Atitudini

M-am săturat de Germania, dar și de nemții falși, așa ca Siegfried Mureșan

  Dacă limbricul ăla de la Cluj, pe nume Sabin Gherman, s-a săturat de România, am și eu voie să […]

 

Dacă limbricul ăla de la Cluj, pe nume Sabin Gherman, s-a săturat de România, am și eu voie să mă satur de Germania? Mai ales că locuiesc în Sibiu și sunt intoxicat zilnic pe toate canalele locale mass-media, de prin 1999 și până azi, cu Jermănica în sus și Jermănica în jos!  Da’ m-am săturat și de ăia care se dau germani, deși nu sunt.

E unul pe la Sibiu, un bețiv notoriu, care-i mai mult prin pușcărie fiindcă are damblaua să conducă autoturisme beat și fără permis, un impostor care a trecut Festivalul de Jazz Sibiu pe numele lui, ca persoană fizică. Ăsta este impostor pe toată linia! S-a transformat în sas, după 1989, deși el este oltean get-beget. Și-a schimbat și numele prin Monitorul Oficial, astfel că din Constantin Stoiculescu a devenit Hilarius Johannes Konstantin Schmidt! Cred că a fost beat și când și-a ales numele de Schmidt, atât de comun în Germania și pomelnicul de prenume, în frunte cu caraghiosul Hilarius. Chiar că-i hilar! Acest individ nu-i singurul care vrea să pară neamț în România. E plin în politică de cameleoni din aceștia! Astfel, evreul Eduard Hellvig se dă și el etnic german, deși taică-său cică nici nu vorbește altceva decât idiș și ungurește, nu cunoaște nici limba română, darămite germana. Le fel, evreica Monica Iacob Ridzi, foarte mândră de originea ei evreiască/khazară – de fapt toți ăștia nu sunt evrei autentici, ci se trag din khazari, numiți și ashkenazi, un popor turcic care a furat religia și identitatea evreilor autentici (sefarzi sau mizrahim, evreii orientali)!  –  pe vremea când era ministru și liberă, după ce a ajuns la pușcărie se milogea de Iohannis să o grațieze susținând că și ea este etnică germană! Acum lumea vorbește de noua stea a poiticii „românești”, Siegfried Mureșan, cică având origini sănătoase, „germane”, care garantează hărnicia și seriozitatea lui. Aiurea!

Cine-i Siegfried Mureșan? De acest individ, deși europarlamentar „român”, nu auzise nimeni, până când l-a propus Traian Băsescu, în urmă cu aproape un an, ca premier din partea PMP, partid de unde tocmai a dezertat zilele trecute (https://www.dcnews.ro/siegfried-muresan-premier-propunerea-lui-traian-basescu_547738.html). Mureșan este un oportunist khazar, cu pseudo-origini germane, botezat Siegfried după numele eroului din poemul „Nibelungenlied” („Cântecul Nibelungilor”). Este robotul perfect, din „generația Macron”, creat în laboratoarele globaliștilor. Mama sa, profesoară de limba germană, a aderat la Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR). Se pare că părinții s-au și mutat de la Hunedoara, unde a fost născut Siegfried în data de 20 septembrie 1981, la Sibiu, tocmai ca să fie lângă nucleul FDGR și să aranjeze ploile pentru fiul lor devenit tânără speranță politică a globaliștilor.

Siegfried Mureșan, împreună cu părinții, în Piața Mare din Sibiu.

Siegfried Mureșan, împreună cu părinții, în Piața Mare din Sibiu.

Referitor la numele de familie „Mureșan” și altele asemănătoare. Majoritatea celor cu nume toponimice, mai precis cele clasificate ca regionime, adică nume de familie reprezentând regiuni, localități sau zone geografice delimitate etnic din România, sunt khazari.  Exemplific cu nume de khazari, politicieni cunoscuți: fostul președinte al Camerei Deputaților și ex-viceguvernator BNR, evreu și nepotul cominternistei Ghizela Vass, numitul Olteanu (Bogdan), fostul ministru de externe și ex-director SIE Ungureanu (Mihai Răzvan), fostul ministru al Agriculturii Mureșan (Ioan Avram), vicepreședintele Camerei Deputaților, liberalul Ardelean (Ben-Oni), cunoscutul activist comunist Dobrogeanu (Constantin Dobrogean-Gherea), bolșevicii Roman (Valter/Walter și fiul Petre, nume luat după localitatea Roman, inițial se numeau Neuländer) și  Tismăneanu (Leonte și fiul Vladimir, nume luat după mănăstirea Tismana, inițial se numeau Tisminețki) sau activistul soroșist, președintele Fundaţiei pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (FDSC) Sibian (Ionuț).  Mai sunt și alții, risipiți, dar la vârf,  prin toate structurile sociale. E voie să spun adevărul despre ăștia, că sunt evrei sau mă bagă aripa Mossad din SRI la pușcărie? S-a ajuns pur și simplu la terorizarea românilor, prin poliția gândirii numită Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), încât oamenilor le este frică să spună despre cineva că este evreu, ca să nu fie acuzați de antisemitism. Eu cred că cei care gândesc astfel sunt chiar ei antisemiți și comit un act de discriminare, fiindcă a fi evreu nu este ceva rușinos și nici denumirea în sine nu este peiorativă! Adică, dacă le spui celor din Israel că sunt evrei însemană că-i jignești? Nu înteleg de ce își ascund chiar ei identitatea, aici în România, sub nume românești sau pseudo-germane, când ar trebui să fie mândri că fac parte din poporul ales, așa cum este numit în Biblie.

Să revenim  la noua speranță liberală, politicianul de tip nou, fabricat în Germania. Cu sprijin de la organizația etnică Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) – cea care s-a declarat oficial în anul 2007, prin instanța de judecată, succesoarea organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) ca să-i poată revendica imobilele confiscate după desființarea acesteia prin Decretul-lege regal nr. 485 din 7 octombrie 1944 –, tânărul Siegfried Mureșan a obținut, în anul 2006, o bursă în Germania din partea Parlamentului german. Ca fapt divers: pentru fripturiștii care huzuresc pe banii statului german, proveniți din alte țări, este obligatoriu să devină agenți de influență ai BND-ului (serviciile secrete germane). Ulterior, Mureșan a și lucrat în Bundestag, fiind consilier al președintelui Comisiei pentru afaceri europene a Parlamentului Germaniei, Gunther Krichbaum. În 2009 s-a mutat la Bruxelles, unde a lucrat în Parlamentul European. În anul 2011 obține postul de consilier politic pentru probleme economice și sociale al Partidului Popular European (PPE ). Din anul 2014 a rămas la Bruxelles în noua calitate de europarlamentar din partea PMP-ului băsist. Din ianuarie 2015, Siegfried Mureșan este purtătorul de cuvânt al PPE.

Ca toți khazarii din politica internațională, Siegfried Mureșan este un apropiat al tandemului FMI-Banca Mondială, pușculițele de cămătari ale sioniștilor. Acesta a participat, ca reprezentant al Parlamentului European (PE), alături de o delegație a Comisiei pentru afaceri economice și monetare din PE, la Reuniunile anuale ale conducerii Fondului Monetar Internațional (FMI) și Băncii Mondiale (BM) care au avut loc în perioada 6 – 9 octombrie 2016 la Washington D.C., Statele Unite ale Americii.

La începutul lunii februarie 2018, Siegfried Mureșan, venit în vizită la părinți, a participat la protestul intitulat „Vă vedem!” din fața sediului PSD Sibiu. http://www.turnulsfatului.ro/2018/02/03/video-europarlamentarul-siegfried-muresan-la-protestul-vavedemdinsibiu-politicienii-care-nu-se-simt-bine-intre-oameni-au-o-problema/

Siegfried Mureșan, participant la protestele de lângă sediul PSD din Sibiu.

Siegfried Mureșan, participant la protestele de lângă sediul PSD din Sibiu.

În urmă cu trei zile, în 7 mai, khazarul cel viteaz a dezertat de la PMP și s-a înscris în PNL-ul ticsit de alogeni, la fel ca USR, după care a apărut imediat zvonul că ar fi premierul preferat de Klaus Iohannis. Mi se pare „normal”, fiindcă tânărul alogen Siegfried face parte din generația nouă de roboți europeni, apărută la mult timp după modelul deja ruginit „Werner Roboter Erste Klasse”, din care face parte și klausul.

Copilul minune al sionismului globalizator, Siegfried Mureșan a fost cu oareșce probleme de politică globalistă și pe la Viscri – nu întâmplător a fost ales taman satul prin care bântuie și prințul Charles, altă marionetă a iudeo-masonilor -,  tot acolo a suflat din corn în 13-15 aprilie 2018, ca să-și adune oastea de tefeliști neomarxiști și Dacian Cioloș, și el marionetă a globaliștilor. https://www.facebook.com/dacianciolos/posts/1673888542648424

Cioloșiada de la Viscri.

Cioloșiada de la Viscri. Click pe fotografie pentru mărire!

La Viscri, Siegfried Mureșan s-a întâlnit în 27-29 aprilie 2018, la două săptămâni după întâlnirea globaliștilor cioloșiști tot acolo, cu foștii lui colegi, bursieri ai Parlamentului Germaniei, roboței de fabricație germană. Și Mureșan a fost bursier al parlamentului german. În fotografie se vede și cetățeanul german Emil Hurezeanu, devenit ambasadorul României în… Germania. (Click pe fotografie pentru mărire!) Numai Klaus Werner Iohannis putea să numească un individ cu cetățenie germană ca să reprezinte România în Germania ca ambasador!

Bursieri ai Parlamentului Germaniei la Viscri. În fotografie se vecde și Emil Hurezeanu, o apariție „demnă” de un ambasador, în sacou și adidași...

Siegfried Mureșan în mijlocul bursierilor Parlamentului Germaniei la Viscri. În fotografie se vede și Emil Hurezeanu, o apariție „demnă” de un ambasador, în sacou și adidași albaștri… Click pe fotografie pentru mărire!

Iată ce comenta viteazul khazar Siegfried la această fotografie din 29 aprilie 2018, citez integral: „Bursieri ai Parlamentului Germaniei din peste 20 de țări se întâlnesc zilele acestea într-un sat din Transilvania. Zilele acestea mă întâlnesc în satul Viscri din județul Brașov cu foști colegi de la Parlamentul Germaniei. Împreună am învățat, ca stagiari, în urmă cu mai mult de 10 ani, cum se face politică pentru cetățean: ca politician trebuie să răspunzi fiecărei probleme pe care o au cei ce te-au votat; ca cetățean trebuie să îl tragi mereu la răspundere pe cel căruia i-ai dat votul.

După ce a repetă „zilele acestea” în două propoziții succesive, mai bagă și un cacofonic „CA CEtățean” la desertul din final. Mare ‘telectual Herr Siegfried, zău! Hai shalom!

Iată ce spunea și Ambasada Germaniei despre evenimentul respectiv: „Das Internationale Parlamentsstipendium (IPS) – este cel mai renumit şi mai amplu program de burse din Germania şi permite în fiecare an unor tineri din întreaga lume să facă o practică de trei luni în Bundestag, parlamentul federal german. Week-end-ul trecut 45 de foşti bursieri s-au întâlnit la Viscri. Lor li s-au alăturat şi ambasadorul Germaniei în România, domnul Cord Meier-Klodt şi ambasadorul României în Germania, domnul Emil Hurezeanu. S-a discutat despre legătura strânsă a bursierilor cu Germania şi despre rolul IPS-Alumni la întoarcerea în ţările lor de baştină. Toţi au fost de acord că «Familia IPS» reprezintă şi o parte din Europa trăită!”

Asta-i tare de tot, gura păcătosului adevăr grăiește: „legătura strânsă a bursierilor cu Germania şi despre rolul IPS-Alumni la întoarcerea în ţările lor de baştină”. Atenție, românași naivi!

                                                        * * *

Pentru cei care nu înțelegeau de ce Iohannis dorea neapărat ca o confruntare electorală cu contracandidatul său, Ponta, să aibă loc la Universitatea de Vest. La fel, pentru cei care nu știau până acum de ce este Pleșu un propagandist ordinar al Germaniei și iohanusului sau ce hram mai poartă cumnatul lui Renato Usatîi, Michael Schmidt, om de afaceri german, prieten și sponsor al lui Iohannis, iată un comentariu la o fotografie, de pe pagina de Facebook a Ambasadei Germaniei: „Protocol de cooperare româno-germană, semnat la Timişoara. Universitatea de Vest din Timișoara şi Forumul de Cooperare Bilaterală Româno-German au semnat un protocol de colaborare, în scopul derulării unor proiecte comune în domeniul educației. Semnarea protocolului a fost marcată printr-o conferință de presă susținută de către Andrei Pleșu şi Michael Schmidt, președintele, respectiv secretarul general al Forumului de Cooperare Bilaterală Româno-German, Ralf Krautkrämer, consulul Germaniei la Timișoara şi Gabriel Pirtea, rectorul Universităţii de Vest din Timișoara. Scopul protocolului de cooperare este de a facilita accesul studenţilor UVT la proiecte de studii importante, la programe de internship în Germania ori la firme cu acţionariat german din România, dar şi la seminarii şi întâlniri cu personalităţi din Germania.”

Agenți de influență ai Germaniei.

Agenți de influență ai Germaniei.

Ăștia lucrează „pas cu pas” la dezmembrarea României. Nu întâmplător Timișoara a fost preferată să fie capitală culturală europeană, după Sibiu și alte orașe din afara arcului carpatic nu au avut șanse la selecție. Se promovează ideea că fostele regiuni aflate sub stăpânire habsburgică și apoi austro-ungară trebuie să se rupă de România, ca să le meargă bine. La fel, se bate monedă cum că românii ardeleni și bănățeni sunt superiori celorlați români „balcanici”, fiindcă ei au fost „civilizați” de unguri, secui și sași, ceea ce este o mare tâmpenie, românii ardeleni fiind oprimați de alogenii respectivi printru-un act concret – Unio Trium Nationum, dar la proștii cu creierii spălați de sabinighermani și rareșibogdani, având porniri secesioniste imbecile, ține!

Aniversarea a 25 de ani de la semnarea Tratatului de prietenie Germania-România.

Aniversarea a 25 de ani de la semnarea Tratatului de prietenie Germania-România. Click pe fotografie pentru mărire!

Cei din fotografie sunt membri ai „Forumului de colaborare româno-german”. Toate bune și frumoase, numai că nu văd decât un singur român acolo, trădător și ăla, restul sunt alogeni, apropiați ai lui Iohannis. I-am recunoscut, de la stânga la dreapta pe: Leonard Orban (evreu, acum consilier prezidențial, fost comisar european, fratelele lui Ludovic Orban), Paul-Jürgen Porr (sas, finul lui Klaus Iohannis și înlocuitorul lui la conducerea FDGR), Michael Schmidt (secretarul Forumului, cetățean german, om de afaceri, prietenul și sponsorul lui Iohannis), Astrid Fodor (săsoaică, primărița Sibiului, pusă de Iohannis în locul său), Andrei Pleșu (președintele Forumului, țigan, pseudo-filosof, propagandist filogerman și iohannist), trei persoane pe care nu le cunosc, Bernd Fabritius (sas din Agnita homosexual declarat, emigrant în Germania, revizionist, antiromân, fost parlamentar german, prieten cu Iohannis de când erau amândoi în Agnita), Vasile Dâncu (singurul român identificat de mine în fotografie, coadă de topor, secesionist din Grupul de la Cluj) și ultimul, dar nu cel din urmă, piticul cu ochi de broscoi, singurul în costum deschis la culoare, Aurel Vainer (evreu, președinte al Federației Comunităților Evreiești din România, până la evenimentele din decembrie 1989 susținea că este etnic german). Cum zicea Mihai Eminescu? „Şi deasupra tuturora, oastea să şi-o recunoască, / Îşi aruncă pocitura bulbucaţii ochi de broască”.

Iată cum anticipa Mihai Eminescu apariția iohannișilor, koveșoaielor, hellvigilor, arafaților, weberoaielor, seidlerilor, patapievicilor, vainerilor, alistarilor, katzilor, vexlerilor, alexandruflorienilor  și siegfrizilor: „Elemente străine, îmbătrânite şi sterpe, s-au amestecat în poporul nostru şi joacă comedia patriotismului şi a naţionalismului. Neavând tradiţii, patrie hotărâtă ori naţionalitate hotărâtă, au pus, totuşi, mâna pe statul român. Conştiinţa că ele sunt deosebite de neamul românesc nu le-a dispărut încă – ele se privesc ca o oaste biruitoare într-o ţară vrăjmaşe.” (Mihai Eminescu, ziarul „Timpul” – 22 martie 1881) Mă înteb cât vor mai accepta românii să fie batjocoriți și călcați în picioare de toți alogenii și românii trădători care au pus stăpânire pe țară?

                                                                                                                           Marius Albin MARINESCU

PS 1: Vă recomandăm și articolul următor, care relevă niște legături dubioase ale politicianului mercenar Siegfried Mureșan cu Klaus Iohannis și Oana Paraschiva Harvalia, „expertă” și ea în adopții internaționale, ca și soții Iohannis. Primarul sibian Klaus Werner Iohannis a fost cel care a oficiat căsătoria Paraschivei din anul 2010, la Sibiu, cu Gunther Krichbaum, politician, membru al Parlamentul German și din aceeași gașcă politică cu „neamțul” Siegfried Mureșan. Citiți aici despre îmbârligăturile politico-economice dintre aceste unelte ale statului german, unii cu cetățenie română și reprezentând – chipurile! – interesele României: Siegfrid Mureșan, calul troian al Germaniei din Parlamentul European

PS 2: Ca să înțelegeți cât mai bine că România este condusă de alogeni care doresc dezmembrarea țării, derulează programul propagandei germane sau aplică planurile colonializării cu alte popoare a teritorului României, vă invit să citiți și următoarele materiale:

Klaus Werner Iohannis și dezmembrarea României „pas cu pas”

Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!

Klaus Werner Iohannis și Filiera Germană

Saşi corciţi şi români trădători militează pentru dezmembrarea României

Sindromul slugoiului îndobitocit: Hermannstadt în loc de Sibiu

USR și PNL, două partide care sfidează neamul românesc

Planul colonizării României de către evrei nu este de azi sau de ieri…

Deputatul evreu Silviu Vexler vrea românii în pușcării și coreligionarii lui musai eroi în Războiul Întregirii Neamului!

HoloKLAUSUL lui Iohannis!

Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (II)

Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor?

Nu era suficient „Ținutul secuiesc”, Rareș Bogdan a stabilit în Ardeal și „Țara sașilor”!

Propaganda de la Budapesta despre autonomia săsească din Transilvania

 

 

 

2 Comments

  1. Marioara

    In Biblie scrie ca nu toti dun Israel sant Israeliti asa ca,…..

    • IQ100

      biblia este o colectiede povestiri israeliene dedicate israelinenilor (VT) si “dizidentilor” acestora, crestinii(NT); deci in nici un caz nu este ceea ce afirma ea despre ea insasi (tautologie 100%, buna pt brainwashing) si anume “litera de evanghelie”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.