Atitudini

„Legea Vexler” (închisoare pentru antisemitism) stârnește revolta patrioților români       

            LĂSAȚI-MĂ, MĂI  IȚIC ȘI ȘTRUL, SĂ MĂ ODIHNESC!   Sunt foarte obosit, am început […]

 

          LĂSAȚI-MĂ, MĂI  IȚIC ȘI ȘTRUL, SĂ MĂ ODIHNESC!

 

Sunt foarte obosit, am început atîtea articole mult mai importante, am atîta treabă și prin  casă și prin grădină, încît vroiam să nu mă mai refer la evreii sioniști.

Dar ei nu mă lasă!

Iată ce a apărut astăzi în Justițiarul: A trecut de Senat „Legea Vexler”, cea care va trimite la închisoare românii pentru „antisemitism”

În urmă cu aproape trei ani, publicam o scrisoare deschisă adresată trădătorului de țară (nu de neam, că nu este neam cu noi) Klaus Iohannis cu privire la promulgarea legii nr. 217/2015 – din păcate, textul inițial apărut în Napoca News nu mai există, dar din fericire, a fost preluat de alte vreo 20 de site-uri sau blog-uri, astfel încît de pildă îl puteți accesa aici:

https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/08/30/scrisoare-deschisa-presedintelui-klaus-werner-iohannis-un-roman-ii-cere-sa-fie-arestat-pe-baza-legii-wiesel-nr-217-din-2015/

Trebuie să precizez un lucru: oi fi eu erou, cum suțin unii, dar nu sunt tîmpit. Titlul „O SCRISOARE DESCHISĂ EXCEPȚIONALĂ CĂTRE PREȘEDINTELE KLAUS WERNER IOHANNIS! UN ROMÂN ADEVĂRAT ÎI CERE SĂ FIE ARESTAT PE BAZA LEGII WIESEL NR. 217 DIN 2015” a fost dat de redacția Napoca News. Eu nu i-am cerut lui Iohannis să fiu arestat, am spus doar că sunt mai multe motive pentru care să fiu arestat. A fost o mică capcană, întrucît în realitate nu exista nici un motiv pentru arestarea mea, eu neprecizînd nici unul care putea conduce la aceasta.

Citez din această scrisoare:

„Legea 217 trimite la închisoare pe cei care minimalizează efectele holocaustului. Dar cine a stabilit limita sub care efectele sunt minimalizate? Iahve cumva? De ce nu sunt trimiși la închisoare și cei care cu rea credință, în mod mincinos, exacerbează aceste urmări?

         În copilărie, știam ca naziștii au făcut din evrei săpun. La procesul de la Nurnberg, Sigmund Mazur recunoștea că a participat la fabricarea a 25 kg. săpun din 40 de cadavre. Minciuna a ajuns în 1955 subiect de film documentar, pe baza declarațiilor unor evrei foști deținuți în lagăr, a ajuns subiect de cărți. Apoi, analizele făcute la Tel Aviv în 1990 au demontat minciuna: bucățile de săpun pretins a fi fost făcute din evrei, nu conțineau urme umane. Și cu toate acestea, în anul 2011, în România, ziarul Adevărul publica un articol despre evreii transformați în săpun în lagărele naziste! Acum știm că din evrei nu s-a făcut săpun, iar declarația lui Mazur, în urma căreia probabil că cineva a primit ștreangul, a fost o minciună. Câtă încredere mai putem avea în declarațiile date la Nurnberg? Răspunde cineva pentru minciuna cu evreii făcuți săpun?

         Pe placa comemorativă aflată la Auschwitz între 1948 și 1989, era menționat un număr de 4 milioane de victime. Astăzi, pe noua placă, se menționează 1,5 milioane de victime, majoritatea evrei. De ce a fost nevoie de aceasta minciună? Pentru ca sioniștii să smulgă mai multe despăgubiri bănești Germaniei? Dacă Lech Walesa ar veni în România, îl arestați pentru minimalizarea efectelor holocaustului? În anul 1986, Robert Faurisson a publicat lucrarea „Elie Wiesel – un mare martor fals”. În această lucrare, Faurisson arăta că multe dintre miturile legate de lagărele de concentrare au fost demontate. Nu pot să mă pronunț, întrucât la noi niciodată nu se vorbește despre așa ceva (dimpotrivă, se scrie în continuare despre evreii făcuți săpun). Dar de ce să îl credem întotdeauna pe Elie Wiesel, acuzat în ultimul timp chiar de evrei internați în lagăr, că nu a fost cu ei? Poate vă puneți consilierii să cerceteze.

         Deci domnule Iohannis, legea nr. 217 ne obligă, sub sancțiunea închisorii, să-l credem pe Elie Wiesel?”

În prezent, Victor Viorel Ponta se prezintă ca mare patriot, nu mai se duce în vizită la Ierusalim și Washington (cele două mari centre de putere mondială ale lumii creștine, și nu numai, de unde a primit cea mai năucitoare lovitură) – oare cum va vota ei și oastea lui de strînsură această lege în camera deputaților? Va lua cuvîntul?

Nici legea, nici nimeni altcineva nu face distincția între evreii sefarzi și evreii khazari, Iohannis nu este jurist iar consilierii lui pe probleme juridice probabil că sunt foști tractoriști care bazat politic au devenit juriști la facultățile particulare, în parlament îi avem pe Eugen Nicolicea și pe Florin Iordache, și ei juriști de ziua a 14-a, foști ingineri, .

Este bine ca între nații să nu mai existe diferende. Între președinții trădători de țară și Israel, nu există diferende. Fiindcă președinții trădători de țară și-au asumat din partea românilor crime nedovedite, în timp ce Israelul nu își asumă nici măcar crimele dovedite săvîrșite de evrei.

Hrușciov nu a fost evreu, ci ucrainean. De la el să fi învățat evreii bătutul cu pantoful în masă? Cu evreii sioniști nu se poate discuta, pentru că refuză dialogul. Pentru ei  minciunile pe care vor să le impună fără nici o probă, constituie adevărul absolut, pe care nu are nimeni dreptul să îl conteste chiar dacă poate dovedi minciuna.

                                                                                                                         Dan Cristian IONESCU

P.S. La sfîrșitul lui august 2015, dl. Ioan Roșca a inițiat o petiție on-line către  nemernicul Victor Ciorbea, așa-zisul avocat al poporului, sluga băncilor cărora le este dator pînă peste cap, pentru a sesiza Curtea Constituțională în vederea constatării caracterului de neconstituționalitate a legii nr. 217/2015. Petiția a strîns doar  2.175 de semnături, dintre care 40 % nu au avut curajul să își scrie numele (adică patrioți de cîrciumă), iar alți foarte mulți plecați în străinătate (pe care adică nu se putea conta la o ieșire în stradă).

https://www.petitieonline.com/legea_217_nu_este_constituionala

La începutul lui septembrie 2015, în fața sediului lui Ciorbea, s-au strîns protestatarii – 50 de români!

Acum, dl. Vasile Zărnescu a lansat o nouă campanie de strîngere de semnături. Cîte sunt pînă acum? 521! Cam cu același procent de anonimi, cam cu același procent de români stabiliți în străinătate.

https://www.petitieonline.com/petiie_contra_legii_propuse_de_silviu_vexler

Este evident, avem conducerea pe care poporul o merită. Dar ce vină am eu?

 

 

2 Comments

  1. Hamnibal Anteporcas

    ,,Acum știm că din evrei nu s-a făcut săpun, iar declarația lui Mazur, în urma căreia probabil că cineva a primit ștreangul, a fost o minciună. Câtă încredere mai putem avea în declarațiile date la Nurnberg? Răspunde cineva pentru minciuna cu evreii făcuți săpun?” Pare a fi la fel cu procesele acelea intentate de vajnicul Tribunal al Poporului oricui nu avea origine sanatoasa, nu?

  2. Inainte de toate abominatiile astea (ar fi a doua lege data de urmasii stalinisti in Romania, dupa 217) ar trebui o lege de protejare a romanilor in tara lor. Adica daca sunt roman sa ma injure un roman, nu toti neromanii sa-si inchipuie ca se pot juca de-a democratia. Sa ne facem analize genetice care sa ne ateste originea si etnia si sa nu mai permitem „atacurile” tuturor neromanilor…Ai chef sa-l altoiesti pe unul, ii ceri buletinul si abia cand vezi ca e de-al tau, il altoiesti, daca nu, nu…Totusi aceste aberatii sunt posibile tot din cauza justitiei securiste si nedrepte. Cand se vor rejudeca toate procesele oamenilor condamnati de Tribunalul Poporului, aceste legi vor deveni caduce, ca sa nu spun ridicole…Dar, sa cinstesti niste eroi, care in acte sunt condamnati ca dusmani ai poporului, pentru ca Inalta Curte refuza revizuirile, e prea mult, chiar si pentru un popor care are (sau, ar trebui) ca marca inregistrata coliva…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *