Observator

Lenea prezidențială i-a exasperat până și pe suporterii iohanniști

  Europarlamentarul Cristian Preda, cel mai antinațional și globalist cu putință dintre românii care ard gazul pe la Bruxelles, a […]

 

Europarlamentarul Cristian Preda, cel mai antinațional și globalist cu putință dintre românii care ard gazul pe la Bruxelles, a monitorizat activitatea din luna septembrie a președintelui Klaus Werner Iohannis, pe care îl și susține, amândoi fiind în aceeași barcă a lui George Soros. „Studiul” politrucului soroșist, devenit europarlamentar băsist, a fost publicat pe buletinul informativ al acoperiților SRI ziare.com spre lecturarea galeriei suporterilor iohanniști, abonați la propaganda lui Hellvig de pe site-ul coordonat de femeia bărbat bine, Ioana Ene Dogioiu. Vă dați seama cât de mult muncește marele plăvan leneș din moment ce sunt revoltați chiar susținătorii lui? La fel făcea și la Primăria Sibiu, unde apărea pe la ora 9:30, după care pe la 11 dispărea pentru restul zilei ca măgarul în ceață, cică pe teren! Iată programul activității prezidențiale din luna septembrie 2017:


1-3 septembrie: nimic.

4 septembrie: a semnat 4 decrete

5 septembrie: nimic.

6 septembrie: a semnat 4 decrete.

7-10 septembrie: nimic.

11 septembrie: a vorbit 8 minute si 56 de secunde la deschiderea anului scolar de la Liceul Sincai din Bucuresti.

12 septembrie: a semnat 6 decrete si a asistat (tacut) la depunerea juramantului de catre doi noi ministri.

13 septembrie: a semnat un decret si a inmanat drapele de lupta pentru 11 unitati ISU.

14 septembrie: a semnat un decret, a prezidat sedinta CSAT si a vorbit 4 minute si 22 de secunde sportivilor care plecau la jocurile Invictus.


15 septembrie: a trimis doua mesaje de condoleante.

16 septembrie: a semnat un decret.

17 septembrie: a transmis un mesaj despre furtunile din Banat.

18 septembrie: a semnat un comunicat despre aceleasi furtuni, cerand Guvernului sa avertizeze cetatenii.

19 septembrie: a participat la deschiderea sesiunii ONU, a avut doua intrevederi (de cate 30 de minute) cu presedinta Estoniei si cu presedintele Egiptului, a fost la dejunul oferit de secretarul general ONU, a avut doua alte reuniuni de lucru, apoi a mers la doua receptii, oferite de catre Delegatia UE la New York si, respectiv, Donald Trump.

20 septembrie: s-a intalnit cu premierul Moldovei, cu secretarul general al ONU, a vorbit 11 minute si 25 de secunde in fata Adunarii generale a ONU, 5 minute si 40 de secunde la un seminar despre egalitatea de gen si 12 minute si 7 secunde la un forum despre educatie.

21 septembrie: a facut declaratii de 14 minute si 20 de secunde pentru presa romana care l-a insotit la New York, apoi li s-a adresat – pret de 6 minute si 18 secunde – romanilor din Philadelphia.

22-25 septembrie: nimic.

26 septembrie: a discutat cu gazetarii 3 minute si 3 secunde, cerand ca “persoanele condamnate penal sa nu fie in conducerea statului”, a decorat trei gimnasti, carora le-a vorbit 5 minute si 10 secunde.

27 septembrie: a semnat 3 decrete si a vorbit 12 minute si 10 secunde despre aparare, la un seminar de la hotelul Marriott.

28 septembrie: a semnat 2 decrete, l-a primit pe presedintele Parlamentului de la Chisinau, apoi a vorbit fix 9 minute la un forum filantropic, organizat la hotelul Hilton, iar seara a ajuns in Estonia.

29 septembrie: a participat, la Tallinn, la o reuniune informala a Consiliului European, facand declaratii pentru presa romana timp de 13 minute si 45 de secunde.

30 septembrie: nimic.

1 Comment

  1. Penibil domnule presedinte Iohannis ce program ati avut in luna septembrie.Hai sa indulcim poporul domnule Iohannis.Vrem sa aflam daca traim bine,daca mergem pas cu pas.Ce sa mai zicem Romania este egal cu penalii ,incepem cu penalul Iohannis si terminand cu ceilalti penali Liviu Dragnea,Calin Anton Popescu Tariceanu.Ce mai Romanie cu trei penali la conducerea ei.Sper ca si in 2019 Romania va fi condusa de penali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.