Atitudini

Klaus Werner Iohannis, reclamat Puterilor Aliate că a încălcat Convenția de Armistițiu din 12 septembrie 1944 prin reactivarea unei organizații fasciste!

  Motto: „Guvernul Român se obligă să dizolve imediat toate organizațiile pro-hitleriste de tip fascist aflate pe teritoriul românesc, atât […]

 

Motto: „Guvernul Român se obligă să dizolve imediat toate organizațiile pro-hitleriste de tip fascist aflate pe teritoriul românesc, atât cele politice, militare sau paramilitare, cât și orice alte organizații care duc propagandă ostilă Națiunilor Unite și în special Uniunii Sovietice, nepermițând în viitor existența unor organizații de acest fel.” (Convenția de Armistițiu din 12 septembrie 1944, art. 15)

Scrisoare către ambasadorii Puterilor Aliate din Al Doilea Război Mondial privind încălcarea Convenției de Armistițiu din 12 septembrie 1944 prin succesiunea după o organizație fascistă din România!

      Excelenței Sale domnului  Andrew NOBLE, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii
      Excelenței Sale domnului  Valery KUZMIN, ambasadorul Federației Ruse
      Excelenței Sale domnului  Hans KLEMM, ambasadorul Statelor Unite al Americii

                                    Excelențele Voastre,

          Vă adresăm această scrisoare  având în vedere că sunteți reprezentanți în România ai statelor victorioase în cel de-al doilea război mondial – garante ale Convenției de Armistițiu semnată (și) de România la 12 septembrie 1944.

          Pe baza obligațiilor asumate prin această Convenție, România a dispus, prin Decretul-Lege nr. 485/07.10.1944, desființarea organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (GEGR).

          După evenimentele din decembrie 1989, românii au constatat cu surprindere/indignare că reprezentanți ai minorității germane din România, în frunte cu actualul președinte al României, dl Klaus Werner IOHANNIS, au recurs la ciudate/dubioase manevre prin care s-a urmărit, prin crearea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), recuperarea bunurilor confiscate abuzivo-samavolnic de către Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien), sub protecția ocupantului hitlerist, nu numai de la români, ci și de la evrei.

          La 26 februarie 2007, FDGR, reprezentat de președintele său (dl Klaus Werner IOHANNIS), a adresat Judecătoriei Sibiu cererea de chemare în judecată a municipiului Sibiu, reprezentat de primarul municipiului Sibiu (același domn Klaus Werner IOHANNIS !?)  prin care a solicitat:

          „SĂ  CONSTATE  CALITATEA  DE  SUCCESOR  ÎN  DREPTURI  AL  ORGANIZAȚIEI  NOASTRE  FAȚĂ  DE  GRUPUL  ETNIC  GERMAN”.

          Solicitarea era  „MOTIVATĂ  ȘI  FUNDAMENTATĂ  PE  LEGISLAȚIA  CU  CARACTER  REPARATORIU  DIN  ROMÂNIA”, apreciind – în mod eronat/mincinos – că GEGR a fost desființat „ÎN  MOD  ABUZIV  DE  VECHIUL  REGIM”

    În declarații publice,  dl Klaus Werner IOHANNIS a afirmat – mincinos –  că  „VECHIUL  REGIM” ar fi cel COMUNIST, ceea ce nu  corespunde adevărului  deoarece GEGR a fost desființat prin Decretul-Lege nr. 485/07.10.1944 semnat de regele Mihai, în perioada guvernului democrat condus de monarhistul  gen. Constantin SĂNĂTESCU.

          Spre uimirea/indignarea românilor, prin Sentința civilă nr. 2790 din 28 mai 2007, Judecătoria Sibiu a legalizat dreptul FDGR de a fi SUCCESOR  AL  ORGANIZAȚIEI  NAZISTE GEGR, batjocorindu-se astfel obligațiile asumate de România prin Convenția de Armistițiu din 12.09.1944 și Decretul-Lege nr. 485 din 07.10.1944.

                                                   Având în vedere:

a.- calitatea statelor dvs. de garante ale Convenției de Armistițiu din 12.09.1944;

b.-  procedeele suspecto-dubioase la care s-a recurs, cu strania implicare/complicitate a dlui Klaus Werner IOHANNIS, pentru a se obține scandaloasa Sentință civilă nr. 2790 din 28.05.2007 (dosar nr. 1672/306/2007) a Judecătoriei Sibiu;

c.-  amploarea deosebită/îngrijorătoare a actualelor dispute pe plan politic din România privind această speță și – mai ales –

d.- eludarea de către România a obligațiilor pe care și le-a asumat, în această speță,  prin cele două documente sus-menționate, vă rugăm să ne comunicați:

          1.– Statele dvs. tolerează/au reacționat/vor reacționa față de ignorarea de către România a obligațiilor internaționale privind speța abordată prin această scrisoare?

          2.- Cunoașteți dacă și alte state semnatare ale Convenției de Armistițiu din 12.09.1944  au procedat ca România, respectiv dacă au acordat vreunei organizații nou create dreptul de succesiune față de organizațiile hitlerise existente pe teritoriile lor în timpul celui de-al doilea război mondial?

          3.- Organizațiile comunităților evreiești din statele dvs. se situează pe poziții similare – mușamalizatoare/tolerante – precum cele din România (Federația Comunităților Evreiești din România și Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wieser”)  față de activitatea criminală a organizației naziste GEGR, de  consecințele devastatoare, inclusiv pentru interesele/averile evreilor din România, ale sentinţei civilă nr. 2790 din 28 mai 2007 la dosar nr. 1672/306/2007 emisă de Judecătoria Sibiu?

          Vă mulțumim !

                                                                                                  Cu deosebit respect,

                                                                                                   Prof. Toma Bălășoiu

                                                                                          Contribuabil la bugetul statului

           P.S.  1. Implicațiile juridice ale  nerespectării de către România, în această speță, a normelor dreptului internațional le veți putea identifica în lucrarea de specialitate a reputatului jurist elvețian Luzi STAMM intitulată „Prin recunoașterea succesiunii Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) după organizația nazistă Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) s-a încălcat dreptul internațional!”, pe care îl puteți găsi pe site-ul publicației „Justițiarul” (06.11.2018).

  1. Pentru a vă edifica asupra monstruozităților la care se poate recurge în România pentru a se mușamaliza mârșavul demers al FDGR, condus de dl Klaus Werner IOHANNIS, vă rugăm să citiți și articolul „Se șterg urmele pentru cea mai gravă faptă a lui Iohannis: S-a topit dosarul Judecătoriei Sibiu prin care FDGR a fost recunoscut ca succesor al organizația nazistă Grupul Etnic German! A dispărut și interpelarea senatorului Ioan Ghișe pe același subiect! pe care îl puteți găsi pe site-ul publicației „Justițiarul” (06.11.2018).

Notă importantă! Redacția „Justițiarul” a primit acest mesaj de la o cititoare: 

O scrisoare trimisă ambasadorilor este doar primul pas! După care trebuie efectuați pașii doi, trei, patru: Câte o scrisoare la premierul și președintele statelor respective (în dublu exemplar) cu menționarea faptului că ambasadorul lor nu a răspuns nimic, iar apoi o scrisoare (tot în dublu exemplar) către fiecare cameră a parlamentelor acelor țări (din nou, cu precizarea că adresanții anteriori au tăcut) iar a patra scrisoare, către Adunarea Generală a Națiunilor Unite în care să se ceară o Rezoluție ONU de casare a sentinței din 2007 cu repunerea tuturor situațiilor juridice în situația anterioară respectivei hotărâri judecătorești și așa toate imobilele vor fi returnate instantaneu statului, fără alte procese.

Dacă nu facem așa, intr-o bună zi vom fi învinuiți de întreaga comunitate internațională că AM PERMIS RENAȘTEREA JURIDICĂ (cu acte în regulă) A NAZISMULUI, hitlerismului și fascismului și poate ne luăm și vreo amendă groasă în sensul acesta.

Până una-alta, tot respectul pentru inițiativă!!! Ar trebui scris și la CSM, o cerere de excludere definitivă din magistratură a judecătoarei de caz. (Nota redacției „Justițiarul”: Judecătoarea Maria Morar a fost pensionată tânără de Klaus Iohannis din dorința de a șterge urmele, tot așa cum a  fost topit dosarul cauzei judecată de această judecătoare coruptă!) și a celei care a semnat efectiv hotărârea din 2007, că am înțeles că nu a fost efectiv semnată de Maria Morar, care s-a dat absentă, ci de o înlocuitoare (Nota redacției „Justițiarul”: Da, Corina Ionela Drașoveanu , președinta Judecătoriei Sibiu atunci când a semnat illegal sentința emisă de judecătoarea Morar, a fost promovată în Ministerul Justiției, devenind chiar director de cabinet al ministrului bruxellez Raluca Prună, mercenară în guvernul Cioloș-Iohannis. Acum a fost retrimisă la Sibiu tot ca judecătoare, activând actualmente la  Secția  penală a Judecătoriei Sibiu!).

 

2 Comments

  1. Gabriela

    Doamne, să se facă dreptate odată! Cum de am putut tolera un fals, un mafiot, un dușman în fruntea statului român? Dormim bine,asta e sigur!

  2. VOVA

    SA FIE ARESTAT SI CONDAMNTA PENTRU INALTA TRADARE !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.