Observator

La fel ca alți lideri europeni, nici marioneta Emmanuel Macron nu are copii. După ei, potopul!

      Emmanuel Macron nu are copii. Soția lui – i-a fost profesoară în adolescență, fiind cu 24 de […]

 

 

 

Emmanuel Macron nu are copii. Soția lui – i-a fost profesoară în adolescență, fiind cu 24 de ani mai în vârstă decât acest autentic gerontofil – are trei copii din căsătoria anterioară, dintre care primul este cu doi ani mai mare decât soțul actual, iar al doilea are aceeași vârstă cu acesta, dar cu Emmanuel nu a mai procreat. Există voci în presa franceză care susțin că noul președinte este homosexual, căsnicia acestuia fiind doar o „acoperire”.

La fel ca Emmanuel Macron, nici europenii Klaus Werner Iohannis, Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene și cancelarul Angela Merkel (toți trei germani, dar din țări diferite) nu au copii. Toți aceștia sunt sterpi, fără urmași, „roboții” ideali ai globalismului, total indiferenți de viitorul omenirii. Să-l reamintesc și pe sterilul Dacian Julien Cioloș, mercenar internaționalist nominalizat de la Bruxelles ca premier al României. Credeți că era doar o banală coincidență că președintele și premierul României anului 2016 nu aveau copii, deși amândoi se aflau la apogeul maturității? Alături de politicienii europeni importanți fără copii, menționați mai sus, adăugăm și alții de același calibru și la fel de sterpi: premierul britanic Theresa May, prim-ministrul italian Paolo Gentiloni, premierul Luxemburgului, homosexualul Xavier Bettel, căsătorit cu un bărbat, prim-ministrul olandez Mark Rutte și Stefan Löfven, sudorul din Suedia ajuns premier. Probabil că mai sunt și alții în Europa. Continuați să credeți că sunt doar simple coincidențe? Înseamnă că sunteți naivi! Pare că însuși sistemul îi selectează și după criteriul infertilității, ca să aibă certitudinea nepăsării pentru viitorul generațiilor următoare. După ei, potopul!

marinada macron

Degenerarea duce la sterilitate. Consangvinizarea din interiorul caselor regale a a vut ca efect incapacitatea de a procrea urmași sau zămislirea de copii cu grave probleme mintale. Acest fenomen a apărut în cadrul dinastiilor monarhice pentru că familiile respective au apelat chiar și la relații incestuoase pentru a păstra puterea doar pentru ei.  O consangvinizarea  din dorința ca averile să rămână în familie,  generată  de lăcomie la oamenii fără „sânge albastru”, se regăsea și la familiile de sași înstăriți din Ardeal, care permiteau căsătoria verilor primari între ei, obicei imitat și de oierii bogați, români din Mărginimea Sibiului.

Culmea este că politicienii sterili, cei fără copii, au succes în rândul tinerilor progresiști, deoarece aceștia nu agreează conceptul clasic al familiei tradiționale, în schimb ei susțin mișcare LGBT (comunitatea lesbiană, gay, bisexuală și transsexuală).  Mai nou, au apărut și politicienii gay care nici măcar nu se mai feresc să-și recunoască homosexualitatea, cum ar fi Xavier Bettel, premierul homosexual al Luxemburgului, căsătorit cu un bărbat sau Bernd Fabritius, parlamentarul german provenit din Agnita care trăiește oficial într-un parteneriat homosexual. Amândoi, Xavier Bettel și Bernd Fabritius, sunt prieteni buni cu Klaus Iohannis. Politicienii homosexuali au început să polarizeze voturi nu doar de la alții la fel ca ei, ci și de la tinerii neoliberali sau neomarxiști, pe care-i vedeți la toate mitingurile de protest din Europa, toți fiind internaționaliști și multiculturali.

Priviți la tinerii din fotografia de mai jos! Leit fizionomiile tefeliștilor (TFL=Tinerii Frumoși și Liberi) români. Figuri de susținători ai USR-ului condus de Nicușor Dan, un „macron” autohton creat și el în laboratorul ocultei, susținut financiar prin aceleași fonduri soroșiste. Nebărbieritul umflat dintre Macron și maică-sa, pardon, nevastă-sa!, parcă ar fi unsurosul și puturosul senator userist Mihai Goțiu!

Emmanuel Macron, président élu, accompagné de son épouse Brigitte Trogneux, sur l'esplanade du Louvre, le 7 mai 2017 à Paris

Macron o ține de mână pe soție, ca doi adolescenți care tocmai au descoperit dragostea platonică, la fel ca și șturlubatica perchea prezidențială românească, atunci când se arată muritorilor de rând. Gestul cu mâna dreaptă plasată pe locul unde cred acești politruci internaționaliști că ar fi inima a devenit viral. Pentru acești indivizi fără urmași, robotizați și dezumanizați, mâna la piept este simbolul masonic al obedienței, iar pentru prostime e doar o imagine cu efect propagandistic, care vrea să semnifice „patriotism”, taman la aceste clone globaliste create fără identitate națională în laboratoarele iudeo-masoneriei. Acest gest îl vedeți permanent și la Klaus Iohannis, o altă creație a finanței mondiale, atunci când se intonează imnul național.

                                                                                                                  Marius Albin MARINESCU

Actualizare din 17 iunie 2017:

Când prostovanii care o țin langa pe a lor, cu ce a spus semidocta Firea despre Iohannis în campania electorală din 2014 sau sar alții care-și manifestă compasiunea pentru impotenți și sterili – aceia pot să înfieze, fiindcă „șmecheria” nu-i să faci copii, ci să-i cresti! – , mă gândesc la cele spuse de Maniu că doar boul e consecvent! Politruca Gabriela Vrânceanu-Firea a scos problema din contextul european. Dacă ar fi arătat că există o adevărată selecție a celor fără copii, alături de homosexualii declarați, pentru vârfurile polticii europene, poate altcumva erau privite declarațiile ei până și de cei cu creierii spălați! Este adevărat, mulți dintre sterpii promovați ca lideri europeni au apărut după anul 2014, tendința aceasta fiind din ce în mai pregnantă! Aici nu-i vorba de înmulțirea populației și nici despre reproducerea unei vaci sau a unui porc, ci de umanism, de sentimentul iubirii părintești și a interesului pentru viitorul copiilor, deci implicit pentru viitorul omenirii. Unuia fără copii puțin îi pasă ce se va întâmpla cu omenirea după ce dă el colțul!

Reamintim lista liderilor europeni fără copii:

 1. Uniunea Europeană (Jean-Claude Juncker),
 2. Marea Britanie (Theresa May)
 3. Franța (Emmanuel Macron)
 4. Germania (Angela Merkel)
 5. Italia (Paolo Gentiloni)
 6. Suedia (Stefan Löfven)
 7. Olanda (Mark Rutte)
 8. Luxemburg (Xavier Bettel, căsătorit legal cu un alt bărbat)
Gauthier Destenay, soţul premierului Luxemburgului, Xavier Bettel, a pozat între primele doamne prezente la summitul NATO.

Gauthier Destenay, soţul premierului Luxemburgului, Xavier Bettel, a pozat între primele doamne prezente la summitul NATO.

 1. Scoția (Nicola Sturgeon)
 2. România (Klaus Iohannis și Dacian Cioloș)
 3. Irlanda, recent. Este o selecție și o opțiune clară pentru cei fără urmași, având în vedere că zilele acestea a fost numit premier în Irlanda tot unul fără copii, Leo Varadkar, care are toate calitățile globalismului impus de iudeo-masoni: este tânăr (38 de ani),homosexual declarat şi metis (pe jumătate indian).
  Leo Varadkar, premierul Irlandei.

  Leo Varadkar, premierul Irlandei.

  12. În Serbia, care, deși nu este membră UE, s-a aliniat directivelor globaliste, a fost numită ca prim-ministru o lesbiană militantă: Ana Brnabic.

  Ana Brnabic

  Ana Brnabic

  A fost o lovitură puternică dată naționaliștilor sârbi!

  13. O altă țară care nu este membră UE are și ea ca premier o lesbiană declarată. Este vorba de Islanda, unde Johanna Sigurdardottir, prim-ministru din anul 2009, s-a căsătorit cu partenera ei în același an.

3 Comments

 1. Valeriu

  Cred ca cei care nu au copii nu fura pentru ca nu au pentru cine !

  • justitiarul

   Total falsa teoria! Pai atunci de ce au furat sotii Iohannis doua case prin uz de fals, fiindca ei nu au copii? De ce s-au lacomit sa aiba sapte case daca nu au urmasi?

 2. aldea alexandru

  cred ca instinctul de a fura merge mana in mana cu dorinta/setea de putere si nu are vre-o legatura ca ai pentru sau la cine sa lasi agoniseala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *