Atitudini

Lupta cu tirania, am câștigat o bătălie!

  Site-ul „Justițiarul” a fost redeschis în urma Deciziei ANCOM nr. 511/29.04.2020 care modifică Decizia ANCOM nr. 506/23.04.2020 de suspendare […]

 

Site-ul „Justițiarul” a fost redeschis în urma Deciziei ANCOM nr. 511/29.04.2020 care modifică Decizia ANCOM nr. 506/23.04.2020 de suspendare a site-ului justitiarul.ro: https://www.ancom.ro/decizii-decret-stare-de-urgenta_6253

Mulțumesc, pe această cale, domnilor avocați Dan Chitic și Lucian Dumitrașcu care mi-au oferit sprijin gratuit și au „bombardat” cu documente autoritățile! Mulțumesc doamnei avocat Coroiu Vasilica, autoare principală a textului plângerii prealabile!

Mulțumesc istoricului Corvin Lupu, ziariștilor Ion Spânu,Victor Roncea, Ion Cristoiu, Radu Hadârcă, Ovidiu Zară, Andrei Nicolae și alții care au luat atitudine publică pentru apărarea unei publicații interzise politic sub pretextul publicării de „fake news” despre coronavirus!

Nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor cititorilor publicației și suporterilor acesteia care au fost permanent împreună cu noi și prin activitatea lor pe rețelele de socializare ale internetului au pus presiune pe autoritățile vinovate de acest abuz strigător la cer! Vă mulțumesc din suflet, prieteni, Dumnezeu să vă dea sănătate și să vă ocrotească fiindcă ați apărat o cauză dreaptă!

                                                                  *

Am scris, la începutul lunii martie, un editorial numit „Isteria COVID-19: Pretext pentru legi abuzive și limitarea drepturilor omului” care avea să ducă, împreună cu articolul „SUA: Centrele de urgenţă COVID-19 anunţate ca fiind ultra-saturate sunt ultra-goale”, al unui autor din Franța, la închiderea abuzivă a site-ului „Justițiarul”. Chipurile, site-ul  a fost suspendat fiindcă respectivele materiale de presă „prezintă informații vădit false cu privire la faptul că pandemia de SARS-COV-2 ar fi creată artificial și că, în realitate, nu există niciun pericol”, aceste informații „fiind de natură să dezinformeze și să producă comportamente sociale nejustificate și chiar să zădărnicească eforturile autorităților de combatere a răspândirii noului tip de coronavirus”, conform analizei Grupului de Comunicare Strategică, care a solicitat prin intermediul Ministerului Afacerilor Interne (adresa nr. 12758/23.04.2020) Autorității Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) emiterea unei decizii privind blocarea accesului utilizatorilor la site-ul https://www.justitiarul.ro/. ANCOM a percutat rapid la solicitarea MAI conform principiului „dacă-i ordin, cu plăcere” și în aceeași zi de sărbătorire a Sfântului Gheorghe, seara, după orele 20, fiind emisă și aplicată Decizia ANCOM 506/23.04.2020”!

Deoarece firma de hosting, care găzduiește pe serverul său site-ul, a șters cele două articole incriminate, nu mai știu data exactă a publicării articolului semnat de mine în „Justițiarul”, dar, oricum, a apărut în revista condusă de mine înaintea primului deces din România cauzat de coronavirus – după cum scrie chiar în articol! –  și a stării de urgență. Ca dovadă, articolul se găsește și acum pe un site din Republica Moldova, care l-a preluat în data de 12 martie 2020: https://flux.md/stiri/isteria-covid-19-pretext-pentru-legi-abuzive-si-limitarea-drepturilor-omului# . Klaus Werner Iohannis a decretat prima stare de urgență în data de 16 martie 2020: https://www.presidency.ro/ro/media/comunicate-de-presa/decret-semnat-de-presedintele-romaniei-domnul-klaus-iohannis-privind-instituirea-starii-de-urgenta-pe-teritoriul-romaniei Prin decizia ANCOM nr. 506 din data de 23.04.2020 a fost blocat în întregime site-ul https://www.justitiarul.ro pentru articolele „Isteria Covid pretext pentru legi abuzive” și „SUA: Centrele de urgenţă COVID-19 anunţate ca fiind ultra-saturate sunt ultra-goale”.

 Se observă clar că articolul: Isteria COVID-19: Pretext pentru legi abuzive și limitarea drepturilor omului” a fost publicat anterior primului decret de declarare a stării de urgenţă și în consecinţă acestui articol nu-i sunt aplicabile prevederile art. 91 din Decretului nr. 240/2020, raportat la prevederile art.15 alin 2 din Constituţia României care consacră neretroactivitatea legii. Deci s-a comis un abuz evident, pe lângă celelalte cuprinse în Decizia ANCOM 506/23.04.2020, inclusiv încălcarea Constituției României!

Nu am de gând ca în acest articol să explic în ce constau abuzurile din decizia ANCOM prin care a fost suspendat site-ul justitiarul.ro, iclusiv prin călcarea în picioare a Constituției României, fiindcă vom publica în revista noastră alte materiale de presă care tratează pe larg problema aceasta. Vreau doar să aduc la cunoștința publicului că acest site a fost închis de camarila iohannistă fiindcă el conține în arhiva sa zeci de aricole și sute de dovezi privind toate ticăloșiile comise de familia  Carmen Georgeta și Klaus Werner Iohannis din 1990 până în prezent: participarea la trafic internațional de copii, furt de imobile prin fals în acte și uz de fals, implicarea activă în grupul de crimă organizată al mafiei imobiliare sibiene formată cetățeni români și germani (2000-2006), precum și preluarea ilegală a zeci de imobile (2007-2014) de către biserica evanghelică a sașilor și Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) condus de președintele Klaus Werner Iohannis care era concomitent și primar al municipiului Sibiu (conflict de interese și abuz în serviciu) la vremea respectivă, după ce FDGR s-a declarat oficial, prin instanța de judecată, succesor al organizație naziste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) în anul 2007.

Nu doar site-ul a fost vizat, ci și eu personal. Nu știu dacă ordinul închiderii site-ului „Justițiarul” a plecat de la Klaus Iohannis sau a fost o inițiativă a slugoilor săi din serviciile secrete și guvern, dar doresc să subliniez că nu este primul abuz dictatorial în ceea ce privește publicația fondată în anul 2000 și persoana mea, fiindcă mi-a fost interzisă în scurt timp tipărirea revistei la Sibiu din ordinul stăpânirii săsești locale, toate tipografiile din oraș refuzând să lucreze pentru mine și ani de zile am tipărit la Brașov, iar după aceea, primarul Iohannis personal a luat legătura cu toți difuzorii de presă din municipiu ca să nu mai vândă „Justițiarul” și „Justițiarul sibian” la chioșcuri. Am găsit soluția și la acel ultim abuz, publicația fiind difuzată gratuit în cutiile de poștă și trecătorilor pe stradă.

O dovadă că închiderea site-ului justitiarul.ro nu a fost determinată doar de așa-zisele „fake news” despre coronavirus, ci de întreg conținutul publicației incomode, reiese chiar din conținutul deciziei ANCOM referitor la justitiarul.ro, unde Grupul de Comunicare Strategică „comunică”: această pagină web reprezintă un portal de găzduire a numeroase informații false publicate de diverși autori, care folosesc nume reale sau nu și care au menirea de a induce panică și a dezinforma publicul larg. Mănâncă rahat autorii gogomăniei, deoarece nu sunt ei dumnezeii presei ca să stabilească informațiile care sunt false și pe cele care sunt adevărate, iar toate articolele din „Justițiarul” sunt semnate, excepție fac doar unele pamflete umoristice iscălite cu pseudonime haioase sau poate câte o traducere din presa străină. Minciuna respectivă au scris-o anonimii din Grupul de Comunicare Strategică, cu componența „specialiștilor” și „experților” ținută la secret.

Cap de gămălie ăsta, mare pupincurist iohannist, este „sugeveanul” Eduard Andi Manciu, consilier de stat al prim-ministrului Lucovid Orban și conducătorul Grupului de Comunicare Strategică, cel care a decis închiderea site-ului justitiarul.ro.

Cu chiu cu vai a răzbit în presă informația că Grupul de Comunicare Strategică este condus de „sugeveanul” Eduard Andi Manciu, un „expert” absolvent al fabricii de politruci globaliști SNSPA (Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative) în 2008, școlit proaspăt și de propaganda germană prin  Fundația Konrad Adenauer Stiftung (KAS) anul trecut, în 2019. A trecut, ca reporter, pe la posturile tv de propaganda ale sistemului „Realitatea” și „B1 TV”, a poposit și pe la „Mediafax”, după care a devenit din anul 2015 coordonator al Departamentului de Comunicare al PNL, iar din noiembrie 2019 până în prezent consilier de stat al prim-ministrului Lucovid Orban. Român și ăsta get-beget, la fel ca stăpânii lui, Iohannis, Orban și Hellvig. Se vede după cele două prenume, identice cu cele ale „românilor” Eduard Hellvig și Andi Moisescu.

Colegul Cornel-Dan Niculae „Când și-a înființat în 1998, la Suceava (de unde vine), o asociație familială, avea prenumele Eduart, in loc de Eduard, căci asociația lui se chemă «MANCIU D. EDUART-ANDI». Manciu locuiește de câțiva ani în Pantelimon, unde și-a construit o vilă, și tot de câțiva ani este un fel de propagandist șef al PNL, cu leafă. Misterioase sunt tiparele istoriei, căci a mai existat un zbir liberal Manciu, pus de PNL în anii 20 ai secolului trecut în fruntea poliției la Iași, ca să desființeze mișcarea de tineret naționalistă din Moldova, dar care a fost împușcat în octombrie 1924 după ce a sărit să îl atace pe liderul tineretului C.Z. Codreanu, care s-a apărat. Mi-am pus întrebarea dacă liberalul Manciu de azi nu o fi rudă cu liberalul Manciu din trecut, că prea e pus, la fel, pe abuzuri de stat polițienesc!  Iată-l in fotografie cu Iohannis, pe care îl slujește, ca și pe Orban.”

Tot rahat mănâncă „experții” Grupului de Comunicare Strategică când afirmă mincinos, în decizia ANCOM, următoarele: „este lansată în spatiul public informația că pandemia de COVID – 19 a fost creată pentru a legaliza abuziv vaccinarea”.

Click pe imagine pentru mărire!

În realitate, eu scrisesem: „isteria coronavirus are ca scop în România adoptarea legii privind vaccinarea obligatorie, așa cum puteți constata și dumneavoastră accesând link-ul https://flux.md/stiri/isteria-covid-19-pretext-pentru-legi-abuzive-si-limitarea-drepturilor-omului#!

Nu numai că îmi asum tot ceea ce am scris în articolul „Isteria COVID-19: Pretext pentru legi abuzive și limitarea drepturilor omului”, apărut anterior stării de urgență și a măsurilor abuzive care au urmat, dar chiar am dovedit că sunt bun de profet și am anticipat că prin isteria mondială coronavirus s-a deschis drum liber pentru abuzuri și restricționarea drepturilor și libertăților cetățenești.

Iată câteva citate din articolul scris de mine  la începutul lunii martie, înaintea decretării primei stări de urgență de către Iohannis Klaus Werner, din care se vede că intuisem bine și anticipasem corect ceea ce se întâmplă acum:

Isteria cu coronavirusul în România a avut ca scop legalizarea abuzivă a vaccinului obligatoriu, cel puțin în România, deși nebunia aceasta declanșată la comanda venită din vârful piramidei globale a cuprins întreg mapamondul grație propagandei mass media. După ce au panicat întreaga țară cu pericolul coronavirusului, televiziunile manipulatoare ale propagandei globalisto-sioniste zbiară acum din toți rărunchii că românii nu trebuie să intre în panică.

După criza politică declanșată de Iohannis cu alegerile anticipate, taman asta lipsea: criza economică indusă de virusul COVID-19, care oricum se va declanșa și pe plan modial, nu doar în țara noastră. Uneltirile de culise ale tandemului Iohannis-PNL  cu alegerile lor anticipate au eșuat și nu este exclus ca, dacă nebunia cu coronavirusul va continua toată primăvara, să vedem amânate alegerile locale.

Se va ajunge ca, grație spălării românilor pe creier de 30 de ani încoace prin intermediul mass media, însăși turma să solicite supravegherea și  captivitatea exercitate de sistemul represiv  pentru a obține «imunitatea de turmă». După care, turma o să-și declare public dragostea față de supravegherea și restricțiile impuse abuziv de Big Brother, mulțumind din inimă cârmaciului.

Singurele beneficiare ale nebuniei COVID-19 sunt industria farmaceutică și cea producătoare de echipamente medicale.

Pretextând – culmea! –  grija față de om și sănătatea acestuia, poliția politică globală și executanții ei statali, invocând epidemii/pandemii (…), vor interzice principalele drepturi fundamentale ale omului:

– dreptul la liberă exprimare: ziariștii care vor contesta măsurile restrictive sau vor face dezvăluiri despre înșelătoria mondială vor fi aspru pedepsiți! (…)” (Întregul articol poate fi citit aici: : https://flux.md/stiri/isteria-covid-19-pretext-pentru-legi-abuzive-si-limitarea-drepturilor-omului#)

Chiar închiderea abuzivă a site-ului „Justițiarul” prin călcarea în picioare a Constituției României de către dictatura iohannistă a fost dovada că am avut dreptate în tot ceea ce am scris!

                                                                                                 Marius Albin MARINESCU

P S: Toată presa de azi vuiește cu știrea redeschiderii site-ului „Justițiarul”. Majoritatea scriu prostiile slugoilor de la Mediafax de mai jos:

Grupul de Comunicare Strategică a analizat cererea transmisă și a fost de acord cu redeschiderea site-ului menționat, cu condiția ca administratorul să respecte următoarele condiții de transparență și etică jurnalistică:

Citeşte întreaga ştire: Justiţiarul.ro, închis pentru fake news, se va redeschide

– eliminarea articolelor ce conțineau informații false referitoare la COVID – 19

– filtrarea, pe viitor, de către administratorul site-ului a materialelor referitoare la acest subiect și publicarea doar a acelor materiale care conțin informații din surse oficiale și credibile

– asumarea publică a identității site-ului, cu indicarea adresei de contact și a persoanelor/persoanei care administrează conținutul site-ului” (Susa Mediafax)

Decizia nu impune decât ștergerea celor două articole. Poveștile adăugate de ei din „cugetările” Grupului de Comunicare Strategică către ANCOM, reproduse mai sus, se regăsesc în motivarea deciziei, dar se aplică decizia, nu motivarea! Acesta este rezultatul pripășirii analfabeților funcționali în presa aliniată corect politic.

9 Comments

 1. madmax

  Excelenta vestea ca sunteti din nou cu saitul in stare de functionare!
  Am facut o remarca deja si anume ca fix saiturile nationaliste si crestine au fost tzinta abuzurilor! Domnul Manciu nu e deloc deranjat de existentza saiturilor care promoveaza deschis pornografia sau consumul de droguri in Romania. Nu il deranjeaza numarul din ce in ce mai mare al tinerelor care se ocupa cu asa zisul videochat (curvasarie online, de fapt) dar e deranjat de cei care scriu adevarul si de cei care vorbesc de valorile crestine! Interesant!

 2. LN

  Mă bucur foarte tare că vă pot citi din nou. Fără „Justiţiarul” suntem mult mai săraci. Cât despre posibila legătură de rudenie dintre ipochimenul Manciu „Eduart” şi zbirul de tristă amintire din anii 20 ai secolului trecut, chiar ar fi foarte interesantă o cercetare mai atentă.

 3. gigimutu

  Incredibil abuz, inchiderea site-ului justitarul.ro si altor site-uri care nu erau politial corecte,

  dar minciuna sii abuzulau picioare scurte!!!!

  domnul Marinescu, va rog sa faceti demersuri sa se faca publice numele celor din grupul strategic de comunicare (sic!), sa aflam si noi, plebea, cine ne minte cu nerusinare de doua luni incoace!!!!!!!!
  inca ceva, va rog sa cereti in justitie daune pentru inchiderea abuziva a site-ului, pe civil + penal!!!!!!!!

 4. ACEST GUVERN SI PRESEDINTE DE C…T NU STIU ALCEVA DECAT SA BAGE PUMNU IN GURA LA CEI CE SPUN ADEVARUL DESPRE STAREA ACTUALA A NATIEI NOASTRE CONDUSE DE NISTE MAFIOTI

 5. Nicola Aron

  Bun bun,dar Cap de plută, împreună cu celelalte capete goale..nici o penalizare,ceva?altfel spus,daca greșești , plătești,daca au greșit..au plătit??

 6. alex

  Ma bucur nespus de mult, ca ati reusit pana la urma sa redeschideti site-ul “Justitiarul”! Felicitari, d-le Marinescu, ati castigat o mare batalie! Adevarul trebuie sa triumfe! “Justitiarul”, “Incorect Politic” si alte site-uri de esenta nationalista, fac parte din existenta noastra zilnica, mai ales acum cu aceasta mizerie de ” stare de urgenta”! Se zice ca sunt secrete numele componentilor acestui Grup de Comunicare Strategica, dar eu zic ca se poate afla pana la urma. Trebuie sa stim cine isi bate joc de noi!

 7. Felicitări pentru reușită !!!

 8. Iulia

  Felicitări. Luptătorul Marius Albin Marinescu este câștigător. A câștigat și bătălia și războiul.

 9. Multi romani anti

  Fara JUSTITIARUL si fara COTIDIANUL
  Romania se deporteaza in Auschwitz din prima secunda.
  AVEM EXEMPLUL REZISTENTEI ANTICOMUNISTE SI ANTIFASCISTE ale vesnicilor eroi romani sfinti mucenici .
  Nu ne ingenuncheaza un dulap .
  BRAVO DOMNULE MARINESCU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.