Atitudini

Labirintul lui Iohannis

  Ai putea crede că Iohannis a fost băgat de cineva direct într-un colț fără ieșire. Cunoscând însă personajul, cu […]

 

Ai putea crede că Iohannis a fost băgat de cineva direct într-un colț fără ieșire. Cunoscând însă personajul, cu un caracter de-a dreptul oribil, cred mai curând că s-a băgat singur. Și pentru a nu fi acuzat că-l jignesc gratuit pe acest individ, aș vrea să readuc rapid în memorie câteva din afirmațiile publice pe care mi le-am asumat din 2014 încoace, să vedeți cu cine avem de-a face:

1) A călcat justiția în picioare, pe mână cu Livia Stanciu a aranjat ca să fie declarat compatibil după alegerile prezidențiale, într-un dosar clar de incompatibilitate.

2) L-a arestat pe Șeful ANI Horia Georgescu pentru că a făcut recurs în procesul cu el pentru incompatibilitatea ca primar la momentul respectiv, iar acum câteva zile a Georgescu fost declarat nevinovat. Horia Georgescu a fost executat la ordinul lui.

3) A  arestat toți oamenii lui Băsescu, pentru că în delirul lui îl vedea ca pe un pericol.

4) A arestat și condamnat o serie de lideri PSD, de la Olguța Vasilescu la Nicușor Constantinescu, doar pentru a dovedi că PSD-ul este un partid corupt.

5) În campania de prezidențiale a vrut să creeze un măcel la Brașov între PNL și PSD. La ora aceea am sunat toți liderii PSD și i-am prevenit, iar ei nu au intrat în jocul nemernic al lui Iohannis.

6) Este profund implicat în moartea tinerilor de la Colectiv, motiv pentru care public l-am acuzat de crimă.

7)  A scos oamenii în stradă creînd haos în România, doar pentru a fi perceput el ca mare luptător anticorupție.

8) L-a condamnat fără motiv pe Dragnea doar pentru scăpa de el pentru că l-a făcut hoț de case și a cerut să dea banii furați înapoi statului.

9) A vândut pădurile și resursele unor parteneri de afaceri.

10) A furat cu acte false case în Sibiu.

11) A transformat organizația Forumul Democratic German într-o continuatoare a unei organizații naziste desființată prin Convenția de Pace de la Paris, doar pentru a pune mâna pe niște case.

12) A dărâmat și a reconstruit pe banii statului, cu trei milioane de euro, Vila Lac în care locuiește, punând în pericol un obiectiv de grad „O”, doar pentru a-și satisface poftele megalomanice ale lui și ale nevestei.

13) A vândut la propriu copii în anii ’90 pentru bani.

14) A amenințat un consilier județean chiar în biroul președintelui Consiliului Județean Sibiu, consilier județean care-i scosese la lumină hoțiile de la Sibiu.

Și multe, multe altele. Să fie clar, acestea și multe altele nu sunt relatări de presă, ci sunt sunt acuzații pe care eu i le-am susținut public, cu probe. Ar părea că acest individ a intrat într-o capcană, dând-o afară pe Viorica Dăncilă. Cunoscându-l destul de bine, eram tare curios de ce s-a riscat, pentru că e foarte posibil, așa cum am arătat, să nu poată să-și numească  „guvernul lui”  în perioada imediat următoare.
Am tot întrebat, am tot recapitulat, individul nu face nimic fără un interes personal, material în primul rând.

În opinia mea, sunt aproape sigur că Iohannis a vrut să scape de guvernul Dăncilă din trei motive:

1) Vrea să controleze justiția din nou, în primul rând pentru a o scăpa pe Carmen Iohannis de o condamnare penală cu executare în furtul de case, pentru că până termină el al doilea mandat, fapta în ceea ce-i privește se va prescrie.

2) Nu vrea să dea cei cinci sute de mii de euro furați de la Stat după ce a pierdut în proces o casă, iar cel care ar fi trebuit să-i ia banii era Ministerul Finanțelor. Cu Câțu ăla sau cu orice alt papițoi numit de el, hoția rămâne nepedepsită, iar el rămâne cu banii.

3) Vrea să se asigure că RAAPPS nu va spune de cei trei milioane de euro cheltuiți pentru grandomania lui și a consoartei de la Vila Lac.

Oricare dintre cele trei sunt fapte Penale și el vrea să scape, iar atunci Guvernul lui și Justiția Lui nu se vor atinge de el. Numai că a făcut o greșeală. Dând jos Guvernul, nu va reuși să pună repede altul în loc.
Din fericire pentru el, Dăncilă nu este un adversar real, face balet, altfel l-ar fi trimis demult sau l-ar trimite în judecată acum, în plină campanie electorală, în civil, dar și în penal, pentru a recupera prejudiciul statului de 500.000 de euro.

Tot ce am prezentat mai sus sunt infracțiuni grave, locul omului fiind la Pușcărie, nu la Cotroceni.
Responsabilitatea pricopsirii României cu un astfel de specimen aparține în primul rând serviciilor secrete, dar și PNL/ului, care ne-a dat pe cap un astfel de individ.

Există o responsabilitate uriașă a electoratului român de a ne scăpa de el. Va trebui să votați pe oricine, și-un picior de pat, doar pentru a nu ieși încă odată Iohannis președinte. Dacă mai ia un mandat, țara se va prăbuși, iar el va scăpa nepedepsit pentru toate infracțiunile. Dacă ați decis să vă duceți la vot, votați pe oricine, pentru că oricum nu va fi nimeni atât de ticălos! O săptămână frumoasă!

                                                                                                                       Gelu VIȘAN

Notă redacția „Justițiarul”: Antiromânul Iohannis – impus de străini prin intermediul SRI la conducerea țării – se vrea încă un mandat la Cotroceni, ca să vegheze la jefuirea și distrugerea țării până la capăt și să-și îndeplinească misiunile sale trasate de  iudeo-masonii globaliști care l-au instalat Gauleiter peste colonie: prăduirea resurselor naturale ale României, despăgubirea statului Israel pentru așa-zisul „holocaust în România” cu zeci de miliarde euro și separarea Transilvaniei și Banatului de țară. (Marius Albin Marinescu)

1 Comment

  1. gelu

    Nea Visane esti mare si tare cu radiografia sta. Asa ca trimite analiza asta condceri PSD si tuturor candidatilor la Cotroceni cu exceptia nemtalaului. Sa vedem cum reactioneaza acesti contra-canidati fata de boul apis , marele Wiermer Johannis SSHaoss.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.