3 Comments

 1. radu dusceac

  Trăiască România liberă și independentă !

 2. Dan Cristian Ionescu

  Astazi este ziua in care toti romanii spun: “La multi ani, Romania!”. Doar ca miine, cei care azi spun asta in special la TV, se intorc la activitatea lor de baza: tradarea, vinzarea, continuarea distrugerii Romaniei. Sint convins ca urarea “Justitiarului” este sincera. Dar cit de sincere sint urarile politicienilor? Pentru ei, urarea este exact ceea ce era in 2004 urarea lui Basescu “Sa traiti bine!”. O urare, nu o promisiune; o urare de care a uitat cind avea pirghiile pentru a o indeplini; fiindca o urare nu te obliga la nimic.
  Astazi l-am auzit pe istoricul Adrian Niculescu, invitat la Radio Romania Actualitati. In ultimul timp, fiind nevoit sa ma informez de la postul de radio national, l-am auzit des pe Adrian Niculescu, astfel ca sarcasmul ma impinge citeodata sa pun istoric in ghilimele – dar renunt. Este ceva ce ma face sa cred ca Adrian Niculescu impinge istoria noastra in directia dorita de altii.
  Adrian Niculescu spunea ca este bine ca romanii sa fie patrioti, dar nu nationalisti. Traim o epoca in care nationalismul este permis doar in SUA si Israel. In UE, patriot = nationalist = extremist = infractor. Si, pentru prima data in viata mea, mi-am pus intrebarea: dar care este de fapt deosebirea dintre patriot si nationalist? Am gasit un singur raspuns, care poate sau nu sa fie cel corect:
  – patriotii sint guralivii, cei care in vorbe doresc binele tarii lor – aceasta, este corect politic;
  – nationalistii sint cei care nu vorbesc, dar lupta pentru binele tarii lor – aceasta nu este permis, cu mult timp inainte de aparitia termenului de “politically correct”; nationalisti au fost Eminescu, Zelea Codreanu, Antonescu, luptatorii din munti – au fost ucisi; infractori nu au fost nationalistii, ci ucigasii acestora.
  Ii doresc din suflet “La multi ani Romaniei”, dar ma tem ca este indecent sa spui “La multi ani!” la capatul unui muribund. Sint acuzat ca sint pesimist, ca sint sceptic, ca sint o “Casandra. Troia mea este Romania – ce vina am eu daca ceea ce scriu de 10 ani in carti, in articole, in comentarii, se implineste? Daca altii prefera sa fie orbi si muti, sa fiu si eu la fel fiindca acesta este trendul, fiindca asa este corect politic?
  In aceasta primavara am avut mari sperante. Incepusera sa apara partidele nationaliste – se strinsesera vreo 7. Cind am vazut insa ca nu au de gind sa se uneasca am inteles ca este o diversiune, iar unele dintre ele nu aveau nimic in comun nici cu patriotismul si nici cu nationalismul. Repet ce am scris mai de mult: daca vreunul dintre acestea va intra in parlament, va fi fiindca asa vor dori papusarii. Vom vedea in parlament in general aceleasi figuri sinistre care au votat legea nr. 217/2015.
  Cum sa fie altfel, cind la comemorarea de la Tincabesti, din cite am auzit (fiindca TV nu mai am) acei putini care se revendica din Miscarea Legionara, au organizat 4 actiuni diferite, la zile si ore diferite? Nici macar intre acestia nu poate fi armonie?
  In sinea mea, imi doresc (inca o data) sa ma insel si ii doresc Romaniei la multi ani!

 3. Patriot

  LA MULTI ANI ROMÂNIA ÎN VIITOR ȘI ROMÂNIA MARE (SAU DACIA MARE CUM AR FI TREBUIT SA SE NUMEASCĂ TARA NOASTRĂ DE DREPT ISTORIC) , cum de altfel GERMANIA S-A UNIT LA NOI E INTERZIS DE CÂINII STRĂINI ,FOSILELE CARE NE PRIVESC CA PE ULTIMII VAMPIRI MAI AI DRAQ CA ARABII … DOARA CA NE-A LĂSAT DUMNEZEU PRIMII PE ACEST PĂMÂNT SUNTEM HULIȚI DE TOATĂ LUMEA PENTRU DREPTUL NOSTRU DE A FI DACO-TRACI SEDENTARI CU FRICA DE DUMNEZEU ȘI NU UCIGAȘI DE NAȚII.DIN PĂCATE MANIPULAREA NE-A SPĂLAT CREIERELE SI-AU ATINS OBIECTIVELE CU UNII DINTRE NOI ,DAR NU CU TOȚI O SA FIM DIN NOU CE AM FOST ODATĂ …NU NE-AM TURCIT, MAGHIARIZAT,RUSIFICAT,TIGANIZAT ÎNCĂ ,AMERICANIZAT ȘI ASA MAI DEPARTE.DIN PĂCATE MULTI VIZUALIZEAZA MATERIALUL PUȚIN SCRIU SI MAI GRAV PUȚIN LUAM INIȚIATIVA.FIRMELE DE TĂIAT LEMN ÎN MASA AR PUTEA FI EXTERMINATE CA UN EXEMPLU DE ERADICARE A CĂPUȘELOR ȘI ALUNGAREA LOR DIN TARA .EI SUNT CEI CARE SUNT VAMPIRI NU NOI …EI SUG DE PE URMA NOASTRA.TRĂIASCĂ PATRIOTII ROMANI DIN ULTIMUL SECOL :ANTONESCU ,CODREANU ,DEJ ,CEAUȘESCU ….AFARA CU ANTI-ROMANII DE DUPĂ LOVITURA DE STAT 1989 CEI CARE AU PRELUAT NUME ROMÂNEȘTI FĂRĂ TRĂIRI ROMÂNEȘTI …EVREII=Roman Brucan BĂSESCU,CONSTANTINESCU ,TIGANII =ILIESCU,germanii=iohanis…trăiască familia numita ROMÂNIA (DACIA),trăiască patriotismul ei sunt dictatori străinii nu foștii noștrii patrioti naționaliști .Faptele spun totul …ne uitam în jur și vedem cine a fost sau nu naționalist …cine a dat locuri de munca sî a construit tara de la zero și a adus-o la datorii zeroooooo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *