Fără categorie

Lista rușinii, prostituații mass-media: Milogii presei – bani de la guwerner pentru viitoare osanale iohannisto-liberale

  Lista completă a publicațiilor și televiziunilor care s-au înscris pentru bani de la Guvern Peste șapte sute de publicații […]

 

Lista completă a publicațiilor și televiziunilor care s-au înscris pentru bani de la Guvern

Peste șapte sute de publicații (conform listei oficiale), între care televiziuni, ziare, site-uri de știri centrale și locale, s-au înscris pe lista pentru acordarea de bani de la Guvern, după cum rezultă dintr-un raport preliminar publicat pe site-ul Secretariatului General al Guvernului.

Majoritatea organizațiilor din presa centrală figurează pe lista Guvernului, dar și sute de publicații locale.

Printre organizațiile media care solicită ajutorul financiar de la Guvern se numără Antena 3, Antena Group, B1 TV, Pro TV, Kanal D (Dogan Group), Digi24 (RCS, RDS), Realitatea TV (Realitatea Media), Libertatea (Ringier Romania), Adevărul Holding, Evenimentul Zilei (Editura Evenimentul și Capital), News.ro, Profit.ro, Click, Can Can, Revista 22,   DC News.ro, HotNews.ro (Media Bit Software), Ziare.com, Vice, Europa FM, Rock FM, Radio Guerilla.

Unele  companii media, cum ar fi Realitatea, s-au înscris cu zeci de titluri luate pe numele fiicei patronului, Sonia Păcuraru, în speranța că vor lua mai mulți bani de la Guvern.

Și Radu Budeanu s-a înscris cu șase titluri (Cancan, Prosport, Gandul, CSID.ro, Descopera.ro si Go4it.ro) iar Bogdan Chireac cere bani pentru 4 site-uri: DCNews, DCBusiness, DCMedical si DefenseRomania.

Organizațiile media controlate de familia Voiculescu s-au înscris și ele cu mai multe titluri: Antena 3, Antena 1, Antena Stars, antena3.ro.

Vezi aici lista integral

Din cele peste 700 de organizații media, cele mai multe sunt televiziuini, radiouri și site-uri de știri locale.

Având în vedere numărul mare de solicitări cu documentație incompletă, termenul de depunere va fi prelungit prin act normativ, cu 10 zile, astfel încât să fie posibilă completarea documentației conform prevederilor legale.”, se arată într-un anunț al Secratiatului General al Guvernului.

Context: Ordonanța de urgență 63 reglementează modul în care guvernul va aloca 200 de milioane de lei pentru ajutarea presei sub forma unei campanii publicitare pe tema coronavirusului.

OUG publicat în Monitorul Oficial prevede categoriile de beneficiari (tv, radio, ziare tipărite, publicații online, panotaj stradal) și cum se vor împărți sumele, urmând ca televiziunile să primească 55% din suma totală, plus diverse procente din suma alocată publicațiilor online, prin intermediul site-urilor respectivelor posturi tv.

Proiectul nu prevede însă că beneficiarii trebuie să demonstreze că au avut de suferit de pe urma crizei, ceea ce înseamnă că ar putea primi acest ajutor și instituții media care nu au pierderi de venituri în această perioadă. (Detalii aici)

Sursa: g4media.ro 

6 Comments

 1. Acruic Lime

  Mârșăvia este cumplită cu cât toate aceste ” organe de presă” au manipulat grosier datele publice, și au vorbit doar de acele opinii ” medicale” , care conveneau lui Johanis si lui Orban! Populația a fost mințita si s- a creat o stare de teamă ,vecină cu teroarea! Toți merită sa fie judecați si condamnați pentru conspirație in vederea abolirii Constituției și introducerea dictaturii statului totalitar politienesc- militar!

 2. Stimate Marinescu.

  Citez din comentariul ADMIN (14 November, 2014, 10:52) de pe siteul:
  https://www.ancheteonline.ro/2014/08/klaus-johannis-implicat-in-trafic-international-de-copii-cum-vindea-primarul-sibiului-suflete-nevinovate/

  “In acest caz este vorbea despre altceva: suspiciuni de trafic de copii. Dvoastra nu vi se pare suspect faptul ca Iohannis avea in cont 9000 de dolari in 1990? Care era salariul unui simplu profesor la acea vreme? Cum putea aduna asa de multi bani la acea vreme? Oricum, daca puteti sa vedeti reportajul realizat in Canada de jurnalistii romani de la Antena 3, in care un pastor care cunostea familia adoptiva spune clar ca a venit in Romania in 1990 pentru a cumpara copii. Nu este ceva evident? Avem nevoie de un presedinte implicat in trafic de copii?”

  Stiti cumva de pastorul din Canada mai inainte amintit, care i-a cunoscut pe copii despre care se spune ca au fost adoptati, dar pastorul vorbeste de CUMPARAREA COPIILOR? Eventual mai poate fi vizualizat reportajul Atena 3 mai inainte amintit pe net? Ati incercat sa contactati organizatii internationale (NGO) care se ocupa cu combaterea traficului uman? Stiti ca pozele in sine nu dovedesc cert identitatea unei persoane, si ca analiza genetica a presupusilor copii adoptatii poate lamuri mai sigur daca ei sint cu adevarat cei care sunt subiectul articolelor scrise de dumneavoastra in aceasta privinta?

 3. Cornel-Dan Niculae

  Probabil o foarte mare sumă de bani va primi de la guvern ca „ajutor“ de pandemie şi Euromedia, firma de panotaj (publicitate stradală pe panouri) care i-a făcut reclama stradală la alegerile prezidenţiale lui Klaus Iohannis, fiind controlată din umbră de liberalii Dan Cristian Popescu (prieten foarte apropiat cu Ludovic Orban) şi Vlad Moisescu (fiul fostului procuror general Sorin Moisescu).

 4. gigimutu

  premii pentru pupaciosii in cur iohanisti si orbanisti!
  bineinteles, pentru marirea pensiilor celor multi si necajiti nu sunt iarasi, ca de obicei, bani!!!!!!

  bleah!!!!!!!!

 5. Draghia Margareta

  Vai de mama loir, spalati pe creier si bine platiti.Astia nu au rusine sunt niste pampalai bine platiti, Nu o se mai uite nimeni la ei pentru ca mint cu nerusinare si creiaza sindromul de frica in randul populatiei.

 6. Presa a făcut jocul guvernului… și a președintelui. „Merită răsplătită” din banii cetățenilor, nu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.