Fără categorie

Labirintul corupției și miopia politicienilor

Complicități mafiote din sistemul sanitar știute încă din anii 2009-2010 sub   directa oblăduire a eternului secretar de stat RAED ARAFAT […]

Complicități mafiote din sistemul sanitar știute încă din anii 2009-2010 sub   directa oblăduire a eternului secretar de stat RAED ARAFAT și nu numai!

Asumându-mi cu responsabilitate calitatea de avertizor public, conform legii europene nr.  571, cât și de angajat al serviciului județean de ambulanță Neamț în acea perioadă, respectiv anii 2008-2012, datorită unor măsuri abuzive luate de conducerea serviciului județean de ambulanță Neamț împotriva unui număr de 10 angajați, am solicitat instituțiilor abilitate ale statului să facă lumina în această unitate medicală.

Dezvăluirile, documentele și acuzațiile de corupție au fost sintetizate și prezentate în două volume-rechizitoriu editate în clar în anii 2009 și 2010. Primul volum intitulat „LA(N)ȚUL SLĂBICIUNILOR- DOSARUL AMBULANȚA”, editat în anul 2009 și „ÎN CODRII UNIUNII EUROPENE”, volum editat în anul 2010.

în cele două volume sunt prezentate probe,  înscrisuri, probe foto, documente originale cu sesizări către toate instituțiile statului „de drepți”, cât și rezoluții sarcastice și sfidătoare „azvârlite” de șefii acelor instituții, bineînțeles numiți politic! Despre corupția apocaliptică din serviciul județean de ambulanță Neamț, cât și din sistemul sanitar românesc au fost informați miniștrii sănătății, justiției, procurorii șef ai structurilor centrale ale DIICOT- București, procurorii șefi ai DNA –Bucuresti, șeful S.R.I, Parchetul general, IGPR, M.A.I, Curtea de conturi etc. Din păcate, singurele instituții neinformate au fost… NATO și UE!

Printre personalitățile de vază înștiințate de sifonarea banilor publici, a fost și secretarul de stat RAED ARAFAT, un personaj cheie în mai toate guvernele post-decembriste, indiferent că la guvernare au fost rând pe rând roșii, galbenii, portocalii, verzii etc.  Acesta a fost prezentat publicului ca un fel de Dumnezeu al sistemul sanitar de urgență, cât și ca un vajnic luptător anticorupție și un protector al banului public! Din (ne)fericire acest personaj a demonstrat cu probe indubitabile că a creat un bastion al corupției în Ministerul Sănătății, unde a reușit cu brio să instaleze în funcții de conducere persoane obediente care cunoșteau foarte bine cuvântul OMERTA! Arafat a afirmat tot timpul că în serviciile de urgență tronează disciplina, corectitudinea, interesul cetățenilor etc. și că nimic din ceea ce am adus la cunoștiință privitor la corupție, spălare de bani, constituire de grup de crimă organizată și atentat la siguranța națională, ar fi de fapt niște închipuiri ale subsemnatului, cât și ale martorilor care au fost alături de subsemnatul!! De asemenea, jurnaliști de talia domnilor Eugen Istodor, Silviu Alupei, Marius Albin Marinescu, Mihail Sorin Gaidau, Cătălin Năclad, jurnaliști care au fost în asentimentul subsemnatului și care au devoalat acest hățiș mafiot extins pe cele mai înalte paliere ale statului, erau niște nebuni, plătiți pentru  a denigra sistemul sanitar impecabil românesc, condus cu mână stalinistă de acest palestinian numit RAED ARAFAT!

În anul 2014, ministrul sănătății, EUGEN NICOLAESCU, trimite corpul de control al ministerului la Ambulanța Neamț, iar în urmă deficiențelor majore și a managementului defectuos, TOATĂ CONDUCEREA AMBULANȚEI NEAMȚ ESTE DEMISĂ! Târzie măsura, dar binevenită! Numai că sistemul își protejează slujitorii fideli, iar fostă managera general al ambulanței Neamț, DAMOC LETIȚIA, este numită manager general la proaspătul spital redeschis din Bicaz-Neamț! Directoarea medicală, adjuncta managerei, PUSĂ CREȚU, este numită director medical tot la proaspătul spital redeschis din Bicaz- Neamț!

 

ADUCERI AMINTE: Aș dori să-l întreb pe Raed Arafat, dacă își mai aduce aminte, cum întreba pe managera Ambulanței Neamț și pe liderul de sindicat: „Ce mai face nenorocitul ăla de Jănel Iosub, mai scrie, ne mai reclamă?”

Vă pot răspunde afirmativ și nonșalant: „Da, scriu despre oameni prin care sistemul creat de dumneata a nenorocit zeci de familii, cât și despre sistemul mafioto-statal care va oblăduit și tolerat ani la rând.

Acum a venit rândul meu să scriu din nou și să întreb: „Raed Arafat era omul perfect creat de politrucii post-decembriști pentru sifonarea a zeci de milioane de euro, bani care îi împărțea cu cei care ocupau funcții înalte și îl protejau?” Întrebările și ipotezele nu sunt acuzații, asta în cazul în care vi se umflă mușchii pe dvs. ca să mă dați în judecată din proprie inițiativă sau împins din spate de vreun sforar șef căruia îi tremură izmenele de pericolul care se apropie!!! Sau cum se spune pe românește: se apropie funia de par!

Pentru persoanele avizate sau mai puțin avizate, responabile sau neresponsabile pentru catastrofele ce urmau să se întâmple după publicarea celor două volume antimafia, să prezentăm lapidar fapte, dar și persoane care, având funcții de conducere la acea vreme, au pus umărul la omorârea dosarelor de corupție și crimă organizată, persoane care trebuie să aibă pe conștiință zeci de morți nevinovați.

Evenimente întâmplate după publicarea volumelor:

-incendiul de la Giulești unde au murit nou-născuți

-avionul SMURD prăbușit în munți și localizat de săteni, nu de competenții lui ARAFAT

-elicoptierul SMURD prăbușit în lac la Mamaia, soldat cu înecarea echipajului

-planorul prăbușit și descoperit după  4 luni de un turist, nu de eminențele serviciului condus de ARAFAT

-polițistul motociclist mort într-o groapă din capitală

-zecii de morți și zecii de răniți aflați în clubul Colectiv

-contractele verificate abia acum de procurorii DNA privind firmă DELTAMED și ARAFAT. Precizez faptul că subsemnatul a făcut trimitere la această firmă, cât și la activitatea posibil infracțională încă din anii 2010, atunci când medicul serviciului județean de ambulanță Neamț C.C. (nu pot folosi numele fără acordul său) mi-a oferit date primite de la un medic german privitoare la activitățile infractional-economice ale lui RAED ARAFAT și o firmă din județul Cluj, DELTAMED!! Alții vorbesc acum!!! Bine că o fac și acum!!

Personalități care au luat la cunostiinta despre corupție și constituire de grup infractional organizat: TRAIAN BĂSESCU(președinte al României, cel care mi-a mulțumit în scris pt informațiile oferite din primul volum), EMIL BOC(prim-ministru), KOVESI CODRUȚA( Parchetul General, prim-procuror), DANIEL MORAR (prim-procuror șef D.N.A București), CODRUȚ OLARU( prim-procuror șef DIICOT structură centrală București), PETRE TOBĂ (șeful IGPR), CĂTĂLIN PREDOIU( ministrul justiției), Cseke Attila  (ministrul Sănătății), RAED ARAFAT (secretar de stat MSP), MIHAI CAPRĂ (secretar de stat M.A.I.), GEORGE MAIOR (seful S.R.I România), CRISTIAN LAȚCĂU- (șeful DGIPI București), MARCEL OPRIȘ (șeful STS București), ION POPESCU (șeful auditului intern din cadrul IGPR București), SENATUL ROMÂNIEI, PARLAMENTUL ROMÂNIEI, ȘORIC(șeful inspectoratului de poliție Neamț), PÂNZARIU IOAN (șeful fraudelor economice Neamț), adjuncții lui ȘORIC, PRIM-PROCURORII PARCHETELOR NEAMȚ, GHEORGHE ȘTEFAN (primarul Piatră-Neamț), cele mai mari trusturi de presă scrisă și televizate…!!!

Întrebări retorice: Dacă aceste persoane au fost informate cu probe și materiale scrise, fiind înștiințate de totate aceste combinații oneroase și grosiere, cine se face vinovat pentru zecile de morți și de răniți prezentați în textul de mai sus? Aceste persoane le regăsim astăzi în funcții cheie ale statului român, persoane care susțin cu tărie că apăra democrația, justiția, interesul cetățenilor acestei țări! Nu mai este valabilă zicala parodiată astfel: „Morții se acoperă cu pământ, iar hoții cu documente”? Câți oameni mai trebuiesc să moară nevinovați pentru că Raed Arafat să demisioneze din această funcție? Putem vorbi despre o mafie transpartinica și un grup de crimă organizată la cel mai înalt nivel al statului român? Întrebări pot fi adresate cu nemiluita, însă, răspunsurile celor vinovați, cât și ale celor responsabili în luarea măsurilor legale, cu siguranță vor întârzia sau nu vor veni niciodată…

Ec.  Jănel IOSUB

 

 

 

3 Comments

  1. cornel

    Johannis nicht vergessen!

  2. bela

    Adevarate si reale faptele prezentate,insa, intr o tara bananiera condusă de politicieni hulpavi si masoni de rang înalt, este greu de crezut ca se vor lua masuri!

  3. DIANA B.

    TOATA TARA STIE CINE ESTE DE FAPT ACEST ARAFAT. IN ACEST ARTICOL SUNT PREZENTATE ACUZATII DESTUL DE ELEGANTE, FATA DE CE FAPTE DE CORUPTIE A SAVARSIT ACEST SPECIMEN INTITULAT “PARINTELE SMURDULUI”!! TOTI MANAGERII SUNT LA CHEREMUL ACESTUI VESNIC SECRETAR DE STAT SI FAC FARA COMENTARII TOT CE ACESTA LE CERE! DE CE? PT CA TOTI SUNT CORUPTI SI FAC PARTE DIN TAGMA BANDITILOR! CUM SCRIE CINEVA DESPRE ARAFAT, CUM GATA O TELEVIZIUNE SAU UN ZIAR SAR SA-L APERE SPUNAND CA NU ESTE ADEVARAT SI TOTUL ESTE MANIPULARE! FELICITARI PT ARTICOL SI SA DEA DUMNEZEU CA CELOR DE TEAPA BANDITILOR DIN SISTEM, SA LE DEA DUPA MERITE! VA VENI SI ZIUA SCADENTEI, SAU, CUM SE SPUNE LA ROMANI, CU CE MANA OFERI, CU ACEEASI PRIMESTI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *