Cadran international

Macron scoate armata împotriva poporului, alertă maximă pe rețele de socializare franceze!

  Generalul Bruno Leray, comandantul militar al Parisului: „Dacă viețile soldaților sau ale civililor vor fi puse în pericol, militarii […]

 

Generalul Bruno Leray, comandantul militar al Parisului: „Dacă viețile soldaților sau ale civililor vor fi puse în pericol, militarii au voie să tragă.” Mii de soldați care participă la Operațiunea Santinela, declanșată după atacurile teroriste de la Paris din ianuarie 2015, vor fi desfășurați în acest weekend în fața a numeroase obiective din capitala franceză.

„Ordinele vor fi suficient de clare, astfel încât soldații nu trebuie să se teamă” a afirmat generalul Bruno Leray într-un interviu pentru presa franceză. Totuși, mulți din rândul armatei și al manifestanților se tem că soldații nu sunt sufficient de antrenați să se ocupe de probleme de ordine publică.

Vestele galbene: „Armata în drum spre Paris.”

Un anunț preluat de la un prieten francez, care vine cu un avertisment foarte important pentru francezi în primul rând, dar și pentru noi românii. Știm foarte bine că de la francezi s-a aprins de multe ori lumina pe tulburată noastră planetă. Așa că trebuie să fim foarte atenți la ce se întâmplă acolo. Manevrele politice și metodele de intimidare ale celor de la putere sunt identice peste tot în Europa. Spectrul unei dictaturi generalizate la scară europeană, ar trebui să ne îngrijoreze pe toți. Nu e deloc de glumit. Mai jos se află și traducerea în română.

Salut à tous ….
ce qui suit est très sérieux!!!
A ma connaissance, l’Etat-Major des Armées redoute un attentat sous „faux drapeau” qui viserait nos bidasses de Sentinelle et serait attribué bien entendu au Peuple de France pour permettre de passer à l’étape suivant, c’est à dire la Loi Martiale et le couvre-feu, et bien entendu les pleins pouvoirs au Poudré!!!
Ceci impose que les Gilets Jaunes se mettent en couverture et protection des bidasses, seule option pour que l’Etat Major ne soit pas mis devant une situation „impossible”!!!
L’armée n’est pas contre nous, il est temps de la mettre à nos côtés !!! Et les gars de Sentinelle sont pour beaucoup des jeunes qui ne sont pas réellement formés et qui risquent de ne pas réagir professionnellement en cas de montée en pression.

-ceux qui nous gouvernent n’ont plus aucun repère moral, la preuve la plus évidente est que désormais ceux qui sont promus sont quasiment tous sous enquête (le préfet Lallement en est un superbe exemple)!
-ceux qui nous gouvernent veulent à tout prix les pleins pouvoirs, indépendamment du nombre de borgnes, de manchots, d’estropiés à vie, ils l’ont bien démontré depuis 4 mois maintenant !
-lentement mais sûrement la justice est devenu un service strictement répressif, appliquant sans aucun discernement des lois votées par des députés indignes!
Si nous voulons garder l’armée de nôtre côté il faut se mettre devant les militaires et faire des cordons de protection, comme les services d’ordre d’antan dans les manifestations syndicales, pour empêcher toute attaque venant des prétendus Black Blocks, des prétendus Antifa, voire même de la LDJ, déguisés en Gilets Jaunes.

à partager un maximum SVP

Bună tuturor ….

Ceea ce urmează este foarte grav!!!

Din câte știu, Statul Major al Armatelor se teme de un atac sub „steagul fals” care ar fi vizat buncărele nostre de pază și ar fi atribuită acțiunea, bineînțeles, Poporului Franței, pentru a justifica trecerea la etapa următoare, adică Legea marțială , starea de urgență și bineînțeles, deținerea puterii absolute asupra populației!!!

Acest lucru necesită vestale galbene să acopere și să protejeze buncărele, singură opțiune pentru că personalul să fie pus în față unei situații „imposibile”!

Armată nu este împotriva noastră, este timpul să o punem de partea noastră! Și printer băietii din buncărele de pază sunt mulți tineri care nu sunt într-adevăr instruiți și care nu reactionează profesional în cazul acumulării de presiune.

-cei care ne guvernează nu mai au nici o referintă morală, cea mai evidentă dovadă este că acum cei care sunt promovați sunt aproape toți cercetați (prefectul Lallement este un exemplu superb)!

-Cei care ne guvernează vor, cu orice preț, puteri depline, indiferent de numărul de orbi, pinguini mutilați pe viată, care au demonstrat timp de 4 luni!

Încet, dar sigur, justiția a devenit un serviciu strict represiv, aplicând fără discernămant legile adoptate de deputații nevrednici!

Dacă vrem să păstrăm armată de partea noastră, trebuie să stăm în față armatei și să facem cordon de protecție, cum ar fi serviciile vechi de ordine din demonstrațiile sindicale, pentru a preveni orice atac al așa-numitelor Blocuri Negre, așa-numitele Antifa, sau chiar LDJ, deghizate ca veste galbene.

pentru a distribui un maximum vă rog

Bogdan BĂJENARU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.