Semnal

Lansare de „carte interzisă” la Sibiu, în 15 noiembrie a.c., ora 10, la Cercul Militar din Sibiu

  Actualizare 13.11.2018: Lansarea cărții a fost amânată din motive obiective. O să anunțăm în timp util data când va […]

 

Actualizare 13.11.2018: Lansarea cărții a fost amânată din motive obiective. O să anunțăm în timp util data când va avea loc evenimentul!

Orice încercare de cenzură politică este o recunoaștere a faptului că nu există dezbatere și dialog, prin urmare, nici libertate de opinie și nici democrație.

În urmă cu 48 de ore un atac informatic a fost orchestrat asupra site-urilor incomode, care nu se aliniază corect politic! Site-urile vizate: Justițiarul.ro, incorectpolitic.com și, în mod surprinzător, platforma de prezentare și vânzare a cărții Manifest. Cartea Neagră a României, a scriitorului Mihai Șerban, MihaiSerban.net.

Sistemele de control construite de-a lungul istoriei au folosit manipularea în diverse feluri cu scopul de a crea o iluzie, o realitate paralelă, iar aceste sisteme au avut ceva în comun: au urât adevărul. De asemenea, adevărul a fost mereu anti-sistem pentru că destramă iluzii.

Faptul că sunt atacate site-uri de investigații independente, care au scăpat de sub controlul mass-media, este un lucru absolut inacceptabil! Însă atunci când un scriitor este atacat pentru cartea sa, înseamnă că cenzura și-a reluat pe deplin funcțiile nocive de tristă amintire.

Cine mai are ochi să vadă și urechi să audă a realizat că urmează o dictatură întunecată în care pereții de catifea a temniței de astăzi se transformă încet-încet în ziduri de beton armat.

Cartea este elementul fundamental în exersarea dreptului la opinie și la cuvânt, mai cu seamă într-o țară care se pretinde a fi “democratică”. Negarea acestui principiu de bază nu face decât să demonstreze dimensiunea diabolică la care a ajuns cenzura din România și este dovada palpabilă că, în ciuda propagandei, nu trăim într-o țară liberă!

Dacă Manifest. Cartea Neagră a României a devenit (în mod neoficial) un Samizdat și deranjează atât de mult încât regimul de ocupație se dezvăluie încălcând și strivind libertățile cele mai fundamentale, atunci să știe lumea că există asemenea carte în România!

Nota redacției: incorectpolitic.com este momentan indisponibil, iar mihaiserban.net se află în reparație, putând fi accesate informațiile necesare pentru comenzi. Până se rezolvă breșa de securitate, recomandăm doar comenzi telefonice.

                                                                   Sterie CIUMETTI

                     Redactor șef incorectpolitic.com, publicație dizidentă interzisă în România de regim.

6 Comments

 1. George Manolescu

  Se întâmplă în România “liberă și democratică”… cu acceptul și nepăsarea majorității românilor. Tot respectul pentru Mihai Șerban, Marius Albin Marinescu, Sterie Ciumetti ș.a. care se luptă împotriva “evidențelor” și a nepăsării pentru adevăr și dreptate! Și dacă tot ne place plagiatul filosionist: “Je suis Mihai, Marius et Sterie”… e bine așa, CNCD, rezist?

 2. Adrian

  Drept sa spun mai intai am citit cartea lui Mihai Serban. Apoi cautandu-l am gasit interviul sau pe incorect politic, apoi de acolo link catre justitiarul. Citeam si nu imi venea a crede ce citesc. Cum in ziua de azi nu se mai pot ascunde lucruri, incearca sa ne umple mintile cu diverse inutilitati.
  In prezent citesc “Doctrina socului” de Naomi Klein si nu imi vine sa cred cat de similare sunt etapele impunerii colonialismului cu ce au implementat in America de Sud. La un moment dat chiar exista termenul de “Tehnocrati”. Mentionez, cartea scrisa in 2006.

 3. Elena L. Marinescu

  Am citit și eu cartea domnului Mihai Serban, pur și simplu impresionantă! Adevăr, luciditate, analiză și logică fără cusur! Totul se leagă și se împletește cu o viteză incredibilă. Călătoria ideatică ne duce dincolo de “oficial”, acolo unde doar meșteșugarii milenari au acces. Găsim toate elementele care au format iluzia în care ne strângem și murim fără să înțelegem absolut NIMIC! Radiografia Occidentului “apostat iudeo-masonic” îți îngheață sângele. Toată “construcția” financiaro-politico-mediatico-culturalo-iudaică romanească postdecembristă se topește precum zăpada în soare. Sursa surselor constituie misterul ce consolidează structura acestei cărți majore. Autorul ne anunță iminența unei confruntări inevitabile “suntem pe buza prăpastiei” și totuși, “Viitorul nostru nu este, totuși, compromis: avem atuuri deosebite, atât de puternice încât se duce o luptă bine disimulată împotriva acestora. Totul este la îndemâna noastră, trebuie doar să lăsăm deoparte himerele de care am fost agățați… Pentru a avansa în viață nu este destul să mergi: trebuie să mergi în direcția potrivită. Dumnezeu este alături de cei care luptă pentru adevăr!” Nu este o carte ci mai degrabă o necesitate națională.
  Elena L. Marinescu.

 4. Danuț

  Comenzi telefonice la numărul de telefon…………..?

  • Carmen

   Site-ul a fost reparat.
   Pentru comenzi: mihaiserban.net

 5. un mizantrop

  Tocmai am aflat oficial ca suntem o tara ocupata. Bineinteles ca semne existau, mai mult sau mai putin ocult prezenta ocupatului era simtita, dar, de la Rezolutia UE, ma incearca sentimentul unui razboi pierdut inainte de a ma inrola. De la referendumul pentru familie nu am incercat asa o durere! Ne-au spus ca nu contam, ca democratia aia pentru care au murit oameni e doar “o fraza de dansii inventata”, ca justitia e aia pe care o definesc ei, ca protocoalele sunt exact ce ne trebuie noua, niste sclavi, ca sa ne tina in lanturi, de fapt, ne-au “tras-o” in numele Constitutiei si drepturilor omului, ca in orice protocol securist…Ca pun in aplicare cenzura nu mai e decat un amanunt…Te gandesti ca e cazul sa ne retragem, din nou, in casele noastre, cu bibliotecile pe care, inca, le mai avem, sa facem ce am invatat, adica sa rezistam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.