Abuzuri

Klaus Werner Iohannis se vrea peședinte dictator pe viață prin modificarea Constituției

  Iohannis, președinte pe viață „pas cu pas”: Reformarea CCR, modificarea Constituției, „parlamentul meu”, catastrofe (pandemii) Motto: „Pădurea se făcea […]

 

Iohannis, președinte pe viață „pas cu pas”: Reformarea CCR, modificarea Constituției, „parlamentul meu”, catastrofe (pandemii)

Motto: „Pădurea se făcea tot mai mică, dar copacii votau mereu pentru topor, căci coada lui era din lemn şi ei credeau că-i unul de-al lor.”

Klaus von Strudel pregătește terenul prin testarea răbdării populației cu pandemia-sparanghelia pentru prelungirea mandatului său, pe viață dacă se poate. Credeți că nu-i posibil? Ia citiți ce spune Constituția României:

                                    „Art. 83 – Durata mandatului

(1) Mandatul Preşedintelui României este de 5 ani şi se exercită de la data depunerii jurământului.
(2) Preşedintele României îşi exercită mandatul până la depunerea jurământului de Preşedintele nou ales.
(3) Mandatul Preşedintelui României POATE FI PRELUNGIT, prin lege organică, ÎN CAZ DE război sau de CATASTROFĂ.

Am anticipat asta ca un autentic profet! Iată ce scriam în 19 decembrie 2019: „Pregătiți-vă de CEA MAI CRUNTĂ DICTATURĂ, fiindcă asta vă așteaptă! Se înșală amarnic cei care cred că vor urma cinci ani de chiul, vacanțe de lux și fanfaronade, la fel ca în primul mandat al acestui ticălos infatuat. Nu! Acum SE VA SCHIMBA CONSTITUȚIA, se va renunța total la suveranitatea și independența României, SE VOR PIERDE DREPTURILE ȘI LIBERTĂȚILE CETĂȚENEȘTI, colonia va fi jefuită la sânge de „partenerii” din UE și NATO, se va îngloda în datorii la cămătarii sioniști internaționali și bomboana pe colivă va fi dezmembrarea, separarea Transilvaniei și a Banatului de țară.

Nu se va putea opune nimeni, fiindcă după „guwernerul” lui, serviciile secrete, armata, justiția și restul instituțiilor de forță subordonate total acestui antiromân feroce, VA URMA ȘI „PARLAMENTUL MEU”, pe care vrea să-l grăbească prin alegeri anticipate, „pe repede înainte”, până nu se deșteaptă românii ca să realizeze spre ce dezastru va duce dictatura acestui idiot manevrat de forțe ostile României.”

Click pe imagine pentru mărire!

                                                                                                       Marius Albin MARINESCU

 

1 Comment

  1. John Smith

    Pariu ca Johannis e pe lista lui Epstein?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.