Abuzuri

Legea carantinei – noua fărădelege a dictaturii pandemice

                Degeaba blamăm doar politrucii Pentru noua fărădelege a dictaturii medicale și nu […]

 

              Degeaba blamăm doar politrucii

Pentru noua fărădelege a dictaturii medicale și nu numai, fărădelege care transformă niște asasini în masă în dictatorii atotputernici ai coloniei, pentru asta și pentru multe alte fărădelegi, jafuri și crime împotriva poporului român, blamăm degeaba limbricii cunoscuți și sub numele de politruci, plăvanul fiind reprezentantul lor de frunte. Acești viermi mizerabili, constituiți în adunătura teatrului de păpuși teleghidate ce-și spun cu emfază parla-men-tari, nu sunt singurii vinovați pentru pustiirea și înrobirea acestei țări în ultimii aproape treizeci și unu de ani și transformarea ei dintr-o țară bogată, puternică și independentă, populată cu oameni falnici și frumoși, într-o biată colonie pustiită și umilită, populată de oameni ce se tem și de umbrele lor. Politrucii n-au fost decât niște slugi idioate și trădătoare, niște lăcuste veșnic nesătule, fără minte și fără demnitate.

Am considerat necesar să fac aceste precizări de dragul adevărului, pentru că acești trădători sunt mereu scoși singurii vinovați, uitându-se mai mereu că ei au fost doar niște unelte, niște executanți ale unor ordine criminale pe care le-au primit mereu pe căi oculte. Vinovații mult mai mari decât  (deși nici aceștia nu sunt de capul lor) sunt mafioții din poliția politică, șefii de facto ai politrucilor. Dacă veți privi politrucii cu ochii minții, veți vedea că poziția lor de lucru la teatrul de păpuși teleghidate este în genunchi. Așa prestează ei, în genunchi. Poziția asta permite mafioților din poliția politică să le dea mai ușor palme peste cap și șuturi în fund atunci când se abat de la ordinele oculte. Deasemenea, poziția este foarte potrivită pentru politruci atunci când trebuie să-și satisfacă stăpânii mafioți cu câte o felație sănătoasă, în momentele când aceștia sunt prea încordați.

În concluzie, politrucii de la toate adunăturile numite „partide”, au executat ordinul de a legaliza această fărădelege și așa au făcut, că altfel poliția politică dădea cu ei de pământ de sărea rahat în toate direcțiile. Cred că încep să înțeleagă și copiii cât de lipsită de sens este orice discuție despre „partide” și despre „alegeri”. Toate aceste găști de găinari nu sunt decât niște grupări de crimă organizată. Dar organizată nu de ei, ci de șefii lor, mafioții din poliția politică. Găștile astea se mai iau și la întrecere, dar nu pentru ceva bun, se întrec doar în ticăloșii. Gașca cea mai ticăloasă este recompensată de mafioți cu procente babane în „alegeri”. Este chiar atât de simplu. S-au mai prefăcut ei că „se luptă”, că „îmbunătățesc”, adică prosteală pentru proști, ca la fiecare fărădelege produsă de teatrul de păpuși teleghidate.

Despre mafioții din poliția politică ce să mai spunem? Lupi turbați dar deghizați în blăni de oaie, aceiași securiști de acum șaptezeci de ani, prin urmașii urmașilor lor, pentru că între timp au ajuns la a treia generație. Culmea ironiei, acești lupi lacomi sunt cei care ne asigură „securitatea”. Ar fi comic, dacă n-ar fi extrem de tragic. Ei aveau putere enormă și pe timpul răposatului, dar au vrut să aibă și mai multă și de asta l-au trădat pe Ceaușescu, organizând cu sprijinul extern al „colegilor” cea mai mare farsă din istoria noastră, „revoluția din ’89”. Acum „colegii” din statele subterane și paralele, din serviciile „aliaților” și „partenerilor” le-au devenit șefi. Dar mafioții noștri sunt foarte mulțumiți. Ei sunt stăpâni în colonie, ei taie și spânzură, ei hotărăsc cine trăiește și cine moare, cine e liber și cine intră la pușcărie, cine se îmbogățește și cine sărăcește, acum pot să hotărască și cine se îmbolnăvește și cine se însănătoșește. Cu o singură condiție, să nu iasă din cuvântul „colegilor” externi.

Lucrurile stau oarecum la fel în toate statele „lumii libere și democratice”. Găștile oculte cunoscute sub denumirea de „stat subteran” sau „stat paralel” conduc în realitate statele, nu politrucii. Aceia le sunt doar niște subordonați. Așa funcționează circotecile „democratice”. La rândul lor, statele subterane și paralele din întreaga lume sunt coordonate și reunite sub pumnul de fier și ochiul care vede tot al puterii oculte mondiale. Ultimul și cel mai mare și spectaculos exercițiu de putere mondială este această simulare a unei pandemii. Altfel nu se poate explica coordonarea aproape perfectă a „măsurilor” luate în aproape toate țările lumii. Pentru că asta este ce trăim astăzi, o simulare criminală a unei pandemii. Pandemia nu este reală, dar pagubele apocaliptice și genocidul cumplit care rezultă din această simulare sunt cât se poate de reale și de înfricoșătoare.

Dacă înțelegem cum stau lucrurile, măcar vom ști să ne calibrăm așteptările și, pe cât posibil, să ne organizăm viețile astfel încât să rezistăm mai bine în aceste vremuri tulburi. Iar când viermii trădători din „politică” vor veni să ne cerșească voturile cu glas mieros, nu trebuie decât să le răspundem cu aceeași monedă, ba chiar și cu un adaos, ca să le arătăm că noi putem fi mai generoși decât ei. Adaosul generos ar putea să constea într-o flegmă sănătoasă între ochi, spre exemplu…

                                                                                                                          Albert TOMA

6 Comments

 1. Gheorghe

  Da.

 2. Madeleine

  In sfarsit un om care vede corect. Rezistenta este in primul rand, individuala si spirituala.Doamne ajuta!

 3. gheorghe

  Excelent!
  Multumesc
  (un gheorghe mai mic…)

 4. un mizantrop

  Poate a venit vremea sa intelegem ca, “in decembrie, ne-am luat ratzia de libertate” si asta a fost, o ratzie de trei decenii…pentru ca romanii au invadat lumea, in numele libertatii de miscare, pentru ca, dincolo de sclavii absolut necesari, sunt multi conationali beneficiari de avantaje occidentale, era timpul ca Romania sa-si inchida portile penitenciare…Si cum sa faci asta mai eficient decat prin transformarea tzarii in lazaret?! Cine mai ia in calcul drepturile si libertatile unor “infectati”?! Cine-i mai primeste, cui ii mai pasa de libertatea de miscare si de dreptul la libera exprimare a unor “contagiosi”?! Lui Ceausescu nu i-a dat prin cap sinistra solutaie, desi tot securistii (ori tatii/bunicii lor) erau consilieri pe securitate (?!) nationala…Macar atunci aveam perspectiva carierei, un loc de munca, o pregatire profesionala asigurata, un statut social(ist) asa cum era, iti asigura o demnitate…acum, doar sclavi pe plantatiile uberallesilor la ei (tot “carantinati”) si la noi, la fel de inchisi, la fel de supravegheati…tot mai insigurati, mai tristi (ca asta-i programul guwerneramental, sa se ucida orice suras, sa se reseteze toata bucuria, sa se stearga si urmele horelor…Ne vom bucura in tacere, in intuneric, ne vom feri de medici ca de securisti, ne vom relua vechile obiceiuri de dedublare si vom afirma ca suntem mutumiti, dar nu veseli, ca e obscen sa mai fii vesel, ii vom haitui pe tinerii zgomotosi asa cum militienii ii haituiau pe hipioti si pe pletosi, ne vom feri de privirile vecinilor si vom afirma ca si noi credem in pandemie, ca intr-un unic partid conducator…Si totusi, cine, naiba, sunt descreieratii care arunca-n evul mediu un popor cuminte si vesel, cu complicitatea tacuta a “elitelor” intelectuale, saturate de la bugetul insuficient pentru hranirea copiilor?! Daca se impune o reconsiderare a societatii postpandemice (?), cu asta ar trebui sa incepem – cu aflarea motivelor tacerii asurzitoare a intelectualilor “democrati” in fata ingenuncherii poporului care-i indestuleaza

 5. Dima

  O simulare de pandemie, dar cu efecte apocaliptice asupra economiei si psihicului populatiei. Un joc criminal facut de mai marii lumii.

 6. Gigel

  Perversitatea si premeditarea acestor actiuni

  Modificările legislative care aduc o serie de puteri sporite poliţiştilor, atât cu privire la constatarea unor infracţiuni cât şi în privinţa siguranţei lor, au intrat oficial în vigoare din data de 26 ianuarie.

  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a transmis, ieri, că poliţiştii vor putea intra într-o locuinţă, fără a avea acordul proprietarului şi fără aviz de percheziţie, dacă au indicii că acolo cineva se află în pericol (cum ar fi victima unei violenţe domestice ori PENTRU A PREVENI RĂSPÂNDIREA UNEI EPIDEMII)

  https://www.monitorulsv.ro/Local/2020-01-27/In-ce-conditii-pot-intra-politistii-in-case-fara-mandat-dupa-noua-lege#ixzz6SbYDX2qx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.