Puncte de vedere

Luați vrăjeală, azi abureala de sezon cu „revoluția”!

    Reluarea cercetărilor faptelor de la 1989 este declanşată de presiunea venită din public ca urmare a frânturilor de […]

 

 

Reluarea cercetărilor faptelor de la 1989 este declanşată de presiunea venită din public ca urmare a frânturilor de adevăr ce se acumulează şi încep să contureze realitatea acelui eveniment. Aşa cum orice criminal se străduieşte să conducă cercetările asupra crimei făcute de el, tot aşa Mafia Internaţională a dat ordin să se reia cercetările să se spună parte din adevăr, să se dirijeze energia publică către marionetele care au asigurat funcţia de paravan pentru adevăraţii făptuitori şi beneficiari, mai ales către cei morţi sau aflaţi în apropierea morţii. Au mai făcut asta de zeci de ori cu Stalin, Mao, Pinochet și alții.

Este deasemenea strălucitor prin absenţă mecanismul de motivare a românilor pentru a accepta schimbarea regimului Ceaușescu, precum şi mecanismul prin care s-a realizat loialitatea conducerii organelor de forţa față de străinii invadatori, organe care aveau ca raţiune de a exista tocmai oprirea forţelor străine de invazie clandestină. Astfel un detaliu semnificativ a fost organizarea de către Mafia Internaţională a fugii lui Pacepa ca să mobilizeze pe Ceaușescu să schimbe conducerea Securităţii cu oameni care erau agenţi ai Mafiei Internaţionale. Habar nu avea Ceaușescu că încercând să îndrepte o situaţie gravă, a fost manipulat să o agraveze terminal și fatal, în primul rând afectând contrainformaţiile care trebuiau să fie câinele de pază al Securități şi al statului. Contrainformaţiile au fost infestate de trădători deci cine să mai verifice pe alţii? Ce organ de verificare mai avea conducera statului când de 28 de ani şeful contrainformaţiilor, Filip Teodorescu, se laudă că el i-a ascuns lui Ceaușescu tot ceea ce se întâmpla în ţara? Desigur, „trădare spre binele poporului”!

În decembrie 1989, țara era invadată de o armată conspirată de zeci de mii de agenți străini. Capturarea acestora şi anihilarea lor trebuia să fie făcută de trupele de securitate conform planurilor de apărare, dar acesta au fost blocate în cazărmi şi dezarmate la ordinul conducătorului lor Iulian Vlad care nu a executat ordinele clare date de Ceaușescu. În conferinţa din 17 decembrie 1989, Ceauşescu făcea referire la reprimarea acestor trupe de invazie despre care deja se ştia, nu îndemna, cum greșit înţeleg cei manipulaţi, la uciderea de români nevinovați, adică la romanii naivi scoşi în stradă de agenţii străini prin mass-media străină şi Europa Liberă în special.

Ceauşescu a cerut explicit de două ori ambasadei URSS să îşi retragă trupele clandestine, altfel vor fi capturaţi și executaţi, dar nici URSS și nici ceilalți nu a retras trupele pentru că se bazau pe colaborarea conducătorilor Armatei şi Securităţii că acestea nu vor reacţiona.

Propaganda antiromânească se străduie prin tot felul de explicații fără logică, de regula atribuite celor uciși, să ascundă existența acestei forte de invazie străină a carei agenţi în civil împuşcau români în mulţime ca să stârnească panica şi să inflameze revolta dar mai ales sa ascundă existența forței clandestine adânc conspirate de sayanimi (n.r.: agenți voluntari ai Mossad-ului).

S-a încercat de către alţi conducători patrioţi, Milea de la Armată sau Nuţă de la Miliție, să compenseze inacţiunea Securităţii și să extermine agenții strecurați printre manifestanții români, dar, ca toți conducătorii patrioți care nu au colaborat cu invadatorii, și ei au fost ucişi pentru ne lăsa țara fără nici o apărare.

La Timişoara agenţii străini în civil împuşcau români în mulţime ca să stârnească panica şi să inflameze revolta. Aceştia au fost observaţi de militarii specializaţi în contrainformaţii și capturaţi sau uciși. În jur de 70 de astfel de agenţi au fost împuşcaţi de militari romani. La ordinele trădătorilor din armată, fost adunaţi 30 de cadavre ale agenților străini și arşi pe un câmp lângă Timişoara, iar 43 au fost transportați la București şi arși în Crematoriu și prezentați până azi drept revoluționari uciși de Ceaușescu. Nimeni nu a revendicat aceşti morţi. Însă schimb, românii impușcați de agentii străini în Timisoara au fost revendicaţi de familii şi înmormântați apoi moartea lor a fost atribuita în fals lui Ceaușescu. Arderea agenților străini uciși a avut ca scop distrugera unor probe bilologice care ar fi deconspirat originea etnică a acetor agenți.

Secretul cel mai mai mare al „revoluţiei” este această armată de invazie clandestină a cărei prezenţă a fost permisă de conducerea tradatoare a securităţii a cărei crime sunt atribuite de atunci până în prezent românilor. Existenta ei anuleaza legitimitatea a tot ceea ce s-a făcut după 1990 motiv pentru care acest secret se păstrează cu orice efort posibil la nivel local si internațional de către toți cei ce se legitimizează prin minciuna că a fost o „revoluție populară”, respectiv că ei sunt rezultat al voinței Poporului Român.

Mai mult, s-a creat o masă de apărători ai mitului revoluţiei în persoana „revoluţionarilor” care primind privilegii și avere de pe urma unor reale sau presupuse participări la evenimente, participare cu totul nesemnificativă decât pentru scopuri propagandistice antiromâneşti, pentru a nu pierde legitimitatea averilor dobândite apără mitul revoluţiei în grup şi continuu. Nu întâmplător conducătorii „revoluţionarilor” sunt mai toți agenţi ai invadatorilor, între care cel mai cunoscut este evreul conspirat Bebe Ivanovici.

Multe găsiţi spre lămurirea acestui subiect în: „Trădarea securităţii în decembrie 1989” de profesor dr. Corvin Lupu – 25 de lei la Diverta.

Cine caută adevărul sau își ia orice informație cât de mică, de la televizor nu va afla către ce scopuri a fost dirijată puterea sa vitală, nu va ști pentru ce a trăit, sursa problemelor nesfârșite care ne amărăsc viața, și cine au fost beneficiarii reali ai exploatării la care el/ea și noi toți suntem supuși.

Dacă va „cădea” mitul „revoluției populare” de la 1989, tot ceea ce s-a făcut de la 1989 până în prezent trebuie restaurat cum a fost la 1989 si societatea românească trebuie sa ia cu totul alt drum. Nicidecum cum insinuează unii să ne sperie o revenire la România Trădată Străinilor din perioada 1978-1989, dar nici la România Donată Străinilor din perioada 1989 până în prezent ci la o ROMÂNIE A ROMÂNILOR PENTRU ROMÂNI în care Statul Românse subordonează integral și exclusiv intereselor pe termen scurt, mediu și lung ale Poporului Român.

Acum poftiți la etichetarea acestui text drept scenariu ficțional.

                                                                                                                                      Adrian GRIGORIU

P.S. Străinii capitalişti şi comunişti nu mai puteau suporta să vadă românii suferind de foame şi frig, aşa că au pregătit din 1965 pana in 1989 trădarea la nivel de organe de forţă, în decembrie 1989 au mobilizat forţe de invazie clandestină cu care au invadat România ca să schimbe regimul comunist al lui Ceauşescu cu regimul comunist al lui Iliescu (FSN, PSD, PNL, PNŢ etc) pentru a da respectivilor străini capitalişti toată economia și țara pe gratis cu scopul ca ei, străinii, să dea românilor ceea ce Ceauşescu nu vroia să le dea, ba mai mult, avea şi ascundea de români, adică să ne dea mâncare, căldura, benzină şi paşapoarte. Logic.

http://www.mpublic.ro/ro/content/c_18-12-2017-11-12

https://www.youtube.com/watch?v=gvjFVvqtSRg

4 Comments

 1. un mizantrop

  Imi „place” cum fiecare isi ia un cliseu (inclusiv procuratura, armata…istoricii) si tine de el, toti ceilalti sunt tradatori. In ’89 tradarea a fost desavarsita, securitatea a tradat interesele romanesti, inca de cand a angajat toti informatorii si denuntatorii, fara carte si fara caracter, ca sa umple golurile lasate de vanzarea lui Pacepa (cam ce se intampla acum, angro, la interne, armata si servicii), de si-au adus toate neamurile, fara niciun discernamant, tot anul 1989 a fost strabatut de episoade ciudate, mai ales la armata (imi spunea un ofiter superior, rezervist, ca primeau vizite, in unitati, ai unor oficiali sovietici, fiind invitati sa le arate „imprejurimile” tovarasilor si asta prin august ’89). Tradarea fusese desavarsita imediat dupa intalnirea cu Gorbaciov, in decembrie a fost numai „repetitia cu costume” si razbunarea pe Ceausescu. Acolo a fost masacru, precis organizat, din pacate pentru ei, premiera nu a mai avut loc., poate istoria ne va arata cine si cum a impiedicagt sfasiere fizica a tarii, poate cu pretul hacuirii economice…Tradatorii pe care-i invocati nu sunt toti si nu sunt chiar ei. Am analizat si eu ce a spus Filip Teodorescu sau iulian Vlad. Oamenii au fost perfect coerenti, vina lui Vlad tine de organizarea institutiei, a ingaduintelor prea multe fata de rigoarea ceruta de functie. Filip Teodorescu n-a spus niciodata ca i-a ascuns ceva lui Ceausescu, amandoi au spus, insa , ca CI-stii recrutati de ie, fusesera si ramasesera in slujba DIA, asta a fost „insurectia”, incalecarea securitatii de catre DIA, , cu asta s-a luptat in decembrie. Si daca tot incepem sa facem liste, eu zic sa incepem cu stalinistii si odraslele lor. Si inainte de asta cu autorii morali (ordine directe) ai crimelor odioase de la revolutie, cum ar fi macelul celor de la USLA si o reevaluare a crimelor din secuime, apoi sa-i cautam pe profitori la motivatii patriotice.
  P.S. Poate ar fi timpul sa analizeze cineva comportamentul schizoid al „democratului” Dumitru Mazilu , nu de alta, dar sunt martori care spun ca l-au adus niste militari cu tabul la M.Ap.N. si cand a coborat din tab, a spus ca militarii care-l escortasera „sunt teroristi, impuscati-i!”, dupa care a urmat sinistrul episod 12 ianuarie cu „moarte securistilor”, apoi a ramas un „respectabil” profesor de democratie, care-si da cu parerea despre geopolitica si ONU si….
  P.S. In Romania s-a incercat o restauratie stalinista, cu aceeasi sustinatori ai tribunalelor populare, cu executii si cu aceeasi ticaloasa categorie profesionala care au usurat instalarea regimului comunist, procurorii, adevaratii tortionari, niciodata pedepsiti, niciodata pomeniti in contextul crimelor comuniste, desi, ei alaturi de securitate au facut posibila perioada neagra. Si daca securistii au fost de sorginte proletara, baieti de la tara, majoritatea analfabeti, procurorii erau aceeasi de pe vreme dictaturilor regala, legionara, antonesciana si nu i-a deranjat nimeni…O fi venit vremea, sau tot ei, dupa ce s-au scaldat” in „revolutie” au hotarat ca e timpul sa schimbe istoria?!

 2. Poate s-o mai incalece inca o data…#rezistand!

 3. Tan

  Dominique Fonvielle, fost agent al serviciilor de informații franceze: În 1989, a fost o alianță obiectivă între KGB și CIA pentru debarcarea lui Ceaușescu/ Scenariul prevedea și INVADAREA României pe motive „umanitare”
  Fostul ofițer al DGSE a descris cei trei pași necesari pentru a „declanșa o revoluție”: localizarea opoziției la regim, inițierea unei campanii de propagandă neagră împotriva regimului și în final, pregătirea din timp a celui care va lua puterea în locul dictatorului.
  Dominique Fonvielle a mai spus că în cazul Timișoarei, anumite evenimente au fost pregătite dinainte pentru a declanșa o anumită reacție.
  Fonvielle afirmă că incitatorii au fost oameni pregătiți în tabere speciale din Occident, români care aveau rolul de a influența oamenii.
  „Da, au fost operațiuni ale forțelor speciale, dar nu cred că majoritatea oamenilor din acele tabere au fost pregătite să acționeze astfel. Cred că aspectul cel mai important al antrenamentului lor a constat în modul în care aceștia au fost învățați să influențeze alți oameni și să pregătească planurile pentru atac”, a spus el, atunci.
  „Operațiunea a fost dusă la îndeplinire de țările din jurul României, din Ungaria. Am menționat taberele de antrenament din Ungaria și Germania, dar la momentul potrivit, oamenii trebuiau plantați la fața locului și nu poți introduce clandestin sute de oameni, doar câteva zeci. Cel care planifică acțiunea va obliga regimul să reacționeze brutal, astfel încât opoziția să se arate și masele să intre în mișcare. În acest moment, țările din vecinătate vor intra în țară să asiste, pe motive „umanitare” sau politice. Atunci, acești aliați vor restabili ordinea. Vor garanta securitatea și în final, vor permite noului guvern să preia puterea, cu un noul șef al statului care este considerat potrivit pentru misiune”
  Fonvielle conchide: „A fost o alianță obiectivă între KGB și CIA. Este extraordinar. Doua servicii adversare, care au fost create sa se bata unul cu celalalt!”.

  Fostul agent CIA, Robert Baer, care ulterior va deveni cunoscut prin dezvăluirile pe care le-a făcut despre implicarea SUA în războaiele din fosta Iugoslavie a confirmat: „Stiu ca au fost numeroase discutii cu Guvernul sovietic pe tema Romaniei. Punctul nostru de vedere asupra situatiei si interesele nu erau diferite”.

 4. Adrian Grigoriu

  Tovarăși „mizantrop”, „rena” și „Tan”: se vede că nu știți pe unde ați ajuns. Sunteți ca o carte deschisă pentru noi. Să mai susții prostiile alea de genul că „românii s-au măcelărit unii pe alții de tâmpiți” este chiar penibil, descalificant. Dacă nu inventaţi ceva nou, dar repede, vă luăm cu pietre. Pe bune.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *