Observator

La cald, despre eșecul Referendumului pentru familie

  O să încep cu o veste bună: în ţara asta sunt aproximativ 4 milioane de oameni cu capul pe […]

 

O să încep cu o veste bună: în ţara asta sunt aproximativ 4 milioane de oameni cu capul pe umeri. Nu mă îndoiam, dar speram din tot sufletul ca numărul lor să fie mai mare. N-a fost să fie. Asta e, 4 milioane din aproximativ 15 milioane, numărul real al celor cu drept de vot. Restul masei electorale este formată dintr-o minoritate de tefelişti (aproximativ 4%-7%) şi o imensă masă de prostovani, de imbecili manipulabili, imposibil de înţeles şi cărora ar trebui să le fie luat dreptul la vot. Nu ştiu cum s-ar putea face asta, dar pentru aceste moluşte instinctuale şi manipulabile democraţia nu este o opţiune.

Vestea proastă e că cei 4 milioane de oameni sunt absolut nereprezentaţi pe scena politică. Voi începe cu PSD. Mai ţineţi minte referendumul din 2012? Speriat de amploarea mediatică, Ponta a ales să facă un blat mizerabil cu ajutorul statului paralel şi al Bruxelles-ului. Imediat după ce actorii au răsuflat uşuraţi că nu s-a făcut cvorumul, atât Ponta cât şi Băsescu, dar şi locotenenţii beligeranţilor au ales să pună batista pe ţambal, plecând în concediu. În condiţiile în care aveai o cvasi majoritate care-i cerea ticălosului trădător să plece, vajnicul securist Ponta alege blatul. Desigur, şi poporul are partea sa de vină în acea afacere. Ghişe a încercat să organizeze ceva, dar şi-a rupt picioarele în jurul Cotroceniului şi n-a fost însoţit de nimeni. Nu trebuie uitat că pe vremea aceea, în PSD se afla la butoane şi Liviu Dragnea. Şi, la fel ca Ponta, a ales blatul. Spre deosebire însă de Ponta s-a mai ales şi cu un dosar penal şi cu o condamnare pentru exces de zel.

Şi acum să mergem la referendumul de ieri. PSD-ul l-a împins deoarece s-a gândit că merge la sigur şi va avea un consistent câştig electoral din asta. I-au aburit pe iniţiatori ani la rând cu organizarea şi, fix în momentul în care fenomenul se răcise, s-au hotărât s-o pună de un referendum aproape în anonimitate. Culmea e că treburile s-au scurtcircuitat la Bruxelles unde sexomarxiştii din PE s-au activat. După tăvălirea României prin colbul audierilor inepte, politicienii care contează au fost chemaţi rând pe rând la „Înalta Poartă” şi li s-a transmis mesajul clar că acest referendum nu trebuie să treacă. Şi, rând pe rând, precum Iuda, politicienii lu’ Peşte au început să se dezică. Tăriceanu a anunţat că nu face campanie, apoi cei din PNL, apoi, desigur, PSD. Culmea e că atât PSD cât şi PNL au mers înainte strict pentru a marca electoral. În rest, n-au făcut nimic împotriva dezinformării, menţinând vidul informaţional.

Este pentru a doua oară când PSD-ul face un blat monstruos. În mod normal trebuiau să-şi asume referendumul şi să participe activ la campania de informare. N-au făcut-o sperând să stea şi cu fundul în luntrea de la Bruxelles şi cu sufletul în raiul naţional. Nu merge aşa, băieţi, iar din punctul meu de vedere asta a fost ultima ieşire la care m-aţi avut de client. Nu vă mai votez nici dacă mi se usucă mâna. M-am săturat ca din cauza unor limbrici să suport jocurile securistice şi scenetele lor ieftine puse în scenă. Nu mai merge şi sper ca o majoritate covârşitoare a celor 20% care au mers la vot să nu se mai lase păcăliţi. Decât momâile astea care preferă să ne omoare lent, mai bine să luăm în freză adevăratul duşman. Cel puţin va fi o moarte demnă.

Despre PNL nu am ce să spun. Au încercat acelaşi joc sterp cu al PSD şi, la fel ca şi aceştia, au luat-o-n freză. Mai mult, pentru că a participat la referendum, Orban va fi belit. Îşi merită soarta şi reintrarea definitivă în lada de gunoi a politicii.

O să mai zăbovesc puţin asupra USR & Cioloş. Ei sunt adevăraţii câştigători ai referendumului. Şi-au asumat poziţia şi chiar dacă au obţinut rezultatul dorit prin cea mai jegoasă manipulare, trebuie să înţelegem că au câştigat. Asta ne e democraţia, ăştia ne sunt câştigătorii.

Ca şi urmări ale referendumului vom avea o condamnare pe repede înainte a lui Dragnea. Asta dacă nu cumva se va cere singur acasă pentru a scăpa de furia securo-justiţiei. În plus, într-un interval destul de scurt PSD va pierde guvernarea. Lucru pe care-l merită, iar un guvern sexomarxist va duce la îndeplinire agenda pentru România. Nu mai e absolut nicio piedică în recunoaşterea căsătoriilor homosexuale, astfel încât în aproximativ 1 an vom fi mai europeni decât ne-am fi dorit vreodată, iar istorica poziţie a caprei pe care-am adoptat-o de secole va deveni, în sfârşit relevantă. Din păcate n-am putut evita căderea, astfel încât ceea ce se va întâmpla va fi radical.

Poate vă întrebaţi cum veţi putea scăpa de toată nebunia asta. Nu veţi scăpa! Dacă vă bate gândul emigrării, singurele variante cât de cât viabile din UE ar fi Ungaria, Polonia sau statele baltice. Diferenţele culturale dintre noi şi ei sunt însă atât de mari încât orice tentativă de a pleca acolo se va transforma, în cele mai multe dintre cazuri, în dezastru. În afara UE, sunt de urmărit Serbia sau, pentru cei care vor confortul limbii, Republica Moldova. RM poate fi o alternativă destul de viabilă, dar nu poţi lua cetăţenia acolo fără să renunţi la cea română. Alternativa nu mai e decât Maica Rusie pentru cei care rezistă la frig şi la o societate extrem de diferită faţă de valorile cu care ne-am obişnuit. Cu alte cuvinte, aşa cum scriam cu ceva mai mult timp în urmă, „nowhere to run”.

Din păcate România va înceta să mai existe puţin câte puţin. Încet şi sigur ne vom dizolva într-un internaţionalism buruienos din care nu vom mai ieşi întregi. În mare ne cam merităm soarta.

                                                                                                                     Dan DIACONU

 Nota redacției: Acum, după eșecul Rferendumului pentru familie, România a pierdut „meciul” cu dușmanii săi, iar românii își vor pierde țara „pe repede înainte”, fiindcă va fi dezmembrată, Transilvania își va declara în curând „independența”. Probabil că ne merităm soarta, deoarece am dat dovadă că suntem ușor de manipulat și predispuși la spălarea creierului!

Pentru cei care nu au înțeles nici acum, „la spartul târgului”: Referendumul nu a fost un război între heterosexuali și homosexuali, aici nu-i vorba nici de politica PSD-ului și nici de biserica ortodoxă, ci efectiv am dat un TEST de solidaritate și identitate națională! L-am picat, așa că „Pa!”, globalismul și progresiștii neomarxiști au câștigat partida, țara va fi pierdută, iar românii, cei care mai reușesc să reziste alungării de pe meleagurile lor natale, vor fi străini în propria țară.

V-ați întrebat de ce oare românii din străinătate au votat masiv la acest Referendum, chiar dacă cel susținut de mare parte din ei, alogenul Klaus Iohannis, l-a boicotat până aproape de finalul votării? Explicația este simplă: ei s-au lovit deja de dezastrul educării copiilor în spiritul LGBT la școlile de acolo și au simțit pe propria piele ce înseamnă discriminarea pozitivă a minorităților cu altă orientare sexuală, au trecut prin toate etapele, de la permisivitate și acceptarea oficială a căsătoriilor între persoane de același sex, până la legalizarea adopțiilor de copii pentru cuplurile homosexuale și acceptarea pedofiliei.

Rândurile de mai sus se adresează persoanelor inteligente și cu ceva cultură. Explicațiile suplimentare la cele scrise sunt inutile, proștii sau inculții tot așa ignoranți vor rămâne și oricum nu vor înțelege.

                                                                                                       Marius Albin MARINESCU

2 Comments

 1. Un fost român, actual ORTODOX în pribegie

  Asa este, am pierdut România “noastră”, dar am făcut rezistență și tocmai am aflat că suntem ultra minoritari. Nu suntem “4 milioane de români încă sănătoși cu capul”. Cât de greu o fi fost să votezi DA pentru familie?! Câți o să rămân în picioare când începe invazia, 1-2 milioane? “România” este în curs să devină cea mai progresistă țară din Est, o trădătoare înnăscută adusă spre desăvârșire, cu Dumnezeu în dos! Imaginați-vă câți oameni au murit degeaba… pentru ce? Săracii! România a fost de români! Am predat țara și copiii către organul Sodomist, urmează declarația de independență a transilvaniei și, apoi, invazia musulmană în aplauzele noii generații de “români”. Dumnezeu nu o să ne ierte, am iesit oficial din istoria ortodoxiei!!! Neam de cretini, vă părăsesc!

  • DW

   Ma mir ca ati aflat ca sintem minoritari abia acum…

   E de ajuns sa te afli intr-un spatiu public romanesc si sa te uiti un pic in jurul tau ca sa zaresti anormalitate, prostie, apatie, vanitate si lista poate continua. Ma refer in primul rind la inspaimintatoare dependenta de telefonia mobila care s-a intins de ani buni peste acest popor ca si un cancer, si impotriva careia nu spune nimeni aproape nimic. E socotit firesc si “democratic” sa deranjezi pe altii sau sa te lasi deranjat de altii in spatiile publice cu tot felul de gadgeturi stupide, sa-ti pierzi vremea zile intregi pe retele de socializare care au fost construite intentionat pentru a crea dependenta si a atrage populatia intr-un virtej fara sfirsit de vanitati, manipulari si idiotenii. La asta se mai adauga cele 5 ore de televiziune pe zi pe care in medie, conform statisticelor, le consuma poporul roman!

   Si ne mai miram ca sintem spalati pe creier, ca am ajuns o adunatura de analfabeti functionali, gunoaie ignorante, ca nu ne putem mobiliza cind e vorba de apararea demnitatii acestui neam – in speta referendumul de din 6/7 octombrie…

   Din proprie observatie, problema cea mai mare a Romaniei care se cere rezolvata cit mai grabnic este dependenta de ecrane. In primul rind, telefonia mobila trebuie interzisa pe teritoriul Romaniei, societatile straine care au acaparat acest sector al telecomunicatiilor si care mulg tara de bani si informatii trebuie alungate iar internetul trebuie cenzurat prin blocarea asa ziselor platforme de medie sociala. Aceste masuri vor contribui indiscutabil la insanatosirea mintala a populatiei si la cresterea productivitatii in toate domeniile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *