Abuzuri

M-a suspendat Facebook, l-am supărat pe faraonul Klaus!

  Mi-a fost suspendat contul personal pe Facebook, Albin Marinescu, pentru un comentariu la cele scrise de o altă persoană […]

 

Mi-a fost suspendat contul personal pe Facebook, Albin Marinescu, pentru un comentariu la cele scrise de o altă persoană în urmă cu doi ani! Reamintesc că fusesem blocat de către Facebook pentru o lună, la reclamațiile propagandei iohanniste, până alaltăieri, deci am putut scrie doar două zile, după care SRI-ul și postacii săi au decis să mă elimine din nou pentru încă 30 de zile. Mi-a mai rămas doar pagina Fb de jurnalist, Marius Albin Marinescu, unde postează alții pentru mine.

Fiind un contestatar foarte vocal al impostorului Klaus Werner Iohannis și anul acesta fiind unul electoral, cu alegeri prezidențiale la final, în mod cert voi fi blocat la permanență ca să-mi închidă gura. Ceea ce am scris de ani de zile despre ticăloșiile lui Iohannis, totul fiind probat cu dovezi, s-a dovedit ulterior – chiar de către instanțele de judecată – ca fiind adevărat!

Nicolae Ceaușescu a fost ultimul român care a condus România. Cei care i-au urmat au fost toți alogeni. Nu se poate permite accesul băștinașilor în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu ar fi capabil să devină trădător absolut, să  lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996 președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochii naivului electorat pentru mimarea democrației.

Și nu, nu sunt nici pesedist, așa cum zbiară din toți bojocii propaganda iohannistă împotriva tuturor celor care le contestă idolul. Categoric tefeliștii din haita #rezist sau pseudo-liberalii alogenilor Ludovic Orban și Rareș Bogdan, care vorbesc doar în lozinci, au să acuze cu vocabularul lor redus și standardizat: „autorul este pesedist, că-l atacă pe Iohannis!”, „comunistul”, „rusofilul”, „ciuma roșie”, „e cu chinezii”, „ba-i cu klingonienii”, „n-are bască”, „are bască” etc… Nu, băi soroșiștilor, nu am votat în viața mea cu PSD-ul, sunt printre cei mai vechi țărăniști din România, m-am înscris în PNȚCD în ianuarie 1990! Între anii 2009 și 2012 am fost președintele interimar al Organizației Județene PNȚCD Sibiu.

Antiromânul impus de străini prin intermediul SRI la conducerea coloniei se vrea încă un mandat la Cotroceni, ca să vegheze la jefuirea și distrugerea țării până la capăt și să-și îndeplinească misiunile sale trasate de  iudeo-masonii globaliști care l-au instalat Gauleiter peste colonie: prăduirea resurselor naturale ale României, despăgubirea statului Israel pentru așa-zisul „holocaust în România” cu zeci de miliarde euro și separarea Transilvaniei și Banatului de țară. De aceea este obligatoriu ca lui Marius Albin Marinescu să i se pună pumnul în gură, că știe prea multe și nu se teme să dezvăluie „pas cu pas” adevărata față a lui Iohannis!

                                                                                                   Marius Albin MARINESCU

P.S.: Vă rog să distribuiți acest articol, să afle cât mai multă lume cum sunt prigoniți jurnaliștii de investigații autentici și cenzura la care sunt supuși aceștia!

6 Comments

 1. Valter COJMAN

  Si eu am fost blocat pentru o postare care, in urma reviziurii, s-a constatat ca nu incalca standardele facebook. Cu toate acesta, am ramas blocat 30 de zile.
  Pentru orice om cinstit e clar ca facebook face jocuri politice si ii blocheaza pe cei care spun adevaruri.

 2. Marian

  klaun wierme iohaniSS

 3. din pix

  Da’ cine vă pune să vă faceţi conturi pe facebook ? E la modă acum ? O grămadă de prostii sunt la modă, dar nu sunt obligatorii ! Ne grupăm odată ?

 4. gelu

  Facebucii e controlata de oamenii lui Soros. De aceea nu sunt inchise conturile #rezist, pnliste, ciolosiste si usriste care afiseaza injurii si invective la adresa liderilor PSD.

 5. Decebal

  Se mai foloseste facebook? Credeam ca am evoluat!!

 6. Gageanu

  Sasalau dement

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.