Lichele

Limba română pe înțelesul tuturor locuitorilor din Sectorul 1

  Motto: „…E proiectul meu de suflet. Primul lucru trebuie să facem un cadastru. Când îl vom face vom vedea […]

 

Motto: „…E proiectul meu de suflet. Primul lucru trebuie să facem un cadastru. Când îl vom face vom vedea unde se extinde domeniul public. Promenada verde de 44 de km va fi şi pentru biciclişti, oameni care vor SPAȚIU DE PROCREERE.(…) Vor putea ajunge şi pe bicicletă. Ea va fi o Revoluţie.” (Clotilde Armand, primarul “ales” al Sectorului1 al Municipiului București, declarație publică, 4 octombrie 2020)

                                                               „Bună zioua,

Sunt Clotildă Arman’ și suntem foarte supărați, eu și sosul, deoarece prrrimariúl bolchevic Tudoraché a denatiurat le sens de cuvântul „procreere” care înseamnă să te plimbi și atunci multă lume a râs de mine și a zic că am „lagune” în conversasion…

Asta din cauzá că după „remunerarea” votiurilor, Tudoraché a fost „fortuit” să acsepteze că eu am castigat cu minius 200 de votiuri!

Țin să presizez că e doar o aberation frauda și că eu am în „jantă” prosesele verbale corect!

Nu înțeleg cum poate acest bolchevic să se ia de mine care am fost singuriúl bebelușă albă din Caraibe, de s-a mirat și le docteur „futurolog” care a avut grijă de grossesse!…

Și, dans la jeunesse eu am fost un student „iminentă”, căci încă din vremea studenției mă prrrreparrrram pentru a fi un bun „conductor” și-un „maistru” în mânuirea banilór. Iar „pronumele” meu nu se traje din „clocotildă” cum minte PESEDEUL care este un parrrrtid toxiquă et criminel!!!

Dar, bien!!! dacă va fi nesesar, o să-mi iau un dicsioner care să mă învasă să pronuns corectăman… Și un „grafician” care să înseleagă ce scriu eu pe orice „coa…e” de hârtie . Și o să scriu și sans erreur, deoarece je posed o reală „dependință” de perfection.

Și-o să devin „imundă” la toate asesté aberrrrasion ale PESEDEULUI!

Egalité! Fraternité! Ambiguité! Falsifié!

Jos PESEDEUL și doamna Dănsilá care nu știe să vorbește și est analphabète și popor rrrromân nu mai suporrrrtează!”

                                                                                                                 Luminița ARHIRE

3 Comments

 1. francezii in doua cuvinte

  va aduceti aminte cand francezii veneau dupa revolutie prin Bucuresti sa filmeze copiii strazii? eu nu i am uitat. Niste marionete de doi bani…

 2. MN

  Acesti tilhari de drumul mare nu mai au limite. Daca le arati nemerniciile , esti cu rusii, esti bolsevicii ,esti……… Madam ,eu nu am nici cea mai mica incredere in tine. O sleahta de trogloditi, care nu va mai saturati de averi , de bani si de pozitii sociale,
  sustinuti de tradatorii de tara , ati venit in Romania nu sa faceti afaceri cinstite ci sa furati , care cum poate si cit mai mult, nu sa ajutati poporul roman si sa-i respectati valorile, ci sa-l cufundati si mai mult in bezna. Faci de rusine natia din care faci parte.

 3. gigimutu

  closca lu armando,

  du-te in guadeloupa si paste oile lu bunicu-to, capra frantuza ce esti!!!
  abia astept sa va linseze bucurestenii, si pe tine si pe mucusor dan!!!
  cind il vad pe derbedeul ala la vreun interviu, totdeauna am impresia ca atunci s-a trezit din somn si nu isi da seama unde este, ce ora este si asa mai departe, inclusiv ce cauta el in propria lui viata!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.