată ca fiind „fascistă“ și care a putut avea un rol în prigonirea evreilor a fost Grupul Etnic German. Puterile Aliate au impus României, prin articolul 15 al Convenţiei de Armistiţiu  din 12 septembrie 1944, dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc. Astfel, Grupul Etnic German a fost desfiinţat și patrimoniul acestuia confiscat prin Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai I al României. Comuniştii nu au făcut altceva decât să aplice acest Decret-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, care nu le-a aparţinut, ei nefiind la putere în momentul istoric respectiv. Acest patrimoniu a fost preluat după evenimentele din decembrie 1989 de Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), care s-a autodeclarat ca succesor al Grupului Etnic German! Acest abuz s-a petrecut în anul 2007 prin cârdășia dintre F.D.G.R., Primăria Sibiu – ambele conduse de Iohannis Klaus Werner – și Judecătoria Sibiu. Detalii aici: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din Al Doilea Război Mondial

Cine l-a mandatat pe domnul Iohannis Klaus Werner să transmită, prin comportamentul său, mesaje de învinovățire a întregului popor român? Participant la Holocaust poate a fost bunicu’-său care s-a înrolat voluntar în Waffen S.S.! Bunicii mei nu au omorât evrei și nici nu i-au trimis în lagărele germane, ca să fie foarte clar!!!

Iohannis poate să-și tot pună cenușă în cap și pentru că a declarat oficial FDGR-ul lui ca succesor al organizației naziste Grupul Etnic German, dar să nu tragă în mizeria asta România! Ce tupeu grosier pe acest personaj sinistru! El este oficial urmaș al hitleriștilor, cu acte de succesor parafate de o instanță de judecată, da’ s-a dus cu basca în mână la evrei, pozează în mare luptător împotriva antisemitismului și vrea să impună un muzeu al holocaustului în România. Adică antecesorii și neamurile lui înrolate în Waffen S.S. i-au ucis pe evrei prin lagăre și pe front, dar vinovați sunt românii din colonia peste care a fost numit Gauleiter!

Președintele Klaus Iohannis nu a ratat nici un muzeu al holocaustului pe unde s-a plimbat (Israel, S.U.A.) și vrea să ne fericească și pe noi cu unul, ca supliment, pe lângă o moschee și un templu masonic uriaș. Ba, mai vrea și școala holocaustică!!! Știe că sioniștii l-au făcut președinte de două, așa că execută tot ce-i ordonă stăpânii lumii. (http://www.evz.ro/klaus-iohannis-vrea-scoala-de-istoria-holocaustului-pentru-politicienii-romani.html).

Cea mai gravă problemă este cea a holocaustului pe care Iohannis vrea să-l bage pe gât românilor, deși germanii lui au vinovăția pentru crimele în masă, dacă acestea s-au comis. Pe teritoriul României nu au existat lagăre și România nici nu a trimis evrei în lagărele germane. Singurii evrei care au ajuns în lagărele de concentrare au provenit din nordul Transilvaniei, fiind deportați de horthyști, zona respectivă fiind sub administrație ungară în urma Dictatului de la Viena din anul 1940.

 În România nu a fost holocaust, România nu a trimis evrei în lagăre! O spune evreul Leopold Lazăr Schobel, președintele comunității evreiești din Pitesti, evreu care s-a născut și a trăit in România. A fost deținut în lagărul de la Auschwitz-Birkenau, unde a fost deportat de autoritățile ungare care administrau nordul Ardealului, aflat sub ocupație maghiară după Dictatul de la Viena. Leopold Schobel a acordat, în data de 20.04.2002, un interviu domnului Florin Șandru în care, printre altele, mărturisea: „Nu există nici un motiv să se spună că a fost holocaust în România”. Vedeți aici interviul:

Vizita la sinagoga din București a lui Iohannis, din 22 decembrie 2019, vine la scurt timp după decorarea lui Aurel Vainer, președintele Federației Comunităților Evreiești din România, de ambasada Germaniei în data de 18 decembrie 2019.

Crucea de merit în rang de ofițer a Ordinului de merit al Republicii Federale Germania i-a fost decernată lui Aurel Vainer în 18 decembrie 2019, fiindcă nu numai că nu a luat atitudine împotriva scandaloasei succesiuni oficiale a FDGR-ului condus de primarul Klaus Werner Iohannis după organizația hitleristă Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) în anul 2007 – când acesta era și primar al Sibiului, dar l-a și apărat pe respectivul etnic german în fața dezvăluirilor din presă despre demersul unic în Europa și cu consecințe foarte grave asupra patrimoniului național românesc prin retrocedările ilegale și abuzive care au urmat!” (Răsplata Germaniei pentru șeful evreilor din România, apărătorul „din oficiu” al lui Iohannis)

Această grijă deosebită a nemților față de etnia evreiască, decorarea și „perierea” lor permanentă nu maschează un compromis pe banii poporului român? Nu cumva evreii au închis ochii la succesiunea sașilor după fosta lor organizație nazistă, în scopul retrocedărilor ilegale a unor imobile valorând zeci de miliarde de euro (Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German), pentru ca sasul Iohannis, devenit președinte al României –instalat tot de evreii sioniști, să plătească Israelului miliarde de euro despăgubiri pentru așa-zisul holocaust din România?

Ce dovadă mai bună că în România nu a fost holocaust vreți, din moment ce fostul președinte al Israelului, Shimon Peres, a mulțumit, pe vremea când era în funcție, poporului român fiindcă a salvat evrei?! Presedintele Israelului, Shimon Peres, mulțumește poporului român pentru salvarea a 400.000 de evrei în timpul regimului nazist. Declarația în clipul de mai jos:

Se spune că Traian Băsescu a achitat 20 de miliarde de euro pe șest statului Israel, prin acordul de împrumut din anul 2009, atunci când România a făcut enormul împrumut de la FMI (adică tot de la evrei!), mințindu-ne că trebuiesc plătite salarii și pensii, dar guvernul Boc a scăzut, exact atunci, salariile și pensiile! Dacă-i adevărat, atunci Klaus Iohannis mai are de achitat jumătate din cele 40 de miliarde de euro solicitate ca despăgubiri pentru holocaust conform scurgerilor de informații de la negocierile ultrasecrete. Lăsând bârfele și zvonurile deoparte, reamintesc adevărul istoric că România nu a deportat evrei în lagărele de concentrare naziste, așa că nu poate să fie acuzată de holocaust!

                                                                                          Marius Albin MARINESCU

Citiți și:

Dar Klaus Iohannis ce „înţelegeri secrete“ a făcut în Israel, în 2016?

Răsplata Germaniei pentru șeful evreilor din România, apărătorul „din oficiu” al lui Iohannis

Trădătorii României: Lichele răsplătite cu tinichele!

Culmea ipocriziei: Urmașii hitleriștilor antisemiți reclamau la CNCD jurnaliștii care dezvăluiseră scandaloasa succesiune și-l decorau concomitent pe șeful evreilor!

Klaus intangibilul: Jurnaliști amendați în pragul campaniei electorale pentru vina de a fi dezvăluit și comentat adevăruri istorice de necontestat care îl incriminează pe Iohannis

 Evreii din România au decorat un hitlerist autodeclarat!

Sărind în apărarea lui Klaus Iohannis, Aurel Vainer, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, minte cu nerușinare!

Urmaşii victimelor l-au medaliat pe succesorul călăilor!

Merită citite și următoarele articole:

De ce tace Alexandru Florian și Institutul „Elie Wiesel” în cazul „FDGR succesor al organizației naziste Grupul Etnic German?”

De ce Institutul „Elie Wiesel” nu se ocupă de Klaus Iohannis și FDGR, fasciști cu acte?

Minciuni sfruntate într-un comunicat al  Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR)

Culmea tupeului: Succesorii unor hitleriști reclamă că sunt discriminați!

Coteria magistraților și polițiștilor care l-au protejat pe Klaus Iohannis

De ce poartă politicienii români kipa, sunt evrei religioși?

Proiectul „Israel în România”, mai ceva decât „Planul Kalergi”: Pleacă românii din țara lor, vin israelienii

România, colonie a Israelului?

Sioniștii pregătesc recolonizarea!

Deșteaptă-te, române!

După trei decenii de spălarea creierului, românilor li se fură țara și ei aplaudă!

Am avut cândva o țară…

Ce holocaust au săvârșit românii împotriva evreilor?

Defăimarea poporului român prin acuzaţia iresponsabilă de holocaust!

Holocaustul  învrăjbirii noastre

Un altfel de holocaust, crimele evreilor împotriva românilor

Românii, victime ale terorismului iudeo-bolşevic

Anti-românism și anti-semitism

Bolșevicii evrei sau urmașii lor fac din nou legea în România!

În teritoriile controlate de guvernul român n-a fost holocaust!

Falsificarea istoriei, e musai ca românii să fie prezentați ca un popor de criminali!

Articole care devoalează intențiile alogenului Klaus Werner Iohannis de culpabilzare a neamului românesc pentru crimele făptuite de alții:

HoloKLAUSUL lui Iohannis!

 Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor?

Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (II)

Domnule Iohannis, ce faceți cu holocaustul pe care vreți să-l băgați pe gâtul românilor? Germania și-a asumat pogromul de la Iași!

Domnule Iohannis, ce faceți cu holocaustul pe care vreți să-l băgați pe gâtul românilor? Germania și-a asumat pogromul de la Iași! (II)

 Citiți și:

Merkel, semnal către justiția română: Nu vă atingeți de FDGR și retrocedările frauduloase către acesta!

Merkel îi apără în gura mare pe succesorii organizației naziste Deutsche Volksgruppe in Rumänien!

Mutti Merkel dă lectii nepermise de lege și de morală 

Klaus Werner Iohannis și Filiera Germană

 

1 Comment

  1. Marian

    Nu conteaza o sa avem si noi cursuri de anti semitism si din ce in ce mai multe legi anti orice de la minoritati colorate pana la cele sexuale.Asta este destinul Romaniei fiindca asta e ceea ce vrea poporul prin dorinta acestuia de a copia Vestul in toate si to.Asa ca e o lupta impotriva morilor de vant fiindca aceste informatii o sa fie filtrare de romanul de rand numindo propaganda de extrema dreapta si anti europeana.Somn usor popor roman, nimeni nu o sa iti duca dorul cand o sa dispari la fel ca toate popoarele din Vest care sunt complet sinucigase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.