Fără categorie

La presiunea străzii și a trompetelor soroșiste, premierul Victor Ponta a demisionat

    Iată filmul ultimelor 12 ore. Ieri seară tinerii au ieșit în strada, cică doreau încă o „revoluție”. Solicitau […]

 

 

Iată filmul ultimelor 12 ore. Ieri seară tinerii au ieșit în strada, cică doreau încă o „revoluție”. Solicitau demisia lui Ponta pe fondul tragediei de la clubul blestemat, deși legătura acestuia cu arșii de la „Colectiv” este cel puțin bizară.Televiziunile instigă la răzmeriță. Cel mai tare incită la revoltă DIGI 24, postul tv al SRI-ului, vorba lui Ion Cristoiu. Pe locul doi: Realitatea TV, cu Rareș Bogdan, menestrelul personal al președintelui, la pupitru. Se bulucește și Antena 3, să nu cumva să rateze predicatorul Mihai Gâdea ocazia de a demonstra că este și el un Rareș Bogdan în devenire. Președintele Klaus Werner Iohannis – slăvit fie numele său în veci! – turna și el niște gaz pe foc, postând acest mesaj în crucea nopții, ca să-l citească „revoluționarii” din stradă: „Sunt impresionat de manifestările din această seară. Este o mișcare de stradă, care vine din dorința oamenilor de a le fi respectate condiția și demnitatea. Am înțeles că se cere și se așteaptă, pe bună dreptate, ca cineva să-și asume răspunderea politică. Următorul pas trebuie să fie al politicienilor, care nu pot ignora acest sentiment de revoltă.” Ia uite la el, nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase.  Gata, s-a delimitat, el nu este politician, doar politruc și a ajuns în funcția de președinte direct de la catedra de fizică! Și băi nea Mihalache sau care naiba postați aberațiile acelea plate, scrise în limbaj de rumeguș, atenție la cacofonii, chiar dacă mâncați rahat cu polonicul: „(…) ca cineva să-și asume(…)”!

Pe străzi se strigă vrute și nevrute, dar în general  „Jos!”.  Jos Ponta, jos Oprea, jos Piedone, jos asasinii, jos corupția, jos, jos, jos… Sosesc  galeriile echipelor de fotbal și calitatea scandărilor e tot  jos. A reapărut și un slogan din decembrie 1989: „Tinerii nu au murit degeaba!”, se strigă: „Nu plecăm acasă! / Morții nu ne lasă!”. Cum naiba să compari moartea accidentală a unora într-o cârciumă, unde se aflau pentru distracție, cu moartea celor care ieșiseră cu pieptul gol în față gloanțelor știind ce riscă? Este de-a dreptul jignitor pentru memoria celor decedați la evenimentele din decembrie ’89!

De ce oare ONG-urile lui Soros au reactivat imediat după dezastrul de la „Colectiv” rețelele de comunicare de pe internet și site-urile, care au stat în adormire un an, ca să scoată din nou masa de manevră în stradă? De ce se dorește destabilizarea României și eventual „ucrainizarea” țării noastre în cazul unor contramanifestații?  Oare de ce? Pentru ca păpușarii din exterior să poată jefui România!

După ce și-au instalat robotul marionetă, care nu are nimic în comun cu neamul românesc, în fruntea coloniei, prin aceleași manipulări și demonstrații de forță, în urmă cu un an, păpușarii sunt nemulțumiți de stagnarea propriilor planuri. România și-a plătit datoriile la FMI și cămătarii sioniști nu mai pot să-și impună legile lor pentru secătuirea financiară a poporului și înrobirea țării. La fel, sunt supărați că timp de un an nu s-a dat drumul jafului de la Roșia Montană și nici nu s-a demarat extracția gazelor de șist, ba s-a mai restrâns și jaful forestier. Nu le convine că nu și-au pus labele jegoase pe toate resursele energetice ale țării. Au mai rămas Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Transgaz și Romagaz la statul român! România, o colonie de mâna a doua și bună doar pentru resursele naturale și forța de muncă ieftină, trebuie mulsă complet și stăpânii lumii și-au pierdut răbdarea!

Cică demonstrația  de ieri a fost „spontană” – aiurea! – și se solicita demisia clasei politice. De ce nu s-a cere atunci și demisia buimacului de la Cotroceni? Doar și el e tot politician, ba a afirmat el însuși că-i de-a dreptul politruc! Fiindcă Iohannis Klaus Werner  este omul lor, al stăpânilor care construiesc Nouă Ordine Mondială și el reprezintă etalonul slugii devotate. Prin el și-au pus alți alogeni în fruntea serviciilor secrete, ca să fie clar și pentru proști că România nu mai aparține românilor.

Ce se întâmplă acum dă apa la moară celor care susțin, din ce în ce mai vocal, că incendiul care a provocat acel accident oribil colectiv – culmea, la clubul Colectiv! –  a fost declanșat intenționat ca să devină un pretext pentru cele ce se întâmplă acum. Un soi de „11 septembrie” american la scară mai mică!

Azi dimineață premierul a demisionat. Era morcovit clar Victor Ponta în discursul scurt al demisiei, se observa că și-a pierdut aplombul cu care ne obișnuise. Băi Victoraș, dacă erai deștept trebuia să-ți închipui că păpușarii nu te vor ține premier multă vreme, așa cum ți-au promis când ai aceptat blatul de acum un an. Atunci tu, deși câștigător al alegerilor, ai renunțat în favoarea „neamțului” ca urmare a amenințărilor (secesiune, război civil) și promisiunilor (păstrarea ta în funcția de premier). Ai ieșit la televizor și ți-ai recunoscut „înfrângerea” deși nici măcar nu se începuse numărătoarea voturilor la BEC. Așa a fost ordinul, însoțit de amenințări și promisiuni, politica “biciului și zăhărelului” a lui Adolf Hitler. Amenințările au fost reale, promisiunile s-au dovedit mincinoase…

                                                                                                Marius Albin MARINESCU

 

2 Comments

  1. val

    Mai conteză şi părerea ambasadei SUA. Fără autorizaţie nici o revoltă nu poate deveni “revoluţie”!

  2. cozubas

    Cu sase case si un scandal de vanzare de copii,claus iohanis,verner ghinioner nu-i un politician corupt? Sau acest presedinte de argila este coruptul lor,al strazii ,de asta-i taiat de pe lista “jos politicienii corupti”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *