Atitudini

Klaus Werner Iohannis și dezmembrarea României „pas cu pas”

                                        […]

 

 

                                       Cuvânt înainte

Se lucrează din greu pentru secesiune și pentru așa-zisa „independență” a Ardealului și Banatului! Masele mari de oameni scoase în stradă de președintele României, prin îndemnurile adresate de acesta pe rețelele de socializare și prin participarea sa personală la astfel de mitinguri ilegale, neautorizate  –  indiferent de pretextele cu care sunt manipulați oamenii de bună credință – reprezintă semnale vizibile în exterior că România nu mai este guvernabilă, cetățenii ei fiind scindați definitiv si ireconciliabil!

Deși sunt si eu ardelean, mi se pare sususpectă aglomeratia ardelenilor alogeni la vârfurile puterii, în special la conducerea forțelor de represiune (musai alogeni!), mai ales că par a fi aleși dupa criteriile „care e mai corupt, mai putin român, mai tâmpit și mai incompetent”: Iohannis, Hellvig (SRI), Kovesi (DNA), Lazăr (procurorul general). Interesant este că primul, chipurile „ales”, i-a numit pe ceilalți, deci toți fac parte din aceeași „grupare”, binomul SRI-DNA devenind astfel TRINOM! La fel, tot Iohannis îl numise și pe proaspătul debarcat în urma alegerilor: ardeleanul mercenar Dacian Julien Cioloș, concitadin cu Eduard Hellvig. Îl adaug și pe premierul bănățean Grindeanu, chiar dacă acesta este instalat de PSD sau cu atât mai mult!

De ce se dorește un Euromaidan la București prin insistența cu care sunt manipulate masele mari de oameni scoase în stradă – amplificate numeric printr-o mass-media mincinoasă! – la fel cum a început aventura iresponsabilă de la Kiev? De ce se vrea ucrainizarea României chiar de către președintele Klaus Werner Iohannis prin manipularea unei anume părți din populatie, prin implicarea efectivă, în stradă, a oengeurilor soroșiste și a multinaționalelor?

Rezultatul Euromaidanului? Ucraina s-a dezmembrat, populația trăieste într-o sărăcie lucie sub conducerea evreilor, economia a fost distrusă, SUA si UE le-au luat absolut toate resursele, inclusiv rezerva de aur a țării!

Înainte de a lectura materialul următor, scris de reputatul  prof. dr. Adrian Botez –  care-mi face onoarea de a cita texte scrise de mine cu ani în urmă –, vă rog să citiți și acest articol fiindcă are legătură cu ceea ce urmează mai jos: Saşi corciţi şi români trădători militează pentru dezmembrarea României

 

                                                                                                                Marius Albin MARINESCU

 

KLAUS IOHANNIS, ARTIZANUL DEZMEMBRĂRII ROMÂNIEI PRIN „POLITICA PAŞILOR MICI”: REGIONALIZARE, FEDERALIZARE ŞI SECESIUNE

 

 

Când te naşti în sângele unui Neam şi trăieşti în Duhul acelui Neam (în mod dinamic-implicat), capeţi ceea ce ar trebui să se numească „instinctul de Neam”. Datorită acestui instinct, nu mai este atât de dificil să acţionezi, să te orientezi în orizontul spiritual, ba chiar luminat-vizionar, al Neamului respectiv. Nu mai ai nevoie să întrebi prea multe, cu atât mai puţin să fii dus de mână, ori manipulat (prin mass media sau direct, de la minte la minte!), în legătură cu acţiunile şi gândurile şi trăirile tale de Duh, faţă de Neamul respectiv.

Nu ai dreptul să urăşti niciun Neam – pentru că, toate Neamurile, sunt daturi dumnezeieşti. Dar, totodată, trebuie să faci distincţia clară între:

1 poporul trăitor în istorie – care, de multe ori, prin majoritatea membrilor săi, poate pierde instinctul de Neam (doar marile Duhuri, concentrate întru Credinţă/transcendenţă, pot discerne, fără greş, atât comportamentul adecvat al unui Neam faţă de Neamuri, cât şi destinul unui Neam, în funcţie de celelalte Neamuri) – şi

2 Neamul Metafizic, care este/există în imergenţă (raportat la senzorialitatea noastră comună) – şi care-şi cheamă (la reformulare fiinţial-spirituală!), prin dezvoltarea instinctului de Neam, poporul scufundat/afundat în mlaştina şi orbirile istoriei material-terestre – spre re-definire, întru lumina revelaţiei/transcendenţei!

Evident, între existenţa istoric exprimată-popor şi Neamul Metafizic, ca năzuinţă perpetuă, de a corecta şi ameliora accidentele istorice ale unui popor – se interpun înseşi datele de evoluţie spirituală istorică, ceea ce implică vaste conexiuni nu doar inter-popoare, dar şi conexiuni de nivel superior, imers-transcendente, implicând (la modul comparativ şi, dominant, privind afinităţile spirituale) Neamurile.  Există date de sânge („genetice”, cum se spune în limbajul materialist-biologic) )şi spirituale, care pot identifica anumite posibile „alianţe” inter-Neamuri – tocmai în vederea depăşirii accidentelor istorice, care subjugă şi blochează evoluţia spirituală a popoarelor, spre Originarul lor – Neamurile Metafizice (ca expresii ale tranziţiei, de la expresia istorică a omului, la expresia pur divină, recuperată paradisiac, a Omului) – imediat subsecvente Nivelului Paradisiac-Adamic!).

…Din păcate, în ultimele secole se pot identifica tot mai vag afinităţile de Duh, transcendente şi imerse, dintre Neamuri – pentru că, între existenţa popoarelor şi nivelul superior, de Duh Sintetic, al Neamurilor, se interpun bruiaje extrem de puternice ale materiei grosiere. Spre exemplu, în cazul Daco-Valaho-României, sunt tot mai greu de identificat relaţii originare cu popoarele co-originare, de tipul celor descendente din Neamul Goţilor (între geţi şi goţi, „popoarele lui Dumnezeu”,  nu existau, în antichitatea originară, decât diferenţe spaţial-geografice, nu şi de Duh/Originaritate Etnică – GEŢII fiind localizaţi în Sudul Europei, iar GOŢII, în Nordul Europei – „ducii daci fiind conducătorii goţilor” – cf. Iordanes Gotul – De origine actibusque Getarum  – Despre originea și marile fapte ale goților / Getica; azi, titlul tradus este: Istoria goților).

În acelaşi sens, astăzi sunt greu de identificat afinităţile de Duh dintre goţii germanici şi slavi – deşi istoria spune, cu date clare, despre faptul că varegul/vikingul OLEG-HELGU-RURIK, ctitorul Rusiei Kievene (pe la 880), a pornit de la Staraia Ladoga şi şi-a aşezat reşedinţa la Novgorod, după ce, la 860, a unit triburi slave şi finice – extinzându-şi puterea asupra Kievului şi, astfel, întemeind Dinastia RURIK. Prima cronică kieveană, Povestea anilor care au fost, spune aşa (despre evenimentele dintre 859-862): „Ciudii, slavii, meriai, veresiani, krivnicii, polanii, drevlianii, severianii, ulicii, tiverianii, croaţii albi şi dulebeţii – i-au împins pe varegi înapoi dincolo de mare, au refuzat să le mai plătească tribut și au hotărât să se autoguverneze. Dar legea nu mai exista pentru ei și triburile se ridicau unul împotriva celuilalt. Au apărut neînțelegeri între ei și au început să se războiască între ei. Ei și-au spus: „Hai să căutăm un prinț care să poată să ne conducă și să ne judece conform obiceiurilor noastre”. De aceea ei au mers peste mări până la varegi, la rusi. Acei varegi anume se numeau RUS, așa cum alții se numeau SUEDEZI, iar alții se numeau NORMANZI și ANGLI, iar alții GOȚI… Ciudii, slavii, krivicii și vesianii le-au spus rusilor: „Țara noastră este vastă și bogată, dar nu este ordine în ea. Vino și domnește ca prinț, condu-ne! ” Trei frați cu rudele lor s-au oferit voluntari. Ei au luat cu ei toți rusii și au venit”.

Iată că o parte din istoria imersă (devenită, cu timpul, chiar excesiv de emersă!) a Germaniei şi Rusiei se explică prin aceste date istorice originare – până la dinastia Romanovilor (de până la 1917-Revoluţia bolşevică – în definitiv, până şi Lenin/Ulianov-liderul bolşevic a „călătorit” spre Rusia, unde-l va asasina pe ţarul Nikolai al II-lea şi pe toată familia sa – într-un vagon sigilat în Germania!), dar şi până azi, când jocul politic al Germaniei şi Rusiei are multe puncte comune (din păcate, aceste puncte comune, pe care germanii şi ruşii şi le recunosc reciproc, eludează, în cazul germanilor, tocmai originaritatea lor cea AUTENTIC-COMUNĂ, aceea GETO-GOTICĂ!):  „Din 1762 până la Revoluția din februarie din 1917, Imperiul Rus a fost condus de cinci generații din linia Casei de Oldenburg descendenți ai căsătoriilor dintre Marile Ducese Romanov și Duci de Holstein-Gottorp. Oficial această linie este numită Romanov, deși unii genealogi uneori o numesc Holstein-Gottorp-Romanov” – cf. wikipedia.

Păcatul trădării, de către Romanovi, a Germaniei, în primul război mondial, va fi plătit,personalCU SÂNGE, de către familia ţarului – dar nu se va răsfrânge şi asupra Rusiei şi nici măcar asupra ruşilor.  Astfel se explică, în definitiv, şi Tratatul Ribbentrop-Molotov (atât de păgubos pentru noi, valaho-românii!). Poate că şi „inexplicabila” pasivitate a lui Stalin (şi a multor generali ruşi), în prima fază a invaziei URSS-ului (22 iunie 1941), de către trupele germane – are explicaţii de ordin originar-metafizic …! Noi nu ne permitem să excludem nimic – deşi unii istorici ruşi şi evrei vorbesc despre faptul că Stalin este adevăratul instigator al celui de-al doilea război mondial (uitând de faptul că evreii declaraseră/decretaseră, încă din 1919, prin Planul Morgenthau, semnat de preşedintele Woodrow Wilson, că „Germania trebuie transformată în păşune[1]!) – şi afirmând că Stalin, încă din aprile 1941, pregătea o ivazie contra Gemaniei şi României – invazia din iunie 1941 neluându-i, pe ruşi, prin surprindere: „În iunie 1941 URSS era în plină pregătire a unui atac prin surprindere asupra Germaniei (şi României), iar atacul german i-a prins pe ruşi pe picior greşit” – cf. Viktor Suvorov, Spărgătorul de gheaţă, Editura Polirom[2]. Noi rămânem la convingerea că motivul “piciorului greşit” nu “merge”, nu se înscrie în faptică, în cursul logic al evenimentelor şi în contextual acestei tulburi şi tulburate (mai ales!) prime jumătăţi de veac XX.

Din păcate, valaho-românii nu au insistat, cum au făcut-o (din fericire, pentru ei!)  ruşii şi germanii, asupra acestor date ale afinităţilor originare. Afinităţile geto-gotice au fost (aceasta, în realitate: dar nici cunoscute bine n-au fost/nu sunt, încă!  –  şi, mai ales, ceea ce este foarte trist şi foarte grav – NICI RECUNOSCUTE!), însă, infinit mai profunde, mai pregnant-originare, decât cele dintre slavi şi Oleg/Rurik! Geţii şi Goţii erau, de fapt, identici, ca Originaritate de Neam! Dar şi noi/valaho-românii, cât şi ei/germanii –  am reuşit să  greşim nepermis de mult (sau, poate, am fost siliţi, de conjuncturi, să greşim atât de exasperant de mult!) – încât:

1 – la 1866 (de fapt, teoretic, încă de la 1848!), iudeo-masonii români acceptă (prin alungarea lui Cuza şi aducerea prinţului străin Carol de Hohenzollern) să-şi trădeze tradiţia voievodală (chiar dacă prinţul Carol s-a numit, la început, „domnul” Carol!), şi preiau „moda” regal-masonică-iluministă („monarhiile constituţionale”!)! – dar, în loc de intrarea în „familia” gotic-germană, se trezesc în plasa evreiască! Familia Hohenzollern nu este germană, ci este EVREIASCĂ!;

2 – în primul război mondial intră de partea greşită (legăturile cu Anglia şi Franţa erau pe linie iudeo-masonică, iar nu de sânge sau de Duh!),

3 – pentru ca, în al doilea război mondial, linia politicii lui Ion Antonescu (cel care, cu demnitate şi fermitate, a fixat, energic şi inteligent, limite destul de precise, exageratelor pretenţii germane, restrângându-le, în mare, la petrolul de pe Valea Prahovei şi la exportul de grâu, plătite, de germani, prin devize! – dar era conştient, în acelaşi timp, că alianţa cu Germania, chiar dacă una silită şi conjuncturală, nu era una împotriva firii, cum s-a dovedit a fi aceea deschisă de evreul Mihai I, cu iudeo-bolşevismul rus şi cu iudeo-americanii, respectiv cu iudeo-englezii!) să fie tăiată de catastrofalul act anti-românesc, de la 23 august 1944 – act prin care relaţiile cu Germania şi cu germanii au fost compromise, după toate aparenţele – DEFINITIV.

Să nu uităm că Germania are un plan post-război/post-Hitler (plan, de data aceasta, de sorginte curat-iudaică, pentru că toate băncile din Germania post-belică, toată economia Germaniei post-belice, este în mâna iudeo-americanilor!), de cucerire tăcută a Europei, afirmat şi confirmat, după 1989, prin „tăierea” în două, a Europei (în primă instanţă!), după lichidarea Yugoslaviei[3]: practic, Germania a ajuns la Marea Mediterană, prin alcătuirea unor dominioane politico-economice, etnice şi religios-morale (prin Vaticanul Iudaizat!), în Croaţia şi Slovenia.

De aici, practic, începe tragedia Valaho-României, perpetuată în contemporaneitate. De aici, şi „Cazul Klaus Werner Iohannis”, în care se va vedea clar cum Germania Iudaizată (de după al doilea război mondial), eludând orice legătură de sânge şi Duh cu valaho-românii (urmaşi ai getogoţilor!), va uza excesiv, ca pretext, de datele istorice ale finalului de război mondial (în special, de acel blestemat 23 august 1944!), pentru a distruge România (aparent, ca răzbunare pentru trădarea din 1944! – în realitate, slujind interesele iudaice, de anihilare blasfematorie, a unui concurent metafizic dumnezeiesc: „poporul ales” de Hristos-Dumnezeu nu este, în niciun caz, Neamul evreilor, Neamul de o aroganţă dementă[4], Neam sfidător de Dumnezeu, Neam deicid  şi, deci, autoblestemat, al lui Iuda – ci sunt valaho-românii, adică urmaşii geţilor zalmoxieni, ştiutori/cunoscători/iniţiaţi ai Misterului Învierii – şi întăriţi şi „întronizaţi”/confirmaţi, ca autoritate spirituală, de către Întâiul Chemat de către HRISTOS – APOSTOLUL ANDREI!). De fapt, nu trebuie uitat că Hitler însuşi, cu sânge evreiesc (Schiklgruber), începuse un proces teribil de pervers (ameliorat doar datorită „surdinei” puse de fermitatea lui Ion Antonescu!), de folosire excesivă, până la distrugere, a potenţialului material şi spiritual al Valaho-României. Urmaşa lui Hitler, de azi, evreica Angela Merkel, se foloseşte de liniile anti-spirituale, deschise de Hitler, şi continuă, cu tenacitate şi înverşunare, acest proces distructiv, de anulare a relaţiilor de sânge şi Duh, dintre români şi germani –  şi aducere a Valaho-României în cadrul unor raporturi de umilitoare vasalitate (care poate merge până la „sclavie”, vorba lui Menachem Begin!). Angela Mekel se foloseşte, în acest malefic scop, de toate liniile deschise de Hitler – AGENTUL EI DE INFLUENŢĂ (care este pregătit pentru a prelua Valaho-România ca feudă germană/germane-americano-iudaică, în calitatea sa de viitor preşedinte al Valaho-României!) este Klaus Werner Iohannis, primarul Sibiului. Dar, fireşte, nimic n-ar reuşi, împotriva poporului şi Neamului nostru, fără de „cozile de topor” ale iudeo-masonilor liberali („traşi”/originari din “roşii” de la 1848!), ajutaţi şi de „roşii moderni” , socialiştii „democraţi”, ai lui Naumovici-Ponta!

Cine s-a gândit, fie şi o singură clipă, că Germania nu-şi va  menţine şi reactualiza interesul faţă de zona săsească, din Ardeal (pe care Hitler a exploatat-o, din plin, în timpul celui de-al doilea război mondial!) a dat dovadă de o naivitate fără margini! Nicăieri, în Europa şi în lume, bătrânele state, învechite în răul colonialismului şi dominanţei de tip imperialist, nu au renunţat şi nu vor renunţa, pentru nimic în lume, la fumurile şi năzuinţele de refacere a imperiilor lor! Aşa s-a întâmplat şi se întâmplă cu Spania, care-şi exploatează, la maxim, vechile cuceriri medioevice, din America şi Asia, aşa se întâmplă şi cu Franţa (care îndrăzneşte, chiar în aceşti ani, prin lingăii ei liberali-„roşii”, din România, să-şi trâmbiţeze imperialismul, în „colonia România”, cu ajutorul ambasadei sale de la Bucureşti,  care distribuie, prin şcoli, materiale video şi audio revoltătoare, în care România este declarată, cel puţin moral-spiritual, „creaţie civilizatorie” franceză,   colonie franceză, colonie supusă şi obligată, faţă de „metropola”-Paris, să se supună şi să-şi recunoască statutul său de vasală, până şi în ce priveşte limba şi cultura!) – la fel, Anglia, S.U.A., Belgia, Olanda (chiar şi Italia are nasul pe sus, deşi nu cu prea multe argumente istorice!)… Rusia (care, prin U.R.S.S., n-a încetat o clipă să respecte Testamentul lui Petru cel Mare!) – şi, fireşte (de ce ar face ea excepţie?) Germania!

Da, Klaus Iohannis apără (pentru „nepoata lui Hitler”, Angela Merkel!), prin disimulare dibace, tot ce a construit Hitler ca legături şi agenturi, în săsime! Ce vi se pare anormal, după lovitura de stat din Panama, a SUA (contra „dictatorului” Norriega), din 20 decembrie 1989 – care-şi maschează nemernicia şi samavolnicia păstrării Canalului Panama, sub ocrotirea masacrelor din România lui 14-22 decembrie 1989 ? – :

Revistele „Justiţiarul” şi „Justiţiarul sibian” au dezvăluit, cu mulţi ani în urmă, faptul că sub denumirea „democratică” F.D.G.R. (Forumul Democrat al Germanilor din România) se află camuflat fostul Grup Etnic German. Mai ales că această „organizaţie nonguvernamentală” (O.N.G.), apărută imediat după revoluţia din decembrie 1989 – geneză la care şi-au adus aportul şi serviciile secrete germane! – a fost creată pe criterii etnice, fiind astfel un soi de „club exclusivist”. Ca orice grupare etnică sau „club exclusivist” este logic că F.D.G.R. a avut ca scop, încă de la înfiinţare, obţinerea unor avantaje, apropiate de privilegiile pe care saşii le aveau în Evul Mediu, în detrimentul populaţiei majoritare româneşti din Transilvania (…) Scopurile acestor Grupuri Etnice Germane (celebra Coloana a V-a a lui Hitler) erau: propaganda nazistă, sabotajele economice, acţiunile diversioniste în spatele frontului, „intoxicarea” şi dezinformarea populaţiei majoritare din ţările respective. La Grupul Etnic German, oficializat prin Decretul – Lege, nr. 830 din 21 noiembrie 1940,  a aderat în anul 1941 şi Biserica Evanghelică (cultul religios al saşilor transilvăneni), cu toate bunurile sale mobile şi imobile, din fanatism nazist!” – cf. art. lui  Marius Albin MARINESCUKlaus Iohannis va reprezenta interesele Germaniei în Guvernul României, în Justiţiarul din Sibiu, din 21 februarie 2014.

Încalcă Iohannis legea românească? Sigur că o-ncalcă! – cu voie nu doar de la Bucureşti (că Bucureştiul nu mai contează, vorba lui Menachem Begin despre rasele non-evreieşti ale Pământului, „nici cât nişte excremente umane”!), ci, în primul rând, de la Berlin:

IULIE 2007Atenţie la an! Este acelaşi an în care Hans Klein (preot evanghelic şi consilier local), în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), a solicitat Judecătoriei Sibiu recunoaşterea oficială a calităţii de succesor al organizaţiei F.D.G.R. faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe). Acesta a acţionat la ordinul lui Iohannis, care-i este superior în cadrul F.D.G.R.-ului, fiind preşedintele organizaţiei naţionale. Dar cum „pârât” era chiar Iohannis, în calitatea sa de primar, doar nu era să se dea singur în judecată, aşa că l-a desemnat pe subalternul său, Hans Klein, să semneze şi să depună acţiunea la Judecătoria Sibiu. Deşi cererea de chemare în judecată a fost înregistrată la Registratura Judecătoriei Sibiu în data de 26 februarie 2007, iar instanţa s-a pronunţat favorabil (şi iresponsabil!) în data de 28 mai 2007, Klaus Iohannis nu pomeneşte nimic în interviul din iulie 2007 despre această „victorie” a nazismului împotriva democraţiei şi a bunului-simţ, el rezumându-se doar la aluziile echivoce pe care le-am citat mai sus. Şi, tot în anul 2007, CANCELARUL GERMAN ANGELA MERKEL A RESPINS PROPUNEREA SOCIAL-DEMOCRAŢILOR GERMANI PRIVIND INTERZICEREA PARTIDULUI NEONAZIST NPD!

…Dar, în definitiv, dacă pretindem că mai există, măcar pe hartă, statul „ROMÂNIA” (?!) – de ce nu acţionăm, legal şi punitiv, împotriva acestor situaţii aberante şi împotriva persoanelor implicate în aceste atitudini sfidător-naziste? Dar, într-acestea, nu-i de vină Iohannis, şi nici măcar Merkeloaia (aşa se poartă, azi, obrăznicăturile  arogante ale Pământului! – încearcă marea cu degetul, să vadă unde vor găsi proşti mai mari şi fraieri de…fraierit!) – ci-s de vină aşa-zişii noştri „guvernanţi”, care nu-l bagă la puşcărie pe sasul nostru, ci-l propun ministru român şi vice-premier, tot în Valahia-România (acum un an îl propuseseră chiar premier!)!!! Cum să nu ţi-o iei în cap, când o mârşăvie îţi este atât de plenar răsplătită, cu funcţii şi onoruri ameţitoare?!

…Mă rog, nu ştim cât de ameţitoare sunt cele propuse de trădătorii Crin Antonescu şi Naumovici-Ponta, dar ştim cât de ameţitoare sunt îndemnurile şi sprijinul politic ale „nepoatei lui Hitler”, madam Angela Merkel (cu sprijin iudeo-american!), care-l vrea pe „musiu” Iohannis nici mai mult, nici mai puţin, decât…PREŞEDINTELE VALAHO-ROMÂNIEI (aici se potriveşte zicala “nu-i prost cine ia, ci-i prost cine dă” !!) :

Sunt zvonuri ca inscrierea lui Klaus Iohannis in PNL, impunerea lui dupa doar cateva luni de la inscrierea in partid in functia de prim vicepresedinte in detrimentul altor lideri cu vechime in partid, precum si desemnarea lui in functia de ministru la MAI obligatoriu cu functia de vicepremier al Guvernului Ponta, face parte dintr-un plan gandit sa ii netezeasca primarului de nationalitate germana drumul catre o candidatura din partea PNL-ului la functia de presedinte al României.

De cativa ani circula zvonul ca, liderul actual al PNL, domnul Crin Antonescu, nu este agreat nici de Departamentul de Stat al SUA si de nici de cancelariile occidentale pentru functia de presedinte al Romaniei.  SE PARE CA NU SUNT PUTINI CEI CARE IL SFATUIESC PE CRIN ANTONESCU SA SE RETRAGA DIN CURSA PENTRU COTROCENI, BINEINTELES DUPA CE I S-A TOT REPETAT CA NU VA FI SUSTINUT DE PSD LA ALEGERILE PREZIDENTIALE, PENTRU A-L PROPULSA PE  KLAUS IOHANNIS CARE SE SPUNE CA ESTE ACCEPTAT DE TOTI LIDERII OCIDENTALI, IN SPECIAL DE PRIETENA ROMÂNIEI (n.n.: ???!!!), ANGELA MERKEL.

Scenariul mai cuprinde consolidarea pozitiei de lider al PNL pentru Crin Antonescu daca Klaus Iohannis, candidatul liberalilor la alegerile prezidentiale ar iesi castigator” – cf. 5secunde.ro, 19 februarie 2014.

…Da, Klaus Werner Iohannis a fost şi este decorat de către toate ţările care au fost implicate şi au servit, în cel de-al doilea război mondial, interesele Axei!

Klaus Iohannis A FOST DECORAT DE TOATE ŢĂRILE CARE AU CONSTITUIT PUTERILE AXEI ÎN AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL, ÎNSĂ GERMANIA A FOST CEA MAI  DARNICĂ  CU  ONORURILE! (n.n.: în logica iudeo-masonică şi imperialist-globalistă, de azi, ni se pare extrem de normal: ceea ce era naţionalism-rasist, deci BRUTAL-MATERIALIST, exprimat spaţial prin  agresivitatea expansionismului imperialist rasist – s-a metamorfozat, peste noapte, prin interesul iudaic, în expansionism imperialisto-globalisto-economic, LA FEL DE GROSIER-MATERIALIST ŞI DE AGRESIV-VIOLENT! – ce e atât de greu de priceput?!) …

„Astfel, Klaus Werner Iohannis a fost distins cu Crucea Federală de Merit de către Republica Federală Germană (2006). Tot în Germania a mai fost decorat şi în septembrie 2010, când a primit la Berlin, placheta de onoare din partea Uniunii Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi, cea mai înaltă distincţie pe care o acordă această asociaţie. Însă cea mai valoroasă decoraţie a primit-o Klaus Iohannis de la Otto Schily, fostul mi­nistru de Interne al Germaniei, în ziua de 11.12.2007. Acesta l-a decorat pe primarul Sibiului, Klaus Werner Ioha­nnis şi pe suc­cesorul său la Ministerul de Interne, Wolfgang Schau­ble, din partea Societăţii Ger­mane! Decoraţia, cea mai înaltă distincţie din Germania, a fost înmânată pentru merite deosebite aduse Germaniei!!! Şi noi care credeam, ca nişte naivi, că Iohannis slujeşte România. Deci, să recapitulăm : viitorul ministru de Interne al României a fost decorat în anul 2007 alături de ministrul de Interne al Germaniei de la acea vreme „pentru merite deosebite aduse Germaniei”, iar cel care a înmânat distincţiile era fostul ministru de Interne al Germaniei!!!

Iată ce scriam noi despre Otto Schily, cel care a fost maestru de ceremonii la decorarea din 2007: „Atât la alegerile locale din anul 2000, când candidatul sas a ieşit primar mai scremut, din al doilea tur, cât şi la cele din 2004, cu succesul «uluitor» de aproape 90 la sută în rândul elec­toratului român, Sibiul a fost vizitat, cu o săptămână înainte de prezentarea populaţiei la urne, de ministrul de Interne al Germaniei, Otto Schily. Cre­deţi că întâmplător sau a fost doar o coincidenţă? Noi credem că a fost o acţiune deliberată! Acelaşi Otto Schily (devenit şi cetăţean de onoare al Sibiului – pentru ce «merite», neştiute de opinia publică?!), deşi nu mai era mi­nistru, în ziua de 11.12.2007, l-a decorat pe primarul Sibiului, Klaus Werner Ioha­nnis şi pe suc­cesorul său, ministru de Interne la acea dată, Wolfgang Schau­ble, din partea Societăţii Ger­mane (!!!) pentru anul 2007. Decoraţia, cea mai înaltă distincţie din Germania, a fost înmânată pentru merite deosebite aduse Germaniei!!! (…) Acelaşi Iohannis a fost decorat, imediat după câşti­garea alegerilor din 2004, şi de către vicepreşedintele parla­men­tului german, Susanne Kastner, aceasta fiind mai mult la Sibiu, cu un rol activ propagandistic în acel an electoral, decât în Parlamentul german, de unde primea salariul!” (http://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-o-imagine-trucata-2/)

Însă şi alte ţări l-au onorat pe domnul Iohannis Klaus Werner cu distincţii. Culmea, toate fiind aliatele Germaniei în al Doilea Război Mondial! Primarul sibian a mai primit: Ordinul Naţional al Italiei – Steaua Solidarităţii Italiene, în grad de Comandor (2008) – Italia a fost principalul aliat din Europa al Germaniei hitleriste; Ordinul de Merit al Marelui Ducat de Luxemburg, în grad de Ofiţer (2009) – în 1942, Luxemburgul a fost oficial anexat de Al treilea Reich; Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint”  al Statului Austriac (2009) –  Anschluss-ul: Germania a anunțat anexarea Austriei pe 12 martie 1938, transformând țara în provincia „Ostmark”;  Ordinul de ofiţer al Coroanei Belgiene (2009) –  în 1940, Belgia a fost ocupată de către trupele Germaniei naziste. Iar pentru ca Axa beligeranţilor din al Doilea Război Mondial să fie completă, în octombrie 2009, când Klaus Iohannis a fost propus de către Crin Antonescu în funcţia de premier al României, primarul Sibiului tocmai se afla într-o vizită oficială în Japonia. Simple coincidenţe?” – cf. idem.

Ce coincidenţe? Numai proştii mai cred, azi, în „coincidenţe”! Nu mai există, în lumea de azi, mai cu seamă, decât…CO-INTERESE!!! ATÂT!

Deci, la fel de „normal” este ca numitul Klaus Werner Iohannis să reprezinte interesele economice ale Germaniei, în zona Valahiei-României – din păcate, co-interesând, la noi, doar pătura de trădători de Ţară şi de Neam (care le-ar da Roşia Montană germanilor în exact atâtea minute cât a ţinut întrevederea de la Berlin, dintre Naumovici-Ponta şi Angela Merkel: ŞAPTE MINUTE!!!).

În realitate, Johannis administrează înţelept resursele pe care comunitatea le primeşte din Germania; pentru a crea modelul unei insule «Germandom» în Europa de Sud – Est. Sub contractul Ministerului Cooperării Economice şi Dezvoltării din Bonn, Asociaţia Germană pentru Cooperare Tehnică (GTZ) a început renovarea Oraşului Vechi – care este de obicei atribuită lui Iohannis – înainte ca Iohannis să ocupe funcţia. Agenţia Germană pentru Ajutor Tehnic (THW) a venit în ajutorul lui Johannis pentru rezolvarea problemei apei. Alt ajutor soseşte de la organizaţiile «Germandom» din Germania, de exemplu, FDGR şi Iohannis personal consiliază Fundaţia Hermann Niermann din Dusseldorf asupra «problemelor privind promovarea proiectelor culturale, academice si sociale» –  de asemenea în beneficiul minorităţii germanofone din România.  Fundaţia Niermann a devenit de notorietate cu ani în urmă, în exercitarea influenţei ascunse asupra minorităţii germanofone din estul Belgiei – în cooperare cu grupuri etnocentriste de extremă dreapta. Oricine poate spune cu siguranţă că preşedintele fundaţiei «a fost la curent cu o conspiraţie» care a fost îndreptată împotriva Belgiei. (…)La sfârşitul anului 2007, împreună cu ministrul german de interne, Wolfgang Schauble, Iohannis a primit «Premiul de Merit pentru Înţelegerea Germano – Europeană». Laudatio a fost rostită de fostul ministru de interne şi cetăţean de onoare al Sibiului, Otto Schily. Cancelarul german, Angela Merkel, este în board-ul de consilieri ai acestei foarte influente asociaţii. Ea însăşi a primit acelaşi premiu în anul 2005.”(sursa: http://www.german-foreign-policy.com/en/fulltext/56289)

Klaus Iohannis, imediat după ce a devenit primarul Sibiului (iunie, 2000), trebuie subliniat că prin revendicarea drepturilor patrimoniale ale organizaţiei hitleriste Grupul Etnic German, FDGR – Sibiu încalcă chiar propriul statut, art. 1! ( http://www.fdgr.ro/ro/statutul_organizatiei/ ). (…)Justiţia l-a protejat permanent, Iohannis Klaus Werner fiind susţinut de către statul german tot timpul.  A avut nenumărate dosare pentru mai multe fapte penale (trafic internaţional cu copii, retrocedări frauduloase, afaceri cu banii publici, uz de acte false ca să obţină el personal doua imobile), dar toate au fost ascunse, ferite de opinia publică. Au ştiut toţi premierii (Năstase, Tăriceanu, Boc şi Ponta), plus preşedinţii Iliescu şi Băsescu, dar nimeni nu a îndrăznit să întreprindă ceva împotriva primarului sibian, dosarele s-au muşamalizat sau au fost dosite până faptele s-au prescris!” – cf. idem.

…Şi, în definitiv (modificând puţin cunoscuta zicală, pe care am citat-o mai sus: „nu e prost cine bate, ci e prost cine este/se lasă bătut”!) – acest lucru este valabil inclusiv pentru…„sugestii”! Pentru că premierul Naumovici-Ponta nu s-a dus, la Berlin, de capul şi cu capul lui, ci la „sugestia” (al naibii de fermă, cât şi o poruncă cocoşător-ameninţătoare/şantajistă!) a dlui sas nazist Klaus Werner Iohannis:

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, a afirmat, marţi că ar fi cazul ca premierul Victor Ponta să se întâlnească cu cancelarul german, Angela Merkel.

«Nu ştiu de ce nu s-a văzut, dar după părerea mea, ar fi cazul să se vadă. Deci, sper să fie adevărat zvonul că s-a stabilit o întâlnire», a spus Klaus Iohannis.

Primarul Sibiului a apreciat că ar fi bine ca întâlnirea dintre premierul României şi cancelarul german să aibă loc cât mai repede.

Prim-vicepreşedintele PNL, fost lider naţional al Forumului Democrat al Germanilor din România, a mai spus că el, dacă ar fi fost premier, s-ar fi văzut deja cu cancelarul Angela Merkel. În plus, acesta crede că o apropiere a României de Germania ar fi benefică mai ales economică.

«Eu cred că toată lumea este de acord că între România şi Germania relaţiile pot fi mult mai bune decât sunt acum. Avem relaţii economice bune, avem foarte mulţi investitori din Germania şi totuşi, trăim permanent cu impresia aici că există o răceală care nu ar trebui să existe. Din acest motiv, pot să spun că este cazul ca primul-ministru să facă o vizită la Berlin, este cazul să se întâlnească cu doamna cancelar Merkel şi este cazul să aducă relaţiile bilaterale un pic mai sus», consideră prim-vicepreşedintele PNL, la Antena 3” – cf. revista22.ro.

 

…Germania se răzbună…într-un fel foarte iudaic, în sensul că Germania de azi îşi construieşte, alături de SUA, un „cap de pod”, pentru activităţile „Illuminaţilor” (loja bavareză „ILLUMINATI[5]!), de stăpânire a lumii, prin „jandarmerirea” ei! Alături de fostul „adversar” iudaic – SUA – Germania iudaizată de azi „taie şi spânzură”, în lumea europeană – dar împarte şi premii (mai cu zgârcenie, e drept! – până acum, doar Ungaria a beneficiat de „găurile” dintre degetele palmei germane!) – cert este, însă, că Germania se dovedeşte infinit mai eficientă în exprimarea urii răzbunătoare şi a „căpăcelii” celor care n-au slujit-o „după tipic”:

Însă Germania nu uită şi nici nu iartă trădarea românilor, care au întors armele împotriva ei, în al Doilea Război Mondial, devenind, din aliat, duşman. La fel nu a iertat Iugoslavia şi nici Cehoslovacia, ambele state fiind dezmembrate datorită intrigilor politice ale Germaniei. (…)La 16 iulie 1990 s-au întâlnit în Jeleznovodsk, o localitate balneară din peninsula Crimeea, Helmuth Kohl, cancelarul R.F.G., şi Mihail Gorbaciov, preşedintele U.R.S.S. Atunci s-a acceptat de către U.R.S.S. unificarea Germaniei. Întâlnirea dintre cei doi politicieni a fost reeditată în acelaşi an la Geneva, în luna septembrie, când s-au stabilit sferele de influenţă din Europa de Est şi Balcani. Un prim efect a fost războiul din Iugoslavia şi, ulterior, dezmembrarea acesteia. Demn de remarcat este faptul că după căderea „Cortinei de Fier”, doar Germania s-a unificat, deşi se creaseră premisele aparent optime şi pentru reunificarea României cu Basarabia – zisă Republica Moldova – şi revenirea la ceea ce a fost odată România Mare. Mai mult, după fărâmiţarea Iugoslaviei, a venit rândul Cehoslovaciei să se rupă în două. Transilvania a intrat, conform pactului secret dintre cei doi conducători, în sfera de influenţă a Germaniei, redevenită principala putere din Europa, fiind destinată Ungariei. Astfel, nemţii au dorit să-i răsplătească pe unguri, care nu au încetat nici un moment să revendice Ardealul. Era plata pentru loialitatea dovedită de-a lungul istoriei, când cele două state au fost aliate în toate războaiele, dar şi răzbunarea pentru trădare românilor din 23 august 1944. Reamintim că, în 1989, anul prăbuşirii blocului comunist european, Ungaria a fost prima ţară care şi-a deschis frontiera cu Austria pentru a facilita exodul cetăţenilor din R.D.G. spre Germania Federală. Primii aşa-zişi „oameni de afaceri germani”, de fapt foşti agenţi STASI (Securitatea est-germană), sosiţi în România imediat după evenimentele din decembrie 1989, deţineau hărţi în care Uniunea Europeană era trasată până la Arcul Carpatic, doar Transilvania fiind luată în calcul, în timp ce Muntenia şi Moldova rămâneau pe dinafară. Nici Iohannis nu este străin de aceste uneltiri privind dezmembrarea României prin aceeaşi „politică a paşilor mici”: regionalizare, federalizare şi secesiune!” – cf. idem.

…Dar, din nou şi încă o dată: „nu-i de vină cel care cere, ci-i de vină cel care dă”! Or, noi, valaho-românii, chiar i-am învăţat cu nărav, pe toţi veneticii şi aduşii de vânt şi vântură lume – cu nebunia noastră nu generoasă, ci vinovatăNu e vorba de generozitate, ci de ÎNSTRĂINARE A UNOR AVUŢII FUNDAMENTALE VALAHE (care „nu-s ale noastre, nu-s ale copiilor noştri” – ci ale POSTERITĂŢII VALAHE INTEGRALE, în vecii vecilor, AMIN!) şi de TRĂDARE MÂRŞAVĂ – a prezentului, trecutului şi viitorului Neamului Valah!!!

Pentru că nu-i lipseşti pe copiii şi pe nepoţii şi pe strănepoţii şi pe stră-stră-stră…-nepoţii tăi, din generaţiile care se vor mai naşte pe acest sfânt pământ – de tot şi de toate, în favoarea îmbogăţirii şi îmborţoşării străinilor, numai dintr-un orgoliu de retardat: acela de a fi mângâiat pe frizură ori pe spinare de către toţi hoţii şi prăduitorii Ţării şi Neamului tău, de către toţi bandiţii străini, năvăliţi, în aceste sanctuare daco-valahe, numai şi numai cu gândul şi intenţia de jaf şi de pângărire şi de zdrobire/prăpădire/aneantizare!!!  De ce, oare, românii şi-au dat demnitatea şi şi-au vândut sufletul, şi-au vândut şi trădat valorile de Neam ?! Şi vorba evreului: „Încaltea să fi fost, acolo, un gheşeft, un profit, ceva”! Dar, aşa…„PE NIMIC?! Numai nebunii fac aşa ceva!!!

Nevoia de „tătuc” german, în locul celui sovietic, a fost sădită în subconştientul poporului român imediat după anul 1990 prin demitizarea domnitorilor pământeni. Atât de mult s-a chinuit manipulatorii din mass-media, încât în anul 2006 (emisiunea „Mari români”) televiziunea publică a fost la un pas să-l plaseze pe locul întâi pe regele german Carol I datorită voturilor telespectatorilor, acesta fiind depăşit în final, cu mari „emoţii”, de către Ştefan cel Mare! (http://ro.wikipedia.org/wiki/Mari_rom%C3%A2ni) Oricum, neamţul s-a clasat înaintea celor doi mari Mihai, poetul naţional Mihai Eminescu şi domnitorul Mihai Viteazul. Acest clasament pare arbitrar şi măsluit fiindcă pe locul cinci s-a clasat Richard Wurmbrand, un evreu comunist, care ulterior s-a creştinat şi a fost trimis în închisoare de către foştii săi tovarăşi comunişti. De unde atâta simpatie pentru un personaj de care românii de rând nu auziseră până la campania publică declanşată de TVR 1? Având în vedere că până şi Gigi Becali s-a poziţionat în clasamentul respectiv pe locul 13, între Vlad Ţepeş şi Henri Coandă, cred că nu mai este nevoie de comentarii suplimentare” – cf. idem.

…Ce-i de făcut cu trupurile şi, mai cu seamă şi înainte de toate –  CU SUFLETUL NOSTRU?! Doar să le/îl dăm…„la întors”! Adică, să ne regăsim INSTINCTULDE NEAM! – şi să ne băgăm minţile în cap şi demnitatea în suflet, precum şi sănătatea în trup şi-n gândire şi-n aprecierea lumii reale, date nouă de Bunul Dumnezeu! – să-i „punem la păstru”, în puşcării, pe TOŢI cei care atentează la averea şi la fiinţa noastră de Duh şi de Neam (şi să-i „întâlnim”, întru ale temniţei, pe toţi vagabonzii şi pe toate leprele pământului ăstuia valaho-român: atât pe sasul ăsta borţos, agent al Germaniei iudaizato-naziste, care vrea să ne dea, înapoi, legea lui Hitler şi a „nepoată-si” întru nazism, Merkăloaia! –  cât şi pe aventurierii de felul limbricilor ăstora cu mutre de mongoli şi de slugoi ordinari, Băsescu-vânzătorul de flote şi dăruitorul de „Roşii Montane” către nişte târâie-brâie de văcari, reprezentaţi prin “asistentul Secretarului de Stat American, Victoria Nuland”[phiii! – nţţţţ!…PTIU!!!], Naumovici-Ponta „schizofrenicul închipuit” şi Crinul Înnoptat în Sforăială-de-Conştiinţă şi în voile „soaţei” lui, Adina Văleanu, care, de zor şi fără de hodină, ne vinde „Roşiile Montane”, pe la Bruxelles, ca pe…roşii şi verze!)   –  să facem o lege cât se poate de aspră (până la pedeapsa cu moartea! – deşi ar părea că n-ar fi tocmai creştineşte! –  dar şi Vlad Ţepeş, ca şi Ştefan cel Mare şi ceilalţi voievozi atinşi de Lumina Sfântului Duh au înţeles că, la început, când încă nu-s „tocmite trebile ţării” şi până ce Ţara  şi Neamul se vor „tocmi”, adică până se vor aşeza şi vor merge în/pe făgaşul lor  firesc, dat, ca MISIUNE SFÂNTĂ, de Bunul Dumnezeu, aici, în Grădina Maicii Domnului! – TREBUIE MAXIMĂ ASPRIME, cu alţii/năvălitori, ori „cozi de topor”/trădători, DAR ŞI CU NOI ÎNŞINE!!!) – da, să fie, cel puţin o vreme,  şi ASPRIMEA, un mod de LUCRARE SFÂNTĂ! (în definitiv, până şi evreul ăla vestit, Moise, până ce s-a „tocmit” şi până ce s-a hotărât, de voie-de nevoie, Neamul său de evrei, s-o ia, cât de cât, pe drumul cel bun! – a ucis, CU MÂNA LUI! – zeci de mii de israeliţi!) – şi, între timp, până se „tocmesc” toate cele, să meargă, ca „unse”, întru Bună Voia Lui Dumnezeu-Hristos… noi, câţi ştim, încă, ce-i treaba, SĂ NE ŞI PUNEM PE TREABĂ! Că nu-i de glumă şi nu-i de stat cu mâinile-n poală, ori încrucişate! CĂ NU SUNTEM, ÎNCĂ, MORŢI!!!

Să nu mai lăsăm pe nimeni să-şi facă, la noi, în ogradă, „capete de pod <<illuminati>>” – ci să respectăm ANATHEMA din 1937, şi niciun iudeo-mason să nu îndrăznească a mai dicta, la noi, în bătătură, cum se învârte în mămăliga noastră valahă!!!

CAZUL KLAUS IOHANNIS” să ne stea, drept lecţie, lângă icoanele străbune – că nu avem dreptul să ne părăsim INSTINCTUL DE NEAM, câtă vreme acest SFÂNT INSTINCT intră în componenţa MISIUNII NOASTRE DE NEAM, încredinţată nouă de Însuşi HRISTOS-DUMNEZEU!

Să ne cinstim oaspeţii, dar să nu-i lăsăm să ne dea afară din pat, şi din casă, şi din ogradă de la tata şi de la mama – şi…DIN TOATE ROSTURILE NOASTRE STRĂMOŞEŞTI! Că ne blestemă moşii şi strămoşii noştri din ţintirime, şi ne ard privirile din ochii icoanelor de SFINŢI VOIEVOZI, de SFINŢI MARTIRI  şi de tot atât de SFINŢI CRĂIŞORI!

Cu Dumnezeu  – înainte!

                                                                                                                      Prof. dr. Adrian BOTEZ 

 

 [1] – „Ațâțarea Germaniei nu a început cu acea declarație de război din 23 martie 1933. După sfârșitul Primului Război Mondial, blocada navală britanică împotriva Germaniei a dus la moartea a peste 100.000 de civili germani. Această blocadă a durat până la semnarea tratatului de la Versailles din 1919, căruia i s-a adăugat un document numitPolitica pastorală a lui Morgenthau, semnat de președintele Statelor Unite, Woodrow Wilson. Acest document, găsit în 1968 printre hârtiile fostului președinte american Lyndon Baines Johnson, păstrat în prezent la Centrul de Cercetare Sid W. Richardson din Austin, specifica intenția Statelor Unite de a-i extermina pe absolut toți germanii, care sunt „din naștere o rasă războinică” și transformarea Germaniei într-o „pășune”. În 1922, evreul ajuns ministru de externe german, Walter Rathenau, instiga Franța la uciderea tuturor germanilor și colonizarea Germaniei cu populații străine” – cf.  http://secretelezeilor.wordpress.com/2012/09/08/hitler-mesia-sau-antihrist/

[2] – Ce ne facem, însă, cu declaraţiile făţişe, ale evreilor – de felul lui Samuel Untermayer, sau al rabinuluiVladimir Jabotinski ?  În ziarul New York Times, din 7 august 1933, Samuel Untermayer, președintele Federației Internaționale Evreiești pentru Combaterea Opresiunii Hitleriste asupra Evreilor, declara că războiul evreilor este unul „sfânt” și trebuie dus până când Germania va fi distrusă. În ianuarie 1934, rabinul Vladimir Jabotinski, fondatorul organizației sioniste Mscha Rjetsch, publica următoarele: „Lupta împotriva Germaniei este purtată de luni de zile de fiecare comunitate evreiască, la orice conferință sau congres, în toate sindicatele și de orice evreu de pe acest pământ. Interesele noastre evreiești impun distrugerea întregii Germanii”.

[3] – Începând cu 1991, R.S.F. Iugoslavia s-a dezintegrat în războaiele iugoslave, urmate de secesiunea entităților constituente ale statului federal.

[4] – „Rasa noastră este Rasa Stăpânitoare. Suntem Zei divini pe această planetă. Suntem diferiți de celelalte rase inferioare, precum acestea sunt diferite de insecte. De fapt, în comparație cu rasa noastră, CELELALTE RASE SUNT EXCREMENTE UMANE. Destinul nostru este de a conduce rasele inferioare. Regatul nostru pe pământ va fi condus de liderii noștri cu mână de fier. Masele ne vor linge picioarele și ne vor servi ca sclavi” – cf. Discursul lui Menachem Begin, prim-ministru al Israelului între 1977-1983 – care vine în completarea afirmaţiilor lui Karl Marx: “Poporul evreu în întregime va fi propriul său Mesia. Acesta va realiza dominaţia lumii prin dizolvarea altor rase … şi prin stabilirea unei republici mondiale în care a evreii de pretutindeni vor exercita privilegiul de cetăţeni. În acestă Nouă Ordine Mondială copiii lui Israel … vor furniza toţi liderii fără a întâlni opoziţie… “ (Karl Marx intr-o scrisoare catre Baruch Levy, citată în Review de Paris, June 1, 1928, p. 574).

[5] – Ordinul Iluminaților/Illuminati a fost o societate secretă iudeo-masonică, fondată la 1 mai 1776, în Ingolstadt (Bavaria de Nord), de Adam Weishaupt, care a fost primul profesor de drept canonic de laUniversitatea din Ingolstadt . Mișcarea era formată din liber-cugetători, liberali, republicani (deci antimonarhici) și pro-feminini, recrutați din lojile iudeo-masonice din Germania, și a urmărit să promoveze perfecționismul prin intermediul școlilor de mistere. În 1785, ordinul a fost infiltrat, dezbinat și suprimat mai întâi de către guvern bavarez pentru un presupus complot și apoi în întregul stat (Reich) german. Acuzația adusă a fost aceea că scopul ordinului este să răstoarne toate monarhiile și religiile de stat din Europa. Dar, după cum se vede azi, ordinul s-a refăcut, să nu-i fie de deochi!

Sursa: BASARABIA LITERARĂ

 

 

 

4 Comments

  1. archangel of justice.

    Romania are nevoie de un om providential gen “Vladimir Putin”. Un roman pentru romani (si nu pt interesele minoritatilor din Romania si al sionistilor) ales de romani. Nu impus de alogenii din Israel, U E, SUA.

  2. Adrian

    Vladimir Putin este evreu după mama sa, Shomlova.

  3. Adrian

    Naumovici Ponta, corect

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *