Puncte de vedere

În România mea, Liviu Pleșoianu este reprezentantul meu în turul doi de scrutin

      Liviu Pleșoianu în turul doi al alegerilor prezidențiale Cum în momentul de față avem un președinte Klaus […]

 

    Liviu Pleșoianu în turul doi al alegerilor prezidențiale

Cum în momentul de față avem un președinte Klaus Iohannis care are România lui, partidul lui și guvernul lui, îmi permit să am și eu un candidat la președenție la scrutinul care va avea loc la sfârșitul acestei  săptămâni.

În România mea există nenumărați oameni care sunt empatici, care nu doresc să se târască  pe burtă, preferând poziția verticală,  care nu se schimbă după cum bate vântul. Care-i respectă pe cei ce nu au aceeași părere cu ei și care oricât de patetic ar sună își iubesc conaționalii fără deosebire de partidul politic din care fac parte. Prin urmare, în România mea și poate și a dumneavoastră, în fond cine ne oprește să avem fiecare România lui, reprezentantul meu în turul doi de scrutin este Liviu Pleșoianu.

Temele fundamentale abordate în turul doi de scrutin, preluate pe larg de întreaga presă românească (liberă și independentă, vă reamintesc, această discuție ar avea loc doar în România mea)  ar fi cum să nu transformăm România într-o dictatură a procurorilor a căror dosare sunt făcute de către SRI, cum să nu se aresteze și să se condamne preferențial acele persoane care prin poziția publică militează pentru suvernitatea acestei țări, indiferent de partidul politic din care fac parte.

Nu se pune problemă ieșirii noastre din NATO și din UE ci doar  să avem pe cineva în fruntea țării căruia să-i pese, să ne reprezinte cu adevărat, să aibă responsabilitatea de a reprezenta ferm și demn. Atât și nimic mai mult.

Nu vrem un sfânt , ci doar oameni cărora le pasă de soarta celor pe care s-ar presupune că îi conduce.

Cineva care ar milita pentru:

– a nu ne vinde resursele  (atâtea câte le mai avem) acestei țări pe nimic,

– a nu avea salarii de mizerie,

– a avea infrastructura rutieră (și nu numai) pe care ne-o dorim cu toții,

–  a nu accentua faliile dintre noi, pentru a nu ne sfâșia  că șacalii pentru bani și putere (la capitolul acesta poate că am avea nevoie, totuși de un sfânt în fruntea țării),

Cred că prezența lui Liviu Pleșoianu  în turul doi de scrutin reprezintă pentru noi un atu. Are și ethos și pathos în discursul sau și este sincer. Nu vrem să fim reprezentați de către un președinte slugă altora care să nu facă nimic, dar absolut nimic pentru această țara.

Cum ar arată în România mea un dialog televizat la o oră de maximă audiența între Liviu Pleșoianu și Klaus Iohannis.

Vă las pe dumneavoastră să vedeți. Va invit la acest dialog, în România mea care este, poate, și a dumneavoastră.

                                                                                                                Radu HADÂRCĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *