Colimator

„Lupul” moralist: Monica Macovei!

      „În politică intri ca să fii loial țării și poporului” (Monica Macovei, europarlamentar)         […]

 

 

 

„În politică intri ca să fii loial țării și poporului” (Monica Macovei, europarlamentar)

 

 

                                     Arginții, „ochii diavolului”!

 

Din pleiada românilor care și-au adus aportul la trădarea intereselor noastre naționale, participând cu zel la ridicarea „templului” noii ordini mondiale, face parte și Monica Macovei. Mai întâi, acest „pui” de nomenclaturist comunist s-a aciuat în „cuibul” anturajului președintelui Băsescu, de unde a susținut cu o fervoare agresivă interesele antiromânești ale magnatului evreu de origine americană George Söröș, cel care, dorindu-și să vadă cât mai repede o Europă fără repere naționale și creștine, este în deplină consonanță cu manevrele perfide prin care Germania a reușit totuși să câștige Al Doilea Război Mondial prin instaurarea celui de-al 4-lea Reich sub numele de U.E. „Instrumentul” de păcălire, în ostilitatea lui față de români și de România, a devenit operațional din 1990, cu acordul președintelui Iliescu, de când Fundația Söröș pentru o societate deschisă  acționează în vederea destructurării Statului și acaparării bogățiilor lui. Printre agenții de influență ai Fundației, în condițiile în care s-au dat „arginți” pentru recrutarea adepților și instruirea lor, se află și „moralista” politrucă Monica Macovei.

 

                                        „Ce naște din pisică…”

 

Extrasă din pepiniera cadrelor de nădejde ale P.C.R., dar și avându-și tatăl… decorat cu „Steaua Republicii” de către Ceaușescu, Monica Macovei a fost „prinsă” – pe lângă faptul că a fost soție de securist – timp de 10 ani în „insectarul” procuraturii comuniste. „Reciclarea” de după ’89 a surprins-o în sferele politicii, de unde a înțeles (în iluzia că este „expert” în drepturile omului și avocat al cauzelor conexe acestora) să facă mari deservicii României prin acceptarea unei burse Söröș la Universitatea Central-Europeană de la Budapesta, să devină un fel de portavoce pentru un miliardar dubios care ne urăște din răsputeri ca popor, să aducă incalculabile prejudicii românilor prin modificările aduse legilor proprietății și de organizare judecătorească (din postura de ministru al Justiției între 2004 – 2007), să denigreze imaginea țării prin minciuna lansată la Bruxelles și Strassbourg cum că la Referendumul din 2012 pentru demiterea președintelui Băsescu s-au furat 2,5 milioane de voturi (din poziția de europarlamentar), să ne ruineze social prin complicitatea sa politică față de bunăstarea unui P.D.L. croit pe fapte penale, să ni-l vâre „pe gât” pe batjocoritorul președinte Băsescu (pe care îl considera „garant al democrației”!), să sprijine formarea clicii mafiote băsiste care a „îngropat” România în datorii etc! Peste toate aceste fapte, numele Monicăi Macovei se regăsește în „Dosarul 13-15 iunie 1990”, redeschis recent, unde a participat ca procuror (din partea Procuraturii Sectorului 1) la „rezolvarea” cazului civililor arestați la U.M. din Măgurele (unde au fost interogați, torturați psihic și bătuți).

 

                                 „Pe afară-i vopsit gardul…”

 

Vrând să parvină cu orice preț, în speranța că românii îi vor uita loialitatea față de un regim politic de tristă amintire, Macovei pozează într-un personaj imaculat și, făcându-se  a uita că până și vila în care locuiește a obținut-o de la proprietari printr-un proces câștigat la Î.C.C.J. pe vremea când era ministru al Justiției, ne strigă în gura mare cât este de cinstită și de nevinovată de aspectul că, citez, „toate partidele fură și mint în ultimii 20 de ani”! Păi, dacă este așa, de ce M. Macovei nu ne-a spus asta pe când era în grațiile decizionale ale P.D.L.? Să nu își simtă, oare, vinovăția trecutului? Sau: cum se face că Monica Macovei chiar ea fură și înșeală din plin încrederea și sentimentele românilor când tace în legătură cu cele 2,5 milioane $ primite de la antihristul Söröș ca să participe la alegerile pentru Parlamentul Europei și Președinția României, când în această campanie a jignit Ortodoxia națională prin susținerea scoaterii religiei din școli, când „uită” că a primit bani pentru campania europarlamentară de la cercetați penal ca G.Sandu și D. Cocoș, când și-a permis să întineze neamul creștinesc prin faptul că în Parlamentul Europei a votat  de pe pozițiile pro-avort și pro-homosexualitate (știați că este membru fondator al organizației anticreștine Accept?) etc.

 

                         Lege să fie și pentru Monica Macovei!

 

Chiar și dacă pe Monica Macovei aș vede-o … tăcând, trecându-i cu vederea faptele dezonorante amintite, tot nu mi-ar inspira nici un fel de încredere. Ea însă mizează, ca o veritabilă politrucă ruptă de realitate, pe faptul că oamenii pot să fie duși de nas la nesfârșit. Dar nu este așa, deoarece tot mai mulți încep să înțeleagă că, până și „succesul” ei în „nașterea” D.N.A., se arată a fi, din ce în ce mai mult, o „șmecherie” de eliminare mai degrabă a adversarilor politici, un „cui” în „talpa” bunei relații dintre instituțiile Statului Român… Iar despre regimul discriminator din pușcării, or despre averile neconfiscate ale infractorilor, nici nu mai vreau să amintesc… De ce? Deoarece cred că totuși ANTICORUPȚIA înseamnă ceva-ceva mai mult decât spectacolul zornăitului cătușelor la TV! Înseamnă bunăoară că Legea trebuie să fie lege pentru toți. Inclusiv pentru „lupul” moralist Monica Macovei…

Prof.  Costel NEACȘU 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *