Abuzuri

Lacrimi de crocodil pentru Kovesi

  Am văzut și eu, dragi cititori, la fel ca mulți dintre dumneavoastră, declarația doamnei Kovesi despre audierea ei la […]

 

Am văzut și eu, dragi cititori, la fel ca mulți dintre dumneavoastră, declarația doamnei Kovesi despre audierea ei la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) și am rămas profund impresionat de bocetele, de strigătul disperat al „ZÂNEI PĂDURII” specializată în anticorupție! Cum să nu te impresioneze tratamentul aplicat acesteia, să nu i se comunice prin zapiscă specială faptul că este inculpată într-un nou dosar, fără să se procedeze așa cum a făcut-o ea cu foarte multe persoane, inclusiv cu  fosta șefă DIICOT, Alină Bica, pe care a ridicat-o direct de pe stradă cu mascații într-o manieră pur mafiotă, fără citație trimisă la domiciliul respectivei!

Are dreptate, deoarece persoanele importante este musai să fie încătușate mai întâi, plimbate prin față camerelor de filmat ale televiziunilor și abia după aceea sunt aduse la audieri. Ea așa a dat dispoziții să se petrecă lucrurile, cât a fost șefă la DNA! „Din păcate”, procurorul de acum al acestui caz nu a învățat nimic din vasta experiență a doamnei Kovesi și din practica acesteia, nu știe că trebuie să facă presiuni asupra martorilor, că trebuie să inventeze niscaiva probe și să dicteze el însuși, martorilor, ce să declare despre doamna deloc necoruptă.

Vedeți voi ce atitudine, se poate numi procuror persoana care o anchetează și care are proastă inspirație să respecte drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, drepturi prevăzute în Constituție. Ce, nu știe că ele sunt un lux, așa cum a grăit o fosta șefa a doamnei Kovesi, principiu pe care Luluța l-a respectat cu strictețe în tot ceea ce a făcut la DNA.

Cred că singură soluție este să desființăm Secția care anchetează magistrații care încalcă grav cutumele legilor din România. Să ancheteze ei procurorii care au băgat în spatele gratiilor sute de oameni a căror singură vinovăție era faptul că nu au săvârșit nicio faptă ilegala, creând astfel dificultăți procurorilor, punându-i pe ei în situația de a inventă probe ca să-i poată acuza și obține condamnarea? E posibil așa ceva?

E posibil să o cerceteze pentru apartenență la un grup infracțional organizat, pentru participarea la reprimare nedreaptă, să o acuze pentru multe fapte ilegale, fără să îi fi instalat în prealabil camere video în baie, în dormitor, în dressing, în bucătărie, în autoturism și în alte locuri pe care îmi este jenă să le menționez, fără transcripturi măsluite de către cei de la SRI? Cum să numești asemenea procurori în SIIJ, fără să fi trecut prin vie pe la Sebastian Ghiță, să mănânce struguri, să îi bea vinul și să le cânte Nelu Ploieșteanu „La Chilia-n port” – variantă DNA? Nu, așa ceva nu se poate acceptă, cum nu pot fi acceptate nici aberațiile privind respectarea prezumției de nevinovăție, administrarea de probe împotrivă, dar și în sprijinul persoanei anchetate.

Auziți voi, să se respecte Constituția! Ce Constituție, ce legi date de Parlament, valabilă este doar legea procurorilor, conform principiului: toți cetățenii sunt infractori și toți sunt vinovați, iar procurorii doar selectează dintre ei pe cei mai impotranti, pe cei care prezintă interes și îi bagă la mititica. Cum îndrăzniți să întrebați de ce sunt vinovați cei care nu au săvârșit nici o faptă penală? Păi asta este cea mai mare vină, că și-au permis să respecte Constituția și legile țării, de aceea trebuie să plătească pentru asta, să infunde pușcăriile. Acum vedeți de ce este inutilă această Secție, de ce trebuie să o plângem cu lacrimi de crocodil pe doamnă Kovesi? Unde mai găsim noi una neprihănită ca ea?

Domnia voastră ce spune, Herr Iohannis, merită așa ceva zeița noastră, scuzați, a americanilor,  a nemților și a dumneavoastră? Am uitat că nu mai este de mult timp a noastră, că ne-a trădat fără nici o reținere, doar de aceea decorat-o ei, străinii, pentru servicii deosebite aduse țărilor lor, iar noi îndrăznim să o anchetam pentru niște lucruri mărunte ca acelea a apartenenței la un grup infracțional organizat –  pe care l-a și condus -, pentru represiune nedreaptă, abuz în serviciu, luare de mită, și multe alte ghidușii.

Scuzați-mă, Herr Iohannis, că va rog să-mi răspundeți! Iar am uitat (de vina cred că este vârsta) că domnia voastră ați mâncat clei și vi s-a lipit limba de cerul gurii, abia reușiți să articulați singurele cuvinte, aceleași permanent: „PSD-ul și Guvernul Dăncilă sunt de vina”. Nu mai trebuie să o spuneți! Faceți doar un semn cu mână în plan vertical, cu două degete în sus și înțelegem imediat formula pe care ne-o livrați de fiecare data, atunci când, între două excursii, vă adresați opiniei publice în scop electoral-propagandistic.

                                                                                                         General Dumitru ILIESCU

3 Comments

  1. gelu

    Draga Justitiarul. Luati va rog legatura cu conducerea PSD si indemnati-o sa-si plateasca timpii de transmisie la televiziunile de mare audienta a discursurilor pe care Dragnea le tine in vizitele lui prin tara. Deoarece Antena3 dar si romaniatv transmit numai franturi din aceste discursuri in direct in timp ce discursurile lui Joahannis cu statul de drepti in gura sunt transmise mai ales de Antena3 in integralitate dar si-n reluare pana la saturatie. Iar daca nu au bani psdistii sa fie putin mai inventivi si sa transmita ei pe net cu telefonul mobil aceste discursuri. Tot la fel cum idiotii #rezist isi transmit actiunile lor anti-consititutionale pe care le desfasoara cand umbla cu ciuma rosie in gura. Nu ar fi rau daca PSD sau oameni de afaceri psdisti ar infiinta un post de televiziune sau radio tocmai pentru a informa corect populatia despre ceeace au facut si fac bine din punct de vedere economic dar si politic in aceasta guvernare. Ca o contrapondere la minciunile si dezinformarea practicata de multitudinea de site-uri pro-secusit si pro-#rezist. Cu stima Gelu.

  2. România te Iubesc! așa cum ești dar știi de ce? Nicăeri în această lume hoții și corupții nu se bucură de o așa mare atenție! De exemplu cine este dat la oparte astăzi că e corupt mâine ajunge sef European. Uitați dvs. dl. Dănileț se exprimă public că o echipă de magistrați vor merge la Bruxelles. Felictări mai sunt niște locuri pe acolo pe lângă Codruța. Domnule Judecător dacă eu ca Șef de partid aș merge să cer ajutor străinilor la câți ani m-ați condamna? Scriu aici și pentru domnii colonei care sunt scribi valoroși. Nu le mai faceți audiență acestor nemernici. De pildă nici unul nu scrieți despre Frăția Forța România, de ce?

  3. IQ100

    Mie imi pare ca seaman cu personajul (pozitiv in film) Maleficient

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.