Atitudini

Liviu Pleșoianu: „Eșecul lamentabil al așa-zisei lupte împotriva abuzurilor!”

  Faptul că Vâlcov e sub control judiciar, în vreme ce semnatarii protocoalelor sunt bine-mersi, arată EȘECUL lamentabil al așa-zisei […]

 

Faptul că Vâlcov e sub control judiciar, în vreme ce semnatarii protocoalelor sunt bine-mersi, arată EȘECUL lamentabil al așa-zisei lupte împotriva abuzurilor! M-am săturat de discursuri care NU prind niciodată viață în corpul legii!

Vâlcov e pus sub control judiciar pentru că a publicat un protocol secret care nu numai că nu ar fi trebuit să fie secret, dar nu ar fi trebuit din start să existe. Între timp, Președintele Senatului ține în plen un nou discurs legendar împotriva abuzurilor. …Abuzuri care, dacă ar fi existat determinare parlamentară și guvernamentală, nu ar mai fi trebuit să existe în acest moment! Punct.

Dacă după 15 ani de falsă luptă împotriva corupției urmează 15 ani de falsă luptă împotriva abuzurilor, atunci chiar se va alege praful de țara asta!

                                                                                                                              Liviu Plesoianu

 

P.S. S-o întreb pe doamna Dăncilă unde e ordonanța de urgență pentru desecretizarea Hotărârii CSAT nr. 17/2005 (cea care a stat la baza protocoalelor)? …N-o întreb, pentru că „a fost nouă ani plecată” și „nu știe nimic despre statul paralel”.

P.P.S. Proiectul meu de lege privind excluderea din magistratură a celor care au lucrat în baza protocoalelor secrete e la Senat. Acolo de unde vin discursurile legendare împotriva abuzurilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *