Colimator

La Bruxelles, propagandistul #rezist Rareş Bogdan spune că o să-şi facă „treaba”… atât aia mică, cât și cea mare

                      De ce să mai votezi cu U.E. ?       Rareş […]

 

                    De ce să mai votezi cu U.E. ?      

Rareş Bogdan, capul de listă al P.N.L. la europarlamentare, e chiar ce trebuie. La fel ca Laura Codruţa Kövesi, Monica Macovei, Corina Creţu i tutti quanti, de la Siegfried Mureşan la Ioan Mircea Paşcu, care ne reprezenta în toamna lui 1989 la Phenian, în Coreea de Nord, la Festivalul Internaţional al Tineretului şi care azi ne reprezintă la Bruxelles, este chiar vicepreşedinte al Parlamentului European. U.E e cu ei, ei sunt U.E.

P.N.L, prin Rareş Bogdan, anunţă clar ce le va oferi alegătorilor săi la europarlamentare: vorbe goale, principii bombastice, insulte cât cuprinde la adresa adversarilor, mediocritate, incultură, stat paralel, S.R.I., Eduard Hellvig şi Klaus Iohannis, preşedintele über alles. Şi mai ales „emisiuni”. Multe emisiuni… Rareş Bogdan o să-şi facă „treaba”, cum îndeobşte se repetă ambiguu, scremut acest calc din engleză.

Rareş Bogdan la Alba Iulia în 1 Dcembrie 2018: „ – Alo, domnu’ Klaus, când simțiți nevoia să fiți pupat în cur, eu sunt aici!”

Şansele ca P.N.L. să se apropie în jos, descendent, de 7 % sunt foarte bune. U.S.R. & Plus îl poate depăşi deja de la europarlamentare. Până la parlamentarele de anul viitor, după trei runde de alegeri ratate şi pierdute, se va duce lângă P.N.Ţ.C.D., nu într-un loc cu verdeaţă, unde nu este nici întristare, nici suspin, ci într-un cimitir al dracilor politici, dacă există aşa ceva.

Ai putea crede că e vorba de o conspiraţie împotriva partidului care se pretinde, impostor, moştenitorul direct al Brătienilor. Dacă e o conspiraţie, nu poate fi vorba decât de una a prostiei, a amatorismului, a incompetenţei crase. Cum să le poată face vreun bine alegătorilor săi acest P.N.L., condus de un Ludovic Orban nul (os de ofiţer de Securitate, şi nicidecum de Brătieni), împreună cu câteva dame isterice, obraznice şi foarte dubioase şi ele, şi mai ales cu P.D.L.-ul Vasile Blaga, foarte exersat în meseria de hrebenciuc, specialist în E.A.D.S., când partidul nu poate face ceva de Doamne-ajută pentru pentru el însuşi ?

„Prințul consort” Rareș Bogdan, campion mondial la sportul curling.

Faptul că peneliştii fac apel la „providenţialul” Rareş Bogdan va introduce pe scena publică o confuzie suplimentară între acţiunea politică necesară şi propaganda cea mai ordinară, ceea ce nu poate fi decât fatal pentru ce-a mai rămas din ghiveciul numit încă P.N.L. (fostul P.N.L., P.D.L., Klaus Iohannis, statul paralel). O fuziune cu P.M.P.-ul lui Băsescu se impune înaintea dezastrului final.

Campionul la pupincurism iohannist, Rareș Bogdan, alături de alți papagali liberali slugarnici, care și-au imitat idolul Klaus Iohannis nu doar la ținută, cu nelipsita cravată albastră, dar și-au pus și mâna la inimă sau, mă rog, unde cred impostorii respectivi că se află aceasta, în timpul intonării imnului. Gestul în cauză nu are nimic comun cu patriotismul, este salutul masonic de obediență, copiat de la președinții masoni ai SUA. Click pe fotografie pentru mărire!

Rareş Bogdan – o non-identitate, un neant politic, o carte de joc, un joker sau, mai degrabă, un păcălici – a fost trimis, evident, în misiune. Misiunea lui pare a fi aceea de a arunca în aer P.N.L.-ul, ultimul partid istoric, cel puţin cu numele, cu pretenţiile. Nu e deloc exclus ca guristul TV să se retragă în ultimul moment de pe lista P.N.L. Nu aşa s-a întâmplat şi cu Marian Munteanu, pupilul de suflet al lui Măgureanu, candidat P.N.L. la primăria Capitalei? Cu rezultatele care se cunosc. Şi chiar dacă va deveni europarlamentar P.N.L., asemănarea lui cu Elena Băsescu, Corneliu Vadim Tudor sau Gigi Becali e tot falimentară, cu toate ţipetele lui penibile de mare democrat.

Rareș Bogdan cu aparatul de propagandă și activiști #rezist. De la stânga la dreapta: Claudiu Dumitriu („Alianța pentru Combaterea Abuzurilor Brașov”), Teodor Doru Mărieș (Asociația „21 Decembrie 1989”), Elena Ghioc („Inițiativa România”), Cătălin Teniţă („Geeks for Democracy”), tipul cu barbă nu știm cine este, Vlad Gheorghe (USR), Rareș Bogdan (pseudo-patriot, secesionist), Angi Șerban-Shaorma și Florin Bădiță-Chiloțarul (activiști #rezist, ambii „Corupția ucide”), Mihai Polițeanu (fostul șofer al Monicăi Macovei, „Inițiativa România”). Click pe fotografie pentru mărire!

Cui va folosi până la urmă această sinucidere în grup a P.N.L.? U.S.R.-ului sau P.S.D.-ului ? Şi unora, şi celorlalţi ? P.N.L., prin fuziunea cu P.D.L. (sau P.D.), e considerat de multă vreme un partid al Securităţii celei vechi. U.S.R. e văzut ca partid al Securităţii celei noi şi care trebuie să câştige. Fii şi nepoţi contra taţi şi bunici. Pentru că totul se petrece, de fapt, în familie. Nepotismul e regula de fier pentru supravieţuirea Sistemului securistic.

Ziariștii clujeni Cozmin Gușă, Octavian Hoandră și Rareș Bogdan încadrați de controversatul om de afaceri Călin Mitică și Eduard Hellvig, actualul director al SRI. Semidoctul Rareș Bogdan a fost coleg de grupă cu Eduard Hellvig la fabrica de politruci globaliști de la Cluj, Facultatea de Științe Politice și Administrație Publică și a rămas trompeta directorului SRI. Click pe fotografie pentru mărire!

După cum subliniază politologii occidentali, mai liberi pe altermedia, „înainte de a te întreba pentru ce partid şi ce deputat să votezi, este important să-ţi pui o altă întrebare : dorim ca deciziile vitale pentru ţară şi pentru populaţie să fie luate nu la nivel naţional, ci la un nivel supranaţional, independent de interesul naţional ? Dacă asta dorim, trebuie să mergem să votăm, prea puţin contează pentru cine. Dacă nu, trebuie mai bine să stăm acasă […], ca să rămânem în viaţa reală, cea în care avem un stat şi o naţiune, o lume democratică atât cât este posibil. O lume asupra căreia populaţiile pot avea încă un control” (Karine Bechet-Golovko). În acelaşi studiu se vorbeşte despre „suveranitatea europeană” (e citat Emmanuel Macron) – o enormitate, o înşelăciune -, se vorbeşte de „cetăţenie europeană” – o ficţiune, cum tot o ficţiune e şi moneda euro, devastatoare pentru cei mulţi -, iar în curând se va ajunge la oximoronul complet aberant „cetăţenie universală”.

Rareș Bogdan cu propagandiști și activiști #rezist, printre ei Mălin Bot, Sandi Matei (bătăușul care a desfigurat un bătrân) și scandalagiul provocator Cristian Mihai Dide. Click pe fotografie pentru mărire!

Asistăm, de fapt, neputincioşi la o despuiere a cetăţenilor europeni de toate drepturile câştigate în aproape 200 de ani de exerciţiu democratic (mai ales în Marea Britanie şi în Franţa) şi instaurarea unui nou medievalism economic (expresia lui Mircea Vulcănescu) sau chiar a unui nou sclavagism care nu-şi spune numele. Nu puţini sunt cei care afirmă că scamatorii de azi sunt, de fapt, tot scamatorii de ieri, cei care au impus comunismul în Rusia în 1917 şi în toată Europa de Est după cel de-Al Doilea Război Mondial.

Rareș Bogdan cu activistul #rezist Marian Tivilic Moroșanu zis„Ceaușescu”, un individ cu probleme psihice, foarte agresiv, aflat în primele rânduri la acțiuni huliganice de vandalism și intimidare în spatiul public.

Despre alegerile europene se va mai scrie mult şi neortodox. Deocamdată să spunem că, după Brexit, după Donald Trump, după Vestele galbene din Franţa, după punerea la colţ pe coji de nucă a Poloniei, a Ungariei şi a Italiei, după toate agresiunile venite dinspre U.E. la care România a trebuit să facă faţă, cu ambasadori complet nediplomatici la Bucureşti, multora nu le mai rămân decât trei abordări posibile faţă de votul cerut de această aşa-numită nouă Uniune Sovietică, nouă „închisoare a popoarelor”. Primul şi cel mai simplu răspuns este să nu te prezinţi la vot. Absenteismul masiv, prevestit deja de toate sondajele, va diminua capacitatea U.E. de a face rău mai ales celor mici. Dacă totuşi ţii să mergi la vot, poţi foarte bine să votezi alb, deşi votul alb nu este încă luat în considerare. Iar dacă insişti să votezi, atunci poţi să-i votezi pe eurosceptici, pe naţionalişti (cum ar putea fi eventualul candidat Sebastian Ghiţă, reprezentantul unor securişti seniori naţionalişti, care mai există totuşi), pe populişti, adică pe aceia care ţin cu poporul… şi nu cu tagma jefuitorilor globali.

                                                                                                                     Petru ROMOŞAN

Notă: Fotografiile și comentariile la ele aparțin redacției „Justițiarul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.