Colimator

Iohannis – portretul unui dezbinator infatuat: maxime ilustrate cu fotografii

  Denunțurile la DNA, delațiuni mizerabile la ordinul SRI, sunt luptă împotiva „corupței” (cum pronunță însuși klausul), în timp ce […]

 

Denunțurile la DNA, delațiuni mizerabile la ordinul SRI, sunt luptă împotiva „corupței” (cum pronunță însuși klausul), în timp ce plângerile penale împotriva lui Iohannis sunt „lăcrămații”. „E o problemă care e, de multe ori, fals prezentată. Și eu am avut chiar multe dosare și la Parchetul General, și la DNA și în alte situații. Oameni de bine au scris «lăcrămații» către Poliție, Parchet și cei de acolo s-au apucat să mă cerceteze. Toate s-au finalizat așa cum știm, nu s-a găsit nimic în neregulă. Astfel de situații pot apărea oricând. După legislația în vigoare, dacă cineva scrie o plângere, automat apare un dosar penal. Tot așa, dacă există un pic de exces de zel din partea anchetatorilor, poate să apară un dosar pe rolul unei instanțe. Părerea mea că trebuie să acceptăm prezumția de nevinovăție așa cum este formulată în sistemele democratice din Europa, asta însemnând că, atâta vreme cât nimeni nu a condamnat o persoană, se consideră, de drept, nevinovată.” (28 februarie 2013, Klaus Werner Iohannis, prim-vicepreședintele PNL peste noapte și viitor candidat la președinția României, sursa „Gândul”)

Minte ca întotdeauna când spune că „nu s-a găsit nimic în neregulă” fiindcă a fost urmărit penal în două dosare închise la comandă, așa cum se poate vedea mai jos, la fel ca și alte zeci de dosare penale pe numele lui, toate tergiversate și mușamalizate!

Click pe document pentru mărire!

Pe vremea aceea, impostorul susținea că „atâta vreme cât nimeni nu a condamnat o persoană, se consideră, de drept, nevinovată”. După ce a fost cățărat în funcția de președinte, mai bine spus „guvernator al coloniei”, de către serviciile secrete trădătoare la ordin extern, brusc toți cei cercetați de parchet în urma unor delațiuni ordinare au devenit pentru nemernicul acesta „penali”, fiindcă așa își eticheta dușmanii politici în conferințe de presă, deși respectivii nu fuseseră condamnați.

                               Infatuat și lacom

Încă de pe vremea când era primar la Sibiu, nimeni nu-i ajungea cu prăjina la nas de atâta infatuare. Cu trecerea timpului, aroganța egocentricului sas s-a accentuat. Klaus Werner Iohannis a devenit atât de infatuat, atât de plin de sine însuși, încât dă pe dinafară atunci când vorbește. Mai că se revarsă de pe ecranul televizorului când își debitează anevoios textele scrise de alții cu intonația aceeea caraghioasă, neconformă cu pronunția limbii române. Și mai că-ți vine să pui un lighean sub televizor, ca să nu se scurgă pe jos „marele” om cu suflet mic!

Ce spunea Esop despre klaușii din toate timpurile: „Cu cât e mai mică mintea, cu atât e mai mare îngâmfarea”.

„La unii, aroganța ține locul grandorii, inumanitatea pe cel al fermității, și șiretlicul pe cel al spiritului.” (La Bruyère)

„Adevaratele trasaturi ale ignoranței sunt vanitatea, mândria și aroganța.”  (Samuel Butler)

„Urmașii celor bogați: mândrie, vanitate, ostentație, aroganță, tiranie.” (Mark Twain)

Aroganța și nerușinarea sunt rotițele de învățare a mersului pe bicicleta vieții pentru oamenii slabi care nu își pot menține echilibrul fără ele.” (Laura Theresa Marquez)

„Atitudinea cuiva de a aștepta și a cere niște lucruri de la alții pe care el însuși, dacă i se solicită, nu ar fi deloc dornic să le facă sau să le dea, este cel mai rău soi de aroganță.”  (Anthony Beal)

„Exista două feluri de mândrie, amândouă și bune și rele. «Mândria bună» reprezintă demnitatea noastră și respectul față de noi înșine. «Mândria rea» este păcatul mortal al sentimentului de superioritate care duhnește a dispreț și aroganță.” (John C. Maxwell)

Aroganța reprezintă conștiința de sine a propriului sentiment de inferioritate.” (Jean Rostand)

„Prostul nu e prost destul, până nu e şi fudul.” (Proverb românesc)

„Există suficient în lume pentru nevoile omului, dar nu şi pentru lăcomia lui.” (Mahatma Gandhi)

„ Crescând bogăția, sporește lăcomia.” (Dimitrie Cantemir)

                       Dictator și fals lider spiritual

„Dispreţul pentru fiinţele umane este prima caracteristică a unui dictator.” Milton S. Eisenhower

„Toate democrațiile se pot transforma în dictaturi, dar nu printr-o lovitură de stat. Oamenii ajung să își jertfească democrația unui dictator, indiferent dacă este Iulius Cezar, Napoleon ori Adolf Hitler. În cele din urmă, populația se obișnuiește cu această idee.” (George Lucas)

„Aduceți-va aminte că o națiune civilizată nu poate avea numai un singur partid; dacă există doar un singur partid, e deschisă calea către dictatură.” (Sun Yat-Sen)

„Dacă începi să crezi că ești singurul responsabil pentru un partid politic, ești la jumătatea drumului către o dictatură.” (Clement Attlee)

„Când conduci o dictatură, nu trebuie să te temi cu adevărat de bunăstarea și drepturile de prosperitate ale cetățenilor de rând. Numai oamenii pe care ți-i supui, un grup foarte mic, contează.” (Bruce Bueno de Mesquita)

„Războaiele dictatorilor încep când ei au nevoie de dușmani externi pentru a-și exercita puterea asupra oamenilor din țara lor.” (Richard Perle)

Gesticularea la Iohannis este cea pe care l-au instruit specialiștii în comunicare să o folosească. Numai că el fiind un robot, fără trăiri umane, nu prea reușește să pară natural în gestică. Specialiștii în psihologia maselor ai boului Apis insistă ca împăiatul să păstreze în continuare același limbaj al corpului, adică atitudinea de Mesia – cu brațele desfăcute și palmele în sus, deși campania electorală s-a terminat. Plebea trebuie să fie convinsă prin manipulare vizuală că boul Apis este Salvatorul!

Boul Apis chiar se crede Mântuitorul! Mai nou, începând cu campania electorală, nu mai există discurs al acestui psiho-pupu gângav și cu probleme la mansardă fără gestul mesianic al brațelor deschise cu palmele în sus, repetat de cel puțin trei ori. În cazul acesta, ori s-a dilit ăsta de tot sau au înnebunit toți consilierii lui cu propaganda!

Pregătiți-vă de cea mai cruntă dictatură, fiindcă asta vă așteaptă! Se înșală amarnic cei care cred că vor urma cinci ani de chiul, vacanțe de lux și fanfaronade, la fel ca în primul mandat al acestui ticălos infatuat. Nu! Acum se va schimba Constituția, se va renunța total la suveranitatea și independența României, se vor pierde drepturile și libertățile cetățenești, colonia va fi jefuită la sânge de „partenerii” din UE și NATO, se va îngloda în datorii la cămătarii sioniști internaționali și bomboana pe colivă va fi dezmembrarea, separarea Transilvaniei și a Banatului de țară.

Nu se va putea opune nimeni, fiindcă după „guwernerul” lui, serviciile secrete, armata, justiția și restul instituțiilor de forță subordonate total acestui antiromân feroce, va urma și „parlamentul meu”, pe care vrea să-l grăbească prin alegeri anticipate, „pe repede înainte”, până nu se deșteaptă românii ca să realizeze spre ce dezastru va duce dictatura acestui idiot manevrat de forțe ostile României.

                                                                                                      Marius Albin MARINESCU

Citiți și: Ce-ai cu Iohannis, dom’le?

4 Comments

 1. justinianus

  La “pseudonimul” Klaun Kaizer Kiolhanis, am gasit unul mai scurt, KlaunUra, care cuprinde esenta fiintei acestui sas nazi!

 2. mototol

  Nu il crede nimeni nimic pe cel mai inalt normal , e exploatat in gol ca o gloaba care este, este un idiot util, un purtător de informație

 3. CEAUSESCU NU A MERITAT DAR CIORDEL WERNER IOHANIS MERITA DEPLIN–A REUSIT SA DEVALIZEZE ROMANIA

 4. gigimutu

  eu cred ca i s-a stricat cheita, de aia tot da din labele alea de-a-mpulea!!!

  limbajul corpului, my ass, asta e un bou complet, cred ca nu stie nici cit fac 2+2, ce fel de profesor a fost?
  a fost super super penibil chiolhanul atunci cind tot isi lovea tartacuta aia goala si spunea ca nu are casca nici aici, nici aici si nici aici, dar a gresit bietul animal, corect era sa spuna ca nu a gasit pic de creier in capul ala sec al lui!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.