Colimator

Klaus Werner Iohannis, marioneta instalată de Germania  în fruntea României (V)

    Relația dintre Klaus Iohannis și revizionismul german În timp ce românii se manifestă cu dragoste frăţească faţă de […]

 

  Relația dintre Klaus Iohannis și revizionismul german

În timp ce românii se manifestă cu dragoste frăţească faţă de saşii din Ardeal, aceştia le răspund cu o atitudine şovină, cum face, de exemplu, acest sas, Bernd Fabritius, care a fost ales în Bundestag în anul 2013. Dacă exaltata presă cosmopolită din România trâmbiţa că acest Fabritius este primul român intrat în Bundestag, iată ce răspundea, cu aroganţă şi superioritate ariană, „românul” într-un interviu: „AGERPRES: Dumneavoastră vă simţiţi mai mult român sau mai mult german?Bernd Fabritius: Eu sunt german din România. Dacă vă referiţi la român, la naţionalitate, eu nu sunt român, eu sunt neamţ. Eu am rădăcini din România, mă simt ca un sas care provine din România.” E clar că aceşti indivizi, născuţi pe pământ românesc, neagă cu înverşunare apartenenţa la poporul român, adică, pe înţelesul tuturor,  s-a cam terminat cu „cetăţenii români de altă naţionalitate” de pe vremea lui Ceauşescu! Etnicii germani, ca acest  Bernd Fabritius, sunt urmaşii saşilor şi şvabilor din organizaţia  hitleristă Grupul Etnic German, cei care s-au înrolat voluntari în trupele Waffen SS din Al Doilea Război Mondial.

Apropiat al președintelui României, Bernd Fabritius este un cetățean german, fost parlamentar în Bundestag, recunoscut oficial ca homosexual, originar din Agnita (unde Iohannis a fost profesor de fizică). Fabritius este președintele Asociației Sașilor Transilvăneni din Germania. A devenit succesorul revizionistei Erika Steinbach la conducerea așa-zisei „Uniuni a asociaților etnicilor germani expulzaţi” (numită și „Uniunea Izgoniţilor”). Așa cum așchia nu sare departe de trunchi, nici mentalitatea lui Bernd Fabritius nu este departe de a celei pe care a înlocuit-o. În noiembrie 2014, Fabritius a fost ales președinte al Uniunii etnicilor germani expulzaţi, fiind succesorul controversatei revizioniste Erika Steinbach.

Bernd Fabritius, Erika Steinbach și soții Iohannis.

Erika Steinbach, fosta preşedintă a Uniunii Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi (sau Uniunea etnicilor germani expulzaţi / Uniunea Izgoniţilor) – Bund der Vertriebenen (BdV) FORMATĂ DE FOŞTI NAZIŞTI SAU URMAŞI AI ACESTORA DIN FOSTELE PROVINCII ALE REICHULUI ŞI DIN ESTUL EUROPEI (http://www.dw.com/ro/nazi%C5%9Fti-la-conducerea-primelor-asocia%C5%A3ii-postbelice-ale-germanilor-expulza%C5%A3i/a-16408488), A PROMOVAT O POLITICĂ REVIZIONISTĂ ŞI DE DISCULPARE A GERMANIEI pentru ororile comise în al Doilea Război Mondial. Aceste demersuri au declanşat un adevărat scandal în Polonia, unde Erika Steinbach este considerată făţiş ca fiind nazistă.

În septembrie 2010, Klaus Iohannis primea de la Erika Steinbach placheta de onoare din partea Uniunii Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi. Prietenie între doi revizioniști hitleriști!!!

Klaus Iohannis decorat de Erika Steinbach.

Cu trei ani înainte, în 2007, FDGR-ul condus de Klaus Iohannis se declarase oficial, prin decizie judecătorească, succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România. Puterile Aliate au impus României, prin articolul 15 al Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944 , dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc. Astfel, Grupul Etnic German a fost desfiinţat prin Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai al României. Detalii aici: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial

Grav este că, devenit președinte, Klaus Iohannis a dat ordin să fie șterse toate urmele privind abuzurile fantastice făcute de el, ca primar, și de magistrații complici în reactivarea unei organizații hitleristehttp://www.ancheteonline.ro/2016/09/cum-a-fost-ars-un-dosar-in-care-era-implicat-klaus-iohannis/

Grupul Etnic German a militat, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pentru crearea unui nou stat, denumit Donauland („Ţara Dunării”), din care urmau să facă parte Transilvania şi Banatul, ca parte din Mitteleuropa.

fabritius-costum-sasesc: Paul Jürgen Porr (finul lui Iohannis, lăsat la şefia FDGR când naşul a virat spre PNL), Christoph Hammer (primarul din Dinkelsbuhl), Bernd Fabritius în costum săsesc (parlamentar şi preşedintele saşilor din Germania), Carmen Georgeta Iohannis (soţia primarului sibian) şi Klaus Werner Iohannis.

Relațiile dintre Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) și Vaterland (patria tatălui – că la toată lumea este „patria mama”, doar la ăștia e patriarhat!) sunt deosebit de strânse, așa cum am arătat în articolele anterioare. Cancelarul german le-a vizitat sediul de la Sibiu (click pe fotografia de mai jos pentru mărire), când a participat la summitul UE organizat aici în mai 2019 și le-a luat public apărarea în cazul scandalos al succesiunii acestui ong exclusivist care s-a declarant official successor al organizației fasciste Grupul Etnic German din România  – Deutsche Volksgruppe in Rumänien (detalii aici: Merkel îi apără în gura mare pe succesorii organizației naziste Deutsche Volksgruppe in Rumänien! )

În fotografia de mai sus, Angela Merkel deplasându-se către sediul FDGR din Sibiu, încadrată de Victor Ganț (deputat din anul 2004 până în prezent, reprezentantul FDGR în Parlamentul României, timișorean susținut de Klaus Iohannis să fie parlamentar la permanență, decorat cu Ordinul de Merit al Republicii Federale Germania în grad de Cavaler, 2008), Klaus Werner Iohannis (primar al Sibiului în perioada 2000-2014, președinte FDGR în perioada 2002-2013, decorat în Germania cu: Crucea Federală de Merit – 2006, Premiul Societății Germane acordat în 2007 „pentru servicii deosebite aduse Germaniei” este printre cele mai înalte distincţii din Germania, placheta de onoare din partea Uniunii Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi – 2010, Crucea de Merit în rang de ofițer a Ordinului de Merit al Republicii Federale Germania – 2014, Premiul „Franz Josef Strauss” al Fundației „Hanns Seidel” -2018), Paul-Jürgen Porr (finul de cunie al lui Klaus Iohannis, pus de acesta în 2013 președinte la FDGR în locul său, după ca a trecut la PNL ca să ajungă președintele României) și Astrid Cora Fodor (primarul FDGR al Sibiului, instalată de Klaus Iohannis în locul său, după ce a fost numit președinte al României). Menționăm că această fotografie și cea cu care a fost ilustrat articolul, Angela Merkel la Sibiu în drum spre spre sediul FDGR, sunt realizate de ziarul „Tribuna”.

„Preşedintele Klaus Iohannis şi cancelarul german Angela Merkel s-au întâlnit, joi, la Sibiu, cu reprezentanţi ai Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR)”, relatează Agerpres.

Dumneavoastră apăraţi aceste valori democratice şi vă şi apăraţi, şi noi încercăm cu toată puterea să vă sprijinim. Statul de drept, corectitudinea, protecţia minorităţilor, diversitatea culturală sunt cele care ne îmbogăţesc. Şi noi şi Comisia luăm cuvântul şi puteţi să porniţi de la faptul că noi suntem aliaţii dumneavoastră dacă sunteţi jigniţi sau dacă sunteţi acuzaţi. Acest lucru este valabil şi pentru alte minorităţi, cum este şi minoritatea romă.”, a declarat cancelarul german. (Notă „Justițiarul”: Deci, însușirea abuzivă și ilegală de către FDGR a unor imobile, prin asumarea calității de succesori ai unei oganizații naziste, reprezintă „valori democratice” și statul german se aliază cu autorii unui jaf de mari proporții împotriva statului român? Acuzațiile nu sunt inventate, ele sunt susținute de probe incontestabile, inclusiv documente oficiale!)

Să revenim la antiromânul foarte vocal din Germania, Bernd Fabritius. Acesta este un homosexual care trăiește într-un parteneriat oficial cu alt barbat, fiind des invitat în emisiunea efeminatului Rareș Bogdan, până ca fățarnicul lingușitor al alogenilor, care pozeaza în patriot, să devină europarlamentar liberal. Fabritius este foarte apropiat de Iohannis și s-au vazut de nenumărate ori în Germania și la Sibiu, unde parlamentarul german are ore la Universitatea Româno-Germană.

Klaus Iohannis și Bernd Fabritius, doi succesori oficiali ai hitleriștilor, împreună la Berlin.

Bernd Fabritius aranjează jocurile din culise pe lângă guvernul german, ca să impună presiune asupra României pentru retrocedări care încalcă în mod cert Convenţia de Armistiţiu din data de 12 septembrie 1944 şi Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai, prin care Grupului Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe) i-au fost confiscate averile şi a fost desfiinţat fiindcă era o ORGANIZAŢIE NAZISTĂ! Prietenul său, Klaus Werner Iohannis, a retrocedat ca primar sibian deja majoritatea imobilelor din centrul Sibiului către FDGR şi biserica evanghelică (membră şi aceasta a Grupului Etnic German, la care aderase cu tot cu imobile şi terenuri imobile în data de 11 august 1941), după ce a sfidat toate legile posibile, interne şi internaţionale, inclusiv Constituţia României, oficializând la Judecătoria Sibiu calitatea de succesor al organizaţiei hitleriste Grupul Etnic German pentru Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), al cărui preşedinte era la data respectivă (28 mai 2007), prin sentinţa civilă nr. 2790. Amănuntele şi dovezile privind această ticăloşie nemărginită, datorită căreia Sibiul mai aparţine românilor doar scriptic, le găsiţi aici: Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German

Bernd Fabritius, succesorul revizionistei Erika Steinbach la conducerea controversatei „Uniuni a asociaților etnicilor germani expulzaţi” (numită și „Uniunea Izgoniţilor”)

În iunie 2017, Fabritius a fost unul dintre cei șapte membri ai Uniunii Creștin-Sociale (CSU) care au votat în favoarea introducerii în Germania a căsătoriei legale între persoane de același sex.

«Cercurile conservatoare şi aripa tradiţionalistă creştin-democrată au pornit o contra-ofensivă zgomotoasă, respingînd ceea ce ei numesc „distrugerea ultimelor valori conservatoare” (formularea îi aparţine deputatului bavarez creştin-social, Peter Ramsauer). Presa autoritar-naţionalistă susţine, pe de altă parte, pe cei care se opun dreptului homosexualilor de a se căsători.

În acest context, ziarul dreptei radicale din Germania „Junge Freiheit” o etichetează pe Angela Merkel drept un „cameleon politic”. Acelaşi ziar acordă un spaţiu larg atacurilor lansate de către Erika Steinbach, fosta preşedintă a Asociaţiei Izgoniţilor germani din estul Europei, care în ianuarie a demisionat din Uniunea Creştin-Democrată. Potrivit ziarului citat, Steinbach i-a reproşat lui Merkel că ar fi trădat principiile creştin-democraţiei, nemaifiind în stare să apere valorile partidului în fruntea căruia se află.

Succesorul lui Steinbach, deputatul creştin-social Bernd Fabritius, originar din România, are o părere diametral opusă.

Potrivit ziarului Merkur, Fabritius, care a recunoscut public, că este homosexual, intenţionează să-şi schimbe pagina de internet, trecînd la rubrica stare civilă, în loc de „parteneriat” (verpartnert) termenul de „căsătorit”(verheiratet). Asta se va întîmpla dacă vineri legea va fi votată de majoritatea parlamentarilor.» (https://www.rfi.ro/social-96151-germania-pe-cale-sa-legalizeze-casatoriile-gay)

Un politician sas care se dă cu curul de pământ pentru drepturile homosexualilor. (Click pe imagine pentru mărire!)

Măcar Bernd Fabritius, cel care a fost parlamentar german între anii 2013-2017,  are curajul să-și asume homosexualitatea, spre deosebire de alții în compania cărora apare prin România și la el în Germania! Oameni cu gusturi rafinate, doar noi ăștia cârcotașii și „fanaticii religioși” – cum ne-a numit Klaus Iohannus – le vedem perverse și anormale.

                                                                                                                           Marius Albin MARINESCU

 

Citiți articolele anterioare:

Klaus Werner Iohannis, marioneta instalată de Germania  în fruntea României (I)

Klaus Werner Iohannis, marioneta instalată de Germania  în fruntea României (II)

Klaus Werner Iohannis, marioneta instalată de Germania  în fruntea României (III)

Klaus Werner Iohannis, marioneta instalată de Germania  în fruntea României (IV)

Citiți și:

Klaus Werner Iohannis și Filiera Germană

Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German

Culmea tupeului: Succesorii unor hitleriști reclamă că sunt discriminați!

Iohannis se teme de scandalul dosarului de moștenitor al naziștilor Grupului Etnic German! Acesta a fost topit pentru ștergerea urmelor…

Se șterg urmele pentru cea mai gravă faptă a lui Iohannis: S-a topit dosarul Judecătoriei Sibiu prin care FDGR a fost recunoscut ca succesor al organizația nazistă Grupul Etnic German! A dispărut și interpelarea senatorului Ioan Ghișe pe același subiect!

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) rescrie istoria umoristic, cică generalul Ion Antonescu i-a obligat să devină hitleriști!

„Justițiarul”, prima publicație care a scris despre reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German de către Klaus Werner Iohnnis!

FDGR-ul lui Iohannis este oficial succesorul unei organizații hitleriste

Klaus Iohannis și FDGR, succesori ai organizației naziste Grupul Etnic German

De ce Institutul „Elie Wiesel” nu se ocupă de Klaus Iohannis și FDGR, fasciști cu acte?

Biserica Evanghelică a scos românii din casele retrocedate ilegal și acum invită refugiați în ele

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.