Suntem cu ochii pe voi!

Liviu Dragnea, Florin Coldea, vinul „Opus One” și iudeo-masonii

      Care este semnificația ofrandei de vin „Opus One”, pe care Liviu Dragnea i-o oferea șefului operativ al […]

 

 

 

ponta

Care este semnificația ofrandei de vin „Opus One”, pe care Liviu Dragnea i-o oferea șefului operativ al SRI, Florin Coldea (cadouri dezvăluite de Ponta)? Ea marchează aderarea, voalată, la oculta mondială. Ca dovadă voi cita din Walter Brewitz, „Familia Rothschild” (ediție cu studii anexă a editurii Carpathia Rex) unde se vede cine și în ce condiții produce acest vin:

„Philippe de Rothschild (1902-1988), cu rezidenţa afacerilor în Franţa unde deţine celebrele podgorii Rothschild, a întreprins în 1979 ridicarea unei alte piramide «Illuminati» în Napa Valley, California, unde se află templul fondatorului «Bisericii lui Satan», Anton LaVey [1] , evreu khazar (satanistul Anton Szandor LaVey a înfiinţat în SUA «Biserica lui Satan», în 1966, bazând «ritualul satanic» pe un amestec de Kaballa evreiască, gnosticism şi elemente de ritual masonic. Simbolul său este o pentagramă răsturnată ce are în fiecare din cele cinci colţuri câte o literă ebraică). Acest domeniu-podgorie californian al lui Philippe (Filip) de Rothschild, dominat la intrare de piramida ridicată în 1979, se cheamă «Opus One», ceea ce înseamnă «Prima Operă», şi nu este, după unii autori, decât o acoperire a templului satanic (Daryl Bradford Smith şi Andrew Hitchcock, The History of the House of Rothschild, 2006). Înclinaţiile «artistice» ale «baronului» Philippe Rothschild s-au îndreptat spre scenariu, teatru, producţia de film şi poezie, şi, aşa cum am văzut, el este şi cel care a redesenat piramida zisă «Illuminati» postată pe bancnota de 1 dolar SUA . (…)

opus one

 Cercetătorii domeniului californian de la Napa Valley al lui Philippe Rothschild au identificat aici o «Peşteră Boemiană», unde se desfăşoară un tur organizat al cultului diavolului însoţit şi mascat de o degustare de vin la podgoria Opus One Winery («un bun pahar de Vin Roşu»). Logo-ul Opus One-ului Rothschild este capul bi-frontal al zeului antic Ianus. (Cercetătorii mitologiei zeului roman Ianus au presupus că numele lui ar deriva de la haos, fiind considerat principiul iniţial al tuturor lucrurilor, în timp ce faţa sa dublă – pentru care era numit şi Bifrons sau Biformis – ar conserva imaginea alegorică a confuziei haosului primordial, precosmogonic, al lui Ianus sau spiritul care divide, simbol foarte important la Illuminati privind controlul minţii. Se pare că Philippe Rothschild a fost puternic afectat psihic când în 1937 fiul său s-a născut diform şi a şi murit în acelaşi an.)”

                                                                                                                    Cornel-Dan Niculae

[1] De ce spun că părintele bisericii sataniste, Anton LaVey, este evreu? O să dau mai jos și linkul necesar privind originea să. Pe bunicul său după tata îl chema Leon Levy, fiind, evident, evreu. Pentru a se clandestiniza un pic, tatăl satanistului nr.1 și-a schimbat numele din Levy, fiind cunoscut ca Michael Joseph Levey (Levi devenea Levey), iar personajul nostru a mers mai departe și a devenit LaVey. Și părinții mamei sale (Emma Roseheit Douglas, numită inițial Goldsmith) erau, după părinți, unul evreu rus, bunicul, iar bunica evreică ucraineană (adică evrei kazari). De aceea LaVey a și bazat satanismul, în parte, pe mistica evreiască, pe care o cunoștea de acasă..

https://www.geni.com/people/Michael-Levey/6000000021849673804

5 Comments

 1. Mihai

  Salut domnule Niculae Cornel Dan!
  Cred ca am avut onoarea de a ne cunoaste !
  Ce mai f aceti?
  Cele bune!
  Mihai Iftime

 2. Dan Cristian Ionescu

  La Anton LaVey m-am referit si eu in Codul lui Lucifer:
  “35. Probabil că cel mai bun exemplu îl constituie evreul american Anton Szandor LaVey (1930-1997, născut Howard Stanton Levey), autorul cărților „Biblia satanică”, „Vrăjitoarea perfectă sau ce să faci cînd virtutea eșuează”, „Ritualurile satanice”, „Agenda diavolului” și „Satana vorbește!”. Tot el a fost fondatorul și primul mare preot al bisericii lui Satan. Fondată în anul 1966, deja în anul următor această biserică antihristică se extinsese din SUA pînă la Paris sau Tokyo, ajungînd în timp la milioane de membri (taxa de înscriere este de 200 $).”
  Domnule Cornel-Dan Niculae, din pacate noi nu ne cunoastem, desi imi doresc de mult. In mai multe rinduri am mentionat numele si lucrarile dvs. in scrierile mele. La comentariul facut de dvs. la articolul meu de alaltaieri din “Justitiarul” am postat si eu un comentariu pe care probabil nu l-ati citit. Sper sa nu va deranjeze daca miine va trimit un mail. Sintem prea putini pe aceasta baricada ca sa nu nu cunoastem intre noi.

  • vintila ionel

   ma numesc vintila ionel 04091965 bucuresti sectorul 4,sunt urmarit de oamenii lui coldea si kovesi ptr.a ma asasina.ordinul pleaca din italia de la kamora.un brigadier inalt din sardinia ce lucreaza in penitenciarul cuneo din piemonte italia,a ordonat asasinarea mea.acesta are un grad mare in masonerie si o functie mare in mafie.de 3 ani sunt haituit.in rominia am fost la toate posturile tv si ziare dar nu ma primeau inauntru.securitatea controleaza totul.zdreanta asta de coldea face joc dublu.este curva cu 2 fete la fel ca kovesi.am avut probe irefutabile contra lor,dar persoanele din rominia pe care le cunosteam si aveam incredere m-au vindut……cred ca au fost amenintate.sri imi pune bete in roate de a intra in posesia unui apt.confiscat pe legea 10-2001.pe cind ei au dat paduri si munti cu nemiluita……….ar fi multe de spus.actualmente sunt la paris……….astept un semn de la voi pe facebook

 3. Jan Valjean

  Ca orice jidan/evreu care ,,se respecta” si-si schimba numele de la nastere cu nume asociate tarii in care s-a stabilit si acest satanist,Anton LaVey,nu face nicio exceptie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *