Atitudini

Lupta cu sistemul globalist trebuie să înceapă din familie

                           Despre lupta ta Nici nu s-a terminat […]

 

                         Despre lupta ta

Nici nu s-a terminat bine golăneala numită alegeri că monștrii restaurației au scos capul cu violență. Plăvanul dă ordine de parcă ar fi în ograda mă-sii: deznaționalizare cu incriminarea penală a spiritului patriotic, aplicarea la liniuță a oricărei recomandări venite dinspre Bruxelles, cedarea brutală a suveranității s.a.m.d. Toate puse pe răboj într-un așa zis pact pentru Europa. N-am văzut pe nimeni să se înfioreze, n-am văzut pe nimeni care să bată cu pumnu-n masă și să spună apăsat că „NE-A AJUNS!”.

Pe partea cealaltă, partidul prezidențial face tumbe în ritmul dictat de circarul Rareș Bogdan în timp ce politrucii de la (PL)USR bagă cărbuni pe foc în direcția implementării măsurilor pentru care-au fost înființați: corectitudine politică, sexualizarea societății, legiferarea teoriei genului și absolut tot ceea ce înseamnă măsuri ale agendei negre a comunismului globalist.

Dinspre himera numită injust „justiție” vin vești și mai proaste: se pune de-o restaurație completă a băsismului securist agresiv. Procurorii rezistenți au prins aripi întrucât li s-a promis solemn desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. Astfel, au pus-o iar de golănii, gen acea aberantă punere sub control judiciar a lui Vâlcov pentru că a dezvăluit unul dintre cele mai înfiorătoare acte de sabotare a statului de drept. S-a ajuns atât de departe încât o procuroare sinistră păzită de mascați a ajuns să târâie un copil pe caldarâm ziua-n amiaza mare, pentru că „rațiunile de sus” impuneau livrarea copiluluicui trebuie”.

Din nefericire atitudinea populației e una pasivă. La fel de pasivă cum a fost atunci când a venit ciuma comunistă peste noi. În afara unor eroi – mințiți și ei de jegurile occidentale că vor veni anglo-americanii să-i salveze – majoritatea oamenilor au semnat tacit „pactul cu diavolul”. Fiecare s-a gândit că „e mai bine să-i lași pe ei să facă ce vor”, „că nu e bine să-i contrazici”, „că dacă stai în banca ta, până la urmă totul va fi bine”. Așa s-au trezit fruntașii satelor exterminați la canal, așa au ajuns sărăciile și marginalii să fie împinși în funcții de conducere, așa a fost țara jefuită și târâtă într-una dintre cele mai negre perioade ale istoriei noastre. Voi, cei care-ați prins acele vremuri, ați uitat? Dar copiii voștri, de ce nu știu? Nepoților voștri de ce nu le-ați spus?

Acum stați la fel de pasivi și asistați cum marxismul e impus pas cu pas. Vă uitați a proști cu toate că recunoașteți aceleași instincte, aceeași ideologie și aceleași manifestări care vin, de data aceasta, chipurile dinspre dreapta. Iar vă făsați furați de priveliște? Tot n-ați înțeles că întreg corporatismul e de fapt o crâncenă organizare 100% comunistă? Întrebați-vă copiii ce fac prin ședințele acelea inutile și-o să constatați cu amărăciune că diferența dintre impusele „ședințe de partid” și actualele meeting-uri e dată, doar de Excel și Power Point.

Tot n-ați înțeles că Uniunea Sovietică e acum Europa, cu singura diferență că în ziua de azi Stalin nu mai e la vedere, ci doar comisarii săi? La fel de agresivi inculți și grobieni? Stați și tăceți, înghițiți în sec de fiecare dată când o altă aberație e scoasă la lumină. Și aplecați capetele și dați din mâini a neputință.

Ați fugit de teroare și v-ați aruncat și mai abitir în brațele ei, ați fugi de salamul cu soia și-acum haliți numai salam cu soia, ați fugit de pauperizare și-acum trăiți de pe o zi pe alta. Nu vi se pare ciudat că ați ajuns iar de unde ați plecat, de data aceasta cu consimțământul vostru deplin? Să nu v-aud că totul e din cauză că n-ați citit termenii scriși cu litere mici! În fapt n-ați citit nimic și v-ați luat exclusiv după slogane. Adică v-au făcut!

Decât să încercați să vă feriți cu lașitate din calea terorii care se pune la cale exclusiv pe spatele indiferenței voastre, ar trebui să vă întrebați dacă ați făcut ceva pentru a împiedica asta. Nu dând like&share pe rețelele de socializare, nu discutând în contradictoriu cu vreun spălat pe creier, nu înjurând televizorul în confortul discutabil al propriului fotoliu. Ați făcut altceva?

Nu cumva ați preferat (sau preferați) să fiți părinți doar cu numele, în timp ce de restul „să se ocupe ăia?”. Nu cumva vă uitați admirativ la copil sau nepot și vă bateți cu pumnii-n piept admirând „cât e de deștept” doar pentru că-i „al nostru” și pentru că „mestecă ceva cuvinte în limbi de circulație”? Nu cumva ați uitat să evaluați situația la modul critic atunci când e vorba de voi și-ai voștri?

Lupta diavolului acestuia e una generalizată. Nu v-am cerut niciodată să ieșiți în stradă și să urlați precum spălații pe creier. Însă voi ați uitat că lupta începe în propriile voastre familii. Ați lăsat și lăsați să vă scape needucați copiii pe care-i aveți. Vă cruciți când vedeți atâta prostie deversată pe toate canalele, dar nu vă prindeți că fiecare dintre acei idioți vine dintr-o familie? O familie ca a voastră. Iar dacă se întâmplă ca propria voastră odraslă să devină o rotiță a acestui mecanism inept, brusc, fără discernământ, treceți în tabăra cealaltă, doar trebuie „să vă sprijiniți odrasla”. V-ați gândit ce crimă ați făcut (sau faceți) atunci când le-ați dat drumul copiilor în lume fără să aibă niște criterii minime de evaluare a lucrurilor? Copiii pe care i-ați lăsat neinformați sunt cei care acum trag cel mai eficient la căruța globalistă. Ați uitat oare că, în esența sa, comunismul era internaționalist, adică globalist? Ați uitat că-n comunism naționaliștii erau înfierați (asta până când au scăpat treburile puțin de sub control)?

Ajutați-i pe toți să-și regăsească setul autentic de valori, să abandoneze retorica seacă și străină care le este impusă prin intermediul propagandei. Uitați-vă în ochii lor și nu-i scăpați din mâini până nu simțiți că privirea le e din nou clară.

Lupta care se dă nu-i una abstractă. E una fizică și-ncepe din ograda fiecăruia. Dacă nu trasezi granițe clare, peste care să nu se poată trece, ai pierdut lupta și ești victimă. Altfel, cu fiecare această mică victorie se poate reveni ușor-ușor la normalitate.

                                                                                                                         Dan DIACONU

P.S. Perversitatea acestui sistem constă în faptul că tu – vectorul care-l implementezi – ajungi în final victima sa. Abia atunci îți dai seama că ai greșit, dar atunci e prea târziu. Alți vectori mai tineri implementează o teroare și mai radicală care, în final se va îndrepta împotriva lor. De-aceea lupta pe care-o dai nu e una în care să te salvezi pe tine. Tu deja ești victimă, pentru tine lupta e pierdută. Ținta ta trebuie să fie salvarea celuilalt, a celui care acum e vector activ și care, peste câțiva ani, va deveni victimă. Doar așa se poate câștiga războiul!

Sursa: Trenduri economice

 

9 Comments

 1. Dan Cristian Ionescu

  Domnule Diaconu, teoretic, in principiu, “in modul” (ca sa folosesc un termen matematic), aveti perfecta dreptate. Dar (fiindca din pacate, ca intotdeauna, exista cite un “dar”) putinele site-uri nationaliste curate sint citite de citeva mii de romani, care nu mai trebuie convinsi intrucit acestia stiu deja care este adevarul, care este diferenta dintre bine si rau, ce ar trebui facut. Din pacate (repet) multe milioane de romani accepta de bunavoie si nesiliti de nimeni sa fie imbecilizati de posturile TV. La acestia ar trebui sa ajunga textele dvs. (sau ale mele, sau ale celorlalti ca noi), dar nu vor putea ajunge niciodata.

  • alex

   Aveti perfecta dreptate, d-le IONESCU! La aceia trebuie sa ajunga aceste scrieri ale d-lui Diaconu! Ca o concluzie, de ce nu izbandim noi, nationalistii: fiindca suntem dezbinati, d-le! Da, suntem tare dezbinati!

 2. Dan Cristian Ionescu

  In mare masura, asa este. Cauzele sint multiple si adesea stupide.

 3. un mizantrop

  Cei ce au acceptat, ba chiar au si profitat de comunism sunt parintii, bunicii #istilor si corporatistilor de azi. Sunt aia care se aoleau public, la revolutie ca – tinerii ne-au salvat, ei au iesti in strada si ne-au scapat de tiran, cu pretul vietii lor…d-astea…Atunci m-a cuprins scarba de partea asta a natziei, un parinte normal la cap, oricat de doritor de libertate, nu-si incurajeaza copilul sa-si riste viatza, ba, unii chiar i-au indemnat, ca poate prind si ei un loc in fatza…Bineinteles ca n-a vrut niciunul din astia, sau odraslele crescute cu cheia de gat si cu ce se dadea pe ratie (ca parintii voiau sa fie in randul cu liumea, aia comunista si nu incurajeau rasfatul), cu aspiratii spre o meserie banoasa, dar, mai ales cu posibilitati de augmentare, libertate, democratie, adevar, recuperarea istoriei, respectarea drepturilor omului…Astea le-au vrut aia care luptau pentru ele si in comunism, in felul lor, asa cum ne sfatuiesti sa luptam acum cu globalismul. pentru acesti oameni nu s-a schimbat nimic in astea trei decenii, doar ca intunericul a devenit mai adanc si prostii inconjuratori si-au triplat numarul…Totusi, exista speranta, am intalnit tineri (e adevarat din cei ce nu corespund profilului psihologic al corporatistului, ca exista un astfel de profil, il poti intalni la toti tinerii inteligenti peste medie, unii chiar geniali, superpregatiti profesional, dar, care primesc acest raspuns de la corporatiile care incearca sa-i angajeze) cu minttile la ei, cu ochii deschisi, foarte greu de manipulat si care pretuiesc valorile traditionale, unii de capul lor, fara niciun sprijin din familie…Si stiu si tineri corporatisti (e adevarat in strainatate), care sunt foarte constienti de directia gresita in care se indreapta lumea…
  P.S. Incercati sa-i intrebati pe corporatisti, majoritatea, ce presteaza ei in uzinele alea, ce produs finit si cui foloseste el…Macar, in Frantza a aparut aceasta bresa, multi tineri schimbandu-si locul de munca (chiar daca tot cu o multinationala, de multe ori) numai sa capete constiinta utilitatii muncii lor, sa vada un obiect folositor omului iesit din truda lor

 4. Marian

  O măsură foarte importanta, care poate să distrugă pt totdeauna poporul român, a agendei negre a comunismului globalist și pe care dl Diaconu a omis să o menționeze, este multiculturalismul (migrația africanilor și a musulmanilor în Europa). Lupta se duce pe mai multe fronturi!

  • un mizantrop

   E un soi de operatiune – Turnul Babel – n-ai cum sa lupti cu ea, doar ca o sa se intoarca impotriva initiatorilor, ca ei isi imagineaza ca acesti migranti economici (nici unul nu e urmarit politic, sau de vreun razboi, dovada ca persecutatii crestini nu primesc vizele privilegiate) vor fi cei ce le vor plati pensiile, ca vor ramane la nivel de nevertebrate, numai ca orgoliul musulmanilor e nemasurat (banuiesc ei ceva, ca si-au supradimensionat trupele de lupta oraseneasca), doar ca niciunul din musafiri n-are de gand sa munceasca, poate numai in firmele neamurilor, ca indivizii dispun de sume uriase, iar unii au chiar carte serioasa, facuta in Europa…Tot cred ca finalitatea e una sinistra, nu vrea nimeni sa ne amestece in interes uman, mai degraba sa para politc corecta viitoarea cernere…Ei ne tot pregatesc, cei care au avut acces pe vreo usa din dos la masa marilor hotarari s-au mai scapat, numai ca omului normal nu-i vine sa creada/de la Ciumara, care aflase el ca Romania e datoare cu sacrificarea unui milion ca sa traiasca bine ceilalti (intre timp am pierdul, fara diaspora, vreo doua, dar degeaba), la guvernul Ciolos care vorbea cu cinism de munca pe doi lei si drepturile omului ca lux, la Basescu, care ne anunta, ca idiotul ,ca un roman din cinci e homosexual, devoaland tinta ocultilor pentru o viitoare statistica, la noul curent de renuntare la procreere, dar si de incurajare a adoptiilor homosexuale – lucrurile se indreapta spre o diminuare a populatiei globale, experientele cu vaccinuri antiebola care induc ebola i-a facut pe multi progresisti sa maraie ca numai in lumea a III-a se urmareste diminuarea, asa ca au inceput marele exod…Bineinteles ca sunt mai multe motivatii, niciuna benefica omenirii…dar, tot in familie iti poti conserva valorile nationale, pana la vreo trezire miraculoasa

 5. Alexandru Balcu

  Inteleg ce spune domnul Diaconu, ii dau dreptate cu amaraciune: eu sunt membru Noua Dreapta. Si noi, care cel putin de la inceputul anului am avut peste 20 de actiuni, memorii, comunicate, chiar interpelari la dezbateri privind probleme grave (stie cineva de asa-zisa Strategie de integrare a migrantilor 2019-2022?…in fapt, Pactul de Migratie pentru care tot noi (nD), impreuna cu Fratia Ortodoxa, am declansat la sfarsitul anului trecut o campanie de impotrivire incheiata cu un mars in ploaie cu 2000 de oameni), ne facem probleme de constiinta ca nu putem sa facem mai mult. Din lipsa de timp, bani, cateodata si comoditate, sa recunoastem. Dar mai mult ne intristeaza faptul ca la Cluj, pe 15 iunie, la mitingul pentru Normalitate am fost doar 100 de oameni, din care clujenii sa fi fost maxim 10 (incluzand si cei 2-3 camarazi pe care-i avem in Cluj). I-a durut la basca, cum se zice. Parada sodomitilor a avut intr-adevar peste 3000 de oameni (la intoarcere spre Bucuresti am dat nas in nas cu ei, am trecut de-a lungul coloanei incet, ca sa putem sa le uram de “bine”, erau multi,…si multe femei, asta ne-a oripilat cel mai mult). Ca in campania pentru Referendumul pentru casatorie de anul trecut oamenii ne priveau pe strada cu suspiciune si chiar ura, de parca odata cu flyerele sau materialele informative le dadeam cianura. Bine macar ca anul acesta am reusit sa strangem, si cu ajutorul celorlalte organizatii, peste 1500 de oameni la Marsul de pe 22 iunie. 1500 de oameni…cand ar fi trebuit sa fie tot Bucurestiul in strada, la ce atrocitati ne pregatesc pro-sodomitii USR-isti si Plus-isti. Intrebarile pretins inocente “da’ ce-aveti nene cu ei?”, atunci cand incercam sa constientizam lumea asupra pericolului sodomit, au ajuns sa ne aduca la disperare. Chiar asa sa fie anesteziat poporul român, incat mame tinere cu copii mici sa nu inteleaga ca in curand poate sa fie adoptata o lege prin care Statul ii ia copiii si-i da unui cuplu de poponari dezaxati?

 6. Adrian Grigoriu

  Iată încă un caz de individ care acuza Poporul Român pentru suferinţele pe care le îndura.

  Acest domn Dan Diaconu NU spune adevărul despre CINE cauzează problemele, CUM sunt cauzate problemele, CE urmăreşte grupul criminal deci habar nu avem de la el de cine şi cum să ne apărăm însă dumnealui a găsit vinovatul: Poporul Român și specific, părinții care nu isi educa copiii.

  ESTE O IPOCRIZIE MONSTRUOASĂ SA ACUZI VICTIMA PENTRU SUFERINTELE PE CARE LE INDURĂ ȘI SA ASCUNZI IDENTITATEA FĂPTUITORULUI care este in fapt O PĂCĂLEALĂ CRIMINALĂ ASUPRA ROMÂNILOR.

  Cu regret constat că şi acest site promoveaza acesta înșelare deși știm că este condus cu bună intenţie.

  • Alexandru Balcu

   Consider ca aveti dreptate, in sensul ca, sa nu ne mai ferim, Oculta Jidaneasca, de la rastignirea lui Hristos numai asta are in cap, cum sa distruga Crestinismul. Cel adevarat, adica in Credinta unicii Biserici a lui Hristos, biserica ortodoxa. Ura viscerala fata de neamul românesc, stapanitor de drept al unei tari frumoase daruite de Dumnezeu, de rasa alba si crestin – ortodox, este un fapt dovedit si rasdovedit la aceasta etnie. “Fenomenul Pitesti” de exemplu, a fost unic prin atrocitate in tot gulagul bolsevic dupa ’45 si datorita faptului ca a fost pus la cale de mintile bolnave ale conducatorilor comunisti jidani de atunci. Pe de alta parte, slabirea in Credinta – ortodoxie si ortopraxie (asta e problema principala de fapt), ni se poate imputa si noua, ca români. Capcana “tolerantei”…fata de ceea ce este de netolerat, arma malefica in mana Papusarilor poate fi evitata sau redusa drastic prin credinta marturisitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *