Colimator

Livia Stanciu se dovedeşte o parteneră de nădejde a DNA!

Nu numai ca judecător la ÎCCJ, dar şi ca judecător la CCR, Livia Stanciu se dovedeşte o parteneră de nădejde […]

Nu numai ca judecător la ÎCCJ, dar şi ca judecător la CCR, Livia Stanciu se dovedeşte o parteneră de nădejde a DNA!

Vineri, 10 martie 2017, s-a dat publicităţii Motivarea CCR în privinţa anchetării de către DNA a Guvernului României pentru OUG 13. Pe drept cuvînt, Motivarea confirmă ceea ce şi bunul simţ susţinea:
Un Departament al Ministerului Public nu poate ancheta o Ordonanţă de Urgenţă sau o Lege, decît dacă există indicii temeinice, incontestabile că unul sau mai mulţi dintre cei care au lucrat la OUG au fost corupţi de persoane interesate în promovarea OUG.
DNA a avut drept temei pentru anchetarea întregului Guvern al României doar Denunţul unor cetăţeni suspecţi de a fi consumat, înainte de a-l scrie, etnobotanice. De fapt, investigaţia pornită de DNA n-avea nici o legătură cu Justiţia. Avea legătură cu folosirea luptei împotriva corupţiei pentru răfuieli politico-mafiote. Klaus Iohannis, cel căruia Lulutza i-a executat Ordinele, a vrut să dărîme Guvernul Grindeanu cu ajutorul DNA. N-a reuşit şi a renunţat pînă la urmă nu pentru că ar fi fost speriat de decizia CCR, ci pentru că Puterile Garante i-au zis să nu încerce o lovitură de stat într-o Românie de a cărei stabilitate NATO şi UE au nevoie în astfel de vremuri tulburi planetare.

Proclamînd că DNA a încălcat Constituţia anchetînd întregul Guvern pentru o OUG despre care Klaus Iohannis avea o părere proastă, CCR a dat o lovitură straşnică Fecioarei Morale a Naţiunii, Codruţa Kovesi, autoarea infantilului Noi sîntem DNA!
Pe drept cuvînt, deşi pe drept inutil, mulţi i-au cerut Codruţei Kovesi demisia.
Sînt convins că pe Lulutza cererile astea au durut-o exact în breton.
Ea ştie că prăbuşirea ei e infinit mai dificilă decît căderea lui Nicolae Ceauşescu sau decît abdicarea lui Carol al II-lea.
Că e aşa o dovedeşte Punctajul primit de Divizia Presă a Binomului în chestiunea Motivării.

Aşa cum am mai scris, cînd sînt întîmplări care ating Binomul, Divizia Presă primeşte un punctaj pe care trebuie să-l respecte în articolele obligatoriu de scris despre întîmplările respective.
De fapt nu e vorba de un punctaj, ci de idei obligatorii pe care coloneii şi colonelesele din Divizia Presă trebuie să le dizolve într-un hîrdău de cerneală.
Interesat în astfel de împrejurări nu de ceea ce scrie presa independentă, ci de ceea ce scrie Divizia Presă, pentru că astfel aflu poziţia Binomului şi a lui Klaus Iohannis, m-am grăbit să văd cum au reacţionat televiziunile, ziarele şi site-urile din cadrul Reţelei de acoperiţi din presă la publicarea Motivării CCR.

Toate unităţile Diviziei au scris nu despre Codruţa Kovesi, ci despre Livia Stanciu.
Din cîte se ştie, omul Binomului din cadrul CCR, îndatorată pe veci lui Klaus Iohannis, care i-a dat un post şi un salariu de lux, Livia Stanciu, e în stare să voteze pe placul Sistemului oricînd şi oricum.
Nimic surprinzător că ea a făcut opinie separată în cazul Motivării CCR.
Pentru aceasta Livia Stanciu a fost răsplătită de Divizia Presă cu un buchet de laude unse cu miere.
Cea căreia i se spune Coloneleasa, pentru lipsa de măsură în îndeplinirea ordinelor pe Unitate, i-a ars un smiorcăit de telenovelă scriind despre Singurătatea Liviei Stanciu în CCR.
Singurătatea Liviei Stanciu!

Persoana care va rămîne în Istoria justiţiei noastre nu prin pedepsirea celei care i-a luat bărbatul folosind Statul român pe post de poşetă, nu prin implicarea în Diversiunea aşa-ziselor prezidenţiale, care l-au adus la Cotroceni pe vizitiul Angelei Merkel, ci prin declaraţia potrivit căreia ICCJ, întruchiparea Puterii judecătoreşti, e partenera DNA.
Judecătorul se deosebeşte în manuale de Procuror şi prin faptul că stă la masă, în sala de judecată, în timp ce Procurorul stă în bancă, lîngă avocatul Apărării, egal cu acesta, inegal cu judecătorul.
Livia Stanciu, răsplătită de Klaus Iohannis cu un loc la CCR, cînd locul ei era în celulă, a răsturnat această ierarhie de secole.
După ea, judecătorul stă în bancă, iar Procurorul DNA, la masă.

De ce s-a referit Punctajul pe Unitate la Livia Stanciu şi nu la Codruţa Kovesi?
Pentru că principala preocupare a Binomului SRI-DNA o reprezintă aducerea CCR la condiţia anterioară:
Cea de cizmă în care sergenţii majori mesianici îşi bagă piciorul.
Pentru aceasta e nevoie să se sublinieze la nesfîrşit că sînt şi la CCR judecători corecţi, care, spre deosebire de ceilalţi – pe cale de a fi arestaţi – sînt parteneri ai DNA.

                                                                                           Ion CRISTOIU (http://www.cristoiublog.ro/)

2 Comments

  1. justinianus

    La mine in cartier, la piata, este o precupeata care seamana leit cu Livia Stanciu! De aceia cind cumpar de la ea ii spun: Nu ma taxa la greu doamna judecator”! I-am explicat de ce ii zic asa si s-a suparat, ea nu are caracter urat ca doamna in cauza, ca nu s-a razbunat post mortem pe sot, carew a tradus-o cu secretara, facindu-i plangere si bagand-o la parnaie(Rarinca)! Ea l-a rezolvat altfel, l-a tradus in direct, fara prea multe discutii!

  2. Jan Valjean

    Oare fiinta asta are suflet ? Daca-l are,trebuie sa fie unul oribil.Fara sot(mort),fara copii-la fel ca Iohannis si Csolos,alte doua specimene plantate de Ue sa ne distruga neamul si identitatea nationala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.