Observator

La Referendum s-a jucat „cartea” democrației!

  Dacă am lua în calcul fie şi numai declaraţia preşedintelui ceh Vaclav Klaus, anume că U.E. este o „organizaţie […]

 

Dacă am lua în calcul fie şi numai declaraţia preşedintelui ceh Vaclav Klaus, anume că U.E. este o „organizaţie iresponsabilă şi antidemocratică, care seamănă tot mai mult cu regimurile comuniste”, ar fi suficient ca să înţelegem cum de a fost posibil, în amplul proces de făurire a unei noi „ordini” mondiale bazat pe dictatura minorităţilor, ca un preferat al U.E., Dacian Cioloş, să se poziţioneze, la recentul Referendum din România, în ipostaza unui lider al celor care, combătând demersul civic cu speculaţii şi argumente ilegale, au boicotat o iniţiativă perfect democratică! Nu ştiu cât de mult l-a influenţat „colegul” său Frans Timmermans (prim-vicepreşedinte al Comisiei Europene), care ne „sfătuia” la Referendum să nu fim homofobi şi să nu respingem alte tipuri de familie, dar cert este că acest Cioloş, un fost (?) yoghin care se visează viitor preşedinte al României, de prea multe ori s-a situat, împotriva intereselor poporului român, de partea unor forţe antiromâneşti şi antidemocratice (vezi inclusiv mişcarea stradală rebelă #Rezist).

Implicarea acestor oficiali ai U.E., în a anula neprincipial dreptul unui popor de a lua hotărâri în virtutea legii, ne arată fără putinţă de tăgadă cum, subminându-ni-se grosolan principiile fundamentale, ne-am pomenit încă o dată, nu doar în ce priveşte susţinerea şi promovarea agresivă a ideologiei LGBT, o societate controlată şi reglată mai mult decât o făcea în trecut temuta U.R.S.S.! Exemplele de mai sus ne arată elocvent că, prin trecerea de această „bornă” istorică a Referendumului, România a depăşit  o „graniţă” şi a intrat în Noua Eră Mondială, unde conceptele autentice de Democraţie şi Referendum sunt denaturate grav, aşa cum reiese din prima declaraţie publică, a lui Cioloş, după Referendum: „Se naşte în România O NOUĂ FORMĂ DE DEMOCRAŢIE în care REFERENDUMUL NU MAI POATE FI FOLOSIT CA INSTRUMENT…”!

                                                                                                    Prof. Costel Neacşu

2 Comments

 1. Marian

  referendumul, votul majorității, nu contează decât dacă rezultatul este pe placul birocraților care în numele marilor finanțiști controlează construcția aceasta nedemocratică numită ue.

  referendumul din Irlanda care legalizează avortul – BUN
  referendumul din România care trebuia să blocheze posibilitatea homosexualilor de a se căsători- RĂU

  mai jos aveți discursul lui Vaclav Klaus din parlamentul european:
  https://www.youtube.com/watch?v=ljAANHPkrAE&t=91s

 2. alex

  Initial, UE mi s-a parut un proiect bun, un proiect asteptat de multi europeni, bazat pe respectarea suveranitatii si independentei fiecarui popor! Pe masura trecerii timpului, aceasta uniune, se indeparta tot mai mult de idealurile de progres ale fiecarei natiuni europene. Se pare ca acest proiect s-a nascut mort sau s-a vrut mort din fasa. Cu timpul s-a vazut adevarata fata
  a Bruxellului,transformarea Europei de Vest intr-o adevarata corporatie imensa transnationala, ce nu avea decat un scop: transformarea Europei de Est , intr-o mare piata de desfacere a produselor din Vest, precum
  si acapararea resurselor energetice ale Europei de Est. Tot ce s-a intamplat in Romania de dupa lovitura de stat din’89, a avut ca scop intrarea Romaniei in Noua Era Mondiala, ceea ce s-a si intamplat o data cu nevalidarea Referendumului. Lasand la o parte vinovatii care au boicotat Referendumul, Romania a intrat in Noua Era a Dictaturii Minoritatii. Tot ce este moral, cinstit, firesc, lasat de D-zeu pe pamant, va fi calcat in picioare, datorita mentalitatii noastre de sclavi, de lasi, de fanariotici. Nu am crezut niciodata, ca romanii sunt atat de lasi, de obedienti, fara coloana vertebrala! Iata ca sunt contrazis, de nevalidarea Referendumului. Asadar, Romania, a trecut de la comunism la neocomunism, care este mult mai crud decat comunismul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *