Colimator

Lui Iohannis îi pute tot ce este românesc! România este condusă de alogeni

                               Noi, pigmeii Legea privind privind […]

 

                             Noi, pigmeii

Legea privind privind declararea zilei de 4 iunie ca Zi a Tratatului de la Trianon a fost atacată de către Plăvan la Curtea Constituțională. De ce? Pentru a nu intra în vigoare. Se pare că pe Plăvan a ajuns să-l cam jeneze tot ce are legătură cu noțiunea de român. Și probabil îl mai jenează și că nemții lui și-au cam luat-o pe coajă atunci, așezați fiind – cu atâta amar de sacrificiu – acolo unde le era locul. Ironia amară a istoriei face ca, la o sută de ani de la sacrificiile de-atunci, urmașii degenerați ai eroilor de-atunci să aducă în fruntea țării un asemenea exemplar care, nu doar că-i retardat sever, dar mai e și ticălos cât cuprinde.

Iar regimul instaurat de acest neputincios e unul al coșmarului. Tocmai ce-a ieșit la iveală scandalul de la Ministerul Finanțelor. Întrucât Ministerul se află în proces cu tatăl lui Cîțu, contestându-i acestuia o retrocedare, odrasla ce face? Decimează Direcția Juridică a Ministerului. Mai mult, într-o sfidare supremă, Cîțu ăl bătrân, adresându-se Ministerului printr-o adresă, solicită ca răspunsul să-i fie transmis fiului său care este Ministrul Finanțelor. Mai ceva ca asta nici c-ai mai putea vedea. E un conflict de interese limpede ca lumina zilei. Dar cine să-l vadă?

Adormitul ăla pe care Klaus îl întronizase la Ministerul Sănătății nu era într-un conflict strigător la cer de interese? Nu i s-a clintit un fir de păr din cap. Cine să-l deranjeze? Lucovid? Păi ăla-i ocupat până peste cap cu analiza chimică a conținutului paharului, astfel încât n-are timp de nimicuri de-acestea mizere. Astfel încât nu m-ar mira ca deviantul de Finanțe să continue la fel de halucinant ca până acum. Deh, ei sunt oamenii Gauleiterului.

Mă uitam la imaginea aia scăpată cu petrecerea de la Guvern. Efectiv ai imaginea unei șlehte de coate-goale cocoțați în funcții la care n-ar fi visat niciodată. Văzându-l pe Aurescu fumând trabuc cu mănuși de latex, pe Lucovid lăfăindu-se pe-un scaun pe care n-ar fi meritat nici măcar să-l șteargă de praf, cu înunericitul ăla de la Economie sau cu Turcanca – fata cu fața de transplant – te-apucă instantaneu greața. Realizați totuși ce nulități a putut aduce retardatul ăsta de Plăvan?

Biata țară, suferă în tăcere sub dictatura proștilor. Sunt mult prea mulți degenerați în biata țărișoară, mult prea mulți prostovani, nătângi, neghiobi. Văzându-i cum răsar de peste tot realizezi că prostia e una dintre cele mai contagioase boli ale lumii acesteia. Dac-ar fi dreptate pe pământ, ar trebui carantinat tot prostu’ care-acum umblă mult prea liber răspândind molima asta nenorocită.

Au trecut doar o sută de ani de când tributul de sânge al eroilor acestui neam a făcut ca românii să se pună la o singură masă, într-o țară a lor. Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat ca, după doar câteva generații, să ne prostim într-un asemenea hal încât să cărțărăm în fruntea noastră doar cozi de topor care put a prostie de la o poștă. Nu mai vorbesc că, dacă-i iei la bani mărunți, unu nu-i român pur. Vai de capul nostru de pigmei ai istoriei!

                                                                                                  Dan DIACONU, Trenduri economice

4 Comments

 1. Lynx

  normal ca ii pute. cu toate acestea majoritatea dintre noi tot stam cu nasul in curul strainilor. BOICOTATI tot ceea ce insemana magazin care iti impune sa folosesti masca sau sa iti ia temperatura. vi se pare un sacrificiu prea greu ? atunci comparati cu adevarate jertfe facute de inaintasii nostri si vedeti daca se compara….

 2. Vlad Tepes

  Aici il sustin toti ardelenii !!!
  Daca nu credeti, intrebati-i !!!

  • mototol

   nu au de ce, si-au primit portiile ca sa nu

 3. mitica

  In loc sa fie in PUSCARIE acest individ a ajuns “presedinte”. Toti care l-au ajutat pot fii acuzati de inalta tradare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.