Lichele

Lista PNL pentru europarlamentare: alogeni cu nume românești de împrumut, agenți ai serviciilor secrete străine și din țară, trădători

  Se răsucesc Brătienii în morminte când văd pe mâna căror impostori a încăput partidul lor! Principiul liberal, de la […]

 

Se răsucesc Brătienii în morminte când văd pe mâna căror impostori a încăput partidul lor! Principiul liberal, de la începutul secolului trecut, „Prin noi înşine” a rămas doar istorie, cuvinte bune de bolborosit sforăitor şi demagogic în campanii electorale de către comuniştii şi fasciştii proaspăt vopsiţi în liberali. „Prin noi înşine”… cu „românii” Klaus Werner Iohannis și Hildegard Brandl aduși din afara partidului liberal și așezați în capul mesei imediat ce s-au înscris în partid!

Atât de naţional era partidul condus până în primăvara anului 2014 de Antonescu – amară ironie să porţi numele unui mare patriot român şi tu să fii un xenofil care se înconjoară de alogeni! – încât românii nu se vedeau deloc la vârful partidului. Practic, atunci partidul este condus de tripleta Crin Antonescu (lipovean, după unii găgăuz) – preşedinte, Klaus Iohannis (sas) – prim-vicepreşedinte şi Eduard Hellvig (evreu) – secretar general. În toate apariţiile televizate cu Crin Antonescu și Klaus Iohannis circulând pe holurile Parlamentului, aceștia erau permanent însoţiți, ca o umbră, de piticul Eduard Hellvig.

Potrivit unor surse liberale, primul pe lista PNL pentru europarlamentare va fi propagandistul iohannist Rareş Bogdan. Un pupincurist semidoct care se dă „jurnalist” echidistant, pseudo-patriot, agent SRI sub acoperire de „jurnalist” (coleg de facultate și prieten bun cu khazarul soroșist Eduard Hellvig, instalat de alogenul Iohannis ca șef al SRI-ului), xenofil (iubitor de străini), antiromân și secesionist. Rareș Bogdan, cel cu două prenume în loc de numee de famile, se pare că este etnic khazar, la fel ca prietenul său ajuns mare sculă la principalul serviciu secret. Adică, Eduard Hellvig (hell în limba engleză înseamnă iad, infern), cel care a jucat rolul de politruc „eminenţa cenuşie”, paraşutat în anul 2008 la PNL direct din ograda lui Dan Voiculescu, de la Partidul Conservator.

Dar, înainte de a se înşuruba în politica dâmboviţeană, Hellvig a fost beneficiar al unei burse a Fundaţiei Soros pentru o Societate Deschisă, devenind şi coordonatorul filialei din Cluj a acestei fundaţii. Asupra „dragostei” nemărginite pe care o poartă românilor evreul ungur din SUA, George Soros alias György Schwartz, presupun că nu mai este nevoie să insistăm. Este suficient doar să amintim că, pe lângă intenția vădită de dezmembrare a României, datorită fundaţiei acestuia şi a activiştilor din ţara noastră s-a acceptat şi legalizat termenul de rom pentru ţigani, ca să se creeze deliberat confuzia, iar străinii să perceapă România ca fiind ţara romilor! George Soros, cel care finanţează şi Grupul de Dialog Social, plăteşte oameni şi alimentează financiar o reţea de ONG-uri în România care militează împotriva a orice, în funcție de interesele patronului de dincolo de Atlantic. Deci, Eduard Hellvig, omul antiromânului George Soros, era cel mai potrivit la SRI ca sa aibă toate secretele României pe mână. Din bezna minții, nu alta! La fel ca și pasiunea „liberalilor” pentru Rareș Bogdan.

Ziariștii clujeni Cozmin Gușă, Octavian Hoandră și Rareș Bogdan încadrați de controversatul om de afaceri Călin Mitică și Eduard Hellvig, actualul director al SRI. Semidoctul Rareș Bogdan a fost coleg de grupă cu Eduard Hellvig la fabrica de politruci globaliști de la Cluj, Facultatea de Științe Politice și Administrație Publică și a rămas trompeta directorului SRI. Click pe fotografie pentru mărire!

Rareș Bogdan, un pupincurist al alogenilor, dar care pozează cu tupeu în patriot român, îl lingușea pe Arpad Paszkany cât a stat pe la Cluj, după care, la București, a trecut la lins posteriorul lui Klaus Werner Iohannis. Rareș Bogdan, mai tânăr și cu ceva mai mult păr, împreună cu Arpad Paszkany. Click pe fotografie pentru mărire!

Omul de afaceri Călin Mitică îi asigura concedii exotice gratuite fătălăului chel și păros pe labe ca o maimuță. La pomenile de lux era prezent, pe lîngă Rareș Bogdan și parvenitul Octavian Hoandră (inițiator al fătălăului în „secretele” șantajului prin presă la Cluj), care pufăia dintr-o țigară de foi. Click pe fotografie pentru mărire!

Este urmat pe lista PNL de actualul europarlamentar Siegfried Mureşan, un alt khazar, traseist politic venit din PMP-ul băsist via SRI, trădător ca vocație și agent de influență german, politruc care s-a lansat în politică după o bursă în Germania pe banii parlamentului german. Ca fapt divers: pentru fripturiștii care huzuresc pe banii statului german, proveniți din alte țări, este obligatoriu să devină agenți de influență ai BND-ului (serviciile secrete germane). Ulterior, Mureșan a și lucrat în Bundestag, fiind consilier al președintelui Comisiei pentru afaceri europene a Parlamentului Germaniei, Gunther Krichbaum.

În 2009, Mureșan s-a mutat la Bruxelles, unde a lucrat în Parlamentul European. În anul 2011 obține postul de consilier politic pentru probleme economice și sociale al Partidului Popular European (PPE). Din anul 2014 a rămas la Bruxelles în noua calitate de europarlamentar din partea PMP-ului băsist. Din ianuarie 2015, Siegfried Mureșan este purtătorul de cuvânt al PPE.

Copilul minune al sionismului globalizator, Siegfried Mureșan a fost în vizită cu oareșce probleme de politică globalistă și pe la Viscri anul trecut ( 27-29 aprilie 2018) – nu întâmplător a fost ales taman satul prin care bântuie și prințul Charles, altă marionetă a iudeo-masonilor -,  tot acolo suflase din corn cu 12 zile înainte, în 13-15 aprilie 2018, ca să-și adune oastea de tefeliști neomarxiști, Dacian Cioloș, și el marionetă a globaliștilor.

Siegfried Mureșan în mijlocul bursierilor Parlamentului Germaniei la Viscri. În fotografie se vede și Emil Hurezeanu, o apariție „demnă” de un ambasador, în sacou și adidași albaștri… Click pe fotografie pentru mărire!

Iată ce comenta viteazul khazar Siegfried la această fotografie din 29 aprilie 2018, citez integral: „Bursieri ai Parlamentului Germaniei din peste 20 de țări se întâlnesc zilele acestea într-un sat din Transilvania. Zilele acestea mă întâlnesc în satul Viscri din județul Brașov cu foști colegi de la Parlamentul Germaniei. Împreună am învățat, ca stagiari, în urmă cu mai mult de 10 ani, cum se face politică pentru cetățean: ca politician trebuie să răspunzi fiecărei probleme pe care o au cei ce te-au votat; ca cetățean trebuie să îl tragi mereu la răspundere pe cel căruia i-ai dat votul.

După ce Siegfried Mureșan repetă „zilele acestea” în două propoziții succesive, mai bagă și un cacofonic „CA CEtățean” la desertul din final. Mare ‘telectual Herr Siegfried, zău! Hai shalom!

Citiți ce spunea și Ambasada Germaniei despre evenimentul respectiv: „Das Internationale Parlamentsstipendium (IPS) – este cel mai renumit şi mai amplu program de burse din Germania şi permite în fiecare an unor tineri din întreaga lume să facă o practică de trei luni în Bundestag, parlamentul federal german. Week-end-ul trecut 45 de foşti bursieri s-au întâlnit la Viscri. Lor li s-au alăturat şi ambasadorul Germaniei în România, domnul Cord Meier-Klodt şi ambasadorul României în Germania, domnul Emil Hurezeanu. S-a discutat despre legătura strânsă a bursierilor cu Germania şi despre rolul IPS-Alumni la întoarcerea în ţările lor de baştină. Toţi au fost de acord că «Familia IPS» reprezintă şi o parte din Europa trăită!” Asta-i tare de tot, gura păcătosului adevăr grăiește: „legătura strânsă a bursierilor cu Germania şi despre rolul IPS-Alumni la întoarcerea în ţările lor de baştină”.  Cu alte cuvinte: „bursierii rămân oamenii Germaniei și vor fi agenți de influență în țările lor de origine”. Atenție, românași naivi!

În continuare, pe posibila listă cu candidații pentru europarlamentare, antiromânul cu naționalitate incertă  Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, ăla căruia îi pute tot ceea ce este românesc și scoate zilnic la defilare în cetate figuranți îmbrăcați în uniformele habsburgice ale ucigașilor lui Horea și Cloșca, asasinați în chinuri pe eșafod taman acolo, la Alba Iulia. Jegul ăsta îl vrea pe prințul Charles urechilă ca principe al Transilvaniei.

Primarul antiromân și secesionist Mircea Hava glorifică la Alba Iulia armata habsburgică chiar la aniversarea Centenarului Marii Unirii!

Urmează penalul Vasile Blaga și Adina Ioana Vălean (soţia lui Crin Antonescu). Cucoana asta și cu Siegfried Mureșan au vorbit permanent de rău România la Bruxelles și au votat împotriva țării noastre în Parlamentul European.

Lista continuă cu alți pigmei politruci: Daniel Buda (preşedinte PNL Cluj), Dan Motreanu, Gheorghe Falcă (primarul metrosexual al Aradului), penibilul limbric Cristian Buşoi şi xenofilul Vlad Nistor, impostorul acela cu gură de babă, un individ cu o cultură rudimentară, care nu știu cum naiba a ajuns profesor universitar.

Bravo, vai de liberalii vechi, fiindcă din cei nouă candidați, doar patru sunt de la PNL-ul clasic (Vălean, Motreanu, Bușoi și Nistor), nici ei pe primele locuri și cu șanse mici de reușită, restul sunt pedeliștii lui Băsilă! De asemenea, doar Vălean, Bușoi și Nistor sunt din alte părți ale României, restul de șase candidați fiind toți din Transilvania… Acești epigoni triști se pretind urmașii Brătienilor!

                                                                                                  Marius Albin MARINESCU

2 Comments

  1. IQ100

    nimic nou sub soare./Vezi infiintarea PC(d) R, 1921

  2. IQ100

    si afilierea la Comintern
    Alta chestie, de abia acum m-am prins.Asa cum Germania Franta, Italia etc, au devenit Europa, tot asa, in denumirea oficiala a defunctei (?)URSS, numele Rusiei disparuse..Era doar RSSFederativa Rusa…parca vad si eu , pastrand proportiile, o provincie europeana federala Romana…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.