Fără categorie

Laura Codruța Kovesi este o infractoare (IV)

  Am aflat și eu, cu întîrziere, că la începutul acestui an, Sebastian Ghiță a declarat că Laura Codruța Kovesi. […]

 

Am aflat și eu, cu întîrziere, că la începutul acestui an, Sebastian Ghiță a declarat că Laura Codruța Kovesi. dar și Florian Coldea. ar fi agenții unui serviciu secret străin, care aparține unui stat partener al României. Nu este greu să-ți dai seama care ar fi acesta.

Nu cred din prima tot ce spun cei ajunși condamnați, dar nici nu resping, precum Klaus Iohannis, ceea ce spun aceștia numai pentru faptul că sînt „penali”.

Sebastian Ghiță este evident un infractor, dar un infractor care intra în sediul SRI ca la el acasă. Teza lui explică două lucruri, și anume, pe de-o parte, de ce L. C. Kovesi nu se atinge de corupții străini care șpăguiesc demnitarii români, iar pe de-altă parte de ce Hans Klemm (în primul rînd) dar și ceilalți ambasadori, cei din UE, o susțin cu fervoare – fiindcă le apără corupții!

                                                               *

Am primit pe mail mai multe texte, neasumate de nimeni, fie că F. Coldea și. L. C. Kovesi sînt amanți, fie o listă cu vreo 25 de întrbări către Coldea, legate de zeci de milioane de euro pe care i-ar fi  strîns prin fapte penale. Nu dau doi bani pe materialele neasumate de autor.

Dacă cei doi au fost amanți, asta este treaba lor. Nu o să îi critic tocmai eu, care în 1981 eram convocat la cadre să dau declarații despre legăturile mele cu tînăra secretară șefă de la procuratura unde lucram pe atunci (eu necăsătorit, ea divorțată).

Dar este o altă problemă. Acum 10 ani, plecînd de la ziua lui (unde nu cred că s-a băut Ci-Co, întrucît nu se mai producea) cu mașina SRI pe care o conducea, împreună cu L. C. Kovesi, Coldea a provocat un grav accident de circulație, în urma căruia mașina SRI a fost făcută praf.

Nu comentez, dar vă las să citiți.

https://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/dosarul-accidentul-lui-coldea-senatorul-valer-marian-o-someaza-pe-ministresa-raluca-pruna-in-seara-de-21-09-2008-dupa-ce-si-a-sarbatorit-aniversarea-zilei-de-nastere-florian-coldea-a-fost-implicat-intr-un-accident-pe-bd-stefan-cel-mare-in-timp-ce-conducea

                                                                *

La sfîrșitul lui 1989, în fruntea României a ajuns Ion Iliescu, un trădător, omul KGB. Dar românii nu știau asta, pentru cei mai mulți, „Iliescu apare/ Soarele răsare”. Prim ministru a ajuns Petre Roman, despre care am auzit că încă de prin 1967 fusese racolat, la Toulouse, de cei de la DST. Demonizată, acuzată de crimele săvîrșite de DIA și, se pare, și de Rețeaua R (organizată tot de M.Ap.N. – aici nu pot să mă pronunț, am primit informații, dar nu și probe), securitatea a fost desființată. În locul ei, a fost înființat SRI, al cărui director a fost numit, de către Ion Iliescu, agentul KGB Virgil Măgureanu, un alt trădător. Măgureanu i-a dat afară pe ofițerii cu experiență, nu pe cei care îi prigoneau pe dizidenți, ci pe ofițerii de obiectiv, adică cei care apărau de sabotaje sau de corupție marile întreprinderi – s-a deschis astfel calea falimentării acestora.

După alegerile din 1996, piaza rea Emil Constantinescu (ucigașul speranței românilor) i-a numit în fruntea celor mai importante servicii secrete ale țării pe Costin Georgescu și pe Cătălin Harnagea, oameni pe care îi consider cinstiți și de bună credință, dar care aveau cu aceste servicii exact aceiași legătură pe care o au cîinii cu prezervativele.

Revenit la Cotroceni, Ion Iliescu l-a numit în fruntea SRI pe vechiul agent GRU Radu Timofte.

Dacă  l-aș putea întîlni pe Florian Coldea, eventual chiar la o bere (dar la o terasă, ca să pot fuma!).i-aș pune și lui zeci de întrebări.

De ce, sub ochii blînzi și pasivi ai șefilor SRI, economia României a fost distrusă?

De ce SRI nu l-a cercetat pe Radu Berceanu (am înțeles că la naștere era Arad Bercovici) pentru fapul că a vîndut Israelului planurile avionului românesc inventat la Craiova – presa susținea că pentru acest act de trădare, a primit 6 mil.$.

De ce SRI nu s-a interesat cum au ajuns în mîinile traficantului de droguri Frank Timiș hărțile secrete privind zăcămintele aurifere de la  Roșia Montana? Am reușit să aflăm și noi amănunte de la un fost procuror militar, boicotat în ancheta sa de către SRI.

Azi, mi s-a adus la cunoștință o noutate – din TOATE instituțile de resort ale statului   au dispărut TOATE actele, documentele, hărțile privind zăcămintele subsolului nostru.

În condțiile acestea, nici nu mai vreau să mă întîlnsc cu Coldea la o o bere – o să o bea. o să spună ca el nu știe nimic din ce îl întreb, după care  o să plece lasîndu-mă pe mine să plătesc nota. Este stilul lor, al demnitarilor bogați. Îi cunosc  foarte bine,.Pentru ei, totul este ofranda pe care trebuie să le o aducă poporul, inclusiv plata la cîrciumă (cu mine însă, unii au avut surprize neplăcute).

                                                            *

Vreau să fie clar – nu mă lamentez, nu crăp de foame. Dumnezeu m-a învățat cu un mod de viață ascetic, auster, în care poți trăi și fără icre negre. După moartea mea, tot ce am va folosi pentru acte de binefacere, dar și pentru acțiuni patriotice. Trăiesc fără mașină, fără aer condiționat, fără termopane, fără frigider, fără mașină de spălat rufe, fără cablu TV. Exceptînd cablul, pentru toate celelalte a fost opțiunea mea. Pentru cablu, a fost voința Romtelecomului (mai înainte, avusesem un alt război și cu escrocii de la RDS-RCS, așa că am renunțat la experiențe cu alții).

                                                         *

Dacă mă iau după un articol din „Libertatea”, la vîrsta de 45 ani, pentru lupta lui împotriva intereselor României, Florian Coldea are o pensie de peste 30.000 lei lunar.

https://www.libertatea.ro/stiri/ce-pensie-are-florian-coldea-dupa-retragerea-din-sri-1733013

Dar din cîte înțeleg, el cumulează deja pensia cu alte salarii, noi.

Fostul procuror general Ilie Botoș s-a pensionat la 51 de ani cu o o pensie de 24.000 de lei pe lună,

Un trădător de țară și un altul, apărător al Mafiei, se pensionează în floarea vîrstei, cu pensii de mii de euro. Eu, pentru o viață dedicată intereselor poporului meu, primesc 262 lei pensie pentru anii în care hăituiam zi și noapte infractorii (nu politici, ci cei din crima organizată), plus o pensie de 824 de lei din avocatură. Este vina mea! Apărînd gratuit poporul român, habar nu am avut că între timp, cînd românii mureau tot mai de tineri, guvernul majorase vechimea minimă pentru pensie la 35 de ani. Întrucît anii în slujba Poporului nu se pun, eu am doar 33 de ani, 9 luni și 25 de zile. Iar dacă gerul ăsta nenorocit nu se ostoiește, nu voi avea putere să mă duc să depun contestația împotriva pensiei de femeie de serviciu care mi-a fost acordată.

                                                                        *

Dar de ce să  mă plîng?  În Europa civilizată, care interzice pedeapsa cu moartea pentru criminali, mafioți și trădători, este dat liber la uciderea celor care luptă împotriva mafiei. În anul 1992 procurorii antimafia italieni Giovanni Falcone și Paolo  Borsellino au fost uciși. În octombrie  trecut, ziarista de invesitigații Daphne Carmena Galizia din Malta, care ancheta afacerile mafiote ale primei doamne locale, a sărit în aer o dată cu mașina sub care fusese plasată bomba. Zilele acestea, tînărul jurnalist de investigații antimafia din Slovacia, Jan Kuciak, deschizînd ușa, s-a trezit împușcat, dar și tînăra lui iubită, nevinovată.

Eu unul, nu îmi fac griji. În România, mafia nu este o instituție a statului,, ci este chiar statul. Dar ce scriu eu, are exact efectul pe care îl resimte un elefant înțepat de un purice. Mă întreb tot mai des, are rost să mai scriu?

                                                            *

Închei, repetînd pentru a multa oară versurile mele favorite, care în viață mi-au fost și călăuză, dar și far. Nu cred că elevii de azi mai învață poezia lui George Coșbuc, „Decebal către popor”:

Din zei de-am fi scoborîtori,
C-o moarte tot suntem datori!
Totuna e dac-ai murit
Flăcău ori moş îngîrbovit;
Dar nu-i totuna leu să mori
Ori cîine-nlănţuit.

                                                                                                                       Dan Cristian IONESCU

 

Laura Codruța Kovesi este o infractoare (III)

Laura Codruța Kovesi este o infractoare (II)

Laura Codruța Kovesi este o o infractoare (I)

 

2 Comments

  1. alex

    Are rost sa mai scrieti d-le IONESCU, sigur ca are rost, sa putem avea acces si noi ceilalti, care facem casa buna cu adevarul! Poezia lui GEORGE COSBUC ar trebui sa stea la loc de cinste in fiecare sala de clasa, spre a fi pilda elevilor , in construirea unui caracter cu dragoste de tara si adevar.
    P.S In privinta jafului sistematic asupra bogatiilor solului si subsolului tarii noastre sunt foarte convins, ca nu se putea face fara tradarea rusinoasa a serviciilor secrete.

    • IQ100

      care au facut-o cel mai probabil contra comision, avand de ales intre morcov si pistol, cum se prezinta”oferta” asasinilor economici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.